Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Sommeraktivitet i Affaldplus

7. jul - 7. aug

Tag familien eller din gode ven med til Yderzonen og oplev Yderzonens sommer ekspedition! Gør dig klar til deltage i en spændende og lærerig ekspedition i Yderzonen!

Gratis

Musik på Underhuset

10. jul

Livemusik på Torvet med Øernes Blues Band.

Gratis

Musik på Underhuset

17. jul

Livemusik på Torvet med Bandet Danmark.

Gratis

Musik på Underhuset

24. jul

Livemusik på Torvet med Fire Halve.

Gratis

Musik på Underhuset

31. jul

Livemusik på Torvet med Small Stars Bluesband.

Gratis

Tam Vild – en del af Short Cut

1. aug

Tam Vild – en del af Short Cut - En sand junglekomedie om at finde sin indre urkraft! Forestillingen handler om at skabe udendørs teater i et universelt teatersprog - godt krydret med både galskab og humor.

Gratis

Tam Vild – en del af Short Cut

1. aug

En sand junglekomedie om at finde sin indre urkraft! Forestillingen bygger på de grundlæggende Rakkerpak-dyder, som handler om at skabe udendørs teater i et universelt teatersprog - godt krydret med både galskab og humor.

Gratis

TEATER MED DIG – Sommersjov med Dansk Rakkerpak & Faster Cool

4. aug

Sommersjov med Dansk Rakkerpak & Faster Cool: “Teater med dig” er en dag, hvor du kan prøve alt, hvad der har med teater at gøre. Det er for alle der har lyst og det skal være sjovt at være med. Vi bruger vores kroppe, stemmer og fantasi.

Gratis

Musik på Underhuset

7. aug

Livemusik på Torvet med HP Lange Big Gumbo.

Gratis

V.O.M.P. – en del af Short Cut

8. aug

V.O.M.P. – en del af Short Cut (Vanity Of Modern Panic). Forestillingen holder et spejl op mod skønhedsdyrkelsen. Hvor langt vil du gå for at holde din krop yngre end det, der står på din dåbsattest? Gør dig klar til en silikonepumpet danseforestilling.

Gratis

V.O.M.P. – en del af Short Cut

8. aug

Vanity Of Modern Panic V.O.M.P. – en del af Short Cut

Gratis

Musik på Underhuset

14. aug

Livemusik på Torvet med Crosswind.

Gratis

Oh Solo Mig – en del af Short Cut

15. aug

Et ufrivilligt, anarkistisk og hæsblæsende klimashow hvor modsætninger mødes og ny musik opstår.

Gratis

Musik på Underhuset

21. aug

Livemusik på Torvet med Entertain Us.

Gratis

Memories – en del af Short Cut

22. aug

Memories – Jack fylder 90 år, se ham stykke brikkerne sammen i sit liv og bliv forelsket i et menneske, der bor i os alle. Et næsten non-verbalt, fysisk show, fuld af musik, intimitet, interaktion, latter, menneskelighed og en håndfuld Old Spice!

Gratis

Musik på Underhuset

28. aug

Livemusik på Torvet med Run4Cover. Denne aften er der også Citynat.

Gratis

Film og foredrag om landsbyen Tornemark

30. dec

Mange borgere gik forgæves d. 5. november 2019. Derfor gentager vi arrangementet. Hvad er der sket dit lokalområde, og hvilke ændringer er der sket over tid? Hvad er der sket med landbrug, butikker og håndværk?

Seværdigheder

Gratis

Den sidste kvinde

Gratis videowalk i Rådmandshaven - Levende historieformidling i byrummet! Start ved springvandet Fontænen i Rådmandshaven.

Læs mere
Gratis

Portrætter af 25 Næstved-talenter

Næstved er verdensmester i at udkække talent. Læs 25 portrætter af 25 talenter med rødder i Næstved her.

Læs mere
Gratis

Ny borger-til-borger portal: Find din nye madklub eller løbemakker på boblberg.dk

På www.boblberg.dk kan du ganske gratis finde andre at dele din fritidsinteresse med i Næstved Kommune.

Læs mere
Gratis

360 grader oplevelse af Næstved

Sitet 360naestved.dk har kortlagt og bundet de mange spændende oplevelser i Næstved sammen i korte ruter, hvor alle kan være med. Helt enkelt for at give dig alt det bedste i en 360 grader oplevelse af Næstved.

Læs mere
Gratis

Medicinsk-historisk Museum

Medicinsk-historisk Museum er det eneste af sin art på Sjælland og har til formål at vise og beskrive udviklingen inden for sundhedsvæsenet. Uden for museet findes en medicinsk urtehave. Besøg er gratis.

Læs mere
Gratis

Munkebakken

En af byens smukkeste udsigter finder du på Munkebakken, som er en af Næstveds byparker. Munkebakken ligger i hjertet af Næstved, lige overfor banegården. Der er gode parkeringsmuligheder i Teatergade.

Læs mere
Gratis

Tystrup-Bavelse-søerne

Dalen med Tystrup Bavelse-søerne regnes for et af Sjællands smukkeste og mest storslåede landskaber. Længst mod nord og på Tystrup Søs sydvestlige sider er der gode udsigtspunkter med små P-pladser. Herfra kan man observere havørne.

Læs mere
Gratis

Rådmandshaven

I den nordlige del af Næstved by finder du Rådmandshaven, som ligger langs Susåen og tæt ved Herlufholm. Skoven bliver flittigt besøgt, når det er tid til en travetur eller måske en kanotur på Susåen.

Læs mere
Gratis

Fruens Plantage

Der er højt til himlen, bakker, træer og masser af fuglefløjt i Fruens Plantage. Der er stier til hyggelige gåtur og aktive løbeture, ja der er sågar mange spændende ruter til folk på mountainbike. Plantagen byder også på legeplads og lejrpladser.

Læs mere
Gratis

Se alle gratis glæder

Du behøver ikke altid at hive pengepungen op ad lommen, når du vil opleve noget. Vi giver dig her et overblik over alle gratis arrangementer i Næstved Kommune.

Læs mere
Gratis

Næstved Bibliotek

Der er fem biblioteker i Næstved Kommune under Næstved Bibliotek og Borgerservice: Næstved Bibliotek, Glumsø Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Fensmark Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Der er Borgerservice på alle bibliotekerne.

Læs mere
Gratis

Tag en tur på legepladsen – vi giver dig det fulde overblik

Forårssolen er begyndt at skinne, fuglene er begyndt at synge, og børnene er begyndt at trænge til at brænde energi af udendørs. Med andre ord må det være tid til en tur på legepladsen.

Læs mere
Gratis

Sommer: Besøg Næstveds fem badestrande

Når der er sol og sommer, findes der næsten ikke noget skønnere end at hoppe i bølgen blå. Pak badetøj, solcreme, tæppe og lommepenge til is og besøg en af Næstveds fem offentligt tilgængelige strande. Her kontrollerer vi løbende badevandets og strandenes

Læs mere
Gratis

Kort & ruter

Få en 360 grader oplevelse af Næstved

Læs mere
Gratis

Næstved Kunstby

Det er lige her i Næstved. Næstved Ungdomsskole har lokket Graffiti-konger og maler-majestæter fra HELE kloden forbi byens gavle for at Mærke Næstved.

Læs mere
Gratis

Gadens Hårdeste Hævn

Gadens Hårdeste Hævn – et eventyr fortalt på byens vægge, er som noget helt unikt at finde i Næstveds bymidte. Det er et projekt, der har udviklet sig fra at være blot en idé, ord, lyrik og skitser, til et færdigt produkt i byens rum.

Læs mere