Thomas Warberg: Et storslået menneske – Udsat til 25. juni

  • Start dato:
    11. februar 2021
  • Tidspunkt:
    19:00
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Grønnegades Kaserne Kulturhus, Ny Ridehus, 4700 Næstved

Thomas Warberg: Et storslået menneske

“Et storslået Menneske” stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden, som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den. Og han har ret!

“I gamle dage satte man sig foran fjernsynet med popcorn, i dag sætter man sig klar ved sit tastatur”, som Thomas Warberg udtrykker det. “For alle har en holdning til alt og mener både at de har ret, og ret til at udbrede den. Men sandheden er, at når mange af os ikke ved præcis hvilken farve blå himlen har, burde vi måske være lidt mere tilbageholdende med at kommentere på alt”.

Dette er omdrejningspunktet for det nye show, hvor Warberg med eksempler fra hverdagen italesætter den omsiggribende selvretfærdighed. Og som i hans tidligere shows, sker det naturligvis i et forrygende mix af skarpe oneliners og rablende sjove historier udsat for sønderjysk lune, tempo og eminent timing.

Praktis info

Tid og sted: 11. februar 2020, kl. 19.00, Grønnegades Kaserne Kulturhus, Ny Ridehus, 4700 Næstved

Billetter til “Thomas Warberg: Et storslået menneske” kan købes her. Inklusiv garderobe.

Bemærk: Nummererede siddepladser.

Varighed: 75 min.

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…