TOUR DE NÆSTVED – Gratis gadeteater med Dansk Rakkerpak & Faster Cooli hele kommunen

 • Slut dato:
  16. september 2020
 • Hjemmeside:
 • Sted:
  Forskellige steder i Næstved Kommune

DANSK RAKKERPAK & FASTER COOL – Næstveds internationale egnsteater præsenterer:

TOUR DE NÆSTVED – Gratis gadeteater til hele kommunen

TOUR DE NÆSTVED er et initiativ som Dansk Rakkerpak & Faster Cool har taget for at sikre at Næstveds internationale egnsteater også kommer helt ud i kommunens små byer og afkroge, så publikum ikke altid skal ind til centrum for at møde hele kommunens egnsteater.

Under devisen ”Hvis Mohammed ikke vil komme til bjerget, må bjerget komme til Mohammed” er alle Næstved Kommunes lokalråd, plus en håndfuld andre aktører blevet tilbudt årets udendørs forestilling TAM VILD ganske gratis. Heldigvis har endnu flere lokale arrangører end sidste år med kyshånd taget imod tilbuddet og vi glæder os helt vildt til at komme i gang med ”Touren”!

Praktisk info

Spilletider/steder i august for TOUR DE NÆSTVED – Gratis gadeteater 

 • Lørdag d. 1. august kl. 14.00 – Grønnegades Kaserne, Grønnegade 10, 4700 Næstved
 • Søndag d. 2. august kl. 15.00 – Korskilde Bibliotek, Korskildevej 2A, 4733 Tappernøje
 • Onsdag d. 12. august kl. 18.30 – Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
 • Tirsdag d. 18. august kl. 18.00 – Café Rejseladen Storegade 2, 4171 Glumsø
 • Onsdag d. 19. august kl. 19.00 – Ågård, Kyse Markvej 45, 4700 Næstved
 • Søndag d. 30. august kl. 16.00 – Lovvej 16, Mogenstrup, 4700 Næstved

Spilletider/steder i september for TOUR DE NÆSTVED – Gratis gadeteater 

 • Lørdag d. 5. september kl. 10.30 – Fuglebjerghallen, Byagervej 2, 4250 Fuglebjerg
 • Onsdag d. 16. september kl. 19.00 – Døgndiamanten, Stationsvej 49, 4684 Holmegaard


Varighed:
Ca. 55 minutter.


Aldersgruppe:
For voksne og børn fra 6 år


Medvirkende:
 Susanne Bonde, Niels Peter Kløft og Bastian Popp

Manus: Niels-Peter Kløft/Susanne Bonde og holdet

Instruktør konsulenter: Alex Byrne, Troels Hagen Findsen og Niels Grønne

Se mere på Dansk Rakkerpak.dk

 

Om TAM VILD

En sand junglekomedie om at finde sin indre urkraft!
Newyorkeren Jane er besat af myten om Abernes Konge og bliver lettere eksalteret når hun åbner en kulørt tegneserie om sit idol. En dag beslutter hun sig for at rejse dybt inde i Afrikas jungle og finde sin drømmehelt. Spørgsmålet er om myten vil leve op til forventningerne ……

TAM VILD bygger på de grundlæggende Rakkerpak-dyder, som handler om at skabe udendørs teater i et universelt teatersprog – godt krydret med både galskab og humor.

I TAM VILD tager skuespillerne Susanne Bonde, Niels Peter Kløft og musikeren Bastian Popp livtag med en klassiker på en VILDT crazy måde. Lattermusklerne kommer på overarbejde, når de to skuespillere svinger sig i lianer og går i ét med naturen og når multi-instrumentalisten samtidigt ruller hele sit spektakulære repertoire ud.

TAM VILD er en nonverbal gadeteaterforestilling, der leger med det teatralske udtryk, bakket op af en massiv lydside, slapsticks og poesi… og den klassiske replik ”Me Tarzan, You Jane!”

Hvordan kan det være gratis?

”Dansk Rakkerpak & Faster Cool er egnsteater i Næstved Kommune med en årlig bevilling på 3 millioner kroner – hvoraf staten refunderer 36 %. Derudover har teatret selv én betragtelig indtjening ved salg af turnéforestillinger samt ved billetsalg for forestillinger, der spilles i Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Det er nødvendigt for at få ”butikken” til at løbe rundt.

I forbindelse med et teaterforlig i folketinget i 2019 fik Dansk Rakkerpak & Faster Cool en ekstra bevilling til bl.a. at opdyrke nye publikumsgrupper. Derfor kan vi tilbyde denne forestillingsrække ganske gratis”, udtaler instruktør Niels Grønne og fortsætter: ”Vi er stadig i Coronaens tid og derfor beder vi og de lokale arrangører om forståelse for at publikum vil blive anvist pladser, så man kommer til at sidde med god og forsvarlig afstand mellem hinanden.”

 

VEL MØDT – VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!