Vandrefestival 2019 – til den nyrestaurerede Nylands mølle – 8 km

  • Start dato:
    19. august 2019
  • Tidspunkt:
    14:00 - 17:00
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Dybsø Naturskole, Dybsøvej 66, 4700 Næstved

Vandrefestival fra 16. august til 8. september

Turen går til Dybsø Naturskole og til Dybsø fjord, hvor vi besøger Nylandsmosen og den gamle pumpemølle, som nu er omdannet til en naturbase. Undervejs vil der blive fortalt om området og møllens historie. Turen er på 8 km, det er en middelsvær tur.

Vi går gennem Basnæs skoven fra Dybsø Naturskole, hvor vi starter. Undervejs vil der blive fortalt om det, vi møder af planter, fugle og dyr. Vi ankommer til møllen, hvor der bliver mulighed for at indtage den medbragte kaffe og mad. Efter opholdet i og ved møllen går turen retur igen til naturskolen. Turleder er Naturvejleder Lars Christoffersen.

Læs mere om Dybsø Naturskole.

At vandre/gå en tur er en enkel måde at gøre noget for sin sundhed. Det er godt for kroppen og godt for vores mentale sundhed trivsel at komme ud og få lys og luft og gang i benene, og når vi gør det sammen med andre, bliver det endnu bedre. Du kan følge turene her i kommunen, men du kan også følge turene i andre kommuner. Gå ind på www.vandrefestival.dk – og vælg fanebladet “Din Kommune”, vælg kommune og læs mere om vandreturene.

Praktisk info

Medbring kaffe, kage og eller mad til turen. Tøj, der passer til vejret.

Arrangør: Dybsø Naturskole.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…