Aktiviteter - Se seværdigheder

Tophemmeligt! – utrolige episoder fra to verdenskrige 6 foredrag

25. sep - 18. dec

Tophemmeligt! - utrolige episoder fra to verdenskrige. 6 onsdags-foredrag fremdrager eksempler på, hvordan virkeligheden overgår fantasien. Efterhånden som historie-forskningen får adgang til klassificerede arkivalier, får vi et indblik i verdenskrigene

Tørke og skovbrande – nu også i Nordeuropa

13. dec

Tørke er ikke noget nyt fænomen. Udsatte områder har med kortere eller længere mellemrum været ramt af tørke. Men andelen af Jordens landområder, som bliver ramt af alvorlig tørke, er steget fra 10-15% i de tidlige 70'ere til ca. 30% først i 2000-tallet.

Willi Münzenberg – en komintern-agent?

18. dec

'Den røde millionær' eller 'Moskvas hemmelige propaganda-zar i Vesten' var nogle af de titler den vestlige presse klistrede på Münzenberg, da han i mellemkrigstidens Tyskland stod i spidsen for et stort og indflydelsesrigt kommunistisk medieimperium.

I storm og høj sø – historien om Stormen Gudrun – og færgen “Estonia”s forlis

20. dec

Op gennem 1900-årene har flere storme indskrevet sig i Danmarkshistorien, men også efter milleniumskiftet har der været voldsomme storme. Det, der i Danmark er blevet kendt som "Januarstormen 2005", ramte det nordvestlige Europa d. 8. januar 2005 m.fl.

Uddannelses- og erhvervskonference DYGTIGE MEDARBEJDERE TIL FREMTIDENS VIRKSOMHEDER

22. jan

På konferencen vil oplægsholderne give bud på de krav og udfordringer, som virksomheder og medarbejdere vil stå over for i fremtiden. Erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og kommunevil sammen kunne diskutere scenarier og give konkrete bud på løsninger.

Fries before guys

6. mar

“Det bliver mellem os” er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation.

Anders Lund Madsen – Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020

28. mar

For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen alene på Danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent.

Seværdigheder

Gratis

Næstved Bibliotek

Der er fem biblioteker i Næstved Kommune under Næstved Bibliotek og Borgerservice: Næstved Bibliotek, Glumsø Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Fensmark Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Der er Borgerservice på alle bibliotekerne.

Læs mere

Næstved Aftenskole

Næstved Aftenskole er en forening, som ofte arrangerer spændende foredrag for byens borgere.

Læs mere