Aktiviteter - Se seværdigheder

Hjalmer, Spillestedet Vershuset

25. okt

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer. Hjalmers seneste to singler er 'Dig & Mig´ og Lige Nu´.

Hvide løgne

26. okt

Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene.

The Grenadines

26. okt

The Grenadines er bandet med det ærlige, autentiske og uhøjtidelige udtryk. Gruppen finder deres inspiration i fortidens store, amerikanske folkhelte, hvilket også kan høres på deres seneste album ”Band On The Radio”, der udkom 16. november 2018.

Nikoline, Spillestedet Vershuset

26. okt

Producer, musiker, instruktør og debattør. Nikoline smadrede igennem lydmuren med hittet ‘Sut Min Klit’, som i flere uger lå #1 på Spotify og blev nomineret til Robert Prisen 2019 for 'bedste originale sang' til filmen Ditte & Louise.

Gratis

Kammermusikkoncert

27. okt

Kammermusikkoncert på Sct Peders kirkes flygel. Oplev pianistinden Elisabeth Westenholz og klarinettisten John Kruuse i et Koncertprogram der bl.a. vil indeholde værker af: Mozart, Brahms og Debussy.

Gratis

Fællessang på Næstved bibliotek

28. okt - 1. nov

At synge er sundt, giver god energi, sætter gang i kreativiteten og styrker den følelsesmæssige IQ. Alle kan være med til fællessangen, man behøver ikke at være supersanger – også brummere er velkomne!

Spil Dansk-bussen på Næstved Bibliotek

29. okt

Musikskolens forskellige børnekor kører traditionen tro rundt i Næstved kommune og giver koncerter i Spil Dansk-ugen – også på Næstved Bibliotek

Ta’ og kys det hele fra mig

29. okt

Ta’ og kys det hele fra mig - en munter cabaretaften med Birgitte Bruun og pianist Henrik Sørensen.

Sang og musikaften med Fensmark Spillemændene

29. okt

Fensmark Spillemændene har atter fundet sange, som vi kan synge med på. Ind i mellem spiller de dejligt folkemusik. Kom glad, og få rørt stemmebåndet.

Efterårskoncert med Midtsjællands Kammerorkester

30. okt

Orkesterkoncert under ledelse af Anders Austad Grunth med musik af J.S.Bach, D. Cimarosa, E.Elgar og J. Sibelius. Solister er Victor Kassebeer, baryton og Freja Arendt,obo.

Midtsjællands Kammerorkester i Vester Egesborg kirke

30. okt

Midtsjællands Kammerorkester under ledelse af Anders Austad Grunth . Solister: Victor Kassebeer, baryton og Freja Arendt, obo. Musik af J.S.Bach, D.Cimarosa, E.Elgar og J.Sibelius

SHU-BI-DUA KONCERTFOREDRAG

30. okt

Thomas Ulrik Larsen fortæller dels om det unikke ved sproget og lyrikken i teksterne hos hele Danmarks folkeeje: Shu-Bi-Dua, ligesom han selv spiller flere af sangene.

Spil Dansk med Genklang og Klub Næstved guitarhold

30. okt

Lyt til de store danske rockballader, samt danske pop- og rocknumre.

Musikandagt

30. okt

Musikandagt med italiensk renæssancemusik.

Spil Dansk i Kulturladen

31. okt

Vi starter kl. 8.30 i Fuglebjerg Kirke med salmesang. Derefter er der kaffe, morgenbrød og fællessang i Kulturladen. Så sang, spil og leg, og om aftenen er der fællessang og fortællinger om udvalgte sange.

Gratis

KURTS QUIZ KLUB – SPIL DANSK SPECIAL

31. okt

Kurt Baagø og Lars Ovesen, det faste makkerpar bag ”Kurts MusikQuiz”, laver denne aften en ”Spil Dansk-speciel”, hvor alle spørgsmål relaterer sig til dansk musik og danske musikere.

MC Hansen og Jacob Chano

31. okt

Forestil dig Bob Dylan spille skak med H.C. Andersen på Neil Youngs veranda. Det er skandinavisk musik i amerikansk forklædning. Det er sanger og guitarist M.C. Hansen og Jacob Chano akkompagnerer M.C. på harmonium og synger kor.

Spil dansk – Med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg

31. okt

Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven. Med sin guitar om halsen spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

Blues Paradise

1. nov - 2. nov

Nogle af verdens største artister indenfor blues, rock, soul og gospel kommer til Næstved d. 1.+ 2. November til Blues Paradise.

Musik på Underhuset

1. nov - 2. nov

J-Dag med Musik fra John Ringstrøm. Tuborgs Nisser kl. 21

Thornetta Davis

1. nov

Detroit’s Queen of the Blues! Den internationale sanger og sangskriver som er tildelt Living Lifetime Achievement Award og en stjerne på Canada South Blues Museum.

Flashback80 – 80’er fest, Spillestedet

1. nov

Husker du...? Det gør vi! - På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. Flashback 80´s, er klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til desprudlende farverige 80er dage,

Silent Disco

1. nov

Lydløst disco for fuld musik - for de unge – og de evigt unge m. DJ STØJ OG SUS I SKØRTERN. Kom indenfor i Teatersalen – få ’ørebøfferne’ på – indtag dansegulvet.

Middagsmusik med Curtis Salgado

2. nov

Kom og oplev blues-verdensstjernen Curtis Salgado, der også skal optræde til Blues Paradise, til en omgang Middagsmusik, artist talk og koncert, med Rasmus Hedeboe.

Michael Carøe – GasOrleans

2. nov

Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-­?versioner. Kom med til New Orleans over Langebro sammen med sanger og entertainer Michael Carøe og hans helt nye ni-mands-orkester.

Andreas Bo – intim samtalekoncert

7. nov

Kom helt tæt på multikunstneren Andreas Bo.

HF Suså Bierfest

9. nov - 10. nov

Kom med til årets største fest i Glumsø, hvor HF Suså afholder Bierfest i rigtig tyrolerstil. Der bliver serveret iskold fadøl af tyrolerpiger i baren og der vil være masser af god musik at danse til.

Creedence Rivals at Kongebryg

9. nov

Så er der igen chance for at opleve Creedence Rivals for fuld udblæsning på hjemmebane, hvor bandet har høstet store successer med fulde huse flere gange. På det seneste har bandet krydret sættet med sange fra John Fogertys nyere albums.

Hans Knudsens Jumpband i Sct. Jørgens Jazzklub

9. nov

Et af landets mest populære bands. Et enormt drive og medrivende spillehumør er orkestrets kendetegn. Med rødderne solidt forankret i New Orleans-traditionen bydes der på en “gumbo” af jazz, jump, rhythm-and-blues, boogie-woogie, rock, soul mm.

MC Einar, Spillestedet Vershuset

9. nov

MC Einar fik sit store gennembrud i 1988, hvor de udgav danske rapnumre som "En af den slags dage" og "Provokerer, onanerer" og senere "Jul, det' cool". Det er 30 år siden, og det fejres med en turne med masser af hits og stemning fra dengang.

Pink Floyd project – The Wall

15. nov

Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan man forvente en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.

Sømændene

16. nov

Sømandsviser og mole-punk fra Karrebæksminde! En koncert med Sømændene er et frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Safri Duo, Spillestedet Vershuset

16. nov

SAFRI DUO - episode I+II tour. Til efteråret kan man opleve Safri Duo på en måde som publikum aldrig har haft mulighed før. En koncert hvor Morten og Uffe også fortæller historien om Safri Duo, en af Danmarks største musikeksportsucceser nogensinde.

Teater: Så længe mit hjerte slår

20. nov - 21. nov

En giro 413-musical med en række elskede sange.

Jonas Hansen indtager Underhuset

22. nov

Jonas Hansen indtager igen Underhuset, men denne gang som Solist. Han har en instrumental hovedrolle på bluesrock-sange, men hans glimrende slide-guitarspil.

The Sandmen, Spillestedet Vershuset

22. nov

Når et af Danmarks mest ikoniske rockbands tager på efterårstur, bliver der med garanti: Mere guitar, mere garage, mere syre og mere rock'n'roll - i det hele taget bare MERE! – The Sandmen har aldrig været bedre”. Gaffa.

Hillbilly bones

23. nov

Hillbilly Bones er et nyt Dansk Country band som er klar til og give den gas rundt i det danske land. Bag bandet er nogle erfarer medlemmer som har været med i musik branchen i mange år, og har prøvet kræfter med både ind og udlandet.

Carl Emil Petersen, Spillestedet Vershuset

23. nov

Carl Emil Petersen (ex ”Ulige Numre”) debuterede i 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle

30. nov

En del af EN til 10. Klaus Handsome, er gået sammen med de tidligere Saybia drenge; Jess Jensen, Jeppe Knudsen, Palle Nielsen og Kasper Rasmussen under navnet Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle, og har skabt en række fantastiske sange.

Trinelise Væring m. Band, Spillestedet Vershuset

30. nov

Der er både memphis soul, jazz og rootsrock i shakeren, når Trinelise Væring - træder ind på scenen med sit 8 mands store band, med sydende Hammond-orgel, blæsere riffs, kor, twangy guitar og sin karakteristiske stemme og iørefaldende sangskrivning.

Sing Sing Sing – ”Kind Of Christmas”

6. dec

De fem Sing Sing Sing’ere drager for første gang landet rundt med deres bud på en vaskeægte juleturné. Du kommer til at høre en hel del julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for – i en skysovs á la Sing Sing Sing,

JuleFrokostJazz I Sct. Jørgens Jazzklub med Henning Munk og Plumberne i Cafe Sydpolen

7. dec

Henning Munk Plum håndterer sopransaxofonen, og lejlighedsvis også klarinetten på overbevisende måde, og har i efterhånden mange år med sine Plumper været en afholdt gæst i klubber og på festivaler vidt omkring.

Anders Blichfeldt og kor – Christmas Gospel

7. dec

julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock’n roll, liv og glade dage.

SYNG JULEN IND

8. dec

I samarbejde med Grønnegades Kaserne og Svovlstikkerne indbydes der til årets lokale julekoncert. De vil spille og synge sange fra deres eget repertoire og fællesnumre, som vil blæse publikum væk og skabe den ægte julemagi.

Burhan G – Det Store Juleshow

14. dec

I løbet af de seneste 10 år har Burhan G leveret nogle af landets mest storslåede og ekstraordinære liveshows, og julekoncerterne med et 30 mand stort symfoniorkester bliver absolut ingen undtagelse.

Gry – juleshow

15. dec

Gry er klar med et specielt juleshow til det modne publikum.

Næssis Nytårskoncert 2020

12. jan

Den store, grønne drage kommer forbi Grønnegades Kaserne Kulturcenter sammen med Ulla Abdullas Cocobongoband for at synge, danse og hygge sammen alle byens glade børn.

Dansk Slager Parade 2020

16. jan

Så er holdet til Dansk Slager Parade 2020 på plads, det er et forrygende hold bestående af DORTHE KOLLO, DARIO CAMPEOTTO, ANDERS TIND, LISE HAAVIK, ANNA NOWIK, KLAUS & SERVANTS og KARIN STRAND-HOLM.

Leander & Smith

17. jan

Hvad kan der komme ud af Øresund, to sangere, en guitar og et piano? Sirener, der lokker sømænd i fordærv? Rustne strenge? Eller måske bare helt vidunderlige sange – bittersøde fortællinger...

Julie Berthelsen – samtalekoncert

18. jan

Du får her mulighed for at opleve Julie i intime rammer. Dennis Flacheberg vil sætte den folkekære sanger i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen.

COPENHAGEN DRUMMERS THE GRAND TOUR

18. jan

I 2020 har Copenhagen Drummers 10 års jubilæum, og i den forbindelse er de erfarne københavnske trommeslagere klar med et nyt og skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet.

Chuck Berry Tribute

25. jan

Få kunstnere har været lige så vigtige for rockmusikken som Chuck Berrry. 5 danske solister fortolker og genopliver lyden af rock 'n roll, sammen med deres backing orkester The Hail(Shaky Ground).

Claus Hempler

30. jan

Claus Hempler tager på turne med kufferten fuld af smukke, danske sange.

Thriller Live

30. jan

Showet, der har kørt i record breaking 10 år, kommer nu fra London West End til Arena Næstved. Thriller Live er en spektakulær oplevelse, som hylder karrieren for en af Verdens bedste entertainere.

John Mogensen Live

1. feb

DANMARKS JORD behøver ikke være kedelig at opholde sig på! Ifølger forsanger Karsten Noel Loft m. band. Der vil være mulighed for tilkøb bestående af John Mogensens yndlingsspise: Hakkedreng med bløde løg og så æblekage.

JADA

6. feb

Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter. Efter totalt udsolgte shows på Radar og Store Vega, er den succesfulde sangerinde nu klar med nye shows flere steder i landet.

Nikolaj og Piloterne

8. feb

Nikolaj & Piloterne byder på ligefremme, iørefaldende, dansksprogede og delvist selvbiografiske sange med et strejf af melankoli.

Christina Martin

20. feb

Christina Martin er en prisbelønnet canadisk singer-songwriter. Hun har indspillet og turneret uafbrudt, og opbygget nære forbindelser til spillesteder hvor hun spiller hendes sange om tab, kærlighed og udholdenhed.

Liive & Sofia Hedia

14. mar

De to veninder Sofia Hedia og Liive (Live Foyn Friis) - to hovednavne, to koncerter, én aften.

Pligten kalder

20. mar

Ny koncerttur med de gamle klagesange. Pligten Kalder har været på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet.

Elephant Sessions

21. mar

Elephant Sessions er i den grad igang med at erobre verden med deres nye og tredje album What Makes You.

Iona Fyfe

3. apr

Iona Fyfe, folksangerinde fra Aberdeenshire, gæster Danmark for første gang i April 2020. Hun er blevet en af ??Skotlands fineste unge balladEsangere, rodfæstet i sangtraditionerne i det nordøstlige Skotland.

The White Album

11. apr

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø.

Anders Blichfeldt – Alene på scenen

22. apr

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige.

Ivan Pedersen turnerer i 2020

24. apr

Ivan Pedersen turnerer i 2020 med stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag i april.

Seværdigheder

Kongebryg

Kombinationen af Kongebrygs håndbryggede øl, de industrielle omgivelser, et voksent publikum- og super musikalske live oplevelser gør Kongebryg til et populært gå-i-byen-sted i Næstved.

Læs mere

Arena Næstved

Arena Næstved er Sydsjællands nye mødested for sport, kultur og events. Arenaen er placeret i forlængelse af de eksisterende idrætshaller og Næstved Stadion. Her har der været afholdt store koncerter med navne som Nik & Jay og Rasmus Seebach.

Læs mere

Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Hvis tiden er inde til god musik, et godt grin eller en helt tredje kulturoplevelse, kan det meget vel tænkes, at Grønnegade Kaserne danner rammen for en underholdende aften. Det er byens kulturhus, som ligger i hjertet af Næstved.

Læs mere

Vershuset

Er du til livemusik i Næstved, er du til Vershuset. Spillestedet ligger på Grønnegade Kassernes Kulturcenter og afholder hver fredag og lørdag koncerter til glæde for et bredt publikum.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens musik-oplevelser