Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

På sporet af den tabte tid – nu kan vi endelig få den læst!

18. feb

Kom seks tirsdage i træk på Næstved Bibliotek og lyt til hele bind 1 af Marcel Prousts mesterværk om erindring og kærlighed.

Gratis

Iværksættercafé

18. feb

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 18. februar 2020 kl. 16.00-18.00 hos Næstved Erhverv, Sct. Peders Kirkeplads 14B, 4700 Næstved.

“Paradis-Kærlighed” Filmaften i Sognegården

19. feb

Rygtet går blandt Teresa og hendes midaldrende veninder, at mænd i Kenya er vilde med hvide kvinder. Teresa tager derfor på chartertur til Kenya, hvor hun går på jagt efter sex, som er ikke eksisterende i hendes kærlighedsløse hverdag.

Bøf, bog og bif: Harpiks

20. feb

Der inviteres der til endnu en spændende kulturel aften, hvor vi starter med spisning i Café Rejseladen for derefter at høre om bogen Harpiks af Ane Riel, før vi ser filmen af samme navn i Glumsø Bio.

Christina Martin

20. feb

Christina Martin er en prisbelønnet canadisk singer-songwriter. Hun har indspillet og turneret uafbrudt, og opbygget nære forbindelser til spillesteder hvor hun spiller hendes sange om tab, kærlighed og udholdenhed.

På tur med Sirius – Foredrag i Sognegården

21. feb

Per Bang taler om sin tur med slædepatruljen Sirius. Et spændende foredrag med lysbilleder.

Mail Order

21. feb

”Bandet Mail Order leverer varen i form af blues A` la B.B. King, Eric Clapton, Gary Moore og Robben Ford og rock a` la Rolling Stones, David Bowie, Billy Idol, Joe Cocker, U2, Gasolin m.fl. Med andre ord så er der lagt op til fest og gang i den.

The KutiMangoes, Spillestedet Vershuset

21. feb

Danske The KutiMangoes begejstrer stadig anmeldere, radioværter og publikum fra London over Sæby til Ouagadougou (Burkina Faso). Og her i 2020 rammer bandet landevejene i både Danmark og Tyskland.

Fastelavn i Næstved City

22. feb

Kom og vær med når vi slår katten af tønden for både børn og voksne. Der vil være flotte præmier fra byens medlemmer. Efter tøndeslagningen er der gratis fastelavnsboller, slik og drikkelse.

Udstilling med Kasper Købke

22. feb - 29. mar

I Næstved Kunstforening vil I kunne møde mange af Købkes visuelle og yderst detaljerige historiefortællinger - store som små.

Teater: Modne damer i morgenkåbe

22. feb

3 gode veninder mødes for at fejre en 60 års fødselsdag: En forrygende Spa-komedie.

Bjørn Berge Electric Band (N), Spillestedet Vershuset

22. feb

Vi er vant til at høre ham alene på scenen bevæbnet med sin guitar, men nu er Bjørn Berge klar med en ny lyd - denne gang med et band. Med sig i Bjørn Berge Electric Band har han både trommer og bas som tilfører energi og dynamik i gavmilde...

Børneteater: Stort og småt

23. feb

Dorthe og Rasmus møder børnene med en varme og nærhed, der sikrer en god oplevelse for de små, som måske er i teatret for første gang i deres liv. Forestillinger kl. 9.30 + 11.00.

Gratis

Fastelavn midt i byen

23. feb

Kom og deltag i en fastelavnsfest i hjertet af Næstved, når vi åbner dørene til et brag af en fastelavnsgudstjeneste for udklædte børn og voksne i Sct. Peders Kirke.

Cello og Klaver

23. feb

Peter Hudler (cello) og Andreas Teufel (Klaver) spiller musik af Sibelius, Schubert, Grieg og Doderer.

Gratis

Temamøde for frivillige ildsjæle

24. feb

Er du frivillig i en forening, der gerne vil sætte fokus på at involvere flere unge i jeres forening? Så kom og bliv klogere på ungdomslivet i dag og bliv inspireret til at involvere flere unge som både frivillige og medlemmer i jeres forening.

Børneteater: TO

26. feb

TO er en musikalsk forestilling om ubrydeligt venskab mellem to mennesker. Et venskab så stærkt og vigtigt, at alt er på spil, og alt kan ske.

Gratis

Jobmesse 2020

27. feb

Den 27. februar 2020 åbner Næstved Jobcenter dørene for den 3. årlige jobmesse. Alle jobsøgende er velkomne til at komme forbi den gratis messe, hvor der vil være peptalks, mulighed for at møde virksomheder samt tips og tricks til jobsøgningen.

Teater: A space in the dark

27. feb

Syv dansere mødes til gravøl. Moderne dans til David Bowies musik.

Gratis

Tid til noveller

28. feb

Tre fredage i foråret fra kl. 15 – 15.45 er der mulighed for at tage et frikvarter og lytte til en eller flere noveller på Næstved Bibliotek.

The Band is on Fire

28. feb

The Band is on Fire – Et sandt Partyband, der består af 5 musikere, der alle har mange års erfaring med at spille musik live. Vi har alle spillet musik hele vores liv og kan derfor professionelt stå inde for kvaliteten, af det produkt vi leverer.

Sacred Breath Cacao Ceremony

28. feb

Is a beautiful combination of Sacred breathwork and heart opening with the Earth Medicine Cacao. We benefit from the heart opening qualities of this divine elixir and consciously move prana through our bodies using guided breathwork.

Chris Grey & The BlueSpand, Spillestedet Vershuset

28. feb

De små akustiske livevideoer har ramt plet i mange menneskers hjerter. Dels på grund af deres ærlighed, og dels på grund af bandets evne til at få noget simpelt til at lyde godt og svinge som ind i h……!

BEATLES – THE FINAL ALBUMS

28. feb

En række danske topsolister og musikere hylder, og fortolker THE BEATLES i en helt igennem forrygende koncert, der fejrer 50 året for udgivelsen af det sidste album fra gruppen i foråret 1970.

Gratis

Middagsmusik med Nana Jacobi

29. feb

God musik og ligestilling mellem kønnene er i fokus denne lørdag middag, hvor vores "husmusiker", Rasmus Hedeboe, spiller sammen med sanger Nana Jacobi.

Askling, Spillestedet Vershuset

29. feb

Trods sin unge alder har Askling allerede opnået mere, end de fleste mennesker kunne have drømt om. Askling vandt blandt andet Tak Rock Talentpris 2018 samt har optrådt på Smukfest samme år. I foråret 2020 udkommer Asklings første EP – Stay tuned!

Rune Klan – Håbefuld

29. feb

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Soulmission

1. mar

Linda, Marcel, Jasmin og James har rødder i vidt forskellige baggrunde – både hvad angår det personlige og det musikalske. Men de forenes i fælles kærlighed til gospel og soul.

Teater: Det’ lunt i nat

1. mar

Det' lunt i nat rummer stort set alle danske operetteperler.

Fællesspisning

4. mar

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden.

Copenhagen Phil

4. mar

Open Orchestra inviterer store som små ind i den klassiske musiks maskinrum, til en Open Orchestra-koncert hvor publikum kan bevæge sig rundt inde midt i orkestret, mens det spiller.

Mærk Næstved Sport Awards 2020

5. mar

Kom og vær med når vi hædre årets mestre og Team Næstved Eliteidræt uddeler sportslegater. Der er gratis adgang fra kl. 18.30.

Paul Harrison Band i Sct. Jørgens Jazzklub

5. mar

Selvfølgelig kommer vi ikke godt igennem 2020 uden et besøg af vores gode gamle venner i Paul Harrison Band! Paul taget sine to meget nære venner med: Banjospilleren Sean Moyses fra England og trombonespiller og sanger Niklas Carlsson fra Sverige.

Gratis

Børnebøger, kaffe og croissanter

5. mar

Kom til en inspirerende café-aften for voksne med fokus på børnelitteraturen til de 5-9 årige netop nu.

Teater: 2 på tur

5. mar

Kurt Ravn, Peter Schrøder m.fl. i en komedie om to ældre, der nægter at bøje sig for alderdommen.

Fries before guys

6. mar

“Det bliver mellem os” er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation.

The Bowie Tribute

7. mar

The BOWIE tribute​ er Danmarks – og måske Europas – bedste bud på et tribute-band, der hylder legenden David Bowie og hans musik. Når bandet tænder for motoren og starter godstoget, så er det som at høre mesteren selv!

Hero

7. mar

Oplev et af Danmarks helt store eksportsucceser på scenen i Næstved. Glæd dig til at møde H.E.R.O. Et af deres numre er Superpowers fra 2014. Siden har de været på tour med Dizzy Mizz Lizzy. Og de har spillet i Japan og skal retur i november/december.

Thomas Buttenschøn, Spillestedet Vershuset

7. mar

Stille-koncert. I 2019 udgav Thomas Buttenschøn sit seneste officielle danske album. Thomas har haft tid til at reflektere og tager fat i tunge emner som moderens død, faderens alkoholforbrug og forholdet til sine to børn, som han kun ser på deltid.

Gratis

Musik og litteratur

10. mar

Bibliotekets LP-lytteklub kobler musik med litteratur. Denne gang bogen "Kramshøjs rockhistorie" fra 2017.

Kulneff & Runfors

13. mar

Kulneff & Runfors underhåller med låtar som "I andras skor", "Ny lycka på lur”, ”Min diamant”, ”Det är inte klokt” och "Om du vill va min".

Southern Avenue (US)

13. mar

En soulberiget bluesaften med Memphis-bluesbandet, der vender op og ned på bluescenen.

Gratis

Seniordans på biblioteket

14. mar

Har du lyst til at danse? Så støv danseskoene af og dans med Næstved Seniordansere denne lørdag på Næstved Bibliotek.

Liive & Sofia Hedia

14. mar

De to veninder Sofia Hedia og Liive (Live Foyn Friis) - to hovednavne, to koncerter, én aften.

Ida Nielsen & The FunkBots

14. mar

Ida Nielsen holdt den funky bund for PRINCE fra 2010 indtil hans død i 2016. Hun har hun turneret i hele verden, indspillet albums og optrådt i tv-shows. Nu har hun i Danmark samlet sin eget band og er draget på landevejen.

Børneteater: Nattergalen

15. mar

Handlingen udspilles i et fjernt eventyrligt univers fuld af digitale mirakler, hvor man let mister forbindelsen til det, der kommer fra hjertet. Forestillinger kl. 10.00 + 11.30.

Teater: Driving Miles

16. mar

4 jazzmusikere samt 1 fortæller beretter Henning Mankells historie om Miles Davies norske chauffør.

Humleridderne, Spillestedet Vershuset

20. mar

Humleridderne blev dannet i 1987 og bestod af Dan Holmfjord, Jimmi Sommer og Daniel Herfort-Bruun, og fik især succes i midt-halvfemserne i kølvandet på den bølge af dansk rapmusik som bl.a. MC Einar, Rockers By Choice og Øst-kyst Hustlers.

Pligten kalder

20. mar

Ny koncerttur med de gamle klagesange. Pligten Kalder har været på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet.

Kreativ HVERDAGSKUNST

21. mar - 22. mar

Husflidsforeninger på Sjælland, Møn, Falster og Lolland. Du/I møde de meget engagerede mennesker, som arbejder med det kreative kunsthåndværk i hverdagen. Samt ved aftenkurser, weekendkurser m.m.

Sallys far besøger Næstved Bibliotek

21. mar

Mød forfatteren bag de populære billedbøger om Sallys far. Serien er blevet et kæmpe hit blandt danske børnefamilier, som slet ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og lillebror Eddie.

Elephant Sessions

21. mar

Elephant Sessions er i den grad igang med at erobre verden med deres nye og tredje album What Makes You.

Trinelise Væring m. Band, Spillestedet Vershuset

21. mar

Der er både memphis soul, jazz og rootsrock i shakeren, når Trinelise Væring - med en voksen kunstners autoritet - træder ind på scenen. Med sig har hun sit 8 mands store band.

Teater: Den grønlandske mand

24. mar

En forestilling til og om den grønlandske mand. Forestillingen spilles på dansk.

Mad Office

25. mar

En del af Orpheus 2019-2020. New zealandske Trygwe Wakenshaw besøger den 25. marts med forestillingen Mad Office. To forretningsmændene mødes de hver dag i læderagenturet Rucks’s Leather Interiors’ trummerum.

Gratis

Tid til noveller

27. mar

Tre fredage i foråret fra kl. 15 – 15.45 er der mulighed for at tage et frikvarter og lytte til en eller flere noveller på Næstved Bibliotek.

Birdland

27. mar

Birdland er en kvintet med to sangerinder i front, der spiller en god blanding af gamle jazzstandards, jazzede fortolkninger af nyere rock og popmusik, samt originale jazznumre med inspiration fra bossa nova og country.

Teater: Let it rock!

27. mar

En hyldest til The Beatles i anledning af 50 årsdagen for udgivelsen af Let it be

Led Zeppelin Jam, Spillestedet Vershuset

27. mar

Hele Danmarks første og længst-levende “jam-band” LED ZEPPELIN JAM er tilbage! Her i 2019 har bandet så 30 års jubilæum! Og det er samtidig 50 år siden, Led Zeppelin udsendte deres debut-album.

Gratis

Byt dig til nyt

28. mar

Der afholdes byttemarked på Næstved Bibliotek.

Sys Bjerre, Spillestedet Vershuset

28. mar

I ti år har Sys Bjerre fået danskerne til både at grine og græde, når hun med vort modersmål forrest har indtaget radiobølgerne, bilens cd-afspiller og scenerne i hele landet. Og den eventyrlystne sangerinde vedbliver med at overraske.

Anders Lund Madsen – Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020

28. mar

For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen alene på Danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent.

Gratis

Bookwalk i Næstveds natur

30. mar

Bookwalk-læseklub i Næstved, hvor vi taler om bøger, mens vi går langs med Susåen og ind i Herlufsholm Skoven.

Fællesspisning

1. apr

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden.

DUO B!Z’ART

2. apr

De seneste 15 år har André Roe og Geoffrey Baptiste rejst jorden rundt med deres imponerende show. Det består ikke af store kulisser, flotte pailletjakker og smarte dansetrin. Tværtimod - for at alt hvad de har brug for, er deres hænder.

Iona Fyfe

3. apr

Iona Fyfe, folksangerinde fra Aberdeenshire, gæster Danmark for første gang i April 2020. Hun er blevet en af Skotlands fineste unge balladesangere, rodfæstet i sangtraditionerne i det nordøstlige Skotland.

Forårskoncert med Spirit of New Orleans i Sct. Jørgens Jazzklub

4. apr

Spirit of New Orleans spiler forårskoncert i Sct. Jørgens Jazzklub – og de har Thomas Nissen med! Repertoiret består af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz – det hele med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen.

Benny Andersen Hyldestkoncert

4. apr

I August 2018 mistede vi Benny Andersen.Nu har bassist Jens Jefsen og trommeslager Morten Lund, som begge turnerede med den originale Dissing/Andersen kvartet, samlet et nyt orkester som hylder Povls & Bennys univers, og de elskede sange og tekster.

Sonja Hald, Spillestedet Vershuset

4. apr

… vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil. Rock i indiestil. Det er drilsk, livskraftig, dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

Børneteater: Den grimme ælling

5. apr

Den grimme ælling er Ishøj Teaters musikalske gendigtning af det klassiske eventyr om at være anderledes og at finde troen på sig selv. Børneteaterbrunch.

COMKEAN OG DEN MANDIGE ELG

5. apr

ComKean og Den Mandige Elg præsenterer: Elgens Revanche! Først tabte elgen ComKean Med Elg På. Så tabte han Tæller/Tæller Ik. Men NU vil han have sin hævn over ComKean! Men kan han få det? Det finder vi ud af i vores helt nye liveshow Elgens Revanche.

Årets første Youngtimer.dk-træf

7. apr

Sæson 2020 byder på nye, udsøgte perler fra årgang 1995!

Annika Aakjær m. band, Spillestedet Vershuset

8. apr

Når den værste vinter er forbi, fylder jeg turbussen med instrumenter, benzin og gode mennesker, tager nye sange og historier under armen og besøger hele Danmark igen.

Skærtorsdagsløbet

9. apr

HGATM arrangerer Skærtorsdagsløbet for 85. gang.

Dire Straits Jam, Spillestedet Vershuset

9. apr

Dire Straits var et af de førende rockbands fra slut halvfjerdserne og op igennem 80’erne med top-hits som Sultans of swing, Walk of Life, Money for Nothing, Brothers in arms samt mange flere.

Teater: Camille Clouds brevkasse

15. apr

Mungo Parks dramatisering af Line Knutzons brevkasse.

Niels Lan Doky Trio

17. apr

Jazzpianisten Niels Lan Doky drager ud på hans første landsdækkende Danmarksturné i over 10 år.

Mike Andersen Band, Spillestedet Vershuset

18. apr

Mike Andersen har modsat tidens trend med at blive hurtig kendt og ligeså hurtigt glemt, spillet et stort og trofast publikum op med sine musikalske evner og sin vedholdenhed. Med 9 (+en EP) udgivelser bag sig og et hav af koncerter i kalenderen.

Teater: Elverhøj

19. apr

Figaros komiske og musikalske "gengivelse" af Elverhøj.

Anders Blichfeldt – Alene på scenen

22. apr

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige.

The White Album

23. apr

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø.

Ivan Pedersen turnerer i 2020

24. apr

Ivan Pedersen turnerer i 2020 med stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag i april.

Santa Cruz, Spillestedet Vershuset

25. apr

Et dansk orkester, som har spillet sammen i mere end 30 år. Alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år.

Human in balance

29. apr

DON GNU er leverandør af et magisk sammensurium af ekstremsport, komedie og kunst, og denne gang sætter DON GNU alt på et bræt! Hovedpersonen er et gigantisk halv tons tungt roterende balancebræt. Et kunstværk i sig selv.

Fællesspisning

6. maj

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden. Med billet til Fællesspisning er du sikret et godt måltid mad i hyggeligt selskab.

Turen går til Nikolaj Stokholm – Ekstra show

6. maj

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

Burhan G, Spillestedet Vershuset

7. maj

Den danske pop- og R'n'B stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Med 7 studiealbums, der har medfødt guld og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

Rasmus Nøhr Band, Spillestedet Vershuset

9. maj

Vi kender alle hans hits. Vi kan sandsynligvis nynne med på dem alle og synge ordene fra de fleste. Rasmus Nøhr er den glade Nørrebro-dreng, som frembringer små lykkelige melodier som landeplagerne ”Sommer i Europa” og ”Det glade pizzabud”.

Nik og Jay- Akustisk Tour 2020

9. maj

Tag med på en unik rejse og mærk Nik & Jay’s ord og toner, fortællinger og sange på en ny måde. Oplev roen og stemningen, når drengene spiller deres velkendte sange med en ny omgang akustisk kærlighed.

Gratis

Familielørdag

16. maj

I anledning af børnekulturfestivalen inviterer Børnekulturhuset til gratis familielørdag. Her vil b.la. være optog med Næssi og Avantgarden, arkitekturworkshop, snitteværksted og meget mere.

Catch me if you can- The musical

29. maj

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Anne Linnet, Spillestedet Vershuset

29. maj

Næppe er hun kommet hjem fra turné med Sanne og Lis, før hun er i gang igen. Til foråret 2020 drager hun ud for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsen plader, ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986.

Tribute til Papa Bue feat Anna Pauline i Sct. Jørgens Jazzklub

30. maj

Ved forårssæsonens sidste indendørs koncert får vi et genhør med Tribute to Papa Bue, som er kendte for netop den musik, vi holder allermest af.

Catch me if you can- The musical

30. maj

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch me if you can- The musical

31. maj

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch me if you can- The musical

1. jun

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch me if you can- The musical

3. jun

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch me if you can- The musical

4. jun

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch me if you can- The musical

6. jun

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch Me If You can- The musical

6. jun

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Lucid Dreaming / 2 dages workshop

13. jun - 14. jun

Kunne du tænke dig at fordybe dig i en drømmeyoga praksis? At blive bevidst i dine drømme? Et redskab til at opnå klare drømme og derigennem skabe kontakt til din spiritualitet, til healing og transformation.

Næstved Metalfest

28. aug - 29. aug

Næstved Metalfest er en to-dages metalmusik festival, som afholdes på Kongebryg i Næstved. Musikken er noget af det bedste metalmusik danmark har at byde på og i år har vi også hevet det franske DAGOBA til festivalen.

Nikolaj Stokholm EKSTRA

2. sep

Ekstra, Ekstra Show i Næstved! Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

Ørkenens Sønner – Fez i en hornlygte

6. sep - 26. sep

Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære!

Streetparade og Jazzfest med Sct. Jørgens Jazzklub

19. sep

Det, som vi kalder Jazzfest i Gl. Ridehus, har udviklet sig til også at være en Jazzfest i Bymidten. Det skyldes, at vi starter festlighederne med en god gammeldags Street Parade i bedste New Orleans-stil.

WENDY MCNEIL

25. sep

Oplev den canadiske singer-songwriter Wendy McNeill i Danmark, som er aktuel med albummet Hunger Made You Brave, der er udgivet på det svenske pladeselskab Startracks. Hun har hun følgeskab af Andreas Nordell på kontrabas og Erik Nilsson på percussion.

Signe Svendsen

26. sep

I efteråret 2020 tager Signe Svendsen ud i en helt ny konstellation. Hun har teamet op med Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar) og Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard, harmonika), for at skabe en ny og anderledes ramme om sine sange.

Bøvl-Nils Villemoes på slap line

6. okt

Om ledelse, udvikling, strategi og samarbejde - kort sagt BØVL! Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor - for som han siger: “Ledelse vedrører os alle - ingen slipper fri”.

The Reptones

8. okt

Med et udtryk, der spænder fra psykedelisk country og melankolsk indie til tonstung retrorock og melodiske ballader, er københavnske The Reptones blandt de førende danske eksponenter for den bølge af alt country, new-folk og håndspillet americana.

Jazz Steps i Sct. Jørgens Jazzklub

15. okt

Ungarnske Jazz Steps Band gæstede os første gang i 2016, og nu kommer de igen for at præsentere os for deres repertoire af swingende Dixieland-arrangementer fra 30’erne og 40’erne.

DREAMERS CIRCUS

22. okt

Dreamers Circus’ musik overskrider genrer og forsøger at åbne publikums fantasier og skabe små og store historier, der former billeder. Musikken tillader at drømme og tager publikum til nye spændende steder.

De forbudte sange

28. okt

Kom med når skuespilleren Bodil Jørgensen kører hele registeret frem i anledning af 100 års jubilæet for Genforeningen. Udgangspunktet er de sange der blev censureret ud af Den Blå Sangbog.

MIRIAM MANDIPIRA & THE SOUL FAMILY

31. okt

The Soul Family er et nyt samarbejde mellem sangeren Miriam Mandipira og fire erfarne musikere fra øverste pop/rock hylde. Musikere der jævnligt optræder med navne som Dodo & the Dodo’s, Lis Sørensen, News og Ivan Pedersen.

Tante Tillies Fodvarmere i Sct. Jørgens Jazzklub

7. nov

I november graver vi os ned til rødderne i det sydsjællandske traditionelle jazzmiljø i slutningen af 1960’erne, da Tante Tillies Fodvarmere var et af dominerende bands.

Linda P.

14. nov

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”...

SØMÆNDENE

20. nov

Sømandsviser og mole-punk fra Karrebæksminde! En koncert med Sømændene er et frirum fra det daglige ræs og en legitimering af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

ADAM & NOAH

21. nov

”Hva sker der danskere - vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak..

Nille Nyc

27. nov

Nille Nyc er en ny, dansk artist, som laver mørk elektro-pop med kantede, sprøde vokaler og melodiøse produktioner. Hun blander tempofyldte tracks med reflekterende ballader, ofte med en stærk elektronisk vibe.

Julie Berthelsen – NORDSTJERNE

5. dec

Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger.

Huxi Bach

10. dec

Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år. Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på.

JuleFrokostJazz I Sct. Jørgens Jazzklub med Jazzkompagniet

12. dec

Jazzkompagniet er jævnlige gæster i Sct. Jørgens Jazzklub – og med god grund! De leverer nemlig med garanti den musik, vi holder allermest af, og de gør det med entusiasme og glæde.

Peter Sommer & Tiggerne

12. dec

Peter Sommer & Tiggerne vender tilbage til de store spillesteder og koncerthuse med koncerter, der kigger fremad med et nyt album i bagagen og udvalgte sange fra det store bagkatalog.

ADAM & NOAH

30. jan

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang”.

OTHER ROADS

16. apr

Other Roads hører til blandt de bedste engelske folkbands og skaber en spændende og unik sound ved at kombinere musikken med deres utroligt flotte og vellydende vokalharmonier. tilsat footstomping keltiske fiddle tunes.

Seværdigheder

ORPHEUS – ALTERNATIV SCENEKUNST

Med en Orpheus-partoutbillet i hånden er du sikret adgang til 5 forestillinger fra ind og udland - My Land. Recirquel Company(H), Nassim, Ikke uden min mor. Danskdansk, Mad office. Trygwe Wakenshaw(NZ) og Human in balance. DON GNU.

Læs mere

Kongebryg

Kombinationen af Kongebrygs håndbryggede øl, de industrielle omgivelser, et voksent publikum- og super musikalske live oplevelser gør Kongebryg til et populært gå-i-byen-sted i Næstved.

Læs mere

Du har idéen – www.SkabNaestved.dk giver dig overblikket

En ny hjemmeside har set dagens lys. Www.SkabNaestved.dk er en ny online projektguide, som skal gøre det så nemt som muligt at få ting til at ske i Næstved.

Læs mere

Overnatning

Se hvor du kan overnatte i Næstved Kommune

Læs mere

Spisesteder

Se Næstveds mange spisesteder her.

Læs mere

Shopping

En hyggelig bymidte med historisk charme danner rammen om et livligt handelsliv i Næstved.

Læs mere