Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Dinoerne er sluppet løs

26. jan - 24. feb

Tag på en spektakulær rejse gennem fortiden, når du besøger Næstved Storcenter den 26.1.-24.2. Oplev de gigantiske naturtro dinosaurer, som vil betage alle med deres livagtige bevægelser og farlige brøl.

Næssis Musikklub: Sax Kontra Bas

24. feb

Der er musikalsk mobning på programmet, når duoen Sax Kontra Bas går på scenen. Den blærede bassist driller saxofonisten, fordi hans instrument er beskidt og skrammet, men hver gang den bliver vasket, bliver den en anelse mindre.

MIRAKOLINAS FODBAD

24. feb

MIRAKOLINA elsker vand. Hun er i sit es når hun har sine fødder i fodbad for under vandet bliver hendes fødder til en havfruehale. En dag kommer vandnørden Jacques forbi tiltrukket af hendes sang. Han opdager ved et tilfælde at hun er en havfrue.

SE ‘PJUSKE FLYVER FRA REDEN’ TIL KUN 85 KR.

24. feb

Forpremiere på børne- og familiefilmen 'Pjuske flyver fra reden'. Vinteren står for døren på Island, og det er tid for Pjuske og hans familie at flyve sydpå. Den lille Pjuske kan dog ikke flyve. Alle billetter sælges til børnepris – 85 kr.

Fastelavnssjov for store og små i Sct. Jørgens Park

2. mar

Kom og bliv sminket med katte-streger inden du skal slå katten af tønden. Bagefter er der uddeling af slik og fastelavnsboller til deltagerne.

Fastelavn – midt i byen

3. mar

Deltag i en fastelavnsfest i Sct. Peders Kirke. Bliv klogere på fastelavns historie og betydning i dag. Udenfor slår vi katten af tønden og kårer årets bedste udklædning, alt imens vi varmer os på en kop te/ kaffe, fastalavnsboller og overraskelse.

Teaterforestilling: Bustin Jieber har brug for en pause

3. mar

Ungdomsforestilling om sociale medier - med børneteaterbrunch

Børneforestilling: Knud Romers ABC

17. mar

En smuk koreograferet scenisk sangleg, hvor du kan lade sanserne boltre sig i en underfundig og lærerig bogstavssafari, der rusker alfabetet rundt og sammensætter det på ny i en kakofoni af farverige billeder, musik og dans.

Teaterforestilling: Den lille Prins

24. mar

Den kendte og elskede historie om den lille prins, der lærer om venskabets betydning.

Børneforestilling: Små blå sko

31. mar

Når Riddersalen kommer på besøg, er der garanti for en for fantasifuld, magisk og rigtig hyggelig oplevelse for de små og deres voksne.

Næssis Musikklub: Svøbsk

31. mar

Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller koncert. Violinens toner vækker harmonikaen til live, trommerne lokkes frem og klaveret bliver slået op.

Børneforestilling: Hesten

28. apr

Drengen Alberts elsker sin hest, Joey. Men da krigen kommer, tvinges hans far til at sælge den til hæren.

Gratis

Familielørdag – Børnekulturfestival 2019

25. maj

Ovenpå sidste års succes vender Familielørdagen tilbage til Børnekulturfestivalen 2019 - lørdag den 25. maj kl. 10-13. Dagen bliver fyldt med gratis aktiviteter på Grønnegades Kaserne Kulturcenter for børn fra 0-12 år.

Gratis

Karrebæksminde Triatlon: Børne-Familie Løbet

1. jun

I forbindelse med Karrebæksminde Triatlon afholdes samme dag Børne-Familie løbet. Når den sidste deltager i triatlon er kommet i mål, kan du som publikum deltage i Børne-Familie Løbet og opleve suset fra den røde løber og opløbsstrækningen.

Junglerun Næstved

25. aug

Junglerun er et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold. Ruten er ca. 4 km lang med indlagte forhindringer/samarbejdsøvelser.

Seværdigheder

Klatrecentralen

Vil du udfolde din indre Spiderman? Så er det af sted til Klatrecentralen - Næstveds nye klatrehal i den gamle Maglemølle fabrik.

Læs mere

Gavnø Go Fly

Gavnøs trætopbane er klar til at tage imod alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne.

Læs mere

Næssi – børnekultur i Næstved

I Næstved er vi så heldige at have den grønne drage-maskot Næssi, som symboliserer børnekulturen i kommunen.

Læs mere

Zoopark Sydsjælland

Der findes kun én hvid tiger i hele Norden, og den findes i Zoopark Sydsjælland. Faktisk findes der blot omkring 150 hvide tigre på verdensplan, så det er ganske unikt, at den sjældne tiger kan opleves i Næstved.

Læs mere

Næstved Legeland

Et univers af hoppeborge, rutsjebaner, bolde, karruseller og sjove forhindringer i alverdens farver. Næstved Legeland inviterer til fri leg, tumlen og hygge for hele familien.

Læs mere

BonBon-Land

60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser. Så meget bliver der hvert år langet over disken i BonBon-land – Næstveds helt egen forlystelsespark, som ligger i Holme-Olstrup lidt uden for Næstved.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens mange seværdigheder til børn