Aktiviteter - Se seværdigheder

Arkitektur- og bevaringspris i Næstved Kommune

15. okt - 28. okt

Igen i år har Næstved Kommune afholdt den årlige arkitektur- og bevaringspris. Nåede du ikke frem til afsløringen på Rønnebæksholm, har du nu mulighed for at se resultatet i en planche-udstiling på Hovedbiblioteket, Kvægtorvet, Næstved.

Gratis

Streetfishing og karpefiskeri i uge 42

16. okt - 20. okt

Har du lyst til at prøve på at fiske? Selv om du er helt ny i lystfiskerfaget, vil du kunne få en god oplevelse i efterårsferietilbuddet. Tag din egen fiskestang med eller lån en på stedet.

Malekursus

21. okt - 27. okt

Der bliver flere kurser i oktober måned, du kan tilmelde dig. På kurset får du et lille lærred, og du kan bruge af alle de farver, jeg bruger i mit atelier. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage dine egne materialer med.

Fyraftensmøde: Gør ungdommen mindre ensom – Men hvordan?

21. okt

I 10 år har Ventilen Næstved drevet et mødested for unge mellem 15 og 25 år, som føler sig ensomme. Derfor afholder de et fyraftensmøde om ensomhed blandt unge.

HICSUM præsentation 2020

22. okt

Herlufsholm International Chamber Music Festival - HICSUM præsenterer programmet for festivalen 12-17. juli 2020.

Foredrag: Snedige bakterier

22. okt

Gå i biografen og bliv klog - når Næstved Bibliotek og BIO Næstved livestreamer foredrag med lektor i mikrobiologi Rikke Louise Meyer fra Aarhus Universitet. Hun præsenterer ny viden om, hvor snedigt bakterier formår at indrette sig med hinanden.

ORD SPECIAL: LYKKENS HEMMELIGHED

23. okt

Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Teatret Aspendos præsenterer: Lykkens Hemmelighed, Teatret Aspendos - Hvem vil ikke gerne finde vejen til lykke?

Dybvaaaaad i Næstved

23. okt

Den populære komiker Tobias Dybvad gæster Næstved med sit mindst ligeså populære TV-show Dybvaaaad!

Gratis

Foreningens alarmberedskab

24. okt

En forening eller organisation risikerer altid at skulle handle med kort varsel for at afbøde konsekvenserne af en speciel og pludseligt opstået situation. De kan variere i styrke fra simple misforståelser og drillerier, til økonomisk kriminalitet mm.

Trækul, stenkul og oliemøller

25. okt

Fra Antikken til industrialiseringen. Igennem tiden har man fremstillet trækul, som igen blev anvendt under produktionen af jern og krudtfremstilling, og op grennem tiden brugtes ovnanlæg og oliemøller til at fremkalde kemiske stoffer...

Jorden rundt i 80 dage

25. okt

Thomas Mørk, Jacob Morild m.fl. i Flemming Jensens instruktion.

Hjalmer, Spillestedet Vershuset

25. okt

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer. Hjalmers seneste to singler er 'Dig & Mig´ og Lige Nu´.

Hvide løgne

26. okt

Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene.

The Grenadines

26. okt

The Grenadines er bandet med det ærlige, autentiske og uhøjtidelige udtryk. Gruppen finder deres inspiration i fortidens store, amerikanske folkhelte, hvilket også kan høres på deres seneste album ”Band On The Radio”, der udkom 16. november 2018.

Nikoline, Spillestedet Vershuset

26. okt

Producer, musiker, instruktør og debattør. Nikoline smadrede igennem lydmuren med hittet ‘Sut Min Klit’, som i flere uger lå #1 på Spotify og blev nomineret til Robert Prisen 2019 for 'bedste originale sang' til filmen Ditte & Louise.

Spil Dansk-bussen på Næstved Bibliotek

29. okt

Musikskolens forskellige børnekor kører traditionen tro rundt i Næstved kommune og giver koncerter i Spil Dansk-ugen – også på Næstved Bibliotek

Iværksættercafé

29. okt

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 29. oktober hos Næstved Erhverv.

FÆLLESSPISNING

29. okt

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden.

Gratis

Ordblind – og hvad så?

29. okt

Ordblindementor Christian Bock fortæller om sit liv som stærkt ordblind, og han kommer med bud på brugbare værktøjer, der kan gøre hverdagen lettere.

Ta’ og kys det hele fra mig

29. okt

Ta’ og kys det hele fra mig - en munter cabaretaften med Birgitte Bruun og pianist Henrik Sørensen.

Gratis

STORMØDE FOR BYGGE/ANLÆG

30. okt

Dette års stormøde for bygge/anlæg stiller derfor skarpt på de to projekter, ligesom borgmester Carsten Rasmussen kommer og giver os en briefing om Næstved Kommunes anlægsbudget for 2020.

Forældremøde om Narko

30. okt

Er du forælder til en ung mellem 16 og 25 år? Og er du usikker på, hvad der sker, når de unge fester? Så kom til: Forældremøde.

Gratis

Filosofisk samtalecafé om HÅB

30. okt

Hvad er håb? Er der nogle former for håb, der er bedre end andre? Hvad er ligheden mellem håb og drømme? Det er nogle af de spørgsmål, vi sammen skal være nysgerrige på, når der er samtalecafé hos Bedre Psykiatri Næstved.

Teater: Svejk i 2. verdenskrig

30. okt

Brechts klassiker om soldaten Svejk - i en humoristisk og musikalsk udgave.

Bobler & Banko

31. okt

Kom med til Zonta Næstveds Bobler & Banko, hvor hele overskuddet går til kampen mod børneægteskaber.

MC Hansen og Jacob Chano

31. okt

Forestil dig Bob Dylan spille skak med H.C. Andersen på Neil Youngs veranda. Det er skandinavisk musik i amerikansk forklædning. Det er sanger og guitarist M.C. Hansen og Jacob Chano akkompagnerer M.C. på harmonium og synger kor.

Blues Paradise

1. nov - 2. nov

Nogle af verdens største artister indenfor blues, rock, soul og gospel kommer til Næstved d. 1.+ 2. November til Blues Paradise.

“Typisk” Jonathan Spang

1. nov

Stand-up komikeren Jonathan Spang vender nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. Med ’TYPISK’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

Musik på Underhuset

1. nov - 2. nov

J-Dag med Musik fra John Ringstrøm. Tuborgs Nisser kl. 21

Thornetta Davis

1. nov

Detroit’s Queen of the Blues! Den internationale sanger og sangskriver som er tildelt Living Lifetime Achievement Award og en stjerne på Canada South Blues Museum.

Flashback80 – 80’er fest, Spillestedet

1. nov

Husker du...? Det gør vi! - På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. Flashback 80´s, er klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til desprudlende farverige 80er dage,

Silent Disco

1. nov

Lydløst disco for fuld musik - for de unge – og de evigt unge m. DJ STØJ OG SUS I SKØRTERN. Kom indenfor i Teatersalen – få ’ørebøfferne’ på – indtag dansegulvet.

Byttemarked – byt dig til nyt

2. nov

Så afholdes der igen byttemarked, hvor du kan være med til at gavne miljøet ved at dele i stedet for at smide væk.

Middagsmusik med Curtis Salgado

2. nov

Kom og oplev blues-verdensstjernen Curtis Salgado, der også skal optræde til Blues Paradise, til en omgang Middagsmusik, artist talk og koncert, med Rasmus Hedeboe.

Michael Carøe – GasOrleans

2. nov

Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-­?versioner. Kom med til New Orleans over Langebro sammen med sanger og entertainer Michael Carøe og hans helt nye ni-mands-orkester.

Børneteater: Arternes oprindelse

3. nov

Arternes Oprindelse er en visuel, magiske og morsom maskeforestilling. Børneteaterbrunch.

Teater: Jordens indre

5. nov

Iben Hjejle og Jesper Lohmann i drama om den verdensberømte danske forske Inge Lehmann.

Kemikalier i hverdagen

6. nov

Den prisbelønnede forsker Anders Rehfeld besøger Næstved Bibliotek og fortæller om kemikaliers skadelige indvirkning på reproduktionsevnen.

City Singler – gammel vin på nye tasker

8. nov

Så er de dejlige damer i City Singler klar igen! Med fire successhows bag sig åbner de nu op for deres femte show, som samtidig er deres 10-års-jubilæumsshow.

Jakob Illeborg Band, Spillestedet Vershuset

8. nov

Jakob Illeborg, journalist og TV-vært på bla. programmet ”kontant”. I sin ungdom var han forsanger i det danske London-baserede band, Warwick Avenue, og gav koncerter over store dele af verden. Nu går han solo med debutalbummet "Once Upon Tomorrow".

Creedence Rivals at Kongebryg

9. nov

Så er der igen chance for at opleve Creedence Rivals for fuld udblæsning på hjemmebane, hvor bandet har høstet store successer med fulde huse flere gange. På det seneste har bandet krydret sættet med sange fra John Fogertys nyere albums.

Hans Knudsens Jumpband i Sct. Jørgens Jazzklub

9. nov

Et af landets mest populære bands. Et enormt drive og medrivende spillehumør er orkestrets kendetegn. Med rødderne solidt forankret i New Orleans-traditionen bydes der på en “gumbo” af jazz, jump, rhythm-and-blues, boogie-woogie, rock, soul mm.

MC Einar, Spillestedet Vershuset

9. nov

MC Einar fik sit store gennembrud i 1988, hvor de udgav danske rapnumre som "En af den slags dage" og "Provokerer, onanerer" og senere "Jul, det' cool". Det er 30 år siden, og det fejres med en turne med masser af hits og stemning fra dengang.

Teater: Selvtægt

11. nov

En sort komedie om at tage loven i egen hånd - baseret på en virkelig historie fra Sverige om et nedbrændt asylcenter.

Iværksættercafé

12. nov

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 12. november hos Næstved Erhverv.

FÆLLESSPISNING

12. nov

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden.

Gratis

Tænksom Tirsdag – naturen er hellig

12. nov

Til denne tænksomme tirsdag kan du møde forfatter og foredragsholder Jens-André Herbener der på baggrund af sin bog ”Naturen er hellig” vil fortælle om naturen og klimaet set i et religiøst perspektiv.

GAMENIGHT 2019

12. nov

Game Nights byder på ekstraordinære spiloplevelser i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Den entusiastiske og erfarne brætspiller Brian Rygaard medbringer klassikere og nyheder.

SPARK RØV PÅ SOCIALE MEDIER

13. nov

Lær at skabe indhold på de sociale medier. Marie Vagn-Hansen fra Homey Media hjælper til daglig mange forskellige typer virksomheder – fra tøjbrands til Toyota-forhandlere – med at komme ud på sociale medier.

ORD SPECIAL : Mørke

13. nov

Historier om hvad der sker i den mørke vintertid. Det kan være i stearinlysets hyggelige skær, eller i de lange ensomme vinteraftner. Om mørket der sniger sig ind i arbejdslivet, familielivet eller sindet..

Oplev DGI International GymShow 2019

15. nov

Oplev det fantastiske DGI International GymShow. DGI's seneste to Verdenshold og internationale artister vil underholde, pirre og inspirere med performance og artisteri på højt plan.

Pink Floyd project – The Wall

15. nov

Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan man forvente en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.

Sømændene

16. nov

Sømandsviser og mole-punk fra Karrebæksminde! En koncert med Sømændene er et frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Safri Duo, Spillestedet Vershuset

16. nov

SAFRI DUO - episode I+II tour. Til efteråret kan man opleve Safri Duo på en måde som publikum aldrig har haft mulighed før. En koncert hvor Morten og Uffe også fortæller historien om Safri Duo, en af Danmarks største musikeksportsucceser nogensinde.

Børneteater: Kærlighed

17. nov

Med afsæt i den poetiske børnebog KÆRLIGHED af Max Velthuijs præsenteres det yngste publikum for en humoristisk, rørende og vis fortælling om, at kærligheden ingen grænser kender. Forestillinger kl. 9.30 + 11.00.

Teater: Så længe mit hjerte slår

20. nov - 21. nov

En giro 413-musical med en række elskede sange.

Bøf, bog og bif

21. nov

Denne omgang Bøf, bog og bif i Glumsø er om bogen og filmen Ud og stjæle heste af forfatteren Per Petterson. Til Bøf, Bog og Bif spiser vi i Café Rejseladen, hører om bogen bag filmen, som vi efterfølgende ser i Glumsø Bio.

Adam og Noah

21. nov

Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang”

Jonas Hansen indtager Underhuset

22. nov

Jonas Hansen indtager igen Underhuset, men denne gang som Solist. Han har en instrumental hovedrolle på bluesrock-sange, men hans glimrende slide-guitarspil.

The Sandmen, Spillestedet Vershuset

22. nov

Når et af Danmarks mest ikoniske rockbands tager på efterårstur, bliver der med garanti: Mere guitar, mere garage, mere syre og mere rock'n'roll - i det hele taget bare MERE! – The Sandmen har aldrig været bedre”. Gaffa.

Hillbilly bones

23. nov

Hillbilly Bones er et nyt Dansk Country band som er klar til og give den gas rundt i det danske land. Bag bandet er nogle erfarer medlemmer som har været med i musik branchen i mange år, og har prøvet kræfter med både ind og udlandet.

Carl Emil Petersen, Spillestedet Vershuset

23. nov

Carl Emil Petersen (ex ”Ulige Numre”) debuterede i 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

Teater: Ryg

24. nov

Bodil Jørgensen i Jørgen Ryg-cabarét.

Brød, Bog og Bio i Næstved

25. nov

Velkommen til endnu en omgang af samarbejdet mellem biblioteket og Nordisk Film Biografer. Denne gang er bogen/filmen: Den hundredårige, der kravlede ud af vinduet og forsvandt.

Iværksættercafé

26. nov

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 26. november hos Næstved Erhverv.

FÆLLESSPISNING

26. nov

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden.

Mord på bestilling – et krimiforedrag, du ikke tør fortælle dine fjender om

26. nov

Et krimiforedrag, du ikke tør fortælle dine fjender om.

Nul Stjerner-foredrag med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

27. nov

Hvad sker der når man tjekker ind på hoteller, der har de dårligste anmeldelser? Hvad sker når man spiser på dårlige restauranter i de værst tænkelige lande? Det viser sig ofte, at det er her de sjoveste og bedste eventyr venter.

Teater: Dødsdansen

29. nov

Strindbergs klassiker med bl.a. Waage Sandø og Ole Lemmeke.

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle

30. nov

En del af EN til 10. Klaus Handsome, er gået sammen med de tidligere Saybia drenge; Jess Jensen, Jeppe Knudsen, Palle Nielsen og Kasper Rasmussen under navnet Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle, og har skabt en række fantastiske sange.

Trinelise Væring m. Band, Spillestedet Vershuset

30. nov

Der er både memphis soul, jazz og rootsrock i shakeren, når Trinelise Væring - træder ind på scenen med sit 8 mands store band, med sydende Hammond-orgel, blæsere riffs, kor, twangy guitar og sin karakteristiske stemme og iørefaldende sangskrivning.

Børneteater: Lille spektakel, stort mirakel

1. dec

Lille spektakel Stort mirakel er en musikalsk og poetisk juleforestilling om at lukke hjertet op og lukke nogen ind. Børneteaterbrunch.

Teater: Stå fast

5. dec

Svend Brinkmanns bestseller med bl.a. Karen-Lise Mynster.

Jul i Grønnegade

6. dec - 8. dec

Den hyggeligste juleweekend - i hjertet af Næstved. kulturcenteret omdannes til en stemningsfuld julekulisse med markeder og aktiviteter. Find årets julegave, juletræ, nyde et glas gløgg, en æbleskrive, en pandekage eller en tur med bumleekspressen..

JUL I GRØNNEGADE

6. dec

En stemningsfuld julekulisse med markeder og aktiviteter. Her kan du finde årets julegave, jeres juletræ, nyde et glas gløgg, en æbleskrive eller pandekage mens I venter på en tur med bumleekspressen eller hestevognen.

Sing Sing Sing – ”Kind Of Christmas”

6. dec

De fem Sing Sing Sing’ere drager for første gang landet rundt med deres bud på en vaskeægte juleturné. Du kommer til at høre en hel del julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for – i en skysovs á la Sing Sing Sing,

JUL I GRØNNEGADE

7. dec

Den hyggeligste juleweekend - i hjertet af Næstved. kulturcenteret omdannes til en stemningsfuld julekulisse med markeder og aktiviteter. Find årets julegave, juletræ, nyde et glas gløgg, en æbleskrive, en pandekage eller en tur med bumleekspressen.

JuleFrokostJazz I Sct. Jørgens Jazzklub med Henning Munk og Plumberne i Cafe Sydpolen

7. dec

Henning Munk Plum håndterer sopransaxofonen, og lejlighedsvis også klarinetten på overbevisende måde, og har i efterhånden mange år med sine Plumper været en afholdt gæst i klubber og på festivaler vidt omkring.

ORD SPECIAL: Julestemning

7. dec

Vi håber og tror på det bedste – og så længe man tror på noget så findes det! inkl. nisser og julemanden, og den perfekte sccoring ved julefrokosten … mæthed, taknemlighed, kærlighed...

Anders Blichfeldt og kor – Christmas Gospel

7. dec

julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock’n roll, liv og glade dage.

JUL I GRØNNEGADE

8. dec

Den hyggeligste juleweekend - i hjertet af Næstved. kulturcenteret omdannes til en stemningsfuld julekulisse med markeder og aktiviteter. Find årets julegave, juletræ, nyde et glas gløgg, en æbleskrive, en pandekage eller en tur med bumleekspressen.

SYNG JULEN IND

8. dec

I samarbejde med Grønnegades Kaserne og Svovlstikkerne indbydes der til årets lokale julekoncert. De vil spille og synge sange fra deres eget repertoire og fællesnumre, som vil blæse publikum væk og skabe den ægte julemagi.

Iværksættercafé

10. dec

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 10. december hos Næstved Erhverv.

Thomas Warberg – Perfektion, Overskud & andre lorteord

12. dec

Han er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere. De sidste par år har Warberg testet et utal af timers stand-up på sin helt egen comedy klub i hjertet af København - og nu er han endelig klar med sit nye one man show.

Burhan G – Det Store Juleshow

14. dec

I løbet af de seneste 10 år har Burhan G leveret nogle af landets mest storslåede og ekstraordinære liveshows, og julekoncerterne med et 30 mand stort symfoniorkester bliver absolut ingen undtagelse.

Teater: Julekoncert

15. dec

Jesper Lundgaard og Susanne Elmark vil sammen med et 4-mands orkester lede publikum igennem et musikalsk julelandskab med danske salmer, julehits, fællessang og evergreens.

GAME NIGHT 2019

17. dec

Game Nights byder på ekstraordinære spiloplevelser i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Den entusiastiske og erfarne brætspiller Brian Rygaard medbringer klassikere og nyheder.

Børneteater: Stor, større, størst

5. jan

En sød lille forestilling - med store smil - om at se stort på at være lille. Inspireret af Halfdan Rasmussens "Lange Peter Madsen". Børneteaterbrunch.

Næssis Nytårskoncert 2020

12. jan

Den store, grønne drage kommer forbi Grønnegades Kaserne Kulturcenter sammen med Ulla Abdullas Cocobongoband for at synge, danse og hygge sammen alle byens glade børn.

Dansk Slager Parade 2020

16. jan

Så er holdet til Dansk Slager Parade 2020 på plads, det er et forrygende hold bestående af DORTHE KOLLO, DARIO CAMPEOTTO, ANDERS TIND, LISE HAAVIK, ANNA NOWIK, KLAUS & SERVANTS og KARIN STRAND-HOLM.

Leander & Smith

17. jan

Hvad kan der komme ud af Øresund, to sangere, en guitar og et piano? Sirener, der lokker sømænd i fordærv? Rustne strenge? Eller måske bare helt vidunderlige sange – bittersøde fortællinger...

COPENHAGEN DRUMMERS THE GRAND TOUR

18. jan

I 2020 har Copenhagen Drummers 10 års jubilæum, og i den forbindelse er de erfarne københavnske trommeslagere klar med et nyt og skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet.

Børneteater: Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon

19. jan

En enkel og smuk fortolkning af Karen Blixens “Babettes Gæstebud”, som har udløst stjerneregn hos anmelderene og er nomineret til årets særpris ved Reumert 2019.

Ikke uden min mor

21. jan

Danskdansks »Ikke uden min mor« er en forestilling om mødre og døtre. Vi står alle på skuldrene af vores mødres historier, erfaringer og kampe, ligesom de står på deres, og som vores døtre står på vores.

Teater: Scener fra et ægteskab

23. jan

Bergmanns nyklassiker med Morten Kirkskov og Stine Stengade.

Chuck Berry Tribute

25. jan

Få kunstnere har været lige så vigtige for rockmusikken som Chuck Berrry. 5 danske solister fortolker og genopliver lyden af rock 'n roll, sammen med deres backing orkester The Hail(Shaky Ground).

Teater: Mit liv som Niels

30. jan

Dansk Rakkerpaks leder, Niels Grønne beretter om sit liv.

Claus Hempler

30. jan

Claus Hempler tager på turne med kufferten fuld af smukke, danske sange.

Thriller Live

30. jan

Showet, der har kørt i record breaking 10 år, kommer nu fra London West End til Arena Næstved. Thriller Live er en spektakulær oplevelse, som hylder karrieren for en af Verdens bedste entertainere.

John Mogensen Live

1. feb

DANMARKS JORD behøver ikke være kedelig at opholde sig på! Ifølger forsanger Karsten Noel Loft m. band. Der vil være mulighed for tilkøb bestående af John Mogensens yndlingsspise: Hakkedreng med bløde løg og så æblekage.

Børneteater: Grevens fejde

2. feb

En hæsblæsende fortælling om en borgerkrig, der bølger frem og tilbage over hele landet. Børneteaterbrunch.

Teater: Skatteøen

2. feb

Sebastians musical. Udsolgt.

JADA

6. feb

Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter. Efter totalt udsolgte shows på Radar og Store Vega, er den succesfulde sangerinde nu klar med nye shows flere steder i landet.

Nikolaj og Piloterne

8. feb

Nikolaj & Piloterne byder på ligefremme, iørefaldende, dansksprogede og delvist selvbiografiske sange med et strejf af melankoli.

Christina Martin

20. feb

Christina Martin er en prisbelønnet canadisk singer-songwriter. Hun har indspillet og turneret uafbrudt, og opbygget nære forbindelser til spillesteder hvor hun spiller hendes sange om tab, kærlighed og udholdenhed.

Teater: Modne damer i morgenkåbe

22. feb

3 gode veninder mødes for at fejre en 60 års fødselsdag: En forrygende Spa-komedie.

Børneteater: Stort og småt

23. feb

Dorthe og Rasmus møder børnene med en varme og nærhed, der sikrer en god oplevelse for de små, som måske er i teatret for første gang i deres liv. Forestillinger kl. 9.30 + 11.00.

Børneteater: TO

26. feb

TO er en musikalsk forestilling om ubrydeligt venskab mellem to mennesker. Et venskab så stærkt og vigtigt, at alt er på spil, og alt kan ske.

Teater: A space in the dark

27. feb

Syv dansere mødes til gravøl. Moderne dans til David Bowies musik.

Rune Klan – Håbefuld

29. feb

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Teater: Det’ lunt i nat

1. mar

Det' lunt i nat rummer stort set alle danske operetteperler.

Teater: 2 på tur

5. mar

Kurt Ravn, Peter Schrøder m.fl. i en komedie om to ældre, der nægter at bøje sig for alderdommen.

Fries before guys

6. mar

“Det bliver mellem os” er et samtale-show, der nysgerrigt undersøger venskabsrelationer i et liv og samfund, hvor parforholdet ofte bliver ophøjet til den vigtigste relation.

Liive & Sofia Hedia

14. mar

De to veninder Sofia Hedia og Liive (Live Foyn Friis) - to hovednavne, to koncerter, én aften.

Børneteater: Nattergalen

15. mar

Handlingen udspilles i et fjernt eventyrligt univers fuld af digitale mirakler, hvor man let mister forbindelsen til det, der kommer fra hjertet. Forestillinger kl. 10.00 + 11.30.

Teater: Driving Miles

16. mar

4 jazzmusikere samt 1 fortæller beretter Henning Mankells historie om Miles Davies norske chauffør.

Pligten kalder

20. mar

Ny koncerttur med de gamle klagesange. Pligten Kalder har været på landevejen hvert forår siden 2018, således også i 2020. Siden udgivelsen af “Længst muligt i eget hjem” er den småbizarre kvartet blevet meget sammenspillet.

Elephant Sessions

21. mar

Elephant Sessions er i den grad igang med at erobre verden med deres nye og tredje album What Makes You.

Teater: Den grønlandske mand

24. mar

En forestilling til og om den grønlandske mand. Forestillingen spilles på dansk.

Mad Office

25. mar

En del af Orpheus 2019-2020. New zealandske Trygwe Wakenshaw besøger den 25. marts med forestillingen Mad Office. To forretningsmændene mødes de hver dag i læderagenturet Rucks’s Leather Interiors’ trummerum.

Teater: Let it rock!

27. mar

En hyldest til The Beatles i anledning af 50 årsdagen for udgivelsen af Let it be

Anders Lund Madsen – Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020

28. mar

For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen alene på Danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent.

Iona Fyfe

3. apr

Iona Fyfe, folksangerinde fra Aberdeenshire, gæster Danmark for første gang i April 2020. Hun er blevet en af ??Skotlands fineste unge balladEsangere, rodfæstet i sangtraditionerne i det nordøstlige Skotland.

Børneteater: Den grimme ælling

5. apr

Den grimme ælling er Ishøj Teaters musikalske gendigtning af det klassiske eventyr om at være anderledes og at finde troen på sig selv. Børneteaterbrunch.

The White Album

11. apr

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø.

Teater: Camille Clouds brevkasse

15. apr

Mungo Parks dramatisering af Line Knutzons brevkasse.

Teater: Elverhøj

19. apr

Figaros komiske og musikalske "gengivelse" af Elverhøj.

Anders Blichfeldt – Alene på scenen

22. apr

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige.

Ivan Pedersen turnerer i 2020

24. apr

Ivan Pedersen turnerer i 2020 med stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag i april.

Human in balance

29. apr

DON GNU er leverandør af et magisk sammensurium af ekstremsport, komedie og kunst, og denne gang sætter DON GNU alt på et bræt! Hovedpersonen er et gigantisk halv tons tungt roterende balancebræt. Et kunstværk i sig selv.

Turen går til Nikolaj Stokholm – Ekstra show

6. maj

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

Ørkenens Sønner – Fez i en hornlygte

6. sep - 26. sep

Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære!

Linda P.

14. nov

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”...

Huxi Bach

10. dec

Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år. Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på.

Seværdigheder

ORPHEUS – ALTERNATIV SCENEKUNST

Med en Orpheus-partoutbillet i hånden er du sikret adgang til 5 forestillinger fra ind og udland - My Land. Recirquel Company(H), Nassim, Ikke uden min mor. Danskdansk, Mad office. Trygwe Wakenshaw(NZ) og Human in balance. DON GNU.

Læs mere

Kongebryg

Kombinationen af Kongebrygs håndbryggede øl, de industrielle omgivelser, et voksent publikum- og super musikalske live oplevelser gør Kongebryg til et populært gå-i-byen-sted i Næstved.

Læs mere

Du har idéen – www.SkabNaestved.dk giver dig overblikket

En ny hjemmeside har set dagens lys. Www.SkabNaestved.dk er en ny online projektguide, som skal gøre det så nemt som muligt at få ting til at ske i Næstved.

Læs mere

Overnatning

Se hvor du kan overnatte i Næstved Kommune

Læs mere

Spisesteder

Se Næstveds mange spisesteder her.

Læs mere

Shopping

En hyggelig bymidte med historisk charme danner rammen om et livligt handelsliv i Næstved.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens mange seværdigheder i bylivet