Aktiviteter - Se seværdigheder

Efterårsferie på Gavnø

13. okt - 21. okt

Tag hele familien med til efterårshygge på Gavnø og prøv kræfter med 6 sjove og udfordrende baner på Gavnø Go Fly. Vi tænder op i bålet og der er gratis snobrød til alle klatrende.

Hallohviin i BonBon-Land

13. okt - 21. okt

Velkommen til Skeletternes fest, når BonBon-Land i efterårsferien inviterer til "Hallohviin". Glæd dig til en dag med masser af spænding og gys.

Gratis

Åben svømmehal i efterårsferien

15. okt - 21. okt

I skolernes efterårsferie - uge 42, tilbyder Næstved Kommune åbne svømmehaller for dig, som går i 0. - 9. klasse og er bosiddende i Næstved Kommune. Du har gratis adgang i svømmehallerne, når du medbringer dit sundhedskort.

Halloween

15. okt - 21. okt

Næstved City bliver Sjællands flotteste Halloween by i efterårsferien. Hele byen pyntes op med græskar, halmballer, kister og gravsteder. Gå på trick or treat, i uge 42, børnenes efterårsferie, i Næstved City (op til 14 år).

Mal dit eget keramik

15. okt - 21. okt

kom og mal dit eget keramik og få kyndig vejledning. Du maler, vi brænder det, og du henter det ugen efter.

Efterårsferiegåtur i Næstved Kunstby – særligt for børnefamilier

18. okt - 19. okt

Tag på guidet tur med familien i efterårsferien. Lad fantasien flyde når vi sammen taler om graffitikunst og ser på sære hotdog-landskaber, mariehøner og gule damer i Næstved Kunstby. Særligt for børn.

Græskarudskæring & bålhygge

18. okt - 19. okt

Kom forbi Axeltorv torsdag og fredag i efterårsferien, hvor hele familien kan hygge. Børnene kan gratis udskære farlige græskarhoveder, og det vil være muligt at lave pandekager og grille skumfiduser over bål.

Karpefiskeri ved Fuglesøen

19. okt

Næstved Kommune og Fishing Zealand inviterer nemlig til en hyggelig efterårsdag med karpefiskeri ved Fuglesøen i udkanten af Næstved.

Herlufsholm Fantasy Bogmesse 2018

19. okt - 20. okt

Herlufsholm Kostskole er som skabt til eventyr. Derfor kan du igen i år opleve den fantastiske fantasybogmesse i de Hogwarts-lignende omgivelser. Det sker den 19.-20. oktober.

Velkommen i Spøgelseshuset

19. okt

(U)hyggelige spøgelser inviterer indenfor i Spøgelseshuset, som er fyldt med røg og (u)hyggeligt spændende lyde. Og dem, der tør besøge huset bliver belønnet med spøgelesslik.

Monstersjov ansigtsmaling

19. okt

Monstersjov ansigtsmaling, hvor du selv bestemmer, hvor uhyggelig og skræmmende du vil se ud.

Halloweenfest for 3 – 5 klasse

26. okt

Kom til årets (u)hyggeligste Halloweenfest i Glumsø Biograf og Kulturhus når vi igen har pyntet den gamle biograf op til ukendelighed, sørget for et stort lysshow og forberedt sjove konkurrencer.

SHERLOCK HOLMES OG DRONNINGENS KRONJUVELER af DANSK RAKKERPAK & FASTER COOL

26. okt

Både den kongelige gravhund og prins Henrik er aldeles opdaterede i denne muntre samtidsfortolkning fuld af overdrevne tryllenumre og grovkornet komik.

Børneforestilling: Under mit træ

28. okt

Denne varme og musikalske forestilling fører de små gennem årets gang og de mange gøremål for dyr og mennesker.

Danmarks største Julebazar

3. nov - 11. nov

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Julebazar på Gavnø Slot. Nu, snart 12 år senere, har den gode julestemning vokset sig stor, og er i dag Danmarks største julemarked. 150 stande over to weekender.

Sherlock Holmes og dronningens juvelsmykke

4. nov

Dansk Rakkerpaks nyeste crazy forestilling. Med Børneteaterbrunch.

Børneforestilling: Den standhaftige tinsoldat

11. nov

Dette er en forestilling uden ord, så her kan alle være med. H.C. Andersens klassiske fortælling om den standhaftige tinsoldat, der drømmer om kærligheden og den skønne danserinde.

Næssis Musikklub: Moussa Diallo Trio

11. nov

De tre fabelagtige afrikansk-danske musikere i Moussa Diallo Trio en ældgammel afrikansk fortælletradition og genskaber den magi, Moussa Diallo selv oplevede som barn, da hans bedstemor fortalte ham eventyr under stjernehimlen i Mali.

Hr. Skæg

18. nov

Den elskede Hr. Skæg kommer til Næstved den 18. november. Han er klar til at optræde for Næstveds børnefamilier, og i Det Store Skoleshow undersøger han om det virkelig er spild af tid at gå i skole?

Børneforestilling: Ecentyrlig klang

25. nov

Benjamin Barfod og Steffen Sommerstedt har skabt en musikalsk og eventyrlig forestilling. En helt særlig lyd...en helt eventyrlig klang ..... sætter gang i en fortælling!

Dukketeaterforestilling: Petruskas julehjerte

2. dec

Petruskas julehjerte er en hjertevarm og magisk dukketeaterforestilling godt krydret med skøn musik, en stor skefuld skæv humor og masser af julehjerte.

Næssis Nytårskoncert

13. jan

Årets mest traditionsrige koncert for Næstveds børnefamilier, hvor Næssi både fisker, bygger, maler, bager og meget mere. Kom og dans sammen med Næssi, Ulla Abdullas Cocobongoband og 500 andre glade børn og voksne.

Børneforestilling: Mirakolinas fodbad

3. feb

Teater, vand, animation og magi for børn i alderen 2-7 år og deres voksne. Mirakolinas Fodbad er en livsbekræftende forestilling om, hvad stædig generøsitet og perlehumør kan føre med sig.

Næssis Musikklub: Sax Kontra Bas

24. feb

Der er musikalsk mobning på programmet, når duoen Sax Kontra Bas går på scenen. Den blærede bassist driller saxofonisten, fordi hans instrument er beskidt og skrammet, men hver gang den bliver vasket, bliver den en anelse mindre.

Teaterforestilling: Bustin Jieber har brug for en pause

3. mar

Ungdomsforestilling om sociale medier - med børneteaterbrunch

Børneforestilling: Knud Romers ABC

17. mar

En smuk koreograferet scenisk sangleg, hvor du kan lade sanserne boltre sig i en underfundig og lærerig bogstavssafari, der rusker alfabetet rundt og sammensætter det på ny i en kakofoni af farverige billeder, musik og dans.

Teaterforestilling: Den lille Prins

24. mar

Den kendte og elskede historie om den lille prins, der lærer om venskabets betydning.

Børneforestilling: Små blå sko

31. mar

Når Riddersalen kommer på besøg, er der garanti for en for fantasifuld, magisk og rigtig hyggelig oplevelse for de små og deres voksne.

Næssis Musikklub: Svøbsk

31. mar

Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller koncert. Violinens toner vækker harmonikaen til live, trommerne lokkes frem og klaveret bliver slået op.

Børneforestilling: Hesten

28. apr

Drengen Alberts elsker sin hest, Joey. Men da krigen kommer, tvinges hans far til at sælge den til hæren.

Seværdigheder

Klatrecentralen

Vil du udfolde din indre Spiderman? Så er det af sted til Klatrecentralen - Næstveds nye klatrehal i den gamle Maglemølle fabrik.

Læs mere

Gavnø Go Fly

Gavnøs trætopbane er klar til at tage imod alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne.

Læs mere

Næssi – børnekultur i Næstved

I Næstved er vi så heldige at have den grønne drage-maskot Næssi, som symboliserer børnekulturen i kommunen.

Læs mere

Zoopark Sydsjælland

Der findes kun én hvid tiger i hele Norden, og den findes i Zoopark Sydsjælland. Faktisk findes der blot omkring 150 hvide tigre på verdensplan, så det er ganske unikt, at den sjældne tiger kan opleves i Næstved.

Læs mere

Næstved Legeland

Et univers af hoppeborge, rutsjebaner, bolde, karruseller og sjove forhindringer i alverdens farver. Næstved Legeland inviterer til fri leg, tumlen og hygge for hele familien.

Læs mere

BonBon-Land

60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser. Så meget bliver der hvert år langet over disken i BonBon-land – Næstveds helt egen forlystelsespark, som ligger i Holme-Olstrup lidt uden for Næstved.

Læs mere

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens mange seværdigheder til børn