Aktiviteter - Se seværdigheder

TRE KUNSTNERE UDSTILLER i Karrebæksminde

17. aug - 23. aug

Berit Engmose udstiller Collager og drivtømmer, Elisbeth Lykke Jensen udstiller Akvareller og kunstkort med lokale motiver og Flemming Jensen udstiller stenfigurer. Stenfigurer

Gratis

Kunstmessen “Handi-Art 2019”

21. aug - 23. aug

Danske og internationale udstillere indbyder til et besøg i Det Gamle Ridehus i Næstved.

Udstilling med Jens Boas Barlund

24. aug - 29. sep

For Jens Barlund skulle maleriet være en leg med udgangspunkt i lysten, nysgerrigheden og eksperimentet. Hans billeder er formmæssigt inspireret af Cobramalernes abstrakte ekspressionisme. Han malede indtryk og stemninger bl.a. fra Herlufsholmskoven.

Gratis

Boglancering UPÅAGTET – Emily Gernild & Christine Swane

24. aug

Kom og vær med, når vi lancerer kataloget til udstillingen Upåagtet – Emily Gernild og Christine Swane.

Udstillingsforedrag – Emily Gernild og Christine Swane

27. aug

Foredrag om Rønnebæksholms aktuelle udstilling med de to kunstnere Emily Gernild og Christine Swane – udforske nye vinkler på en af modernismens kendte kvindelige kunstnere, Christine Swane, ved at sætte hende i mod- og samspil med Emily Gernilds værker.

Åbent Atelier 2019 – Kunst i Næstved og omegn

31. aug - 1. sep

Besøg 41 kreative kunstnere. Der er olie og akrylmalerier, papirkunst, keramik, tekstil, smykker, beton, glaskunst mm. Kunstnerne viser deres kunstarter rundt omkring i hele kommunen. Du kan også vinde kr. 1000,- som tilskud til et kunstkøb.

Gratis

Bliv frivillig på Holmegaard Værk

12. sep

Du kan, som frivillig på Holmegaard værk, blive en del af et stort fællesskab og være med til at genskabe et levende glasværk.

Gratis

Danmark for Målene: Radiovært Søren Dahl gæster Næstved

21. sep

Radioværten Søren Dahl lægger vejen forbi Næstved sammen med Danmark for Målene.

Jul på Gavnø – Danmarks største Julemarked

2. nov - 10. nov

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Jul på Gavnø. Nu, snart 13 år senere, har den gode julestemning vokset sig stor, og er i dag Danmarks største julemarked. 150 stande over to weekender.

Seværdigheder

Billeder i lys

Billederne kan være forholdsvist svært tilgængelige i al deres enkelhed. Inspirationen er størrelser, linjer, komposition, farvesammensætninger samt sidst, men vigtigst, rummelige oplevelser.

Læs mere

Tine Kragh i Kunstforeningen

Tine Kragh: I mine billeder skaber jeg et rum, man kan opholde sig i, et fredeligt og forhåbentlig smukt rum, hvor der ikke er en færdigt fortalt historie. Her kan man gå ned i sit eget dyb, stå stille, være sig selv og måske få et glimt af klarhed.

Læs mere
Gratis

Medicinsk-historisk Museum

Medicinsk-historisk Museum er det eneste af sin art på Sjælland og har til formål at vise og beskrive udviklingen inden for sundhedsvæsenet. Uden for museet findes en medicinsk urtehave. Besøg er gratis.

Læs mere

Galleri GB. Struntze

Farverige malerier kan ses/købes hos galleri Gb. Struntze. Ring på 51240820 for at aftale en fremvisning.

Læs mere

Næstved Automobilmuseum

3000 m2 fyldt med biler, motorcykler, knallerter, landbrugsmaskiner og fly. 40 små forretninger og værksteder fra 50´erne.

Læs mere

Heidi Fornier – Kunst & Keramik

I hyggelige omgivelser kan du under kyndig vejledning male dit eget keramik. Eller lade dig friste af Heidi Fourniers unika keramik og malerier. Ring og aftal nærmere: 60934640.

Læs mere

Gallerie Dragehøj

Gallerie Dragehøj er et hyggeligt galleri i Fensmark med skiftende udstillinger.

Læs mere

Grafik Galleriet

Værksted for original kunstgrafik / grafik-udstillinger.

Læs mere

Danmarks største tulipanfestival

Det er netop i disse dage, at Danmarks største tulipanfestival kan nydes i den smukke slotspark. De førende løgavlere i Danmark, England og Holland viser deres ypperste præstationer.

Læs mere

Gallerier

Besøg et af Næstveds mange gallerier.

Læs mere

Næstved Kunstforening

Hos Næstved Kunstforening kan du opleve forskellige udstillinger. Du kan blot komme og nyde den smukke kunst eller sågar købe værker med hjem.

Læs mere
Gratis

Næstved Kunstby

Det er lige her i Næstved. Næstved Ungdomsskole har lokket Graffiti-konger og maler-majestæter fra HELE kloden forbi byens gavle for at Mærke Næstved.

Læs mere
Gratis

Gadens Hårdeste Hævn

Gadens Hårdeste Hævn – et eventyr fortalt på byens vægge, er som noget helt unikt at finde i Næstveds bymidte. Det er et projekt, der har udviklet sig fra at være blot en idé, ord, lyrik og skitser, til et færdigt produkt i byens rum.

Læs mere

Næstved Museum

Næstved Museum er et familiemuseum med oplevelser for alle aldersgrupper og temperamenter. Museet er delt op i to bygninger: Boderne og Helligåndshuset, som ligger 5 minutters gang fra hinanden.

Læs mere

Rønnebæksholm

Omgivet af grønne marker, høje træer og en lille sø med svaner står den rank og flot. Den gamle, hvide hovedgård Rønnebæksholm. Hovedgården – eller kulturcentret som det i dag er – ligger i Rønnebæk i udkanten af Næstved by.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens mange udstillinger