Aktiviteter - Se seværdigheder

Efterårsferie på Gavnø Go Fly

12. okt - 20. okt

Tag hele familien med til efterårshygge på Gavnø og prøv kræfter med 6 sjove og udfordrende baner på Gavnø Go Fly.

Meditativ yoga

24. okt

Meditativ yoga er blid hatha yoga i flow med elementer af restorativ yoga. I meditativ yoga stimuleres kroppens chakra og skaber balance i krop, sind og ånd igennem blide stræk, samt åndedrætsøvelser.

Meditationsgruppe

25. okt

Ønsker du at komme godt igang med en jævnlig meditationspraksis, eller er du allerede igang og ønsker at gå endnu dybere? Så er dette forløb måske noget for dig. Der er plads til både nybegyndere og øvede.

Gratis

Esport – måske er det også interessant for din forening

31. okt

På dette møde bliver du klogere på esport, og programmet er spækket med informationer og inspiration fra DGI, som hjælper rigtig mange på vej.

Halloweenløbet (1. serieløb af 4)

3. nov

HGATM arrangerer Halloweenløbet der er motionsløb med tre distancer: 3.6 km (børnevenligt), 5.9 km og 10 km. Alle ruter har start/mål på Herlufsholm Idrætscenter og alle ruter er lagt i den smukke Herlufsholmskov.

Powerhooping på Depotet

5. nov - 7. apr

Kom og vær med til sjov motion og opstamning af formerne med powerhooping i festsalen på Depotet. Vi starter langsomt op, så de første gange vil det vare mindre end 45 min. Det er hver tirsdag fra 5. nov. til og frem til påske.

Oplev DGI International GymShow 2019

15. nov

Oplev det fantastiske DGI International GymShow. DGI's seneste to Verdenshold og internationale artister vil underholde, pirre og inspirere med performance og artisteri på højt plan.

Workshop: Selvhealing og intuitive evner

30. nov

Denne workshop er for dig som gerne vil arbejde med dine egne energier og intuition. Vi skal arbejde med selvhealing, intuitive budskaber og forbindelsen til din spiritualitet. Dette igennem meditationer og energiøvelser.

Juleløbet (2. serieløb af 4)

1. dec

HGATM arrangerer Juleløbet der er motionsløb med tre distancer: 3.6 km (børnevenligt), 5.9 km og 10 km. Alle ruter har start/mål på Herlufsholm Idrætscenter og alle ruter er lagt i den smukke Herlufsholmskov.

Nytårsløbet (3. serieløb af 4)

5. jan

HGATM arrangerer Nytårsløbet der er motionsløb med tre distancer: 3.6 km (børnevenligt), 5.9 km og 10 km. Alle ruter har start/mål på Herlufsholm Idrætscenter og alle ruter er lagt i den smukke Herlufsholmskov.

Fastelavnsløbet (4. serieløb af 4)

2. feb

HGATM arrangerer Fastelavnsløbet der er motionsløb med tre distancer: 3.6 km (børnevenligt), 5.9 km og 10 km. Alle ruter har start/mål på Herlufsholm Idrætscenter og alle ruter er lagt i den smukke Herlufsholmskov.

Seværdigheder

Arena Næstved

Arena Næstved er Sydsjællands nye mødested for sport, kultur og events. Arenaen er placeret i forlængelse af de eksisterende idrætshaller og Næstved Stadion. Her har der været afholdt store koncerter med navne som Nik & Jay og Rasmus Seebach.

Læs mere

Klatrecentralen

Vil du udfolde din indre Spiderman? Så er det af sted til Klatrecentralen - Næstveds nye klatrehal i den gamle Maglemølle fabrik.

Læs mere

Herlufmagle Friluftsbad

I tilknytning til Herlufmagle-hallen er der anlagt et friluftsbad, som består af 4 bassiner: Et spingbassin med 1 , 3 og 5 meter vipper, et konkurrencebassin, et børnebassin og et soppebassin. desuden er der sauna.

Læs mere

Gavnø Go Fly

Gavnøs trætopbane er klar til at tage imod alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne.

Læs mere

Team FOG Næstved

I Næstved er vi stolte af at have en af Danmarks allerbedste basketballmandskaber, Team FOG Næstved. Holdet er pt. Danmarks mest sete hold på hjemmebane med 1.259 tilskuere på plads i gennemsnit i den nye lækre eksklusive Arena Næstved.

Læs mere

Næstved Boldklub

Næstved Boldklub er Næstveds stolthed, som spiller i 1. division, da man efter tre sæsoner i 2. division rykkede op efter, som det eneste sjællandske hold at have spillet i vest-kredsen.

Læs mere

Riders Cup

Ryttere fra hele verden deltager, når rideklubben Riders Cup i Herlufmagle flere gange årligt afholder internationale stævner.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens sportsoplevelser