TEATRO DELUSIO

  • Start dato:
    17. januar 2021
  • Tidspunkt:
    19:30
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Ny Ridehus, Grønnegade kaserne kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved

TEATRO DELUSIO er af det eminente tyske kompagni Familie Flöz. De har tidligere været på Danmarksturné med HOTEL PARADISO. TEATRO DELUSIO er teater i teatret. Et fantastisk ensemble udmærker sig i betagende kampscener, dødbringende intriger og hjertebrydende arier med verdensberømte skuespil. Aften efter Aften styrer de mod hidtil usete triumfer. Det er på den ene side. På den anden side, på bagscenen arbejder tre sceneteknikere i ‘mørke. Deres liv, som normalt forbliver skjult, kommer frem i lyset.
Familie Flöz har skabt en lille familie, hvis hjem er selve teatret: Den effektive Bob er ung, stærk og uforudsigelig. Den kronisk trætte og syge Bernd bliver konstant hundset med, og den inaktive, altid sultne Ivan er permanent aktiv så han ikke mister kontrollen over forestillingerne.
Adskilt fra stjernerne på scenen, kæmper de tre utrættelige hjælper for deres egen lykke i et andet univers. TEATRO DELUSIO er kunsten at sige alt uden et enkelt ord.

Wordless and yet somehow so expressive, full of yearning and yet also filled with joy; this is splendid and immensely skillful character comedy. The Guardian.

Praktisk info

Alternativ scenekunst.

Se priser og køb billetter her.
Dørene til Ny Ridehus åbner kl. 18.30
En del af Orpheus-partoutbilletten
Unummererede siddepladser

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…