Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Næssi Finder Hjem – Gratis børneteater-turné

23. mar

Oplev den herlige teaterforestilling, om hvordan Næssi i tidernes morgen kom til Næstved.

Gratis

Næssi Finder Hjem – Gratis børneteater-turné

24. mar

For børnefamilier med børn mellem 2-8 år: Oplev den herlige teaterforestilling, om hvordan Næssi i tidernes morgen kom til Næstved.

Gratis

Fuglely – aktivitetsplads for alle

26. mar

Vi inviterer alle borgere og familier i Fuglebjerg til at være med designere på udformning af pladsen.

Gratis

Vil du være frivillig på Holmegaard Værk?

28. mar

Når vi åbner Holmegaard Værk i foråret 2020, får vi brug for frivillige folk til at gøre Værket levende for gæsterne. Mange frivillige er allerede i fuld sving, men du kan også bidrage. Det vil vi gerne fortælle meget mere om.

Gratis

JazzGrooves no. 42 // Fy, Fy Skamme

28. mar

Trommeslager, perkussionist, sanger, showman, gøgler, entertainer, komiker og skuespiller Tom McEwan er gæst på næste JazzGrooves-aften. McEwan kommer oprindeligt fra Skotland, men har siden slutningen af 60'erne boet i Danmark.

Gratis

KurtsQuizKlub

28. mar

Test din viden om musik i den hyggelige KurtsQuizKlub på Næstved Bibliotek. Mød op og nyd et par timer med quizzer i hele 3 halvlege, så der også er tid til at snakke med de øvrige quizdeltagere.

Gratis

Affaldsindsamling ved Karrebæksminde

31. mar

Danmarks Naturfredningsforening Næstved inviterer til affaldsindsamling ved Karrebæk Fjord, hvor store mængder affald skylder ind til strandbredden og rørskoven. Inden vi begiver os ud at samle affaldet, vil DN Næstved servere en kop kaffe.

Gratis

Foredrag – Exoplanets and Life in the Universe

2. apr

Foredrag i BIO Næstved ved professor i astronomi and astrofysik, Natalie Batalha, som streames fra Aarhus Universitet. Foredraget er på engelsk. Gratis entré.

Gratis

DM i Skills

4. apr - 6. apr

Næstved er vært for DM i Skills den 4.-6. april 2019, når de dygtigste unge mennesker fra hele landets erhvervsfaglige uddannelser skal konkurrere om at blive Danmarks bedste indenfor netop deres fag.

Gratis

Åside Gårdbutiks Forårsmarked (Gratis entré)

7. apr

Vi byder på en masse forskellige boder både indendørs og udendørs med alt lige fra loppeting, påsketing, skønhedsprodukter, håndlavede sæber med mere.

Gratis

Foredrag – Når fysikkens stråler helbreder

9. apr

Foredrag i BIO Næstved ved professor i medicinsk fysik, Kari Tanderup, som streames fra Aarhus Universitet. Foredraget er på engelsk. Foredraget livestreames fra Aarhus Universitet. Gratis entré.

Gratis

KurtsQuizKlub

25. apr

Test din viden om musik i den hyggelige KurtsQuizKlub på Næstved Bibliotek. Mød op og nyd et par timer med quizzer i hele 3 halvlege, så der også er tid til at snakke med de øvrige quizdeltagere og nyde god kaffe eller øl i pauserne.

Gratis

International Qigong Dag

27. apr

Kom og prøv Qigong ganske gratis! International Qigong dag afholdes den sidste lørdag i april, hvert år i samme tidsrum, uanset hvor i verden du befinder dig. ONE WORLD - ONE BREATH. Qigong har stor positiv indflydelse på helbredet og din sundhed.

Gratis

Gadefesten 2019

10. maj

GADEFESTEN NÆSTVED er en endags festival for hele byen. Nu er vi tilbage igen, fredag den 10. maj - denne gang med et endnu større set-up, flere scener og et vildere program end nogensinde før!

Gratis

Musik på Underhuset

24. maj

Musik på Underhuset med Fire Halve.

Gratis

Familielørdag – Børnekulturfestival 2019

25. maj

Ovenpå sidste års succes vender Familielørdagen tilbage til Børnekulturfestivalen 2019 - lørdag den 25. maj kl. 10-13. Dagen bliver fyldt med gratis aktiviteter på Grønnegades Kaserne Kulturcenter for børn fra 0-12 år.

Gratis

Musik på Underhuset

31. maj

Musik på Underhuset med Players.

Gratis

Karrebæksminde Triatlon: Børne-Familie Løbet

1. jun

I forbindelse med Karrebæksminde Triatlon afholdes samme dag Børne-Familie løbet. Når den sidste deltager i triatlon er kommet i mål, kan du som publikum deltage i Børne-Familie Løbet og opleve suset fra den røde løber og opløbsstrækningen.

Gratis

Musik på Underhuset

7. jun

Musik på Underhuset med Mayday.

Gratis

Musik på Underhuset

14. jun

Musik på Underhuset - The Ramblin Bandits.

Gratis

Bagagerumsmarked

15. jun

Private stader med alt godt fra skabe, loftrum osv. Bagagerumsmarkedet holdes to gange om året i juni og august/september. Tidligere har der været mellem 30-60 stader. Det håber vi, at overgå i år. Gratis entre. P-plads lige i nærheden af boderne.

Gratis

Musik på Underhuset

21. jun

Musik på Underhuset - Small Stars Bluesband

Gratis

Musik på Underhuset

5. jul

Musik på Underhuset med Tulipan.

Gratis

Musik på Underhuset

12. jul

Musik på Underhuset med Øernes Blues Band.

Gratis

Danmark Dejligst Karrebæksminde

19. jul

Havefest med Gratis entre - så alle kan være med, hvor der er masser af aktiviteter, musik og fællesskab. Programmet for dagen er endnu ikke på plads.

Gratis

Musik på Underhuset

19. jul

Musik på Underhuset med The Great Pretenders.

Gratis

Musik på Underhuset

26. jul

Musik på Underhuset med The Blues Overdrive.

Gratis

Musik på Underhuset

2. aug

Musik på Underhuset med Fire Halve.

Gratis

Musik på Underhuset

9. aug

Musik på Underhuset med Housewarmers.

Gratis

Musik på Underhuset

16. aug

Musik på Underhuset med Bandet Danmark.

Gratis

Musik på Underhuset

23. aug

Musik på Underhuset med Nobody´s Walking.

Gratis

Musik på Underhuset

30. aug

Musik på Underhuset med Entertain Us.

Gratis

Bagagerumsmarked

31. aug

Bagagerumsmarked med private stande. Et marked vi afholder 2 gange om året i juni og august/september. Tidigere har der været 30-60 stande med alt godt fra køkkenskabe, klædeskabe, loftrum osv.

Seværdigheder

Gratis

Portrætter af 25 Næstved-talenter

Næstved er verdensmester i at udkække talent. Læs 25 portrætter af 25 talenter med rødder i Næstved her.

Læs mere
Gratis

Ny borger-til-borger portal: Find din nye madklub eller løbemakker på boblberg.dk

På www.boblberg.dk kan du ganske gratis finde andre at dele din fritidsinteresse med i Næstved Kommune.

Læs mere
Gratis

360 grader oplevelse af Næstved

Sitet 360naestved.dk har kortlagt og bundet de mange spændende oplevelser i Næstved sammen i korte ruter, hvor alle kan være med. Helt enkelt for at give dig alt det bedste i en 360 grader oplevelse af Næstved.

Læs mere
Gratis

Medicinsk-historisk Museum

Medicinsk-historisk Museum er det eneste af sin art på Sjælland og har til formål at vise og beskrive udviklingen inden for sundhedsvæsenet. Uden for museet findes en medicinsk urtehave. Besøg er gratis.

Læs mere
Gratis

Munkebakken

En af byens smukkeste udsigter finder du på Munkebakken, som er en af Næstveds byparker. Munkebakken ligger i hjertet af Næstved, lige overfor banegården. Der er gode parkeringsmuligheder i Teatergade.

Læs mere
Gratis

Tystrup-Bavelse-søerne

Dalen med Tystrup Bavelse-søerne regnes for et af Sjællands smukkeste og mest storslåede landskaber. Længst mod nord og på Tystrup Søs sydvestlige sider er der gode udsigtspunkter med små P-pladser. Herfra kan man observere havørne.

Læs mere
Gratis

Rådmandshaven

I den nordlige del af Næstved by finder du Rådmandshaven, som ligger langs Susåen og tæt ved Herlufholm. Skoven bliver flittigt besøgt, når det er tid til en travetur eller måske en kanotur på Susåen.

Læs mere
Gratis

Fruens Plantage

Der er højt til himlen, bakker, træer og masser af fuglefløjt i Fruens Plantage. Der er stier til hyggelige gåtur og aktive løbeture, ja der er sågar mange spændende ruter til folk på mountainbike. Plantagen byder også på legeplads og lejrpladser.

Læs mere
Gratis

Se alle gratis glæder

Du behøver ikke altid at hive pengepungen op ad lommen, når du vil opleve noget. Vi giver dig her et overblik over alle gratis arrangementer i Næstved Kommune.

Læs mere
Gratis

Næstved Bibliotek

Der er fem biblioteker i Næstved Kommune under Næstved Bibliotek og Borgerservice: Næstved Bibliotek, Glumsø Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Fensmark Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Der er Borgerservice på alle bibliotekerne.

Læs mere
Gratis

Tag en tur på legepladsen – vi giver dig det fulde overblik

Forårssolen er begyndt at skinne, fuglene er begyndt at synge, og børnene er begyndt at trænge til at brænde energi af udendørs. Med andre ord må det være tid til en tur på legepladsen.

Læs mere
Gratis

Kort & ruter

Få en 360 grader oplevelse af Næstved

Læs mere
Gratis

Næstved Kunstby

Det er lige her i Næstved. Næstved Ungdomsskole har lokket Graffiti-konger og maler-majestæter fra HELE kloden forbi byens gavle for at Mærke Næstved.

Læs mere
Gratis

Gadens Hårdeste Hævn

Gadens Hårdeste Hævn – et eventyr fortalt på byens vægge, er som noget helt unikt at finde i Næstveds bymidte. Det er et projekt, der har udviklet sig fra at være blot en idé, ord, lyrik og skitser, til et færdigt produkt i byens rum.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu