The Glam, Spillestedet Vershuset

  • Start dato:
    21. november 2020
  • Tidspunkt:
    20:00
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Grønnegade 10, 4700 Næstved

Hamrende umoderne … det er hvad THE GLAM er.
The GLAM ligeglade. De spiller rock med svaj i bukserne, plateau på støvlerne, glimmer på tøjet og glimt i øjet – faste i troen på, at det de laver på scenen, holder hele vejen hjem hos publikum.

THE GLAM har en udstråling, der får koncertgængere til at glemme, at THE GLAM, stort set lever på en forhistorisk kliché. Bandet beviser gang på gang, at rock IKKE behøver være en alvorlig sag, og at gode sange og dårlig smag er et fantastisk udgangspunkt for en fest.

THE GLAM tager udgangspunkt i 70’ernes GLAM periode, men ingen af periodens populære navne er fredet, og for den sags skyld heller ikke andre … hvis der er knald på, spiller vi det. Nyd når THE GLAM skånselsløst forkæler publikum med deres versioner af GLAM og rock.

Numrene lyder som en tro kopi af originalen, men ørene kan dog ikke snyde øjnene.
Så hvad ser man? – En flok originaler der ikke er de originale!
Alt går dog over, og bedst som du tror du kender det næste nummer, så kaster THE GLAM sig ud i halsbrækkende vovestykker, som hører hjemme helt andre steder. Det hele efter mottoet: Er det muligt – skal det prøves.

Praktisk info

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00.

Pris 120 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 140 kr. Her kan du købe billetter online.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…