Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Game Night # 25

17. sep

Game Nights byder på ekstraordinære spiloplevelser i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Den entusiastiske og erfarne brætspiller Brian Rygaard medbringer klassikere og nyheder.

Gratis

Klimaforedrag ved meteorolog Jesper Theilgaard

18. sep

Hvad betyder klimaforandringerne for os? Kan vi gøre noget nu, eller er det for sent? Hvad kan jeg gøre som enkeltperson? Disse spørgsmål og mange andre vil den kendte meteorolog Jesper Theilgaard give svar på under dette foredrag.

Gratis

Danmark for Målene: Radiovært Søren Dahl gæster Næstved

21. sep

Radioværten Søren Dahl lægger vejen forbi Næstved sammen med Danmark for Målene.

Gratis

FrivilligFAGFESTIVAL 2019

26. sep

Tag del i FrivilligFAGFESTIVAL, hvor vi sætter fokus på at styrke samarbejdet på tværs ved dialog, viden og debat om det, der rører sig i frivilligfeltet. Fagfestivalen er for alle, der har med frivillighed at gøre.

Gratis

Jeg kommer fra et land langt væk og en gade lige rundt om hjørnet

28. sep

Koncert og spoken word med Jesper Horsmark, Sara Rehmeh og Benjamin Barfod.

Gratis

Ordblindecafé

30. sep

Er du ordblind, eller kender du én, som er? Så besøg Næstved Bibliotek til en hyggelig eftermiddag med fokus på ordblindhed. Der findes mange muligheder og hjælpemidler, hvis du er ordblind. Det vil vi gerne fortælle om.

Gratis

Kulturnat 2019

4. okt

Kulturnatten er den årlige begivenhed, hvor hele Næstveds kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde for alle. Alle arrangører yder deres bedste for at give os alle en oplevelse ud over det sædvanlige.

Gratis

GAMENIGHT # 26

15. okt

Game Nights byder på ekstraordinære spiloplevelser i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Den entusiastiske og erfarne brætspiller Brian Rygaard medbringer klassikere og nyheder fra hans enorme samling af brætspil.

Gratis

Yoga og billedkunst i efterårsferien

19. okt

Kom til gratis familieworkshop om yoga og billedkunst for børn mellem 3-6 år og deres nære voksne.

Gratis

STORMØDE FOR BYGGE/ANLÆG

30. okt

Dette års stormøde for bygge/anlæg stiller derfor skarpt på de to projekter, ligesom borgmester Carsten Rasmussen kommer og giver os en briefing om Næstved Kommunes anlægsbudget for 2020.

Gratis

Yoga og billedkunst med juletema

16. nov

Kom til gratis familieworkshop i Børnekulturhuset om yoga og billedkunst for børn mellem 3-6 år og deres nære voksne.

Gratis

Byg et nissehus – Jul i Grønnegade

8. dec

Kom til gratis workshop for hele familien når Børnekulturhuset rykker over i Musikstalden til “Jul i Grønnegade.”

Seværdigheder

Gratis

Portrætter af 25 Næstved-talenter

Næstved er verdensmester i at udkække talent. Læs 25 portrætter af 25 talenter med rødder i Næstved her.

Læs mere
Gratis

Ny borger-til-borger portal: Find din nye madklub eller løbemakker på boblberg.dk

På www.boblberg.dk kan du ganske gratis finde andre at dele din fritidsinteresse med i Næstved Kommune.

Læs mere
Gratis

360 grader oplevelse af Næstved

Sitet 360naestved.dk har kortlagt og bundet de mange spændende oplevelser i Næstved sammen i korte ruter, hvor alle kan være med. Helt enkelt for at give dig alt det bedste i en 360 grader oplevelse af Næstved.

Læs mere
Gratis

Medicinsk-historisk Museum

Medicinsk-historisk Museum er det eneste af sin art på Sjælland og har til formål at vise og beskrive udviklingen inden for sundhedsvæsenet. Uden for museet findes en medicinsk urtehave. Besøg er gratis.

Læs mere
Gratis

Munkebakken

En af byens smukkeste udsigter finder du på Munkebakken, som er en af Næstveds byparker. Munkebakken ligger i hjertet af Næstved, lige overfor banegården. Der er gode parkeringsmuligheder i Teatergade.

Læs mere
Gratis

Tystrup-Bavelse-søerne

Dalen med Tystrup Bavelse-søerne regnes for et af Sjællands smukkeste og mest storslåede landskaber. Længst mod nord og på Tystrup Søs sydvestlige sider er der gode udsigtspunkter med små P-pladser. Herfra kan man observere havørne.

Læs mere
Gratis

Rådmandshaven

I den nordlige del af Næstved by finder du Rådmandshaven, som ligger langs Susåen og tæt ved Herlufholm. Skoven bliver flittigt besøgt, når det er tid til en travetur eller måske en kanotur på Susåen.

Læs mere
Gratis

Fruens Plantage

Der er højt til himlen, bakker, træer og masser af fuglefløjt i Fruens Plantage. Der er stier til hyggelige gåtur og aktive løbeture, ja der er sågar mange spændende ruter til folk på mountainbike. Plantagen byder også på legeplads og lejrpladser.

Læs mere
Gratis

Se alle gratis glæder

Du behøver ikke altid at hive pengepungen op ad lommen, når du vil opleve noget. Vi giver dig her et overblik over alle gratis arrangementer i Næstved Kommune.

Læs mere
Gratis

Næstved Bibliotek

Der er fem biblioteker i Næstved Kommune under Næstved Bibliotek og Borgerservice: Næstved Bibliotek, Glumsø Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Fensmark Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Der er Borgerservice på alle bibliotekerne.

Læs mere
Gratis

Tag en tur på legepladsen – vi giver dig det fulde overblik

Forårssolen er begyndt at skinne, fuglene er begyndt at synge, og børnene er begyndt at trænge til at brænde energi af udendørs. Med andre ord må det være tid til en tur på legepladsen.

Læs mere
Gratis

Sommer: Besøg Næstveds fem badestrande

Når der er sol og sommer, findes der næsten ikke noget skønnere end at hoppe i bølgen blå. Pak badetøj, solcreme, tæppe og lommepenge til is og besøg en af Næstveds fem offentligt tilgængelige strande. Her kontrollerer vi løbende badevandets og strandenes

Læs mere
Gratis

Kort & ruter

Få en 360 grader oplevelse af Næstved

Læs mere
Gratis

Næstved Kunstby

Det er lige her i Næstved. Næstved Ungdomsskole har lokket Graffiti-konger og maler-majestæter fra HELE kloden forbi byens gavle for at Mærke Næstved.

Læs mere
Gratis

Gadens Hårdeste Hævn

Gadens Hårdeste Hævn – et eventyr fortalt på byens vægge, er som noget helt unikt at finde i Næstveds bymidte. Det er et projekt, der har udviklet sig fra at være blot en idé, ord, lyrik og skitser, til et færdigt produkt i byens rum.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu