Aktiviteter - Se seværdigheder

INTRO – forløb – 4 lørdage i januar

5. jan - 26. jan

Er du nysgerrig på, at opleve yogaens mangfoldighed, i tvivl om, om yoga er noget for dig, måske vil du følges og mødes med andre nye. På et begynderforløb af 4 gange får du mulighed for at afprøve nogle af yogaens forskelligheder.

Nytårsløbet (3. Serieløb i HGATM)

6. jan

HGATM afholder Nytårløbet (3. serieløb) som motionsløb/walk for ALLE. Ved Nytårsløbet er der mulighed for at gå eller løbe på distancerne 3.6 og 5.9 km samt at løbe 10 km.

Forkæl dig selv – DETOX

2. feb

Skyd det nye år i gang med en lækker forkælelsesdag med fokus på detox. 4 timers kombineret yoga, ernæringsterapi og faceyoga. Du er i centrum, og vi har sammensat det bedste fra hver vores univers, for at skabe den skønneste forkælelsesdag for dig.

GG Glumsø Gymnastikforening forårsopvisning

30. mar

Igen iår vil Glumsø Hallen summe af liv når gymnastikforenings mange hold vil vise, hvad de har trænet (til) i sæsonnen 2018-19.

Medieløbet 2019

1. sep

Medieløbet er et motionscykelløb for hele familien. Læs mere på www.medieløbet.dk

Seværdigheder

Arena Næstved

Arena Næstved er Sydsjællands nye mødested for sport, kultur og events. Arenaen er placeret i forlængelse af de eksisterende idrætshaller og Næstved Stadion. Her har der været afholdt store koncerter med navne som Nik & Jay og Rasmus Seebach.

Læs mere

Klatrecentralen

Vil du udfolde din indre Spiderman? Så er det af sted til Klatrecentralen - Næstveds nye klatrehal i den gamle Maglemølle fabrik.

Læs mere

Herlufmagle Friluftsbad

I tilknytning til Herlufmagle-hallen er der anlagt et friluftsbad, som består af 4 bassiner: Et spingbassin med 1 , 3 og 5 meter vipper, et konkurrencebassin, et børnebassin og et soppebassin. desuden er der sauna.

Læs mere

Gavnø Go Fly

Gavnøs trætopbane er klar til at tage imod alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne.

Læs mere

Team FOG Næstved

I Næstved er vi stolte af at have en af Danmarks allerbedste basketballmandskaber, Team FOG Næstved. Holdet er pt. Danmarks mest sete hold på hjemmebane med 1.259 tilskuere på plads i gennemsnit i den nye lækre eksklusive Arena Næstved.

Læs mere

Næstved Boldklub

Næstved Boldklub er Næstveds stolthed, som spiller i 1. division, da man efter tre sæsoner i 2. division rykkede op efter, som det eneste sjællandske hold at have spillet i vest-kredsen.

Læs mere

Riders Cup

Ryttere fra hele verden deltager, når rideklubben Riders Cup i Herlufmagle flere gange årligt afholder internationale stævner.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens sportsoplevelser