Aktiviteter - Se seværdigheder

Mal dit eget keramik

15. okt - 21. okt

kom og mal dit eget keramik og få kyndig vejledning. Du maler, vi brænder det, og du henter det ugen efter.

Gratis

Orglets kraft – en utraditionel orgelkoncert med organist Lars Nielsen Sardemann

25. okt

Orglet - "Instrumenternes Dronning" - spiller med på mange af de store øjeblikke i vores liv; dåb, konfirmation, vielse og begravelse, og når orglet spiller, bliver vi mindet om disse øjeblikke.

Halloweenfest for 3 – 5 klasse

26. okt

Kom til årets (u)hyggeligste Halloweenfest i Glumsø Biograf og Kulturhus når vi igen har pyntet den gamle biograf op til ukendelighed, sørget for et stort lysshow og forberedt sjove konkurrencer.

Gratis

Riders Cup åbningsstævne

31. okt - 4. nov

Kom og vær med til årets største indendørs ridearrangement, når Riders Cup i dagene 31. oktober til 4. november slår dørene op for det første stævne i de nye fantastiske haller !!

Spil Dansk i Kulturladen, Fuglebjerg

1. nov

Kulturladen i Fuglebjerg er rammen om fællessang, optræden, sanglege mv. Fra morgenstunden er der fællessang og kaffe og morgenbrød. Resten af dagen er der masser af sang, fællessang, sanglege og musik.

Foredraget Godhavnsdrengen

1. nov

’Godhavnsdrengen’ Poul Erik Rasmussen fortæller om tiden på børnehjemmet Godhavn. En tragisk historie, som filmen ’Der kommer en dag’ er baseret på. En fortælling om en opvækst med systematisk tæsk og psykisk terror.

Danmarks største Julebazar

3. nov - 11. nov

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Julebazar på Gavnø Slot. Nu, snart 12 år senere, har den gode julestemning vokset sig stor, og er i dag Danmarks største julemarked. 150 stande over to weekender.

Bierfest Glumsøhallen

10. nov - 11. nov

Bierfest med god tjekkisk øl i store krus og en masse fed musik og show i top klasse .

Vestre Jazzværk

10. nov

Det er lykkedes os at hente Vestre Jazzværk til Orangeriet! Vestre Jazzværk læner sig ikke op ad bestemte forbilleder og stilarter. Inspirationen hentes fra flere forskellige kilder i den klassiske jazz. Jazzklassikerne tilsættes en god portion af de seks musikeres personlighed og erfaring gennem 30-40 år som aktive jazzmusikere, og...

Næstveds største private loppemarked

24. nov

Fodby Forsamlinghus holder byens største private loppemarked, hvor hele huset bliver smæk fyldt med spændende loppe varer fra mere end 24 private personer fra Næstved og opland.

Seværdigheder

Du har idéen – www.SkabNaestved.dk giver dig overblikket

En ny hjemmeside har set dagens lys. Www.SkabNaestved.dk er en ny online projektguide, som skal gøre det så nemt som muligt at få ting til at ske i Næstved.

Læs mere

Herlufmagle Friluftsbad

I tilknytning til Herlufmagle-hallen er der anlagt et friluftsbad, som består af 4 bassiner: Et spingbassin med 1 , 3 og 5 meter vipper, et konkurrencebassin, et børnebassin og et soppebassin. desuden er der sauna.

Læs mere

Karrebæksminde og omegn

I Karrebæk ligger en god skole, og der findes børnehave og en meget populær fritidsklub. Desuden har byen et velfungerende fritidsliv som udfolder sig i og omkring Karrebækhallen. Byen er næsten vokset sammen med feriestedet Karrebæksminde.

Læs mere

Rønnebæk og Vejlø

Rønnebæk og Vejlø ligger begge på østsiden af Næstved by. Rønnebæk ligger nord for Præstølandevejen og Vejlø ligger syd for Vordingborglandevejen.

Læs mere

Lille Næstved

Vest for Næstved centrum ligger Lille Næstved, som er et attraktivt kvarter med store parcelhusområder, tæt bebyggelse, industri, havn, Susåen og Herlufsholm Kostskole.

Læs mere

Tybjerg og omegn

Tybjerg ligger i det nordøstlige hjørne af Næstved Kommune, hvor Susåen danner kommunegrænse mod såvel Ringsted som Faxe.

Læs mere

Tappernøje, Snesere og Everdrup Sogne

I den østligste del af Næstved Kommune ligger landsbyerne Tappernøje, Snesere, Everdrup, St. Røttinge og Nr. Smidstrup.

Læs mere

Skelby og omegn

Langs Susåen, mellem Næstved og Sorø ligger landsbyen Skelby. I Skelby er der mange der arbejder for at Skelby stadig er dejlig at bo i. Både frivillige og erhvervsdrivende.

Læs mere

Sandved, Tornemark og omegn

Sandved og Tornemark er et dejlig lokalområde i den vestlige del af Næstved Kommune.

Læs mere

Hyllinge, Marvede, Vallensved, Ladby og Guderup

Kysemøllerne rejser sig højt i landskabet og er pejlemærket, for den akse Slagelsevejen skærer igennem vores lokalområde, når vi slipper Næstved.

Læs mere

Holme-Olstrup, Toksværd og omegn

Mellem Næstved og Rønnede ligger Holme-Olstrup, som især er kendt på grund af Bon- Bonland og Nissebanden.

Læs mere

Herlufmagle og omegn

På landevejen på vej mod Ringsted møder du Herlufmagle, som i dag er vokset sammen med Gelsted.

Læs mere

Glumsø og omegn

Midt på Sjælland ligger en storby i miniformat. Glumsø har det hele, Glumsø er en rigtig pendler by med lige langt til Ringsted, Sorø og Næstved og tog-timedrift til København.

Læs mere

Fuglebjerg og omegn

Næstved Vestegn er et meget smukt og idyllisk landområde med frodige marker og landsbyer spredt i det bakkede terræn.

Læs mere

Fodby og omegn

Landsbyen Fodby ligger vest for Næstved midt i den dejligste natur med skov og marker. Området har et rigt foreningsliv , med gymnastikforening, lokalråd, forsamlingshuset, kirken og meget mere som man kan læse om på lokalrådets hjemmeside.

Læs mere

Fensmark og omegn

Fensmark har i en årrække fungeret som forstad til Næstved. Samtidig er en stor del af byudviklingen i Næstved sket mod nordøst, så de to byer nu nærmer sig hinanden.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu