Aktiviteter - Se seværdigheder

Amatørudstillingen 2019

12. jan - 24. feb

Amatørudstillingen i 2019 har temaet "På kanten". Interessante, varierede og spændende tolkninger af dette tema præsenteres. Tirsdag den 15. januar kl. 19 kan du møde de fleste udstillere, hvor de vil fortælle om deres kunst.

Qigong v/Karina Viljoen

18. feb - 25. mar

Qigong – vejen til indre ro, styrke og balance. Det forbedrer din balance, koordination og koncentration, og styrker både fysisk og mentalt. Det har en afstressende virkning, der giver indre ro og harmoni. Det forgår over 6 gange.

Qigong v/Karina Viljoen

21. feb - 28. mar

Qigong – vejen til indre ro, styrke og balance. Det forbedrer din balance, koordination og koncentration, og styrker både fysisk og mentalt. Det har en afstressende virkning, der giver indre ro og harmoni. Det forgår over 6 gange.

En stille rute – om jødetransporterne fra Smidstrup Strand

22. feb

Vi ser på samspillet mellem modstandsbevægelse, SOE og jødetransporterne. De danske modstandsgrupper satte gang i en storstilet redningsaktion, da det rygtedes, at tyskerne ville tage de danske jøder. Men helt almindelige mennesker hjalp også til.

Karl William – Livet, faldet og alt det andet

22. feb

Nyt album ude den 5 oktober! I kan forvente et set-up, der matcher pladens univers, da det er de samme mennesker på scenen, som har været til stede i studiet.

Dåb og Strik

23. feb

Strik din egen dåbsserviet til Store-strikkedag i kirken. Vi har design og modeller og ikke mindst gode idéer. Sognepræst Karen Marie Bøggild og vores kirketjener Birgitte byder på en god kop kaffe eller te og en god snak over strikkepindene.

Næstved Messen: ‘Nyt til Bolig & Familie’

23. feb - 24. feb

Årlig tilbagevendende messe med Nyt til Bolig & Famile'. På messen kan du se nyheder og få inspiration til bolig, bil, have, fritid og familien samt smage på lækkerierne på SmagsTorvet.

Gratis

Middagsmusik med Mathilde Falch

23. feb

Middagsmusik er en behagelig blanding af samtale og samspil, hvor man som publikum får et indblik i kunstnerens musikalske karriere. Det er "lokale" Rasmus Hedeboe, som akkompagnere på guitar, og snakker med kunstneren Mathilde Falch.

Emmelie de Forest, Spillestedet Vershuset

23. feb

I foråret 2019 drager den talentfulde Emmelie de Forest på Danmarkstourné med sit band, hvor de vil fremføre sange fra hendes to albums Only Teardrops og History. Derudover også nye kompositioner, der endnu ikke er udgivet, samt udvalgte covernumre.

Næssis Musikklub: Sax Kontra Bas

24. feb

Der er musikalsk mobning på programmet, når duoen Sax Kontra Bas går på scenen. Den blærede bassist driller saxofonisten, fordi hans instrument er beskidt og skrammet, men hver gang den bliver vasket, bliver den en anelse mindre.

MIRAKOLINAS FODBAD

24. feb

MIRAKOLINA elsker vand. Hun er i sit es når hun har sine fødder i fodbad for under vandet bliver hendes fødder til en havfruehale. En dag kommer vandnørden Jacques forbi tiltrukket af hendes sang. Han opdager ved et tilfælde at hun er en havfrue.

SE ‘PJUSKE FLYVER FRA REDEN’ TIL KUN 85 KR.

24. feb

Forpremiere på børne- og familiefilmen 'Pjuske flyver fra reden'. Vinteren står for døren på Island, og det er tid for Pjuske og hans familie at flyve sydpå. Den lille Pjuske kan dog ikke flyve. Alle billetter sælges til børnepris – 85 kr.

Chakra

24. feb

I denne workshop skal vi arbejde med de 7 chakra, som ifølge traditionel indisk medicin ligger i kroppen på æterisk plan. De kan være blokerede i mere eller mindre grad, og vi arbejder henimod åbning af disse centre.

Konfirmandworkshop – Gospelgudstjeneste

24. feb

Igen i år deltager årets konfirmander fra Sct. Peders Kirke i en gospelworkshop sammen med en stor flok konfirmander fra hele Næstved provsti. Gospelsanger og korleder Laura Kjærsgaard øver med konfirmanderne. Koncert om aftenen.

Teater: 5 Soldiers

24. feb

Følg 5 soldaters relationer og følelsesliv under eksercitstræning inden de kastes ned i den afghanske kampzone, dramatisk kæmpende mod den usynlige fjende og ”back home” til rehabilitering.

Kvindernes liv og dronninger som regenter

25. feb

Kvinderne var med i samfundslivet på alle leder og kanter, som ansvarlige for hjem og familie, men også som ægtefæller og partnere for deres mænd. Især som enker kunne kvinder få stor betydning og magt. Jeg vil bl.a. se på Margrethe Sambiria.

Anerkendt fotograf – Casper Tybjerg – gæster Næstved Ny Fotoklub

25. feb

Casper Tybjerg er en meget anerkendt fotograf. Han viser og fortælle om nogle af sine bedste billeder, og giver konkrete fototekniske tips, og fortæller om, hvordan han laver sige billeder, som ofte er under særdeles komplicerede forhold.

Gratis

Foredrag – klimaændringer den danske vinkel 2019

26. feb

Foredrag i BIO Næstved ved professor i klimafysik Jens Hesselbjerg Christensen, Niels Bohr Institutet, Københavns Universitet. Foredraget streames fra Aarhus Universitet. Gratis entré.

Kina: Ven eller fjende?

26. feb

Drømmer Kinas præsident Xi Jinping om at true USA's position som eneste supermagt? Er han en ny formand Mao og ender vi med en ny kold eller måske varm krig? Kina: Ven eller fjende?

Iværksætteri i Praksis – forår 2019

27. feb - 19. jun

Drømmer du om at starte din egen virksomhed? Iværksætteri i Praksis er KURSET for dig, der gerne vil starte din egen virksomhed. Det foregår i Næstved over 15 aftener. Kurset giver dig rigtig gode værktøjer til et liv som virksomhedsejer.

Rundt om Putins Imperium – fra Baltikum til Langtbortistan

27. feb

Med god grund er landene omkring Østersøen optaget af Ruslands militære aktiviteter, og den trussel de måtte udgøre.

filmklubbens tema – Individ og samfund

27. feb

Vi viser filmen ’Den hundredårige’, der begynder den dag Allan Karlsson fylder hundrede år. Han skal fejres på plejehjemmet, men Allan har fået nok. Han flygter og falder ved et tilfælde over en kuffert fuld af narkopenge. Så er Allan en jaget mand.

Krash & Chopin danser

27. feb

Krash & Chopin danser, er en dobbeltforestilling med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner, skabt af koreograf: Reumertvinderen Tim Rushton og koreograf Alessandro Sousa Pereira.

Gratis

Jobmesse 2019

28. feb

Går du og tænker over, hvilke lokale virksomheder der mangler netop din arbejdskraft? Har du søgt en række jobs, uden at du er kommet til samtale? Eller er du nysgerrig på, hvordan du kan udvikle din jobsøgning?

De ungarske soldater i Danmark – en glemt tragedie

1. mar

Der kom omkring 12.000 til Danmark i de første måneder af 1945. Hvad skulle de her? Hvad blev deres skæbne - og hvilken rolle var de tiltænkt i slutopgøret, når Danmark skulle befries fra den nazistiske besættelse?

Best Of Bowie, Spillestedet Vershuset

1. mar

Best Of Bowie har gennem årene spillet David Bowie's sange for et begejstret publikum, der gang på gang bliver overrasket over, at man kan få en så komplet oplevelse af at være tæt på originalen.

Gratis

KuBA art messe

2. mar - 3. mar

33 kunstnere fra Næstved og nærliggende byer udstiller skulpturer, keramik, glaskunst, smykker og bronce.

Fastelavnssjov for store og små i Sct. Jørgens Park

2. mar

Kom og bliv sminket med katte-streger inden du skal slå katten af tønden. Bagefter er der uddeling af slik og fastelavnsboller til deltagerne.

Yoga Meditation Healing Workshop

2. mar

Yoga, meditation og healing er redskaber til at skabe kontakt til din indre kerne - dit autentiske selv. Her vil du bedre kunne mærke, hvilken vej der er rigtig for dig og derved skabe harmoni og balance i den måde, du lever og opfatter dit liv.

Dodo & The Dodo’s Akustisk

2. mar

De 5 originale bandmedlemmer vil spille det kæmpestore bagkatalog med sange som "Sømand Af Verden", "Vågner i Natten" og "Giv Mig Skibene tilbage" i nye akustiske arrangementer.

Helmut Lotti

2. mar

Den internationale crooner Helmut Lotti kommer til Danmark! Og du kan opleve ham i Arena Næstved.

Teaterforestilling: Bustin Jieber har brug for en pause

3. mar

Ungdomsforestilling om sociale medier - med børneteaterbrunch

DANSK FILMSKAT I BIOGRAFEN FOR KUN 50 KR.

3. mar

Oplev den Dansk Filmskat i biografen! Vi viser en ny filmklassiker den første søndag i hver måned for kun 50 kr. pr. billet! Den første filmklassiker, du kan opleve, i vores biografer er 'Midt om natten'.

Glemmer du

3. mar

Café Liva-cabarét, hvor 68-generationen møder Nå-generationen.

Historien om de britiske efterretningstjenester

6. mar

Allerede i begyndelsen af 1700-tallet var der dog "spioneri" - og vi hører om forfatteren til Robinson Crusoe, Daniel Defoe, som var en af dem der opbyggede et agentnetværk og forsynede London med efterretninger.

Informationsmøde om tinnitus, Menière og lydfølsomhed

7. mar

Hvad er tinnitus og Meniére? Hvilke behandlingsmuligheder er der og hvad kan man selv gøre? Kom til informationsmøde hos ViSP og hør mere.

Gratis

Samtalesalon om Ligestilling og stop vold mod kvinder

7. mar

Så afholder Soroptimistklubben endnu en gang samtalesalon. Denne gang er emnet Ligestilling mellem kønnene og Stop vold mod kvinder.

Concerto Copenhagen – i Næstved

7. mar

Strygeoktetter af Niels W. Gade og Felix Mendelssohn. Ledelse: Peter Hanson. I samarbejde med NEMF og Skt. Jørgens Kirke

“Herre i eget Hus” ? – om den engelske befrielse af Danmark.

8. mar

Med den tyske kapitulation i Holland, Nordvesttyskland - og i Danmark, til Montgomerys tropper lå det i kortene at Danmarks befrielse var et engelsk anliggende, og vi blev dermed befriet af de Vestallierede.

New Or’Nielsens i Sct. Jørgens jazzklub

9. mar

New Or’Nielsens præsenterer et afvekslende melodiudvalg, dels det klassiske New Orleans-repertoire fra 1920'erne og dels evergreens fra 1930/40'ernes store komponister og markante solister. Alt i alt velfunderet, swingende musik i traditionel stil.

Mac-K & Company i Ny Ridehus

9. mar

MAC-K & COMPANY har i mere end 15 år spillet for fulde huse og underholdt et tryllebundet publikum med både klassikere fra den Irske og Skotske folkemusik samt egne værker inspireret af den samme musiktradition.

Per Vers, Spillestedet Vershuset

9. mar

Knust Kunst er Per Vers’ mest ambitiøse og bedste album til dato. Per er en fantastisk performer og hans mange års erfaring kan mærkes helt ned til bagerste række.

Neighbours & Friends

10. mar

Neighbours & Friends har afprøvet de akustiske muligheder ved flere koncerter i Mariehaven, og publikum har været ret begejstrede. Derfor turnerer de rundt i landet, håber på stor rykind, også i Næstved.

Teaterforestilling: Kunsten at dø

12. mar

90 min. i to klovnes liv: Dødkomisk, i verdensklasse.

At leve med en hjerneskade – foredrag i anledning af den internationale hjerneuge 2019

13. mar

I anledning af den internationale hjerneuge 2019 inviterer ViSP i samarbejde med Hjerneskadecentret i Næstved til foredraget “At leve med en hjerneskade” Hør foredragsholder Kim Andersen og Kenneth Kinastowski fortælle om, hvordan man kommer videre.

Riget i Midten – Kina under Xi Jinping

13. mar

Kom og hør om tiden efter formand Mao Zedong, om generationsskiftet, om korruptionssagerne, kulturkampen, den militære oprustning og Kinas udenrigs- og sikkerhedspolitik, der omfatter meget andet end Tibet, Hongkong og Taiwan.

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING for Grøn Omstilling, – Agenda 21 og Klimarådet, Næstved

13. mar

Vi afholder ordinær generalforsamling onsdag d. 13. marts i Salen på Næstved hovedbibliotek. Men kom kl. 19:00 og bliv klogere på kommunens Klimaplan 2019. Kom og sæt dit præg på arbejdet med omstilling til bæredygtighed i Næstved kommune.

“I seng med Fjenden” ? – om de tusindvis af danske piger, der blev kærester med en værnemagts-soldat.

15. mar

Men hvem var de, hvorfor, hvor mange var de, hvad med børnene? Var det jalousi eller national dåd som ramte pigerne? Spørgsmålene hober sig op, og denne aften forsøger vi ud fra en kvinde-historisk vinkel at komme rundt om et svært emne.

Meditationsaften

15. mar

Meditation er at være. At være med det der er, lige her og lige nu. At være nærværende uden at skulle analysere, dømme eller fordømme. I

Folkeklubben

16. mar

Når Folkeklubben i foråret 2019 over 18 koncerter drager på forårsturné, er det med en hel stribe nye sange i ryggen. Om de kommende koncerter siger bandet: ”Vi går efter at skabe et poetisk rockbrag af en aften!

Børneforestilling: Knud Romers ABC

17. mar

En smuk koreograferet scenisk sangleg, hvor du kan lade sanserne boltre sig i en underfundig og lærerig bogstavssafari, der rusker alfabetet rundt og sammensætter det på ny i en kakofoni af farverige billeder, musik og dans.

MØD DE SEJE SKUESPILLERE FRA ‘HACKER’ FOR KUN 65 KR.

17. mar

Forpremiere på familiefilmen 'Hacker' med eksklusivt besøg af skuespillerne fra filmen. Filmen handler om den 13-årige hacker Benjamin, der mistede sin mor som lille. Men måske er det hende, der dukker op på en overvågningsvideo. Et farligt spil begynder.

Gratis

Foredrag – Vores urolige klode

19. mar

Foredrag i BIO Næstved ved lektor i geofysik Bo Holm Jacobsen, Institut for Geoscience, Aarhus Universitet, som streames fra Aarhus Universitet. Gratis entré.

Tvind – the musical

19. mar

En fortælling om forandringen fra dengang, hvor fællesskabet fyldte for meget, til nu, hvor fællesskabet fylder for lidt. For 50 år siden købte en flok unge mennesker en gammel bus. De ville ændre verden, og spørgsmålet er om det lykkedes?

KOM TIL BARSELS BREAK & FÅ EN LÆKKER GOODIEBAG!

20. mar

Barsels Break er et event, der tager dig med på en rejse igennem barnets motoriske udvikling. I år står fysioterapeutern Louise for indhold og værtskab af showet. Hun deler ud af sin viden og giver gode fif.

Historien om de russiske efterretningstjenester.

20. mar

På de fleste betydende russiske ambassader fik man udstationeret militære efterretningsofficerer med ansvar for efterretningsindhentning. Vi ser nærmere på indsatsen i de nordiske lande før og efter den 2. verdenskrig.

Mark Le Fevre BØVL

20. mar

Comedy tour 2019 – One-man showet, som tilmed er Marks debut, bliver en vidunderlig blanding af personlige historier og skarpe jokes, der vil få folk til at være flade af grin - og for en aften glemme alt om små og store problemer.

Pop-legende besøger Næstved igen

21. mar

Til næste år kommer Anne Linnet igen til Næstved som en del af sin store jubilæumsturné for det legendariske gennembrudsalbum "Jeg er jo lige her". Sæt et stort kryds i musikkalenderen den 21. marts 2019.

“Et cykeldæk og nogle rationeringsmærker”

22. mar

- sortbørshandel i krig og krise. Længe før tyskerne havde besat Danmark var der valutarestriktioner og forskellige begrænsninger der allerede i 1939 blev fulgt op med "Ekstraordinære foranstaltninger til sikring af landets forsyning af varer".

Other Roads(SCO/UK)

23. mar

Other Roads blev dannet i 2009 og hører i dag til blandt de bedste moderne engelske folkbands. Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra smukke, følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes.

Nephew i Arena Næstved

23. mar

Syng med på både nye og gamle gigant-hits, når Nephew gæster Arena Næstved i foråret 2019.

Teaterforestilling: Den lille Prins

24. mar

Den kendte og elskede historie om den lille prins, der lærer om venskabets betydning.

Sunding, Winding og Carl Nielsen

24. mar

Melodierne er alle af Carl Nielsen. De bliver spillet i stil med den svenske jazzpianist Jan Johanson - og alligevel typisk dansk!

Krise, pest og unionstid i senmiddelalderen

25. mar

1300-tallet bød på landbrugskrise og pest, og Danmark faldt fra hinanden i pantelen styret uden en konge. Den store folkedød medvirkede til en efterfølgende opgangstid og store ændringer i ejendomsforholdene.

KULTURSUPPE med Mette Rønne

26. mar

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept” , hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Tibet: Besat eller befriet?

26. mar

Mange i Vesten har en romantisk forestilling om Tibet som et spirituelt paradis med et enkelt og ustresset liv. Mange kinesere har dog svært at forstå både Vestens fascination af Dalai Lama og modstanden mod Kinas tilstedeværelse i Tibet.

NATO-lande, Saudi-Arabien og det russiske AA-missilsystem S-400

27. mar

Vi dykker ned i den internationale våbenhandel, der i stigende grad sker som reaktion på den amerikanske dominans, og for eksempel må Sverige nu regnes for den største våbeneksportør - set i forhold til landets befolkningsmæssige størrelse.

Gratis

Åbent foredrag: Fra Dyssen til Hollywood og hjem igen

28. mar

Filminstruktør og manuskriptforfatter Tobias Lindholm, der er tidligere elev på Næstved Gymnasium og HF, fortæller om sin opvækst i Næstved. Om graffiti. vejen fra Dyssegårdsparken til Hollywood og hjem igen, og om Ungdomsskolen i 90’erne.

Forestilling: Dæmoner

28. mar

Dæmoner er noget så sjældent som en moderne klassiker. Et stykke der taler til vores nutid fra en anden tid og lader os se os selv i afstandens ubærligt skarpe lys.

En Tysklandsbrigade? – norske og danske tropper i Nordtyskland

29. mar

Norge aftalte at sende en besættelsesstyrke på 5.000 mand til Tyskland i begyndelsen af 1947. Den britiske regering indgik i sommeren 1947 en lign. aftale, og under deres kommando indgik en dansk styrke på 4.000 mand, de blev udstationeret i Oldenburg.

Jacob Dinesen

29. mar

I 2017 erobrede den kun 22-årige Jacob Dinesen de danske spillesteder - med en kæmpe fanskare til følge. Men i 2019 er Jacob og hans band igen at finde ude på spillestederne - også med nye sange fra hans kommende album.

Kunst Udstilling “Kissed by God” på Kongebryg

30. mar

Udstilling - "Kissed By God" af 5 Næstved Kunstnere. Se og køb fantastiske, unikke og yderst originale kunst ved 5 banebrydende, uafbrudt søgning og grænsebryderende kunstnere.

Børneforestilling: Små blå sko

31. mar

Når Riddersalen kommer på besøg, er der garanti for en for fantasifuld, magisk og rigtig hyggelig oplevelse for de små og deres voksne.

Caféforestilling: Svend, Knud og Valdemar

31. mar

Musikalsk og morsom caféforestilling

Gratis

Foredrag – Exoplanets and Life in the Universe

2. apr

Foredrag i BIO Næstved ved professor i astronomi and astrofysik, Natalie Batalha, som streames fra Aarhus Universitet. Foredraget er på engelsk. Gratis entré.

Da yankee’erne måtte redde Europa – amerikansk efterretningstjeneste under og efter den 2. verdenskrig

3. apr

Central Intelligence Agency (CIA) blev oprettet i 1947 som led i reorganiseringen af USAs militære struktur, da den kolde krig var en realitet. Vi ser nærmere på CIA's virke på vore breddegrader og samarbejdet med de nationale efterretningstjenester.

Åbent Foredrag: Myterne om Wagner

4. apr

Tidligere kapelmester ved Det Kgl. Teater, Ove Krüger, giver sit bud på, hvor holdbare myterne om den kontroversielle kunstner, Richard Wagner, er.

Påskekrisen 1948 – fup eller fakta?

5. apr

Et forestående sovjetisk diplomatisk og/eller militært fremstød over for bl.a. Danmark medførte iværksættelse af danske militære og politimæssige beredskabsforanstaltninger. Men det viste sig at være grundløs. Men det intensiverede planerne om en alliance

Dør Nr. 13, Spillestedet Vershuset

6. apr

Efter udgivelsen af EPen ”Krigere Uden Våben” i 2017, gik det stærkt for DØR NR. 13, men i efteråret sagde bandet stop og trak stikket for at hellige sig arbejdet med deres debutalbum – ”Verden i Flammer”, der udkom i september ’18.

Arier fra den klassiske opera

7. apr

Elever fra Det Kgl. Teaters Operaakademi.

Gratis

Foredrag – Når fysikkens stråler helbreder

9. apr

Foredrag i BIO Næstved ved professor i medicinsk fysik, Kari Tanderup, som streames fra Aarhus Universitet. Foredraget er på engelsk. Foredraget livestreames fra Aarhus Universitet. Gratis entré.

Teater: RANDOM

10. apr

I RANDOM favnes tilværelsens kaos i en udgakket musikalsk teaterkollage, hvor der leges med menneskets tilbøjelighed til at forsøge at skabe mening i det tilsyneladende meningsløse.

Tropper til Korea? – Danmarks indsats i Korea-krigen

12. apr

Den nordkoreanske zone var besat af russerne og den sydkoreanske zone af amerikanerne. Flere års forhandling om et forenet Korea endte uden resultat, og koreanerne oplevede følgelig, at de to zoner blev omdannet til henholdsvis Nord- og Sydkorea.

Disco tango

13. apr

De gode gamle Grand Prix klassikere rammer Arena Næstved. Det sker når Annette Heick, Lonnie Devantier, Bryan Rice, Emmelie De Forest / DJ & konferencier: Henrik Milling kommer til arenaen med det helt store Grand Prix Galla Show – Disco Tango.

Chris Grey & The BlueSpand, Spillestedet Vershuset

13. apr

Mere end 2,5 millioner views på Facebook og over 100.000 på Youtube! Du kan ikke undgå at blive glad af at lytte til bl.a. Mammas Mammalaid - og sidde stille kan du med garanti heller ikke... Prøv det!

Hithouse Shakers, Spillestedet Vershuset

18. apr

60’er fest med Hithouse Shakers Playing sixties music as it SHOULD be played! Det er uforfalsket tråd, der leveres med smittende rå spilleglæde kombineret med humor og uhøjtidelighed fra scenen.

Sverige overgiver sig aldrig!

24. apr

I forsommeren 2018 valgte den statslige svenske myndighed at husstandsomdele pjecen "Om KRISEN eller KRIGET kommer". Er de svenske forholdsregler hysteriske eller er de danske politikere og myndigheder snarere fodslæbende og naive?

A-våben på dansk grund under Den kolde Krig.

26. apr

Allerede under den 2. verdenskrig lykkedes det den danske ambassadør i Washington at overbevise amerikanerne om, at de skulle indgå en aftale om Grønland (herunder en baseaftale) med ham, som repræsentant for "De Frie Danske".

Forårsfest i Sct. Jørgens Jazzklub med Dr. Rulles Jazzklinik

27. apr

Dr. Rulles Jazzklinik, har i flere år dvælet ved 1920’ernes klassiske jazzlyd, hvor eksempelvis vaskebrættet i visse miljøer blev anvendt i stedet for trommer. Den autentiske gengivelse er bandet sluppet godt fra, udtrykker anmeldere.

Yoga & Hang

27. apr

2 timers selv forkælelse i form af blid hatha yoga v/ Maria Brooker, svøbt i skønne toner fra Benjamin Barfod som spiller på Hang.

Caféforestilling: Svend, Knud og Valdemar

27. apr

Musikalsk og morsom caféforestilling.

Bo Evers, Spillestedet Vershuset

27. apr

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv. 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend'. Og nu er spritnye på vej til en EP-udgivelse i begyndelsen af 2019.

Børneforestilling: Hesten

28. apr

Drengen Alberts elsker sin hest, Joey. Men da krigen kommer, tvinges hans far til at sælge den til hæren.

Gary Snider med kor.

28. apr

Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund.

Peter & De andre Kopier, Spillestedet Vershuset

3. maj

En stor del af de elskede Gasolin’ og Kim Larsen sange samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter & De Andre Kopier med største glæde, energi og respekt, og inviterer publikum til fællessang.

Hvam og Øgendahl – Det gode selskab

4. maj

Hvam og Øgendahl - Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

Elisabeth, Spillestedet Vershuset

11. maj

Elisabeth er tilbage på live scenen som opfølgning på udgivelsen af sit seneste og roste album ’Rettidig Ømhed’ fra august 2017. Elisabeth er klar til at præsentere sangene fra albummet.

Six Foot Stompers i Sct. Jørgens Jazzklub

23. maj

SIX FOOT STOMPERS blev dannet i 1991 og har gennem alle årene holdt fast ved de gode gamle jazzdyder. Deres mus har rødder i New Orleans- og Dixielandjazz – blandet med de krydderier, som et levende og nutidigt orkester bibringer uden at gå på kompromis.

Die Herren i herlufsholm kirke

29. maj

Kirke koncert med Die Herren i Herlufsholm kirke til fordel for bla Svovlstikkerne.

tællerComkean og Den Mandige Elg: Tæller/Tæller ik´

30. maj

Så sker det! To af Danmarks mest populære YouTubere med mere end 200.000 abonnenter og over 135 millioner visninger indtager endnu engang de skrå brædder med deres helt nye show 'Tæller/Tæller ik'.

Næstved Havnefestival 2019

31. aug - 1. sep

Foreningen Næstved Havnefestival og Foreningen Suså Havn arrangerer Næstved Havnefestival 2019.

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til Street Parade og JAZZFEST

21. sep

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer igen i år jazzvenner fra fjern og nær til den traditionelle JAZZFEST med Street Parade igennem bymidten og med fire fantastiske orkestre, lækker buffet, dans, fest og masser af hygge i Gl. Ridehus.

Dario Campeotto 60 års jubilæum

28. sep

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet. Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med ”Angelique” i 1961.

Lyset over Skagen

5. okt

Arena Næstved og Næstved Teater byder en sommerdrøm af en musical velkommen til byen. Forestillingen handler om de berømte Skagensmalere, deres liv og kunst i kunstnerkolonien for godt 100 år siden.

Martin Nørgaard – Hygge

9. okt

Hygge er noget danskerne kender og elsker og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til 8 års fødselsdag med Second Line Jazzband

17. okt

Vi synes næsten ikke, at vi kan undvære Second Line Jazzband fra Sverige ved vores fødselsdagsfest, så nu henter vi dem hertil igen. De modtog Sct. Jørgens Jazzpris 2014 bl.a. for deres glæde over den traditionelle jazz,.

“Typisk” Jonathan Spang

1. nov

Stand-up komikeren Jonathan Spang vender nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. Med ’TYPISK’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

City Singler – gammel vin på nye tasker

8. nov

Så er de dejlige damer i City Singler klar igen! Med fire successhows bag sig åbner de nu op for deres femte show, som samtidig er deres 10-års-jubilæumsshow.

Hans Knudsens Jumpband i Sct. Jørgens Jazzklub

9. nov

Et af landets mest populære bands. Et enormt drive og medrivende spillehumør er orkestrets kendetegn. Med rødderne solidt forankret i New Orleans-traditionen bydes der på en “gumbo” af jazz, jump, rhythm-and-blues, boogie-woogie, rock, soul mm.

JuleFrokostJazz I Sct. Jørgens Jazzklub med Henning Munk og Plumberne i Cafe Sydpolen

7. dec

Henning Munk Plum håndterer sopransaxofonen, og lejlighedsvis også klarinetten på overbevisende måde, og har i efterhånden mange år med sine Plumper været en afholdt gæst i klubber og på festivaler vidt omkring.

Seværdigheder

Du har idéen – www.SkabNaestved.dk giver dig overblikket

En ny hjemmeside har set dagens lys. Www.SkabNaestved.dk er en ny online projektguide, som skal gøre det så nemt som muligt at få ting til at ske i Næstved.

Læs mere

Overnatning

Se hvor du kan overnatte i Næstved Kommune

Læs mere

Spisesteder

Se Næstveds mange spisesteder her.

Læs mere

Shopping

En hyggelig bymidte med historisk charme danner rammen om et livligt handelsliv i Næstved.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens mange seværdigheder i bylivet