Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Youngtimer.dk-træf hver TIRSDAG

17. apr - 25. sep

Frem med Lagunaerne, Xantia, 306’ere, Fiat Coupe og Supra A80 – samt alle de andre herlige biler I har! Vi ser frem til endnu en sæson med Youngtimer.dk-træf i Næstved på Grønnegades Kaserne Kulturcenters parkeringsplads.

Gratis

Udstillingsåbning ‘Material World’ på DesignMuseum Næstved

19. sep

Kom med til åbningen af vores nye særudstilling 'Material world'. I udstillingen ’Material World’ vises kulminationen af tre års udforskning i materialernes verden, hvor eleverne har arbejdet med forskellige indgange til håndværksteknikker og design.

Gratis

Vores fælles fremtid – en studiekreds

19. sep

Næstved Bibliotek starter en ny sæson i studiekredsen "Rettidige refleksioner". Denne gang er emnet "Vores fælles fremtid?". Tovholder Jakob Jespersen vil lægge op til læsning og debat omkring fremtiden for vores fælles samfund.

Gratis

Fedt speedway ræs i Glumsø

22. sep

Kom og hep på Mikkel Bech, Glenn Moi, Marius Nielsen, Dominik Möser og Chris Gade.

Gratis

Gratis workshop – Design din egen lampe

22. sep

Vi giver nyt liv til gamle lamper og andet genbrugsmateriale ved at blande gamle lamper, plastikbøtter, legetøj, keramik m.m. og bygge nye lamper af det.

Gratis

Vi holder hackerne ude

26. sep

Hvad kan du selv gøre for at holde hackerne ude? På dette kursus kan du lære de helt grundlæggende regler for sikker færden på nettet.

Gratis

OASEN skal indvies

26. sep

Socialpædagogisk Center og Ældredistrikt Nord inviterer til nogle hyggelige timer ved indvielsen af Røjleparkens nye træningsfaciliteter i ”OASEN”, som har fokus på motion, sanselighed og socialt samvær.

Gratis

Mandeaften i Kræfthuset

27. sep

Har du lyst til at deltage sammen med en grubbe mænd på 10- 15 personer med kræft, eller som har haft kræft. Vi laver mad i fællesskab og får en god snak, måske sidemanden har det samme problem, som du har. Vi har også aktiviteter i eller udenfor huset.

Gratis

Middagsmusik med Marcus Winther-John

29. sep

Det er en blanding af interview og koncert, hvor man får indblik i kunstnerens musikalske karriere. Det er "lokale" Rasmus Hedeboe, som akkompagnerer på guitar, og som præsenterer og interview Marcus Winther-John.

Gratis

Sansende farver og levende musik – en rejse i malerier og musik

7. okt

Sansende farver og levende musik: Oplev nærværet i omgivelserne og lad dig betage af Cecilie Kildebæk Andersens henførende malerier og Kasper Krebs og Marie Kildebæks forførende musik og sang.

Gratis

ONE DAY – Prioriter dit salg

10. okt

Deltag i dette gratis kursus og bliv bedre til at prioritere og målrette salgsindsatsen i din virksomhed med henblik på at opnå vækst og overskud på bundlinjen.

Gratis

Designværksted i Børnekulturhuset

16. okt - 17. okt

I efterårsferien holder Børnekulturhuset åbent tirsdag og onsdag for børnefamilier. Sammen med billedkunstner Tanja Leander skal I arbejde med abstrakte udtryk og skabe jeres eget unikke design.

Gratis

Jul i Grønnegade

7. dec - 9. dec

Kulturcenteret omdannes til en stemningsfuld julekulisse med markeder og aktiviteter. Her kan du finde årets julegave, jeres juletræ, nyde et glas gløgg, en æbleskrive eller pandekage mens I venter på en tur med bumleekspressen eller hestevognen.

Seværdigheder

Gratis

Portrætter af 25 Næstved-talenter

Næstved er verdensmester i at udkække talent. Læs 25 portrætter af 25 talenter med rødder i Næstved her.

Læs mere
Gratis

Ny borger-til-borger portal: Find din nye madklub eller løbemakker på boblberg.dk

På www.boblberg.dk kan du ganske gratis finde andre at dele din fritidsinteresse med i Næstved Kommune.

Læs mere
Gratis

360 grader oplevelse af Næstved

Sitet 360naestved.dk har kortlagt og bundet de mange spændende oplevelser i Næstved sammen i korte ruter, hvor alle kan være med. Helt enkelt for at give dig alt det bedste i en 360 grader oplevelse af Næstved.

Læs mere
Gratis

Medicinsk-historisk Museum

Medicinsk-historisk Museum er det eneste af sin art på Sjælland og har til formål at vise og beskrive udviklingen inden for sundhedsvæsenet. Uden for museet findes en medicinsk urtehave. Besøg er gratis.

Læs mere
Gratis

Munkebakken

En af byens smukkeste udsigter finder du på Munkebakken, som er en af Næstveds byparker. Munkebakken ligger i hjertet af Næstved, lige overfor banegården. Der er gode parkeringsmuligheder i Teatergade.

Læs mere
Gratis

Tystrup-Bavelse-søerne

Dalen med Tystrup Bavelse-søerne regnes for et af Sjællands smukkeste og mest storslåede landskaber. Længst mod nord og på Tystrup Søs sydvestlige sider er der gode udsigtspunkter med små P-pladser. Herfra kan man observere havørne.

Læs mere
Gratis

Rådmandshaven

I den nordlige del af Næstved by finder du Rådmandshaven, som ligger langs Susåen og tæt ved Herlufholm. Skoven bliver flittigt besøgt, når det er tid til en travetur eller måske en kanotur på Susåen.

Læs mere
Gratis

Fruens Plantage

Der er højt til himlen, bakker, træer og masser af fuglefløjt i Fruens Plantage. Der er stier til hyggelige gåtur og aktive løbeture, ja der er sågar mange spændende ruter til folk på mountainbike. Plantagen byder også på legeplads og lejrpladser.

Læs mere
Gratis

Se alle gratis glæder

Du behøver ikke altid at hive pengepungen op ad lommen, når du vil opleve noget. Vi giver dig her et overblik over alle gratis arrangementer i Næstved Kommune.

Læs mere
Gratis

Næstved Bibliotek

Der er fem biblioteker i Næstved Kommune under Næstved Bibliotek og Borgerservice: Næstved Bibliotek, Glumsø Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Fensmark Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Der er Borgerservice på alle bibliotekerne.

Læs mere
Gratis

Tag en tur på legepladsen – vi giver dig det fulde overblik

Forårssolen er begyndt at skinne, fuglene er begyndt at synge, og børnene er begyndt at trænge til at brænde energi af udendørs. Med andre ord må det være tid til en tur på legepladsen.

Læs mere
Gratis

Kort & ruter

Få en 360 grader oplevelse af Næstved

Læs mere
Gratis

Næstved Kunstby

Det er lige her i Næstved. Næstved Ungdomsskole har lokket Graffiti-konger og maler-majestæter fra HELE kloden forbi byens gavle for at Mærke Næstved.

Læs mere
Gratis

Gadens Hårdeste Hævn

Gadens Hårdeste Hævn – et eventyr fortalt på byens vægge, er som noget helt unikt at finde i Næstveds bymidte. Det er et projekt, der har udviklet sig fra at være blot en idé, ord, lyrik og skitser, til et færdigt produkt i byens rum.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu