Aktiviteter - Se seværdigheder

Sko/Torp, Spillestedet Vershuset

20. okt

Med godt 80 koncerter Danmark årligt er Sko/Torp et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands. Sangene fra deres bundsolide bagkatalog, der strækker sig over adskillige årtier, har fået nyt liv i intime, akustiske rammer.

Operette: Flagermusen

24. okt

Strauss d. Yngres FLAGERMUSEN med ”Urduetten”, den berømte ”Champagnesang”, ”Min Hr. Marquis!”, ”Brødresmå og Søstresmå!” og så er det den med ”Åh Gud, hvor det dog går mig nær!".

Gratis

Orglets kraft – en utraditionel orgelkoncert med organist Lars Nielsen Sardemann

25. okt

Orglet - "Instrumenternes Dronning" - spiller med på mange af de store øjeblikke i vores liv; dåb, konfirmation, vielse og begravelse, og når orglet spiller, bliver vi mindet om disse øjeblikke.

PHLAKE

25. okt

Efter adskillige udsolgte koncerter på spillesteder i hele landet, åbner Phlake nu dørene til en anderledes og unik koncertoplevelse. Med titlen ’Can We Talk?’ inviterer de i efteråret 2018 publikum helt tæt på.

Gratis

KÆMPE OKTOBERFEST

26. okt - 27. okt

Find Heidi og lederhosen kostumet frem, når Næstveds Bylivsgruppe inviterer til kæmpe Oktoberfest. Vi slår et kæmpe telt op midt på Axeltorv fredag d. 26. oktober. Der er GRATIS entré til teltet. Og der er underholdning ved Bier bar boys og en live dj.

The Tarantino Twist Show, Spillestedet Vershuset

26. okt

The Tarantino Twist Show er et show, der i bedste Tarantino stil forvandler Vershuset til vandhullet i en støvet flække, med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer.

Gratis

Koncert med Group Raman

27. okt

Koncert med det internationale kendte band ”Group Raman”. Besætningen består at syrere fra Afrin.

Fistful of Dollars

27. okt

Når det suveræne americana-rockband Fistful of Dollars' lyd brager ud over scenen, er det en gruppe garvede og dygtige danske musikere, der spiller et mix af folk, rock, blues og country tilsat et strøg af skandinavisk højt til loftet.

Gratis

Gratis 90`er fest på torvet

27. okt - 28. okt

Igen i år holder vi gratis 90'er fest på Axeltorv i Næstved. Vi har slået et kæmpe telt op midt på Axeltorv, så vejrudsigten er fuldstændig ligegyldig.

Koncertforedrag GUSTAV WINCKLER. Gem et lille smil…

28. okt

Koncertforedrag v/Ivan Liljebæk. Det store talent med den skønne stemme. Gustav var altid med: Melodi Grand Prix, Giro 413 osv. En sjov og spændende personlighed. Vi skal høre Hvide Måge, Den Gamle Landevej og en lang række af "De go'e gamle."

Koncert med Elisabeth Westenholz – klaver

28. okt

Musik af Beethoven, Carl Nielsen og Fr. Schubert.

Gratis

Spil Dansk: Fællessang på bibliotekerne

29. okt - 2. nov

Kom og syng dejlige danske sange sammen med andre sangglade mennesker. Som en del af den årlige fejring af dansk musik kaldet ”Spil Dansk-ugen”. Vi mødes på biblioteket hver dag i uge 44 for sammen at synge en håndfuld gode danske sange.

HUGland – oplæg og film om Lars HUG

29. okt

Guitarist Rasmus Hedeboe fortæller om sit samarbejde med Lars HUG, inden filmen ”HUGland” vises. Rasmus Hedeboe fortæller denne aften om sit samarbejde med den legendariske Lars HUG.

Gratis

Kurts Musik Quiz – Spil Dansk Special

30. okt

I anledning af Spil Dansk ugen blænder Kurt og Lars op for en særlig Spil Dansk udgave af deres populære musikquiz, hvor alle spørgsmål relaterer sig til dansk musik og danske musikere. Så saml et hold på 3-4 venner og vær med til en hyggelig aften.

Bibliotekets store “Spil dansk koncert”

31. okt

Guitarist Rasmus Hedeboe spiller fortolkninger af kendte danske numre med Karsten Vogel og de lokale musikere Anya og MC Hansen.

Spil Dansk i Kulturladen, Fuglebjerg

1. nov

Kulturladen i Fuglebjerg er rammen om fællessang, optræden, sanglege mv. Fra morgenstunden er der fællessang og kaffe og morgenbrød. Resten af dagen er der masser af sang, fællessang, sanglege og musik.

Gratis

Spil Dansk – Flemming Fuglsang præsenterer Freija m.fl.

1. nov

Oplev den fantastiske lokale musiker Freija på Fuglebjerg Bibliotek. I forbindelse med fejringen af "Spil Dansk-ugen" præsenterer den lokale troubadour Flemming Fuglsang unge lokale musikere, bl.a. den fantastiske Freija.

ØSTKYST HUSTLERS

1. nov

Vi skal tilbage til 1998 for at finde Østkyst Hustlers’ sidste studiealbum. Men de tre hiphop-pionerer Jazzy H, Bossy Bo og Nikolaj Peyk har ikke ligget stille siden. Tværtimod har de opbygget et solidt renommé som et af landets bedste live-acts.

Blues Paradise Festival

2. nov - 3. nov

Arena Næstved kan nu med stolthed offentliggøre frugten af en lang planlægningsfase med Arena Nord i Frederikshavn og Peter Astrup Blues Productions – festivalen Blues Paradise 2018, der præsenteres i samarbejde med Næstved IF.

Blues Paradise Festival

2. nov - 3. nov

Arena Næstved kan nu med stolthed offentliggøre frugten af en lang planlægningsfase med Arena Nord i Frederikshavn og Peter Astrup Blues Productions – festivalen Blues Paradise 2018, der præsenteres i samarbejde med Næstved IF.

BRYAN ADAMS TRIBUTE

2. nov

Èt af Danmarks ypperste tribute-bands, Bryan Adams Tribute, besøger Næstved og giver koncert i Ny Ridehus.

Flashback80 – 80’er fest, Spillestedet Vershuset

2. nov

På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. Flashback 80´s, Danmarks fedeste 80er orkester er klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til de sprudlende farverige 80er dage.

The Electric Nomads (US/DK), Spillestedet Vershuset

3. nov

Det populære jazz-funk band, The Electric Nomads, er tilbage med alle de oprindelige verdensstjernemusikere. Det intense sammenspil, spilleglæden og de dybe grooves er noget af det, deres mange fans beskriver som kernen i dette ægte liveband.

Malende Musikere

7. nov

Troels Trier, Alberte Vinding, Flemming Quist Møller, Lars H.U.G, Johnny Madsen, Randi Laubek, Leif Sylvester – og 13 yderligere kendte navne deltager i en kunstudstilling i Arena Næstved, og slutter af med en unik koncert!

Malende Musikere

7. nov - 10. nov

MALENDE MUSIKERE KOMMER TIL ARENA NÆSTVED… Arena Næstved har i samarbejde med musiker, komponist og maler Thomas Agergaard samlet en perlerække af Danmarks toneangivende kunstnere.

Bente Kure & Leif Ernstsen

9. nov

Bente Kure og Leif Ernstsen kommer til byen for at levere et forrygende vise-show! Det er vise ord og sprøde kommentarer i et medrivende repertoire, der mest er egne sange og melodier, men også Jeppe Aakjær, Sigfred Pedersen og Halfdan Rasmussen m.fl.

Dan Baird & Homemade Sin (US), Spillestedet Vershuset

9. nov

Rock- og countrylegenden Dan Baird tager sit dreamteam af et rockband, Homemade Sin, med og garanterer en aften med "tre akkorder og en støvsky". Deres megahit ”Keep your hands to yourself” har givet genlyd I hele rockverdenen.

Vestre Jazzværk

10. nov

Det er lykkedes os at hente Vestre Jazzværk til Orangeriet! Vestre Jazzværk læner sig ikke op ad bestemte forbilleder og stilarter. Inspirationen hentes fra flere forskellige kilder i den klassiske jazz. Jazzklassikerne tilsættes en god portion af de seks musikeres personlighed og erfaring gennem 30-40 år som aktive jazzmusikere, og...

Sebastian med band

10. nov

For første gang siden 2012 samler Sebastian nu et band omkring sig, for at drage på Danmarksturné. Vi glæder os til at opleve ham i Næstved.

Næssis Musikklub: Moussa Diallo Trio

11. nov

De tre fabelagtige afrikansk-danske musikere i Moussa Diallo Trio en ældgammel afrikansk fortælletradition og genskaber den magi, Moussa Diallo selv oplevede som barn, da hans bedstemor fortalte ham eventyr under stjernehimlen i Mali.

Cabarét: Andens verdenskrig

11. nov

Julecabarét fra Café Liva.

Safri Duo, Spillestedet Vershuset

16. nov

Til efteråret kan man opleve Safri Duo på en måde som publikum aldrig har haft mulighed før. En koncert hvor Morten og Uffe også fortæller historien om Safri Duo, en af Danmarks største musikeksportsucceser nogensinde.

Sveistrup, Spillestedet Vershuset

17. nov

Pågående soul, suveræn funk, dyb troværdig vokal. Albummet ”All In/All Out” er komponeret og skrevet af Jakob selv, i samarbejde med Lars Rahbek Andresen og bandet. Det er denne holdpræstation, der gør at albummet fremstår så dynamisk på den fede måde.

Poseidon Strygekvartet

18. nov

Musik af Haydn, Fanny Mendelssohn og Schubert.

Nikolaj Nørlund

22. nov

Nikolaj Nørlund har gennem hele sin karriere holdt et højt kunstnerisk niveau med en altid udfordrende karakter i sin musik. Han kommer og giver en af sine velkendte intense og smukke koncerter.

Magtens Korridorer, Grønnegades Kaserne Kulturcenter

23. nov

Et af Danmarks bedste rockbands gæster byen: Glæd dig til en stribe af nye hits sammen med de gamle favoritter, når Magtens Korridorer blæser Næstved bagover.

Ida Nielsen & Band, Spillestedet Vershuset

24. nov

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Søndags Cafe – Musikalsk hygge med Henrik Lundby

25. nov

Kom og oplev et par muntre timer med Seniorsang fra den røde sangbog.

Taylor

29. nov

James Taylor by Kaspersen, Vuust & Fogh. James Taylor har med sange som “Shower the People”, “Fire and Rain” og ikke mindst fortolkningen af Carole Kings “You’ve got a friend” placeret sig blandt de helt store amerikanske sangskrivere.

Amaze

7. dec

Jazzsangeren Veronica Mortensen, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte har dannet en spektakulær ny trio, hvor de deler ud af hver deres musikalske speciale til ære for publikum i den søde Juletid. .

Julie Berthelsen – Nordstjerne

9. dec

Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.

Messias i Sct. Peders Kirke

11. dec

Traditionen tro præsenterer NEMF Camerata Øresunds slanke version af Händels Messias med bare 12 sangere under ledelse af violinist Peter Spissky.

Søndags cafe – Julekoncert Næstved Harmonikaklub

16. dec

Kom til en hyggelig eftermiddag selskab med Næstved Harmonikaklub. Repetoiret er stort, det strækker sig over svenske harmonikavalse, tyske schlagere, danske sange og meget meget mere.

Julekoncert

16. dec

Jesper Lundgaard er garant for sang af højeste kvalitet, og med sin smukke stemme, smil og livsglæde indtager han sammen med et kor og sit 4-mands orkester igen i år Ny Ridehus – og denne gang er hans julegæst Lene Siel.

DANSK SLAGER PARADE 2019

12. jan

Medvirkende: Bjørn Tidmand, Bjarne Lisby, Pernille Schrøder, Anne Kari Broberg, Louise Espersen, Karin Strand-Holm, Klaus & Servants.

Næssis Nytårskoncert

13. jan

Årets mest traditionsrige koncert for Næstveds børnefamilier, hvor Næssi både fisker, bygger, maler, bager og meget mere. Kom og dans sammen med Næssi, Ulla Abdullas Cocobongoband og 500 andre glade børn og voksne.

Sonja Hald

26. jan

Klæk’ sagde det, da Sonja Hald fulgte op på 'Vækstplanen' med deres andet album den 25. februar 2017. Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge.

Sanne Salomonsen, Spillestedet Vershuset

26. jan

I 2017 spillede Sanne Salomonsen blandt andet Smuk Fest foran et hav af mennesker, og samme år udgav hun albummet Baby Blue. I år er hun på alles læber med sin tv-optræden hver fredag i X-faktor.

Duo B!z’art – klaver for fire hænder

27. jan

To pianister - fire hænder - et klaver!

DUO B!Z’ART

27. jan

Den internationalt anerkendte duo b!z'art byder på klassisk klaverspil i verdensklasse. De to musikere André Roe og Geoffrey Baptiste har forbløffet og overrasket verden over med deres utraditionelle greb om den klassiske musik.

Brian Downey’s ALIVE AND DANGEROUS

31. jan

Brian Downey har fundet sammen med guitaristen Brian Grace fra hjembyen Dublin i Irland. Grace har tidligere spillet med bl.a Brush Shields (Skid Row) og Andrew Strong (The Commitments). Han betegnes som én af Irlands bedste guitarister.

Oysterband (UK)

1. feb

Oysterband spiller levende folk-rock, og det har de gjort siden midt i 80'erne. Selv om musikken ikke er traditionel engelsk folkemusik, skinner kærligheden til "rødderne" igennem.

Teitur Solo

8. feb

Flere kender sangene ”I Was Just Thinking”, ”Josephine” og ”You’re The Ocean” som i dag frem står lige smukke og nutidige. Siden er der udkommet ni studiealbum, og endnu flere hits. Det nye album "I Want To Be Kind" kredser om at finde sin ro, sit hjem.

Laura Illeborg

9. feb

Tilbage i en ny LIVE konstellation med sin gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) - som også har produceret den nye plade.

Bjarke Falgrem og Paolo Russo

10. feb

Violin og klaver/accordeon i sublimt sammenspil.

TV-2

20. feb

For først gang i snart to årtier, drager TV-2 ud på en koncertturné, hvor publikum sidder ned. Den 20. februar 2019 spiller de for deres fans i Ny Ridehus på Sydsjællands største kulturcenter.

Karl William – Livet, faldet og alt det andet

22. feb

Nyt album ude den 5 oktober! I kan forvente et set-up, der matcher pladens univers, da det er de samme mennesker på scenen, som har været til stede i studiet.

Næssis Musikklub: Sax Kontra Bas

24. feb

Der er musikalsk mobning på programmet, når duoen Sax Kontra Bas går på scenen. Den blærede bassist driller saxofonisten, fordi hans instrument er beskidt og skrammet, men hver gang den bliver vasket, bliver den en anelse mindre.

MICHELLE BIRKBALLE OG ROCK NALLE

1. mar

Det er to meget forskellige generationer, der mødes, når Michelle Birkballe med Band stiller sig ved siden af Rock Nalle. Men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted - nemlig i den sorte amerikanske musik - rock’n’roll, soul og blues.

Dodo & The Dodo’s Akustisk

2. mar

De 5 originale bandmedlemmer vil spille det kæmpestore bagkatalog med sange som "Sømand Af Verden", "Vågner i Natten" og "Giv Mig Skibene tilbage" i nye akustiske arrangementer.

Helmut Lotti

2. mar

Den internationale crooner Helmut Lotti kommer til Danmark! Og du kan opleve ham i Arena Næstved.

Concerto Copenhagen – i Næstved

7. mar

Strygeoktetter af Niels W. Gade og Felix Mendelssohn. Ledelse: Peter Hanson. I samarbejde med NEMF og Skt. Jørgens Kirke

Mac-K & Company i Ny Ridehus

9. mar

MAC-K & COMPANY har i mere end 15 år spillet for fulde huse og underholdt et tryllebundet publikum med både klassikere fra den Irske og Skotske folkemusik samt egne værker inspireret af den samme musiktradition.

Neighbours & Friends

10. mar

Neighbours & Friends har afprøvet de akustiske muligheder ved flere koncerter i Mariehaven, og publikum har været ret begejstrede. Derfor turnerer de rundt i landet, håber på stor rykind, også i Næstved.

PRINCE TRIBUTE

14. mar

The Purple Xperience er et band uden lige. Fem mand høj, og fra Princes fødeby Minneapolis i Minnesota. Dr. Fink og Marshall Charloff har skabt den bedste og mest autentiske gengivelse af Prince og The Revolution. De kommer nu klar til Skandinavien.

Folkeklubben

16. mar

Når Folkeklubben i foråret 2019 over 18 koncerter drager på forårsturné, er det med en hel stribe nye sange i ryggen. Om de kommende koncerter siger bandet: ”Vi går efter at skabe et poetisk rockbrag af en aften!

Pop-legende besøger Næstved igen

21. mar

Til næste år kommer Anne Linnet igen til Næstved som en del af sin store jubilæumsturné for det legendariske gennembrudsalbum "Jeg er jo lige her". Sæt et stort kryds i musikkalenderen den 21. marts 2019.

Other Roads(SCO/UK)

23. mar

Other Roads blev dannet i 2009 og hører i dag til blandt de bedste moderne engelske folkbands. Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra smukke, følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes.

Nephew i Arena Næstved

23. mar

Syng med på både nye og gamle gigant-hits, når Nephew gæster Arena Næstved i foråret 2019.

Sunding, Winding og Carl Nielsen

24. mar

Melodierne er alle af Carl Nielsen. De bliver spillet i stil med den svenske jazzpianist Jan Johanson - og alligevel typisk dansk!

Jacob Dinesen

29. mar

I 2017 erobrede den kun 22-årige Jacob Dinesen de danske spillesteder - med en kæmpe fanskare til følge. Men i 2019 er Jacob og hans band igen at finde ude på spillestederne - også med nye sange fra hans kommende album.

Næssis Musikklub: Svøbsk

31. mar

Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller koncert. Violinens toner vækker harmonikaen til live, trommerne lokkes frem og klaveret bliver slået op.

Sara Grabow og den gamle sangskat

4. apr

Alle tiders danske klassikere: Den musikalske pigetrio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30'erne til 60'erne.

Arier fra den klassiske opera

7. apr

Elever fra Det Kgl. Teaters Operaakademi.

Gary Snider med kor.

28. apr

Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund.

Die Herren i herlufsholm kirke

29. maj

Kirke koncert med Die Herren i Herlufsholm kirke til fordel for bla Svovlstikkerne.

Vi elsker 90’erne

17. aug

Verdens Største 90'erfest kommer atter til Næstved! Glæd dig til et brag af en fest med fantastiske gamle kendinge fra de fabelagtige 90'ere.

Dario Campeotto 60 års jubilæum

28. sep

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet. Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med ”Angelique” i 1961.

Seværdigheder

Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Hvis tiden er inde til god musik, et godt grin eller en helt tredje kulturoplevelse, kan det meget vel tænkes, at Grønnegade Kaserne danner rammen for en underholdende aften. Det er byens kulturhus, som ligger i hjertet af Næstved.

Læs mere

Vershuset

Er du til livemusik i Næstved, er du til Vershuset. Spillestedet ligger på Grønnegade Kassernes Kulturcenter og afholder hver fredag og lørdag koncerter til glæde for et bredt publikum.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens musik-oplevelser