Aktiviteter - Se seværdigheder

Kend din PC – Sociale medier – Skype – Facebook

9. dec

Sociale Kommunikationsmedier, rummer rigtigt mange muligheder, men inden man kaster sig ud i Cybercity er der et par ting, som det er en rigtig god ide at have styr på - Hvad er Face book, hvordan virker Skype. Og hvordan opretter man en profil.

Skånsom optræning og afspænding – kursusforløb

10. dec

Holdet er til dig, der ønsker at finde motivation og glæde igen til at bevæge dig og værdsætte din krop. Du kan have haft pcs efter en hjernerystelse, stress inde på livet, fitnesscentre er bare ikke dig, måske har du været syg eller andet.

PC klippekort

11. dec

Syntes du at din pc opfører sig underligt, har du brug for hurtig hjælp, eller kan du bare ikke finde rundt i PC-junglen?

Helligåndshuset i Næstved – Lokalhistorisk foredrag

11. dec

Vi kigger på Helligåndshuset i Næstved, der er det eneste bevarede middelalderlige helligåndshus i Danmark. Det er de huse, hvor man tog sig af de fattigste gamle og af hittebørn, med andre ord en aldersintegreret forsorgsinstitution.

I stråleglans – om de dødelige engle i den amerikanske rustningsindustri

12. dec

Med udgangspunkt i Kate Moore bog "The Radium Girls" dykker vi ned i historien om selvlysende instrumenter og ure til militær udrustning til lands, til vands og i luften.

Tørke og skovbrande – nu også i Nordeuropa

13. dec

Tørke er ikke noget nyt fænomen. Udsatte områder har med kortere eller længere mellemrum været ramt af tørke. Men andelen af Jordens landområder, som bliver ramt af alvorlig tørke, er steget fra 10-15% i de tidlige 70'ere til ca. 30% først i 2000-tallet.

Søndags cafe – Julekoncert Næstved Harmonikaklub

15. dec

Kom til en hyggelig eftermiddag selskab med Næstved Harmonikaklub, der lægger op til en hyggelig eftermiddag. Repetoiret er stort, det strækker sig over svenske harmonikavalse, tyske schlagere, danske sange og meget meget mere.

Willi Münzenberg – en komintern-agent?

18. dec

'Den røde millionær' eller 'Moskvas hemmelige propaganda-zar i Vesten' var nogle af de titler den vestlige presse klistrede på Münzenberg, da han i mellemkrigstidens Tyskland stod i spidsen for et stort og indflydelsesrigt kommunistisk medieimperium.

I storm og høj sø – historien om Stormen Gudrun – og færgen “Estonia”s forlis

20. dec

Op gennem 1900-årene har flere storme indskrevet sig i Danmarkshistorien, men også efter milleniumskiftet har der været voldsomme storme. Det, der i Danmark er blevet kendt som "Januarstormen 2005", ramte det nordvestlige Europa d. 8. januar 2005 m.fl.

Senioruniversitet – 24 foredrag

24. jan

24 fredage er der Seniorhøjskole i Smedjen, Grønnegade Kaserne. Her er seks af de 24 foredrag. Vore vestlige, parlamentariske demokratier mødes i disse år atter af forsøg fra ekstremistiske grupper, der vil skabe mistillid til vor måde at leve sammen på..

Senioruniversitet – 24 foredrag

13. mar

24 fredage er der Seniorhøjskole i Smedjen, Grønnegade Kaserne. Her er seks af de 24 foredrag. Hvad kan vi lære af storbyhistorien?

Seværdigheder

Der blev ikke fundet nogen seværdigheder, med de valgte søgekriterier

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk byens mange seværdigheder – eksempelvis…

Husk også byens mange andre seværdigheder – eksempelvis…

Husk også byens mange seværdigheder i bylivet

Husk også byens mange seværdigheder i naturen

Husk også byens mange udstillinger

Husk også byens scener – se eksempelvis…

Husk også byens musik-oplevelser

Husk også byens foredrag – eksempelvis på…

Husk også byens sportsoplevelser

Husk også byens mange seværdigheder til børn