Tappernøje, Snesere og Everdrup Sogne

Se arrangementer i Tappernøje her

Tappernøje er en by fyldt med frivillige ildsjæle, som har kæmpet et bragt slag for at stable udvikling og utallige aktiviteter på benene. Tappernøje Aktivitetspark, med scene, petanque, naturfitness, legeplads og kulturhuset med sociale arrangementer. Folkeskoven med bålhus, shelter, stor naturlegeplads, svævebane, fugletårn, hundeskov, ridesti og et kæmpe vikinge langhus med plads til 100 vikinger eller andet godtfolk. Tappernøje byder også på spejdere, teaterforening og masser af andre muligheder for foreningsliv og fritidsaktiviteter.

Årets højtider markeres med eventyrlige events og anderledes arrangementer. Om foråret er der Skovens Dag, om sommeren er der byfest og Musik over Præstø Fjord, i efteråret er der ”Horror Night” og halloweenløb, og om vinteren er der juletræsfest og fastelavn. Tag madpakken med og tag på en dejlig tur med familien.

Geografi

I den østligste del af Næstved Kommune ligger landsbyerne Tappernøje, Snesere, Everdrup, St. Røttinge og Nr. Smidstrup. Området ligger ned til Præstø Fjord og grænser op til Faxe og Vordingborg kommuner.  Alle landsbyerne har bylaug, som holder traditionerne i hævd, og der er mange ildsjæle som brænder for, at netop deres sted skal være et godt sted at bo.

Kører man fra Køge, 40 km. sydpå ad den gamle Vordingborgvej, møder man Sjællands højeste punkt  Kobanke, kort før man når Tappernøje.
Tappernøje er i dag, vokset sammen med nabobyen Brøderup, og har tilsammen ca. 1.700 indbyggere. Tidligere var byen præget af den gennemgående trafik. Den er fjernet efter Sydmotorvejen er anlagt. Det er muligt at komme på motorvej ved Tappernøje, så man hurtigt kan komme til f.eks. København for at arbejde. Tappernøje-Brøderup er af Næstved Kommune udpeget til Udviklingscenter.

Besøg Tappernøje og omegn

Mød lokalrådet her.

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…