Udstilling med Søren Martinsen

 • Start dato:
  9. november 2019
 • Slut dato:
  15. december 2019
 • Tidspunkt:
  13:00 - 17:00
 • Sted:
  Næstved Kunstforening, Sct. Peders Kirkeplads 14 C. 4700 Næstved

Søren Martinsen er en dansk kunstner, født i 1966 og uddannet på det Kgl. Danske Kunstakademi og Goldsmiths’ College, London.
Han har udstillet på en lang række museer og gallerier i Danmark og udlandet og blandt andet haft store soloudstillinger i Statens Museum for Kunsts X-Rum, på Rønnebæksholm og Trapholt, i Kunsthal NORD og senest på Sorø Kunstmuseum, hvor han sidste år præsenterede udstillingen GIGANTERNE.
Søren Martinsen er kendt for sine landskabsmalerier, der ofte bruger motiver fra området omkring Susåen, hvor Martinsen også selv bor. Her har han igennem mange år skildret naturen og landskabet på en intens og personlig måde, der forener stærke motiver med en psykologisk dimension af eksistentiel art. Billederne er ofte nøgne og tømt for liv, men emmer alligevel af en indre uro og tilstedeværelse af kunstnerens person.

Til udstillingen i Næstved Kunstforening vil Søren Martinsen præsentere en række arbejder, der repræsenterer bredden i hans produktion. Det vil strække sig fra Martinsens velkendte landskabsmalerier og eksteriører og interiører til nye værker i miniformat, grafiske tryk og litografier, hvoraf flere er lavet på Næstved Grafiske Værksted, samt bemalede fotoværker af satellitfotos af jordens landskaber.
Der er således en del af værkerne, der er lidt usædvanlige og anderledes, end man måske forventer, hvis man kender Martinsens gigantiske landskabsmalerier, og udstillingen viser nye sider af denne alsidige og utrætteligt eksperimenterende kunstner.

Praktisk info

Kr. 25 for ikkemedlemmer.