Aktiviteter - Se seværdigheder

Amatørudstillingen 2019

12. jan - 24. feb

Amatørudstillingen i 2019 har temaet "På kanten". Interessante, varierede og spændende tolkninger af dette tema præsenteres. Tirsdag den 15. januar kl. 19 kan du møde de fleste udstillere, hvor de vil fortælle om deres kunst.

Næstved Messen: ‘Nyt til Bolig & Familie’

23. feb - 24. feb

Årlig tilbagevendende messe med Nyt til Bolig & Famile'. På messen kan du se nyheder og få inspiration til bolig, bil, have, fritid og familien samt smage på lækkerierne på SmagsTorvet.

Gratis

KuBA art messe

2. mar - 3. mar

33 kunstnere fra Næstved og nærliggende byer udstiller skulpturer, keramik, glaskunst, smykker og bronce.

Kæmpe LEGO udstilling!

10. mar

Gå ikke glip af den til dato største LEGO-udstilling på Sydsjælland. 15 professionelle LEGO byggere fra foreningen “BYGGEPLADEN” udstiller deres imponerende byggerier. Der vil være mulighed for selv kan udfolde sine kreative byggeevner.

William Morris – Al magt til skønheden

27. mar

På Folkeuniversitet Holmegaard-Suså holdes foredrag om William Morris v. Amalie Martinussen, Cand. mag. i kunsthistorie, ansat på Nivågård Samlingen. Udstillingen kan ses på Nivågård fra den 13. februar til den 16. juni.

Kunst Udstilling “Kissed by God” på Kongebryg

30. mar

Udstilling - "Kissed By God" af 5 Næstved Kunstnere. Se og køb fantastiske, unikke og yderst originale kunst ved 5 banebrydende, uafbrudt søgning og grænsebryderende kunstnere.

Sæsonstart Gavnø Slot

13. apr - 29. sep

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen, til endnu en fantastisk sæson på Gavnø. Oplev bl.a. Danmarks største Tulipanfestival, Danmarks største Veteranbilshow og Danmarks største Julemarked.

Glumsø fejrer Dannebrog

15. jun

Vi starter ved fra Glumsø Kro kl. 13.30 med fanemarch gennem byen til Søvang Aktivitetscenter og videre til Glumsø kirke, hvor der er gudstjeneste og efterfølgende kaffe/ te og sang. Cykelmusset udstiller fra 11 til 17.00.

Danmarks største Veteranbilshow

16. jun

Gavnø Slotspark danner for 31. år i træk rammen om Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme - en imponerende flot udstilling af køretøjer. Herunder veterankøretøjer, klassiske køretøjer, sportsvogne, brand- og militærkøretøjer.

Liljefestival på Gavnø

17. aug - 8. aug

Oplev, når de smukke og duftende liljer springer ud i alle verdens farver. Slotsparken oser af flotte nuancer og god sensommer stemning.

Jul på Gavnø – Danmarks største Julemarked

2. nov - 10. nov

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Jul på Gavnø. Nu, snart 13 år senere, har den gode julestemning vokset sig stor, og er i dag Danmarks største julemarked. 150 stande over to weekender.

Seværdigheder

Tine Kragh i Kunstforeningen

Tine Kragh: I mine billeder skaber jeg et rum, man kan opholde sig i, et fredeligt og forhåbentlig smukt rum, hvor der ikke er en færdigt fortalt historie. Her kan man gå ned i sit eget dyb, stå stille, være sig selv og måske få et glimt af klarhed.

Læs mere
Gratis

Medicinsk-historisk Museum

Medicinsk-historisk Museum er det eneste af sin art på Sjælland og har til formål at vise og beskrive udviklingen inden for sundhedsvæsenet. Uden for museet findes en medicinsk urtehave. Besøg er gratis.

Læs mere

Galleri GB. Struntze

Farverige malerier kan ses/købes hos galleri Gb. Struntze. Ring på 51240820 for at aftale en fremvisning.

Læs mere

Næstved Automobilmuseum

3000 m2 fyldt med biler, motorcykler, knallerter, landbrugsmaskiner og fly. 40 små forretninger og værksteder fra 50´erne.

Læs mere

Heidi Fornier – Kunst & Keramik

I hyggelige omgivelser kan du under kyndig vejledning male dit eget keramik. Eller lade dig friste af Heidi Fourniers unika keramik og malerier. Ring og aftal nærmere: 60934640.

Læs mere

Gallerie Dragehøj

Gallerie Dragehøj er et hyggeligt galleri i Fensmark med skiftende udstillinger.

Læs mere

Grafik Galleriet

Værksted for original kunstgrafik / grafik-udstillinger.

Læs mere

Danmarks største tulipanfestival

Det er netop i disse dage, at Danmarks største tulipanfestival kan nydes i den smukke slotspark. De førende løgavlere i Danmark, England og Holland viser deres ypperste præstationer.

Læs mere

Gallerier

Besøg et af Næstveds mange gallerier.

Læs mere

Næstved Kunstforening

Hos Næstved Kunstforening kan du opleve forskellige udstillinger. Du kan blot komme og nyde den smukke kunst eller sågar købe værker med hjem.

Læs mere
Gratis

Næstved Kunstby

Det er lige her i Næstved. Næstved Ungdomsskole har lokket Graffiti-konger og maler-majestæter fra HELE kloden forbi byens gavle for at Mærke Næstved.

Læs mere
Gratis

Gadens Hårdeste Hævn

Gadens Hårdeste Hævn – et eventyr fortalt på byens vægge, er som noget helt unikt at finde i Næstveds bymidte. Det er et projekt, der har udviklet sig fra at være blot en idé, ord, lyrik og skitser, til et færdigt produkt i byens rum.

Læs mere

Næstved Museum

Næstved Museum er et familiemuseum med oplevelser for alle aldersgrupper og temperamenter. Museet er delt op i to bygninger: Boderne og Helligåndshuset, som ligger 5 minutters gang fra hinanden.

Læs mere

Rønnebæksholm

Omgivet af grønne marker, høje træer og en lille sø med svaner står den rank og flot. Den gamle, hvide hovedgård Rønnebæksholm. Hovedgården – eller kulturcentret som det i dag er – ligger i Rønnebæk i udkanten af Næstved by.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens mange udstillinger