Aktiviteter - Se seværdigheder

Næstved Ølfestival

26. apr

Kom og vær med når Næstved Ølfestival for første gang afholdes fredag den 26. april kl. 13.00 - 21.00. Mere end 20 lokale og nationale ølhandlere står klar, til at give dig en fantastisk oplevelse i øllets verden.

A-våben på dansk grund under Den kolde Krig.

26. apr

Allerede under den 2. verdenskrig lykkedes det den danske ambassadør i Washington at overbevise amerikanerne om, at de skulle indgå en aftale om Grønland (herunder en baseaftale) med ham, som repræsentant for "De Frie Danske".

Gratis

Forskningens Døgn med fokus på FN’s Verdensmål

26. apr

Vedtagelsen af 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i FN- en milepæl i internationalt samarbejde - om social udvikling, klima og økonomi, og målene gælder alle verdens lande. Seniorforsker Lars Engberg-Pedersen gør os kloge på, hvad verdensmålene er.

Kunstmesse “Kunst med Sjæl 2019”

27. apr - 28. apr

Næstved Kulturforening byder velkommen til Kunst med Sjæl 2019 i de hyggelige og historiske rammer i Det Gamle Ridehus i Næstved. Kunstmessen viser en verden af fantasi, kreativitet, følelser og farver med udstillende kunstnere eller kunstgrupper.

Gratis

International Qigong Dag

27. apr

Kom og prøv Qigong ganske gratis! International Qigong dag afholdes den sidste lørdag i april, hvert år i samme tidsrum, uanset hvor i verden du befinder dig. ONE WORLD - ONE BREATH. Qigong har stor positiv indflydelse på helbredet og din sundhed.

Forårsfest i Sct. Jørgens Jazzklub med Dr. Rulles Jazzklinik

27. apr

Dr. Rulles Jazzklinik, har i flere år dvælet ved 1920’ernes klassiske jazzlyd, hvor eksempelvis vaskebrættet i visse miljøer blev anvendt i stedet for trommer. Den autentiske gengivelse er bandet sluppet godt fra, udtrykker anmeldere.

Yoga & Hang

27. apr

2 timers selv forkælelse i form af blid hatha yoga v/ Maria Brooker, svøbt i skønne toner fra Benjamin Barfod som spiller på Hang.

Caféforestilling: Svend, Knud og Valdemar

27. apr

Musikalsk og morsom caféforestilling.

Bo Evers, Spillestedet Vershuset

27. apr

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv. 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend'. Og nu er spritnye på vej til en EP-udgivelse i begyndelsen af 2019.

Børneforestilling: Hesten

28. apr

Drengen Alberts elsker sin hest, Joey. Men da krigen kommer, tvinges hans far til at sælge den til hæren.

Gary Snider med kor.

28. apr

Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund.

Peter & De andre Kopier, Spillestedet Vershuset

3. maj

En stor del af de elskede Gasolin’ og Kim Larsen sange samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter & De Andre Kopier med største glæde, energi og respekt, og inviterer publikum til fællessang.

Hvam og Øgendahl – Det gode selskab

4. maj

Hvam og Øgendahl - Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

DANSK FILMSKAT I BIOGRAFEN FOR KUN 50 KR. – 39 sømænd og én pige

5. maj

En dannet pige finder sit kald på havet med den talentfulde Birgit Sadolin i rollen som Else Jensen. Efter sin uddannelse som telegrafist beslutter Else sig for at være sømand og bliver hyret til besætningen på skibet 'Warrigal' som den eneste kvinde.

Filmperler – Cold War

6. maj

Dramaet 'Cold War' er fortællingen om en passioneret kærlighedshistorie mellem to vidt forskellige mennesker, der af skæbnen sættes sammen i et mismatch. En umulig kærlighedskamp midt i en umulig tid/ Den Kolde Krig i 1950'erne.

Gratis

GADEFESTEN 2019

10. maj

GADEFESTEN NÆSTVED er en endags festival for hele byen. Nu er vi tilbage igen, fredag den 10. Maj - denne gang med et endnu større set-up, flere scener og et vildere program end nogensinde før!

Gratis

GrønneGadefesten

10. maj

Gadefesten er fem scener med gratis fest i hele Næstved. På én af de nye scener; GrønneGadefesten. Her kan du nyde de kolde drikkevarer og den gode musik leveret af de to bands Vi er Fædre og All Stars.

Nine-to-Five – the musical

10. maj - 18. maj

NINE-TO-FIVE er en musikalsk komedie om intriger på arbejdspladsen og skiftende kønsroller i 70'ernes USA kædet sammen med fantastisk og ørehængende musik af Dolly Parton.

Sct. Georgs Gildernes Loppetorv

11. maj

Sct. Georgs Gilderne holder for 26. gange loppetorv. Alt er doneret af private. Loppetorvet er inddelt i kategorier, og derfor overskueligt. Alt mellem himmel og jord - det eneste vi ikke sælger er stort set hårde hvidevarer, køretøjer og ulovligheder.

Gratis

Danmark for Målene: Blogger-besøg i Næstved

11. maj

Bloggeren Lise Vandborg besøger Axeltorv i Næstved, når Danmark for Målene kommer forbi vores by.

Elisabeth, Spillestedet Vershuset

11. maj

Elisabeth er tilbage på live scenen som opfølgning på udgivelsen af sit seneste og roste album ’Rettidig Ømhed’ fra august 2017. Elisabeth er klar til at præsentere sangene fra albummet.

Sct. Georgs Gildernes Loppetorv

12. maj

Sct. Georgs Gilderne holder for 26. gang Loppetorv. Alt, hvad der sælges, er doneret af private. Alt er delt op i kategorier, og det er derfor overskueligt. Her sælges alt mellem himmel og jord - dog ikke hårde hvidevarer, køretøjer og ulovligheder.

MediYoga v/Henriette Dan

16. maj

MediYoga – Medicinsk, terapeutisk og meditativ Yoga. Gør du dig tanker om, at du gerne ville, men nok aldrig kommer til at dyrke yoga? Kom til MediYoga og oplev, at det kan du! Det kan ALLE! MediYoga er for ALLE ❤️

Særforestilling på Alien

16. maj

I år er det 40 år siden, at Ridley Scotts klassiker 'Alien' udkom, og det skal fejres! Derfor viser vi filmen d. 16. maj i en nyrestaueret 4K-version!

Næstved Talentskole filmvisning

17. maj

Visning af kortfilmen "Gudruns Hævn".

Gong Workshop v/ Tina Maria Stahl

18. maj

Dette helt fantastiske gong eventyr med vidunderlige Tina Maria, starter fredag aften med et skønt gongbad, fortsætter dagen efter med en enestående workshop og hele arrangementet slutter lørdag aften med endnu et skønt gongbad (inkl. i workshoppen).

Six Foot Stompers i Sct. Jørgens Jazzklub

23. maj

SIX FOOT STOMPERS blev dannet i 1991 og har gennem alle årene holdt fast ved de gode gamle jazzdyder. Deres mus har rødder i New Orleans- og Dixielandjazz – blandet med de krydderier, som et levende og nutidigt orkester bibringer uden at gå på kompromis.

Næstved Talentskole filmvisning

24. maj

Visning af kortfilm "Gudruns Hævn".

Gratis

Musik på Underhuset

24. maj

Musik på Underhuset med Fire Halve.

Næstved Outdoor Festival

25. maj - 26. maj

I år har Spejder Sport-drengene fra Axeltorv, sammen med en hær af lokale ildsjæle, sat alle sejl til for at skabe et endnu bedre arrangement, der igen i år fokuserer på at inspirere børnefamilier til at bruge mere tid i naturen.

Die Herren i herlufsholm kirke

29. maj

Kirke koncert med Die Herren i Herlufsholm kirke til fordel for bla Svovlstikkerne.

tællerComkean og Den Mandige Elg: Tæller/Tæller ik´

30. maj

Så sker det! To af Danmarks mest populære YouTubere med mere end 200.000 abonnenter og over 135 millioner visninger indtager endnu engang de skrå brædder med deres helt nye show 'Tæller/Tæller ik'.

Gratis

Musik på Underhuset

31. maj

Musik på Underhuset med Players.

Gratis

Danmark for Målene: Tidl. cykelrytter Jesper Skibby besøger Næstved

1. jun

Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby lægger vejen forbi Axeltorv, når Danmark for Målene kommer til Næstved.

Gratis

Musik på Underhuset

7. jun

Musik på Underhuset med Mayday.

Gratis

Musik på Underhuset

14. jun

Musik på Underhuset - The Ramblin Bandits.

Gratis

Bagagerumsmarked

15. jun

Private stader med alt godt fra skabe, loftrum osv. Bagagerumsmarkedet holdes to gange om året i juni og august/september. Tidligere har der været mellem 30-60 stader. Det håber vi, at overgå i år. Gratis entre. P-plads lige i nærheden af boderne.

Gratis

Musik på Underhuset

21. jun

Musik på Underhuset - Small Stars Bluesband

Gratis

Danmark for Målene: Ramasjang-vært Katrine Bille besøger Næstved

22. jun

Mød Ramasjang-vært Katrine Bille, når Danmark for Målene kommer til Næstved.

Næstved Stafetten

26. jun

Næstved Stafetten er Sydsjællands svar på DHL. Løbeevent, hvor fællesskab med kolleger, venner, familier, naboer mv. er i fokus. Der løbes Stafet, 10 km, Walk og Børneløb - og det er for ALLE.

Gratis

Musik på Underhuset

5. jul

Musik på Underhuset - Ben & The Jerries.

Gratis

Musik på Underhuset

12. jul

Musik på Underhuset med Øernes Blues Band.

Gratis

Musik på Underhuset

19. jul

Musik på Underhuset med The Great Pretenders.

Gratis

Musik på Underhuset

26. jul

Musik på Underhuset med The Blues Overdrive.

Grøn Koncert i Næstved 2019

27. jul

Grøn Koncert kommer til Næstved igen i 2019 - helt nøjagtigt den 27. juli. Det sker i Holsted Nord. Mere info om programmet følger, når artisterne offentliggøres i foråret 2019.

Gratis

Musik på Underhuset

2. aug

Musik på Underhuset med Fire Halve.

Gratis

Musik på Underhuset

9. aug

Musik på Underhuset med Housewarmers.

Gratis

Danmark for Målene: Anne Hjernøe gæster Næstved

10. aug

TV-kokken Anne Hjernøe kommer til Næstved, når Danmark for Målene besøger vores by.

Gratis

Musik på Underhuset

16. aug

Musik på Underhuset med Bandet Danmark.

Gratis

Musik på Underhuset

23. aug

Musik på Underhuset med Nobody´s Walking.

Gratis

Musik på Underhuset

30. aug

Musik på Underhuset med Entertain Us.

Gratis

Bagagerumsmarked

31. aug

Bagagerumsmarked med private stande. Et marked vi afholder 2 gange om året i juni og august/september. Tidigere har der været 30-60 stande med alt godt fra køkkenskabe, klædeskabe, loftrum osv.

Næstved Havnefestival 2019

31. aug - 1. sep

Foreningen Næstved Havnefestival og Foreningen Suså Havn arrangerer Næstved Havnefestival 2019.

Gratis

Danmark for Målene: Mikael Jarnvig besøger Næstved

31. aug

vejrværten Mikael Jarnvig kommer til Næstved sammen med Danmark for Målene.

Die Herren, Spillestedet Vershuset

7. sep

Vanen tro åbner Die Herren efterårssæsonen i Spillestedet Vershuset. Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på.

Gratis

Danmark for Målene: Radiovært Søren Dahl gæster Næstved

21. sep

Radioværten Søren Dahl lægger vejen forbi Næstved sammen med Danmark for Målene

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til Street Parade og JAZZFEST

21. sep

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer igen i år jazzvenner fra fjern og nær til den traditionelle JAZZFEST med Street Parade igennem bymidten og med fire fantastiske orkestre, lækker buffet, dans, fest og masser af hygge i Gl. Ridehus.

Mike Andersen

26. sep

Sangeren, sangskriveren og guitaristen Mike Andersen, som har spillet 1000-vis af soul / blues koncerter med sit band i Danmark, har taget hul på en helt ny side af sig selv.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado, Spillestedet Vershuset

27. sep

Thorbjørn Risager & The Black Tornados succes er vedholdenhed, originalitet, venskab og hårdt arbejde og selvfølgelig den mest extraordinære faktor: Thorbjørns stemme, som anmeldere og skribenter over hele verden har sammenlignet med de største.

Dario Campeotto 60 års jubilæum

28. sep

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet. Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med ”Angelique” i 1961.

The Doors Alive (UK), Spillestedet Vershuset

28. sep

The Doors Alive er af mange udnævnt som verdens bedste The Doors-tributeband. De er fra England og besøgte Danmark sidste år, hvor de imponerede med deres præcise og stemningsmættede hyldester til forlægget. De er nu tilbage på Vershuset i Næstved.

Lyset over Skagen

5. okt

Arena Næstved og Næstved Teater byder en sommerdrøm af en musical velkommen til byen. Forestillingen handler om de berømte Skagensmalere, deres liv og kunst i kunstnerkolonien for godt 100 år siden.

Martin Nørgaard – Hygge

9. okt

Hygge er noget danskerne kender og elsker og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

The Quiggs

10. okt

“The Quiggs” er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg. Stephen Quigg er en veletableret folkesanger, der har levet af musikken i over 40 år.

Næssi Finder Hjem

14. okt - 15. okt

Teater for de 2-6 årige. Næssi er vagtdrage hos en sur konge i landet Eventyrien, men han dur ikke til jobbet, derfor flyver han væk. Undervejs får han øje på omridset af Næstved By, her kan han genkende sig selv og får lyst til at lande.

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til 8 års fødselsdag med Second Line Jazzband

17. okt

Vi synes næsten ikke, at vi kan undvære Second Line Jazzband fra Sverige ved vores fødselsdagsfest, så nu henter vi dem hertil igen. De modtog Sct. Jørgens Jazzpris 2014 bl.a. for deres glæde over den traditionelle jazz,.

The Blues Brothers Souvenir Show, Spillestedet Vershuset

18. okt

The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende show, som når ud til publikum, når 'Opening Act One' bliver sat an og fortsætter ind i 'Who’s Making Love' og 'Soul Man'.

Anya, Spillestedet Vershuset

19. okt

Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener skandinavisk pop og amerikansk R&B. Hun debuterede i 2015 med den anmelderrosteEP ”The Credit”, hvor blandt andet ”Snap Back” og ”Need to Know” blev spillet flittigt i radioen.

Dybvaaaaad i Næstved

23. okt

Den populære komiker Tobias Dybvad gæster Næstved med sit mindst ligeså populære TV-show Dybvaaaad!

The Grenadines

26. okt

The Grenadines er bandet med det ærlige, autentiske og uhøjtidelige udtryk. Gruppen finder deres inspiration i fortidens store, amerikanske folkhelte, hvilket også kan høres på deres seneste album ”Band On The Radio”, der udkom 16. november 2018.

MC Hansen og Jacob Chano

31. okt

Forestil dig Bob Dylan spille skak med H.C. Andersen på Neil Youngs veranda. Det er skandinavisk musik i amerikansk forklædning. Det er sanger og guitarist M.C. Hansen og Jacob Chano akkompagnerer M.C. på harmonium og synger kor.

“Typisk” Jonathan Spang

1. nov

Stand-up komikeren Jonathan Spang vender nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. Med ’TYPISK’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

Flashback80 – 80’er fest, Spillestedet

1. nov

Husker du...? Det gør vi! - På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. Flashback 80´s, er klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til desprudlende farverige 80er dage,

Michael Carøe – GasOrleans

2. nov

Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-­?versioner. Kom med til New Orleans over Langebro sammen med sanger og entertainer Michael Carøe og hans helt nye ni-mands-orkester.

City Singler – gammel vin på nye tasker

8. nov

Så er de dejlige damer i City Singler klar igen! Med fire successhows bag sig åbner de nu op for deres femte show, som samtidig er deres 10-års-jubilæumsshow.

Hans Knudsens Jumpband i Sct. Jørgens Jazzklub

9. nov

Et af landets mest populære bands. Et enormt drive og medrivende spillehumør er orkestrets kendetegn. Med rødderne solidt forankret i New Orleans-traditionen bydes der på en “gumbo” af jazz, jump, rhythm-and-blues, boogie-woogie, rock, soul mm.

Pink Floyd project – The Wall

15. nov

Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan man forvente en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.

Sømændene

16. nov

Sømandsviser og mole-punk fra Karrebæksminde! En koncert med Sømændene er et frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle

30. nov

En del af EN til 10. Klaus Handsome, er gået sammen med de tidligere Saybia drenge; Jess Jensen, Jeppe Knudsen, Palle Nielsen og Kasper Rasmussen under navnet Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle, og har skabt en række fantastiske sange.

Sing Sing Sing – ”Kind Of Christmas”

6. dec

De fem Sing Sing Sing’ere drager for første gang landet rundt med deres bud på en vaskeægte juleturné. Du kommer til at høre en hel del julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for – i en skysovs á la Sing Sing Sing,

JuleFrokostJazz I Sct. Jørgens Jazzklub med Henning Munk og Plumberne i Cafe Sydpolen

7. dec

Henning Munk Plum håndterer sopransaxofonen, og lejlighedsvis også klarinetten på overbevisende måde, og har i efterhånden mange år med sine Plumper været en afholdt gæst i klubber og på festivaler vidt omkring.

Anders Blichfeldt og kor – Christmas Gospel

7. dec

julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock’n roll, liv og glade dage.

Thomas Warberg – Perfektion, Overskud & andre lorteord

12. dec

Han er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere. De sidste par år har Warberg testet et utal af timers stand-up på sin helt egen comedy klub i hjertet af København - og nu er han endelig klar med sit nye one man show.

Chuck Berry Tribute

25. jan

Få kunstnere har været lige så vigtige for rockmusikken som Chuck Berrry. 5 danske solister fortolker og genopliver lyden af rock 'n roll, sammen med deres backing orkester The Hail(Shaky Ground).

Linda P- Sabotagehunger

21. feb

Glæd dig til Linda P´s 5. one man show, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede”Fuck-up-gen”.

Rune Klan – Håbefuld

29. feb

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Turen går til Nikolaj Stokholm – Ekstra show

6. maj

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

Seværdigheder

Kongebryg

Kombinationen af Kongebrygs håndbryggede øl, de industrielle omgivelser, et voksent publikum- og super musikalske live oplevelser gør Kongebryg til et populært gå-i-byen-sted i Næstved.

Læs mere

Du har idéen – www.SkabNaestved.dk giver dig overblikket

En ny hjemmeside har set dagens lys. Www.SkabNaestved.dk er en ny online projektguide, som skal gøre det så nemt som muligt at få ting til at ske i Næstved.

Læs mere

Overnatning

Se hvor du kan overnatte i Næstved Kommune

Læs mere

Spisesteder

Se Næstveds mange spisesteder her.

Læs mere

Shopping

En hyggelig bymidte med historisk charme danner rammen om et livligt handelsliv i Næstved.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens mange seværdigheder i bylivet