Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Vandrefestival 2019 – til den nyrestaurerede Nylands mølle – 8 km

19. aug

Turen går til Dybsø Naturskole og til Dybsø fjord, hvor vi besøger Nylandsmosen og den gamle pumpemølle, som nu er omdannet til en naturbase. Undervejs vil der blive fortalt om området og møllens historie. 

Gratis

Vandrefestival 2019 – Aftentur ved Glumsø Sø – 6 km

21. aug

Kom og hør om friluftsaktiviteter omkring Glumsø Sø og Glumsø Skov, og tilfør dine ideer til udvikling af friluftsliv. Glumsø og Omegns Lokalråd og Næstved Kommune inviterer til aftenvandring, hvor vi drøfter aktivitetsmuligheder og ser på eksempler.

Flagermustur ved Herlufsholm

24. aug

Danmarks Naturfredningsforening Næstved inviterer alle til at komme og opleve nattens små luftakrobater på international flagermusnat. Ved skumringstid vågner de og flyver ud på nattens jagt efter små insekter, som de lokaliserer vha. ultralyd.

Junglerun Næstved

25. aug

Junglerun er et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold. Ruten er ca. 4 km lang med indlagte forhindringer/samarbejdsøvelser.

Blomsterbinding

26. aug

Blomsterbinder Lisbeth Skov underviser i binding af buketter af blomster fra Rønnebæksholms herregårdshave.

Naturpleje på Atterbakke

27. aug

Danmarks Naturfredningsforening arrangerer høslæt på Atterbakke, så den ikke gror til i græsser. Kom og hjælp med at bevare naturen. Atterbakke er en fredet bakketop mellem Dysted og Størlinge ca. 10 km øst for Næstved.

Gratis

Vandrefestival 2019 – snapsetur i Kristiansholms plantage – 1,5 km

28. aug

Kom med på en snapsetur, hvor du for mulighed for at lave din egen kryddersnaps

Gratis

Danmark for Målene: Vejrvært Mikael Jarnvig besøger Næstved

31. aug

Vejrværten Mikael Jarnvig kommer til Næstved sammen med Danmark for Målene.

Gratis

Vandrefestival 2019 – Vandretur ved Mellemste Suså – 10 km.

4. sep

Fra Vrangstrup Kirke vandrer vi langs Ringsted å og Susåen.

Gratis

Vandrefestival 2019 – snapsetur i Holmegaard mose – 4 km

4. sep

Kom med på en snapsetur i Sjællands største højmose.

Foredrag Project WILD

5. sep

What You Love - You Will Protect - kom til et fantastisk spændende og inspirerende foredrag med vilde historier, imponerende billeder og et menneske, der har en enorm kærlighed og mission for at beskytte naturen.

Gratis

Efterårsferie på Gavnø Go Fly

12. okt - 20. okt

Tag hele familien med til efterårshygge på Gavnø og prøv kræfter med 6 sjove og udfordrende baner på Gavnø Go Fly.

Seværdigheder

Fisketur

Næstved Kommune er omgivet af vand. Her har vi både hav, søer, å og fjord – og dermed gode muligheder for at få en fisk på krogen.

Læs mere

Gårdbutikker i Næstved Kommune

I Næstved er vi så heldige, at vi er omringet af masser af små, hyggelige gårdbutikker, som sælger sommerens frugt og grønt. Her får du overblik over gårdbutikker i Næstved Kommune.

Læs mere
Gratis

360 grader oplevelse af Næstved

Sitet 360naestved.dk har kortlagt og bundet de mange spændende oplevelser i Næstved sammen i korte ruter, hvor alle kan være med. Helt enkelt for at give dig alt det bedste i en 360 grader oplevelse af Næstved.

Læs mere
Gratis

Munkebakken

En af byens smukkeste udsigter finder du på Munkebakken, som er en af Næstveds byparker. Munkebakken ligger i hjertet af Næstved, lige overfor banegården. Der er gode parkeringsmuligheder i Teatergade.

Læs mere
Gratis

Tystrup-Bavelse-søerne

Dalen med Tystrup Bavelse-søerne regnes for et af Sjællands smukkeste og mest storslåede landskaber. Længst mod nord og på Tystrup Søs sydvestlige sider er der gode udsigtspunkter med små P-pladser. Herfra kan man observere havørne.

Læs mere
Gratis

Rådmandshaven

I den nordlige del af Næstved by finder du Rådmandshaven, som ligger langs Susåen og tæt ved Herlufholm. Skoven bliver flittigt besøgt, når det er tid til en travetur eller måske en kanotur på Susåen.

Læs mere

Kristiansholm Plantage

Kristiansholm Plantage er den eneste offentligt ejet skov på Fuglebjergegnen. Skoven er en blandingsskov med gamle løvtræer, og der er en skoveng som afgræsses af får. I vestsiden står nogle gamle egetræer, der er 200-250 år gamle.

Læs mere
Gratis

Fruens Plantage

Der er højt til himlen, bakker, træer og masser af fuglefløjt i Fruens Plantage. Der er stier til hyggelige gåtur og aktive løbeture, ja der er sågar mange spændende ruter til folk på mountainbike. Plantagen byder også på legeplads og lejrpladser.

Læs mere

Gavnø Go Fly

Gavnøs trætopbane er klar til at tage imod alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne.

Læs mere

Fodsporet

Fodsporet er navnet på naturstien, der er anlagt på den gamle jernbanestrækning mellem Næstved og Slagelse.

Læs mere

Danmarks største tulipanfestival

Det er netop i disse dage, at Danmarks største tulipanfestival kan nydes i den smukke slotspark. De førende løgavlere i Danmark, England og Holland viser deres ypperste præstationer.

Læs mere

Rundfart Friheden

Det hyggelige skib Friheden bringer dig fra Næstved Havn til Gavnø Slot eller til Karrebæksminde. Skibet er en oase midt i en travl hverdag eller begivenhedsrig ferie.

Læs mere

Kanotur på Susåen

Sjællands længste å - Susåen - indbyder til en kanotur for hele familien, hvor du stille og roligt kommer tæt på det spændende og karakteristiske plante- og dyreliv. Langs Susåen findes lejrpladser.

Læs mere
Gratis

Sommer: Besøg Næstveds fem badestrande

Når der er sol og sommer, findes der næsten ikke noget skønnere end at hoppe i bølgen blå. Pak badetøj, solcreme, tæppe og lommepenge til is og besøg en af Næstveds fem offentligt tilgængelige strande. Her kontrollerer vi løbende badevandets og strandenes

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens mange seværdigheder i naturen