Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Fritidsudvalgets temamøde: Ny i bestyrelsen?

30. nov

Er du ny i bestyrelsen? Eller kunne du trænge til at få genopfrisket diverse retningslinjer indenfor foreningsledelse, kommunale retningslinjer og tilskud? Der er meget at sætte sig ind i, når man er en del af bestyrelsen i en forening.

Chris Macdonald foredrag

3. dec

Efter udsolgte arrangementer og fyldte sale over hele landet på sin sidste turné er vi efter utallige opfordringer virkelig glade og stolte over at kunne præsentere et helt nyt inspirerende og humoristisk foredrag med Chris MacDonald.

Jul i Grønnegade 2020

4. dec - 6. dec

Årets Jul i Grønnegade tænder for hyggen og inviterer indenfor til julearrangementer med tilmelding. I år er det muligt at byggehuler og være kreativ, blive klogere på både rom, gin, historie, koncerter, ballet og teater, samt drage på Nisse-jagt.

Vildtbanegrøften I og II, 1620’erne og 1720’erne

10. dec

I den sydligste del af Næstved Kommune finder man de svage rester af et af landets store fortidsminder, nemlig Vildtbanegrøften i dens forløb fra 1600- og 1700-årene. Grøften med vold dannede nordgrænsen for kongens vildtbane, hvor kun han må jage.

Dødens årsag

14. dec

Dokumenter fra obduktioner og ligsyn bringer os tæt på historier om aftægtsdrab, fødsler i dølgsmål, giftmord og vold. De afslører en fascinerende opfindsomhed, når det gælder om at slå ihjel, men også et indblik i almindelige danskeres liv.

Hans Kaarsberg (1854-1929)

17. dec

Hans Sophus Kaarsberg var søn af pastor Hans Berlin i Skelby. Unge Hans gik på Herlufsholm og blev senere uddannet læge ved Københavns Universitet. Hans far ansatte ham som huslæge med bolig i det rottebefængte enkesæde på Skelby Præstegård.

Foredrag om Operaen Madame Butterfly (Puccini)

18. jan

Foredrag om operaen ved cand. mag. Lilo Sørensen.

Hypnose og vægttab – et foredrag

28. jan

At tabe sig er ikke kun et spørgsmål om vilje, din underbevidsthed kan nemlig meget vel være den del af dit sind, der bremser din succes. At give slip på unødig vægt, og opnå din idealvægt er en livsstils ændring.

Styrk dit immunforsvar

11. feb

Kom og hør hvordan du gennem kost og livsstil kan være med til at styrke dit immunforsvar, så du står bedre imod infektioner henover foråret.

Thomas Warberg: Et storslået menneske

11. feb

“Et storslået Menneske” stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud.

Foredrag – Hella Joof

17. mar

Hella Joof kommer til Arena Næstved med sit foredrag "Mit liv som hun". Vi skaber en intim og varm atomsfære omkring en kvinde med en hel del på hjerte.

Slip af med allergi og få mere energi

22. mar

"Allergiens gåde er løst" kunne også være overskriften. Stresseksperten Ole Larsen demonstrerer den metode, han har opfundet til at fjerne de fleste allergier.

Kongernes Fald – Forsoningen

31. mar

Speedway-kongerne i Arena Næstved. De har hadet hinanden af et godt hjerte, de har kæmpet mod hinanden og med sig selv. Mød Danmarks ubestridte konger af speedway, Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen, når de forsones på scenen.

Kvik hjerne med sund kost

8. apr

Hjernen er stærkt udfordret med de høje niveauer af stress, som den danske befolkning er ramt af i denne tid. Samtidig ser vi en stigning i forekomsten af depression, demens og alzheimers.

Hypnose – Nårhh er det bare det!

22. apr

Og ja Hypnose ER en meget enkel og simpel metode til at skabe ekstraordinært gode resultater. Samtidigt er det en langt mere tryg, enkel og lige til teknik, end underholdningsbranchen ynder at fremstiller den.

Seværdigheder

Gratis

Næstved Bibliotek

Der er fem biblioteker i Næstved Kommune under Næstved Bibliotek og Borgerservice: Næstved Bibliotek, Glumsø Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Fensmark Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Der er Borgerservice på alle bibliotekerne.

Læs mere

Næstved Aftenskole

Næstved Aftenskole er en forening, som ofte arrangerer spændende foredrag for byens borgere.

Læs mere

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens foredrag – eksempelvis på…