Yoga – Hatha Yoga

 • Start dato:
  11. september 2019
 • Slut dato:
  20. november 2019
 • Tidspunkt:
  17:00
 • Hjemmeside:
 • Sted:
  Holsted Skole, Holsted Alle 30, 4700 Næstved

Kurset er for dig som er nysgerrig i forhold til yoga som vil mere end blot fysisk træning.

Hatha yoga- Ha betyder Sol og Tha betyder måne – så det er en blanding mellem det passive og det aktive, lyset og mørket, tempo er roligt og der bliver stående, siddende og liggende stillinger, med god tid i de enkelte stillinger.

Vi kommer hele vejen rundt om kroppen med øvelser, som bringer dig i tættere kontakt med dig selv, og som styrker både muskler, balance og smidighed, vi træner ligeledes små korte meditationer og åndedrætsøvelser. Du vil opleve at komme i tættere kontakt med din krop og dit sind, og blive klogere på hvilke valg der kan balancere din hverdag.

Man kan ikke være god eller dårlig til yoga, for ung, for gammel eller for stiv, du har den krop du har og den vil forandre sig – yoga eller ej. Vi arbejder med det du kommer med.

Hver gang vil vi afslutte med afspænding. Hvis du ønsker at få små øvelser med hjem du kan bruge imellem møde gangene er det også en mulighed.

Holdet er både for dem som ingen forudgående kendskab har til yoga, og til dem med nogen erfaring. Jeg lover det bliver trygt, berigende og lærerigt.

Praktisk info

Se pris og tilmeld dig her.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…

Husk også byens sportsoplevelser