Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Åben svømmehal i efterårsferien

15. okt - 21. okt

I skolernes efterårsferie - uge 42, tilbyder Næstved Kommune åbne svømmehaller for dig, som går i 0. - 9. klasse og er bosiddende i Næstved Kommune. Du har gratis adgang i svømmehallerne, når du medbringer dit sundhedskort.

Mindful Yin – 8 ugers forløb

24. okt - 12. dec

En unik mulighed for dig der ønsker at sætte tempoet helt ned, mindske stress og øge nærværet overfor dig selv og din verden omkring dig.

Gratis

Riders Cup åbningsstævne

31. okt - 4. nov

Kom og vær med til årets største indendørs ridearrangement, når Riders Cup i dagene 31. oktober til 4. november slår dørene op for det første stævne i de nye fantastiske haller !!

HGATMs Serieløb Novemberfesten

4. nov

HGATM arrangerer det første af i alt 5 serieløb. Der er 3 distancer: 3.6 km, 5.9 km og 10 km alle lagt i den smukke Herlufsholm skov. Det er muligt at gå på de to kortere ruter.

HGATMs Serieløb – Juleløbet

2. dec

HGATM arrangerer 2. serieløb i rækken af 5 som Juleløbet. Der er 3 distancer: 3.6 km 5.9 km og 10 km. Alle ruter lagt i den smukke Herlufsholm Skov. De to korte ruter kan tages som Walks.

Seværdigheder

Klatrecentralen

Vil du udfolde din indre Spiderman? Så er det af sted til Klatrecentralen - Næstveds nye klatrehal i den gamle Maglemølle fabrik.

Læs mere

Herlufmagle Friluftsbad

I tilknytning til Herlufmagle-hallen er der anlagt et friluftsbad, som består af 4 bassiner: Et spingbassin med 1 , 3 og 5 meter vipper, et konkurrencebassin, et børnebassin og et soppebassin. desuden er der sauna.

Læs mere

Gavnø Go Fly

Gavnøs trætopbane er klar til at tage imod alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne.

Læs mere

Team FOG Næstved

I Næstved er vi stolte af at have en af Danmarks allerbedste basketballmandskaber, Team FOG Næstved. Holdet er pt. Danmarks mest sete hold på hjemmebane med 1.259 tilskuere på plads i gennemsnit i den nye lækre eksklusive Arena Næstved.

Læs mere

Næstved Boldklub

Næstved Boldklub er Næstveds stolthed, som spiller i 1. division, da man efter tre sæsoner i 2. division rykkede op efter, som det eneste sjællandske hold at have spillet i vest-kredsen.

Læs mere

Riders Cup

Ryttere fra hele verden deltager, når rideklubben Riders Cup i Herlufmagle flere gange årligt afholder internationale stævner.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens sportsoplevelser