Aktiviteter - Se seværdigheder

Aktiv med Demens – Biograftur

22. feb

Glumsø Biograf og Den Rullende Demensrådgivning har arrangeret en eftermiddagsfremvisning af filmen ”Unge Astrid”, for mennesker med let til moderat demens, pårørende samt andre interesserede. Filmen handler om forfatterinden Astrid Lindgrens liv.

Valg til Husrådet for Aktivitets. og Medborgerhuset “Kroen”

25. feb

Alle med bopæl i Næstved kommune kan stille op, eller stemme ved valget. Som medlem af Husrådet kan du få medindflydelse på aktiviteterne, udviklingen og driften af Aktivitets- og Medborgerhuset ”Kroen” i Glumsø.

Kom til oplæg om demens!

26. feb

Demensspecialist Inge Degn og Demensrådgiver Anette Rand vil denne aften fortælle om den Rullende Demensrådgivning, om demens generelt, og hvordan du som borger kan gøre en forskel.

Foredrag: Putins Rusland – hvor bevæger Rusland sig hen?

27. feb

Foredrag v. Karsten Møller, pensioneret generalmajor og senioranalytiker med forskningsområde Rusland, Ukraine og Hviderusland. Hvor bevæger Rusland sig hen? Hvem er Putin, og hvem kan tænkes at afløse ham med tiden?

Koncert med Ensemble Storstrøm

28. feb

Ensemble Storstrøm kommer til Glumsø med koncerten ”Vinter, vinter, vinter”. Det bliver med værker inspireret af centraleuropæisk og jødisk folkemusik. Få en festlig aften ved at bestille en lækker koncertmenu til Kl.18. i Café Rejseladen.

Gratis

Fuglebjerg Messe

2. mar - 3. mar

På programmet er der om lørdagen modeshow og Acro-hold fra Fuglebjerg IF giver opvisning. Om søndagen er der morgenkaffe for du hurtige, modeshow, tøndeslagning og uddeling af Fuglebjerg-prisen.

Makroøkonomi – 1. del

4. mar

På Folkeuniversitetet Holmegaard-Suså i Fensmark er der foredrag v. Jesper Jespersen, Dr. Scient. Adm. Professor på RUC. Makroøkonomi - 1. del: Keynes det 20. århundredes makroøkonom: økonomi, politik og virkelighed.

Kæmpe LEGO udstilling!

10. mar

Gå ikke glip af den til dato største LEGO-udstilling på Sydsjælland. 15 professionelle LEGO byggere fra foreningen “BYGGEPLADEN” udstiller deres imponerende byggerier. Der vil være mulighed for selv kan udfolde sine kreative byggeevner.

Generalforsamling Vestlandet4700

25. mar

Kom og hør om Lokalrådets arbejde til årets Generalforsamling. Men inden vil der blive fortalt om arbejdet med forskellige projekter i lokalområdet og vinsmagning.

William Morris – Al magt til skønheden

27. mar

På Folkeuniversitet Holmegaard-Suså holdes foredrag om William Morris v. Amalie Martinussen, Cand. mag. i kunsthistorie, ansat på Nivågård Samlingen. Udstillingen kan ses på Nivågård fra den 13. februar til den 16. juni.

GG Glumsø Gymnastikforening forårsopvisning

30. mar

Igen iår vil Glumsø Hallen summe af liv når gymnastikforenings mange hold vil vise, hvad de har trænet (til) i sæsonnen 2018-19.

Trailersalg/loppemarked

6. apr

Trailersalg/loppemarked i Centergården i Hyllinge. Kom og gør et godt kup hos de mange kræmmere. Der er mulighed for at købe kaffe/te, kage, franskbrødsmadder mv. i Loppeboden.

Populisme – en trussel for demokratiet?

9. apr

På Folkeuniversitet Holmegaard-Suså i Fensmark holdes foredrag om Populisme v. Steen Nepper Larsen, Lektor ved DPU. Cand. mag. i historie og samfundsfag fra RUC.

Phoenix Netparty

26. apr - 28. apr

Phoenix Netparty er et LAN-party, der bliver afholdt i Fladså Hallen.

Karrebæksminde Duatlon

28. apr

Karrebæksminde Duatlon er den perfekte optakt for dig som skal teste formen af frem imod sæsonen 2019 eller skal deltage i Karrebæksminde Triatlon den 1. juni 2019. Vi sørger for lækre ruter, musik, præmier og meget meget mere!

Karrebæksminde Triatlon

1. jun

Karrebæksminde Triatlon er Sydsjællands største triatlon stævne, og er en kvart jernmand for alle der er klar på en udfordring. Karrebæksminde danner de perfekte rammer om løbet med plads til familien, venner og alle der elsker sol, sand og strand.

Gratis

Karrebæksminde Triatlon: Børne-Familie Løbet

1. jun

I forbindelse med Karrebæksminde Triatlon afholdes samme dag Børne-Familie løbet. Når den sidste deltager i triatlon er kommet i mål, kan du som publikum deltage i Børne-Familie Løbet og opleve suset fra den røde løber og opløbsstrækningen.

Glumsø fejrer Dannebrog

15. jun

Vi starter ved fra Glumsø Kro kl. 13.30 med fanemarch gennem byen til Søvang Aktivitetscenter og videre til Glumsø kirke, hvor der er gudstjeneste og efterfølgende kaffe/ te og sang. Cykelmusset udstiller fra 11 til 17.00.

Seværdigheder

Herlufmagle hallen

Herlufmaglehallen er meget mere end en sportshal

Læs mere

Du har idéen – www.SkabNaestved.dk giver dig overblikket

En ny hjemmeside har set dagens lys. Www.SkabNaestved.dk er en ny online projektguide, som skal gøre det så nemt som muligt at få ting til at ske i Næstved.

Læs mere

Herlufmagle Friluftsbad

I tilknytning til Herlufmagle-hallen er der anlagt et friluftsbad, som består af 4 bassiner: Et spingbassin med 1 , 3 og 5 meter vipper, et konkurrencebassin, et børnebassin og et soppebassin. desuden er der sauna.

Læs mere

Karrebæksminde og omegn

I Karrebæk ligger en god skole, og der findes børnehave og en meget populær fritidsklub. Desuden har byen et velfungerende fritidsliv som udfolder sig i og omkring Karrebækhallen. Byen er næsten vokset sammen med feriestedet Karrebæksminde.

Læs mere

Rønnebæk og Vejlø

Rønnebæk og Vejlø ligger begge på østsiden af Næstved by. Rønnebæk ligger nord for Præstølandevejen og Vejlø ligger syd for Vordingborglandevejen.

Læs mere

Lille Næstved

Vest for Næstved centrum ligger Lille Næstved, som er et attraktivt kvarter med store parcelhusområder, tæt bebyggelse, industri, havn, Susåen og Herlufsholm Kostskole.

Læs mere

Tybjerg og omegn

Tybjerg ligger i det nordøstlige hjørne af Næstved Kommune, hvor Susåen danner kommunegrænse mod såvel Ringsted som Faxe.

Læs mere

Tappernøje, Snesere og Everdrup Sogne

I den østligste del af Næstved Kommune ligger landsbyerne Tappernøje, Snesere, Everdrup, St. Røttinge og Nr. Smidstrup.

Læs mere

Skelby og omegn

Langs Susåen, mellem Næstved og Sorø ligger landsbyen Skelby. I Skelby er der mange der arbejder for at Skelby stadig er dejlig at bo i. Både frivillige og erhvervsdrivende.

Læs mere

Sandved, Tornemark og omegn

Sandved og Tornemark er et dejlig lokalområde i den vestlige del af Næstved Kommune.

Læs mere

Hyllinge, Marvede, Vallensved, Ladby og Guderup

Kysemøllerne rejser sig højt i landskabet og er pejlemærket, for den akse Slagelsevejen skærer igennem vores lokalområde, når vi slipper Næstved.

Læs mere

Holme-Olstrup, Toksværd og omegn

Mellem Næstved og Rønnede ligger Holme-Olstrup, som især er kendt på grund af Bon- Bonland og Nissebanden.

Læs mere

Herlufmagle og omegn

På landevejen på vej mod Ringsted møder du Herlufmagle, som i dag er vokset sammen med Gelsted.

Læs mere

Glumsø og omegn

Midt på Sjælland ligger en storby i miniformat. Glumsø har det hele, Glumsø er en rigtig pendler by med lige langt til Ringsted, Sorø og Næstved og tog-timedrift til København.

Læs mere

Fuglebjerg og omegn

Næstved Vestegn er et meget smukt og idyllisk landområde med frodige marker og landsbyer spredt i det bakkede terræn.

Læs mere

Fodby og omegn

Landsbyen Fodby ligger vest for Næstved midt i den dejligste natur med skov og marker. Området har et rigt foreningsliv , med gymnastikforening, lokalråd, forsamlingshuset, kirken og meget mere som man kan læse om på lokalrådets hjemmeside.

Læs mere

Fensmark og omegn

Fensmark har i en årrække fungeret som forstad til Næstved. Samtidig er en stor del af byudviklingen i Næstved sket mod nordøst, så de to byer nu nærmer sig hinanden.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu