NU galleri

  • Hjemmeside:
  • Sted:
    NU galleri Maglemølle 83, 1.sal 4700 Næstved

NU er et kunstnerdrevet galleri i den tidligere papirfabrik Maglemølle i Næstved. Vi er det første galleri, der viser eksperimenterende og diskuterende samtidskunst i Næstved by og bidrager derfor med et nyt alternativ til gode eksisterende udstillingssteder som Rønnebæksholm og Grafikgalleriet. Med dette initiativ understreges også Maglemølle-områdets potentiale som et kreativt og levende kunstmiljø.
Vores program består af 4 – 6 udstillinger om året, og der er lukket i vintermånederne.

Vores profil er eksperimenterende. Vi inviterer kunstnere, som vi mener har en unik stemme og et stærkt kunstnerisk projekt, uanset alder og status. De får frie hænder til at udtrykke sig i det rå, industrielle udstillingsrum eller bruge omgivelserne.

Omend kunsten i NU galleri kan være udfordrende, har vi et stort ønske om at formidle kunsten så godt som muligt, både til det lokale publikum og bredere. Vi benytter os derfor af en række formidlende tiltag og prøver at finde gode formater, der aktiverer galleriet og skaber dialog omkring kunsten som koncerter, middage, performances og lign. tiltag der kan samle publikum.

Vi har også startet podcasten “Kunstudvalget”, hvor vi på en åben, uhøjtidelig og nysgerrig måde formidler udstillingerne, og lader de udstilllende kunstnere komme til orde i samtaler om kunst. Podcast kan findes her.

Åbningstider:

Lørdag og søndag 14-18 og efter aftale (51728212)

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk byens mange seværdigheder – eksempelvis…

Husk også byens mange andre seværdigheder – eksempelvis…

Husk også byens mange seværdigheder i bylivet

Husk også byens mange seværdigheder i naturen

Husk også byens mange udstillinger

Husk også byens musik-oplevelser

Husk også byens foredrag – eksempelvis på…

Husk også byens sportsoplevelser

Husk også byens mange seværdigheder til børn