Sveistrup, Spillestedet Vershuset

  • Start dato:
    31. oktober 2020
  • Tidspunkt:
    20:00
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Grønnegade 10, 4700 Næstved

Det at synge er den perfekte rus.

Jakob Sveistrup har, siden han vandt Det danske Melodi Grand prix i 2005, stået på utallige scener i Danmark. Hans 2 første albums solgte henholdsvis 47.000 (platin) og 18.000 (guld) stk. og sikrede ham en plads blandt de kunstnere, der har bevist, at de er mere end ”blot 15 minutters berømmelse”. Mange år senere rangerer han stadig som én af de dygtigste soul og pop-sangere i Danmark.

Jakob synger med indlevelse, hjerte og kraft og formidler sange, som om de har ophav i de inderste kroge af hans sind. Når man så kan synge med en power, der kan give selv den mest garvede lydmand udfordringer og kort tid efter kan finde en falset så klar og ren, at hårene kan rejse sig, er man sikret en stor oplevelse med en stor sanger.

Hans ærlige, sikre og charmerende måde at stå foran sit publikum på, har desuden gjort hver koncert til en personlig oplevelse for alle. Jakob Sveistrup kræver noget af sit publikum, men kun fordi han kræver endnu mere af sig selv. Han taler med sit publikum, griner med sit publikum, er stille med sit publikum. Han siger selv, at han har brug for, at folk giver noget tilbage, for at han kan præstere 120%.

Praktisk info

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00.

Pris 140 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 160 kr. Her kan du købe billetter online.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…