Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Borgermøde på Holmegaard Værk

19. aug

Kom og få sidste nyt om Holmegaard Værk.

Udstillingsforedrag – Emily Gernild og Christine Swane

27. aug

Foredrag om Rønnebæksholms aktuelle udstilling med de to kunstnere Emily Gernild og Christine Swane – udforske nye vinkler på en af modernismens kendte kvindelige kunstnere, Christine Swane, ved at sætte hende i mod- og samspil med Emily Gernilds værker.

Temaaften om kultur-, fritids- og foreningslivet i Næstved Kommune

28. aug

Vi vil gerne invitere dig til temaaften om tendenserne på kultur-, fritids- og foreningslivet i Næstved Kommune. Hør om, hvordan status er for frivilligheden og medlemsudviklingen i foreningerne, og hvor aktive folk i kommunen er.

Gratis

Danmark for Målene: Vejrvært Mikael Jarnvig besøger Næstved

31. aug

Vejrværten Mikael Jarnvig kommer til Næstved sammen med Danmark for Målene.

Foredrag Project WILD

5. sep

What You Love - You Will Protect - kom til et fantastisk spændende og inspirerende foredrag med vilde historier, imponerende billeder og et menneske, der har en enorm kærlighed og mission for at beskytte naturen.

Foredrag: Moderne glaskunst i danske kirker

11. sep

Foredrag af tidligere seminarielærer, nu forfatter Ole Villadsen om moderne glaskunst i danske kirker. Ole Villadsen har skrevet bogen: Moderne glaskunst i danske kirker.

Gratis

Danmark for Målene: Radiovært Søren Dahl gæster Næstved

21. sep

Radioværten Søren Dahl lægger vejen forbi Næstved sammen med Danmark for Målene.

Hvorfor skal Balkan med i EU

24. sep

Oplysningsforbundet Demokrati i Europa (DEO) udgiver en ny bog, som handler om Balkan og EU-udvidelsen af seks nye lande. Men hvorfor skal Balkan med i EU? Zlatko Jovanovic, og Caroline Bindslev, vil diskutere dette og agere oplægsholdere.

Picasso – Kærlighedens magt

21. okt

Foredrag i Folkeuniversitetet Holmegaard-Suså. Picasso - Kærlighedens magt v/ Linnea Mølbak Szilas, udstillingsassistent på Arken.

Nul Stjerner-foredrag med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

27. nov

Hvad sker der når man tjekker ind på hoteller, der har de dårligste anmeldelser? Hvad sker når man spiser på dårlige restauranter i de værst tænkelige lande? Det viser sig ofte, at det er her de sjoveste og bedste eventyr venter.

Seværdigheder

Gratis

Næstved Bibliotek

Der er fem biblioteker i Næstved Kommune under Næstved Bibliotek og Borgerservice: Næstved Bibliotek, Glumsø Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Fensmark Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Der er Borgerservice på alle bibliotekerne.

Læs mere

Næstved Aftenskole

Næstved Aftenskole er en forening, som ofte arrangerer spændende foredrag for byens borgere.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens foredrag – eksempelvis på…