Aktiviteter - Se seværdigheder

Aktiv med Demens – Biograftur

22. feb

Glumsø Biograf og Den Rullende Demensrådgivning har arrangeret en eftermiddagsfremvisning af filmen ”Unge Astrid”, for mennesker med let til moderat demens, pårørende samt andre interesserede. Filmen handler om forfatterinden Astrid Lindgrens liv.

MIRAKOLINAS FODBAD

24. feb

MIRAKOLINA elsker vand. Hun er i sit es når hun har sine fødder i fodbad for under vandet bliver hendes fødder til en havfruehale. En dag kommer vandnørden Jacques forbi tiltrukket af hendes sang. Han opdager ved et tilfælde at hun er en havfrue.

SE ‘PJUSKE FLYVER FRA REDEN’ TIL KUN 85 KR.

24. feb

Forpremiere på børne- og familiefilmen 'Pjuske flyver fra reden'. Vinteren står for døren på Island, og det er tid for Pjuske og hans familie at flyve sydpå. Den lille Pjuske kan dog ikke flyve. Alle billetter sælges til børnepris – 85 kr.

Teater: 5 Soldiers

24. feb

Følg 5 soldaters relationer og følelsesliv under eksercitstræning inden de kastes ned i den afghanske kampzone, dramatisk kæmpende mod den usynlige fjende og ”back home” til rehabilitering.

Gratis

Foredrag – klimaændringer den danske vinkel 2019

26. feb

Foredrag i BIO Næstved ved professor i klimafysik Jens Hesselbjerg Christensen, Niels Bohr Institutet, Københavns Universitet. Foredraget streames fra Aarhus Universitet. Gratis entré.

filmklubbens tema – Individ og samfund

27. feb

Vi viser filmen ’Den hundredårige’, der begynder den dag Allan Karlsson fylder hundrede år. Han skal fejres på plejehjemmet, men Allan har fået nok. Han flygter og falder ved et tilfælde over en kuffert fuld af narkopenge. Så er Allan en jaget mand.

Krash & Chopin danser

27. feb

Krash & Chopin danser, er en dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af koreograf: Reumertvinderen Tim Rushton og koreograf Alessandro Sousa Pereira.

Teaterforestilling: Bustin Jieber har brug for en pause

3. mar

Ungdomsforestilling om sociale medier - med børneteaterbrunch

DANSK FILMSKAT I BIOGRAFEN FOR KUN 50 KR.

3. mar

Oplev den Dansk Filmskat i biografen! Vi viser en ny filmklassiker den første søndag i hver måned for kun 50 kr. pr. billet! Den første filmklassiker, du kan opleve, i vores biografer er 'Midt om natten'.

Glemmer du

3. mar

Café Liva-cabarét, hvor 68-generationen møder Nå-generationen.

Gratis

Foredrag – Ny teknik afslører hvalernes skjulte liv

12. mar

Foredrag i BIO Næstved ved professor i sansefysiologi Peter Teglberg Madsen, Institut for Bioscience – Zoofysiologi, Aarhus Universitet, som streames fra Aarhus Universitet. Gratis entré.

Teaterforestilling: Kunsten at dø

12. mar

90 min. i to klovnes liv: Dødkomisk, i verdensklasse.

Børneforestilling: Knud Romers ABC

17. mar

En smuk koreograferet scenisk sangleg, hvor du kan lade sanserne boltre sig i en underfundig og lærerig bogstavssafari, der rusker alfabetet rundt og sammensætter det på ny i en kakofoni af farverige billeder, musik og dans.

MØD DE SEJE SKUESPILLERE FRA ‘HACKER’ FOR KUN 65 KR.

17. mar

Forpremiere på familiefilmen 'Hacker' med eksklusivt besøg af skuespillerne fra filmen. Filmen handler om den 13-årige hacker Benjamin, der mistede sin mor som lille. Men måske er det hende, der dukker op på en overvågningsvideo. Et farligt spil begynder.

Gratis

Foredrag – Vores urolige klode

19. mar

Foredrag i BIO Næstved ved lektor i geofysik Bo Holm Jacobsen, Institut for Geoscience, Aarhus Universitet, som streames fra Aarhus Universitet. Gratis entré.

Tvind – the musical

19. mar

En fortælling om forandringen fra dengang, hvor fællesskabet fyldte for meget, til nu, hvor fællesskabet fylder for lidt. For 50 år siden købte en flok unge mennesker en gammel bus. De ville ændre verden, og spørgsmålet er om det lykkedes?

Mark Le Fevre BØVL

20. mar

Comedy tour 2019 – One-man showet, som tilmed er Marks debut, bliver en vidunderlig blanding af personlige historier og skarpe jokes, der vil få folk til at være flade af grin - og for en aften glemme alt om små og store problemer.

Lus i skindpelsen

21. mar

Lus i skindpelsen er en teaterforestilling i den komiske boldgade; fortalt i et universelt fysisk teatersprog, der gør den velegnet på tværs af såvel alders- som landegrænser. I den varme sommersol sidder to venner på en bænk og udveksler drømme. En tredje kommer forbi. Han vil gerne være med i...

Teaterforestilling: Den lille Prins

24. mar

Den kendte og elskede historie om den lille prins, der lærer om venskabets betydning.

KULTURSUPPE med Mette Rønne

26. mar

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept” , hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Forestilling: Dæmoner

28. mar

Dæmoner er noget så sjældent som en moderne klassiker. Et stykke der taler til vores nutid fra en anden tid og lader os se os selv i afstandens ubærligt skarpe lys.

Børneforestilling: Små blå sko

31. mar

Når Riddersalen kommer på besøg, er der garanti for en for fantasifuld, magisk og rigtig hyggelig oplevelse for de små og deres voksne.

Caféforestilling: Svend, Knud og Valdemar

31. mar

Musikalsk og morsom caféforestilling

Gratis

Foredrag – Exoplanets and Life in the Universe

2. apr

Foredrag i BIO Næstved ved professor i astronomi and astrofysik, Natalie Batalha, som streames fra Aarhus Universitet. Foredraget er på engelsk. Gratis entré.

Gratis

Foredrag – Når fysikkens stråler helbreder

9. apr

Foredrag i BIO Næstved ved professor i medicinsk fysik, Kari Tanderup, som streames fra Aarhus Universitet. Foredraget er på engelsk. Foredraget livestreames fra Aarhus Universitet. Gratis entré.

Teater: RANDOM

10. apr

I RANDOM favnes tilværelsens kaos i en udgakket musikalsk teaterkollage, hvor der leges med menneskets tilbøjelighed til at forsøge at skabe mening i det tilsyneladende meningsløse.

Disco tango

13. apr

De gode gamle Grand Prix klassikere rammer Arena Næstved. Det sker når Annette Heick, Lonnie Devantier, Bryan Rice, Emmelie De Forest / DJ & konferencier: Henrik Milling kommer til arenaen med det helt store Grand Prix Galla Show – Disco Tango.

Caféforestilling: Svend, Knud og Valdemar

27. apr

Musikalsk og morsom caféforestilling.

Børneforestilling: Hesten

28. apr

Drengen Alberts elsker sin hest, Joey. Men da krigen kommer, tvinges hans far til at sælge den til hæren.

Hvam og Øgendahl – Det gode selskab

4. maj

Hvam og Øgendahl - Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

tællerComkean og Den Mandige Elg: Tæller/Tæller ik´

30. maj

Så sker det! To af Danmarks mest populære YouTubere med mere end 200.000 abonnenter og over 135 millioner visninger indtager endnu engang de skrå brædder med deres helt nye show 'Tæller/Tæller ik'.

Lyset over Skagen

5. okt

Arena Næstved og Næstved Teater byder en sommerdrøm af en musical velkommen til byen. Forestillingen handler om de berømte Skagensmalere, deres liv og kunst i kunstnerkolonien for godt 100 år siden.

Martin Nørgaard – Hygge

9. okt

Hygge er noget danskerne kender og elsker og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

“Typisk” Jonathan Spang

1. nov

Stand-up komikeren Jonathan Spang vender nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. Med ’TYPISK’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

City Singler – gammel vin på nye tasker

8. nov

Så er de dejlige damer i City Singler klar igen! Med fire successhows bag sig åbner de nu op for deres femte show, som samtidig er deres 10-års-jubilæumsshow.

Seværdigheder

Arena Næstved

Arena Næstved er Sydsjællands nye mødested for sport, kultur og events. Arenaen er placeret i forlængelse af de eksisterende idrætshaller og Næstved Stadion. Her har der været afholdt store koncerter med navne som Nik & Jay og Rasmus Seebach.

Læs mere

Bio Næstved

Bio Næstved er en biograf med historie. Biografen blev oprindeligt grundlagt i Jernbanegade 7 i 1906 – kun to år efter hovedstadens første biograf. Siden flyttede biografen i 1951 til Kattebjerg 5, hvor den ligger i dag.

Læs mere

Nordisk Film Biografer Næstved

På Fabriksvej i Næstved finder du en topmoderne biograf, som åbnede i 2012. Her er seks digitale sale med plads til i alt 854 gæster og en stor foyer med hyggeligt caféområde på første salen.

Læs mere

Dansk Rakkerpak & Faster Cool – Næstveds Internationale Egnsteater

Dansk Rakkerpak er Næstved Kommunes egnsteater, som tilbyder forestillinger for store og små på gader og stræder og i deres egen teatersal.

Læs mere

Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Hvis tiden er inde til god musik, et godt grin eller en helt tredje kulturoplevelse, kan det meget vel tænkes, at Grønnegade Kaserne danner rammen for en underholdende aften. Det er byens kulturhus, som ligger i hjertet af Næstved.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…