Aktiviteter - Se seværdigheder

Hypnose og vægttab – et foredrag

28. jan

At tabe sig er ikke kun et spørgsmål om vilje, din underbevidsthed kan nemlig meget vel være den del af dit sind, der bremser din succes. At give slip på unødig vægt, og opnå din idealvægt er en livsstils ændring.

Styrk dit immunforsvar

11. feb

Kom og hør hvordan du gennem kost og livsstil kan være med til at styrke dit immunforsvar, så du står bedre imod infektioner henover foråret.

Gratis

Få styr på Næstved Kommunes puljer og kassererens opgaver

18. mar

Temamødet er en del af Fritidsudvalgets temamøder i Næstved Kommune og målrettet foreninger og frivillige i Næstved Kommune. Få indblik i de mange opgaver, som ligger inden for kassererens område.

Gode penge – fra privatiseret pengeskabelse til demokratiske penge

18. mar

Rasmus Hougaard Nielsen, Cand. Polit. Økonom holder foredrag om Gode Penge i Folkeuniversitet Holmegaard - Suså.

Slip af med allergi og få mere energi

22. mar

"Allergiens gåde er løst" kunne også være overskriften. Stresseksperten Ole Larsen demonstrerer den metode, han har opfundet til at fjerne de fleste allergier.

USA’s fremtid – efter valget

23. mar

Anne Mørk, Ph.D. i Amerikanske studier holder foredrag om USA's fremtid i Folkeuniversitet Holmegaard-Suså.

Kongernes Fald – Forsoningen

31. mar

Speedway-kongerne i Arena Næstved. De har hadet hinanden af et godt hjerte, de har kæmpet mod hinanden og med sig selv. Mød Danmarks ubestridte konger af speedway, Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen, når de forsones på scenen.

Kvik hjerne med sund kost

8. apr

Hjernen er stærkt udfordret med de høje niveauer af stress, som den danske befolkning er ramt af i denne tid. Samtidig ser vi en stigning i forekomsten af depression, demens og alzheimers.

Hans Scherfig – myter og drømme

12. apr

Cand. mag i kunsthistorie Amalie Grubb Martinussen holder foredrag om Hans Scherfig i Folkeuniversitet Holmegaard - Suså.

Hans Scherfig – myter og drømme

12. apr

Cand. mag i kunsthistorie Amalie Grubb Martinussen holder foredrag om Hans Scherfig i Folkeuniversitet Holmegaard - Suså.

Hypnose – Nårhh er det bare det!

22. apr

Og ja Hypnose ER en meget enkel og simpel metode til at skabe ekstraordinært gode resultater. Samtidigt er det en langt mere tryg, enkel og lige til teknik, end underholdningsbranchen ynder at fremstiller den.

Grøn omstilling i Coronaens skygge – hvor skal pengene komme fra?

27. apr

Dr. Scient. Adm. Jesper Jespersen holder foredraget Grøn omstilling i Coronaens skygge - hvor skal pengene komme fra? i Folkeuniversitet Holmegaard - Suså.

Skab et trygt fritidsliv for børn og unge og håndter situationer, hvor grænser overskrides

3. maj

Temamødet er en del af Fritidsudvalgets gratis temamøder i Næstved Kommune og målrettet foreninger og frivillige i Næstved Kommune. Hvordan man forebygger, opdager tegn på og handler ved fx overgreb hos børn og unge.

Rønnebæksholm No Stranger or lover to me

6. maj

Leder af Rønnebæksholm, cand. mag Lotte Juul Petersen holder foredrag om udstillingen - No Stranger or lover to me. Udstillingen kan ses fra 3. april til 30. maj 2021 på Rønnebæksholm.

Foredrag – Hella Joof

10. jun

Hella Joof kommer til Arena Næstved med sit foredrag "Mit liv som hun". Vi skaber en intim og varm atomsfære omkring en kvinde med en hel del på hjerte.

Thomas Warberg: Et storslået menneske

25. jun

“Et storslået Menneske” stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud.

Seværdigheder

Gratis

Næstved Bibliotek

Der er fem biblioteker i Næstved Kommune under Næstved Bibliotek og Borgerservice: Næstved Bibliotek, Glumsø Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Fensmark Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Der er Borgerservice på alle bibliotekerne.

Læs mere

Næstved Aftenskole

Næstved Aftenskole er en forening, som ofte arrangerer spændende foredrag for byens borgere.

Læs mere

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens foredrag – eksempelvis på…