Næssi – børnekultur i Næstved

I Næstved er vi så heldige at have den grønne drage-maskot Næssi, som symboliserer børnekulturen i kommunen. Næssis Musikklub er for alle børn i Næstved Kommune, som er mellem 4 og 8 år.

Næssis musikklub

Som medlem af Næssis Musikklub får barnet adgang til fire årlige familiekoncerter samt Næssis Nytårkoncert. Programmet for familiekoncerterne for 2018/19 er spækket med sjove, musikalske oplevelser i forskellige genrer, hvor børnene får mulighed for at danse, synge, klappe og spille med. Derudover giver medlemskabet særlige fordele hos andre lokale udbydere af kulturelle oplevelser for børn.

Alle familiekoncerterne foregår på søndage i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Hver koncert varer ca. 45 minutter. Næssis Nytårkoncert foregår i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Du køber medlemskortet og løssalgsbilletter til koncerterne på Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor, via www.gkkultur.billetten.dk eller reserverer på tlf. 5588 3950.

Billetsalget til Næssis Musikklub starter den 1/7 2018. Der er begrænsede antal medlemskort. Medlemskort for ét barn koster kr. 120 og medlemskort for én voksen koster ligeledes kr. 120. For kr. 240 om året kan én voksen og ét barn altså få fem koncertoplevelser sammen.

Billetter til hver koncert koster i løssalg kr. 60 pr. person, til dem der ikke er medlem af Næssis Musikklub.

Åbent i Børnekulturhuset inden koncerten

Alle koncerterne starter kl. 11.00, men allerede fra kl. 9.30, er der kreativitet og leg på programmet i Børnekulturhuset på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Her kan man som familie lave et lille kreativt og fantasifuldt projekt sammen inden koncerten. Børnene kan også dyste mod Børnekulturhusets digitale biller, der kravler på væggen. Billerne skal bekæmpes med skumbolde, og hvis man får dem alle sammen til at splatte ud, er der en lille præmie.

OBS: Der er ikke åbent i Børnekulturhuset inden Næssis nytårkoncert pga. det store antal publikummer.

Læs mere om Næssi og Børnekulturhuset her

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…

Husk også byens mange seværdigheder til børn