Næssi – børnekultur i Næstved

I Næstved er vi så heldige at have den grønne drage-maskot Næssi, som symboliserer børnekulturen i kommunen. Næssis Musikklub er for alle børn i Næstved Kommune, som er mellem 4 og 8 år.

Næssis musikklub

Som medlem af Næssis Musikklub får barnet adgang til fire Kamælon koncerter samt Næssis Nytårkoncert. Kamæleon koncerter er familiekoncerter i høj kvalitet spillet af professionelle musikere. Programmet for 2017/18 er spækket med sjove, musikalske oplevelser i forskellige genrer, hvor børnene får mulighed for at danse, synge, klappe og spille med. Derudover giver medlemskabet særlige fordele hos andre lokale udbydere af kulturelle oplevelser for børn.

Alle Kamæleon koncerter foregår på søndage i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Hver koncert varer ca. 45 minutter. Næssis Nytårkoncert foregår i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Billetsalget starter d. 31/8. Der er begrænsede antal medlemskort. Medlemskort for ét barn koster 120 kr. Billetter til hver koncert koster 60 kr. for voksne og børn uden medlemskort.

Du køber medlemskortet, og løssalgsbilletter til koncerterne på Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor, via www.gkkultur.billetten.dk eller reserverer det på tlf. 5588 3950.

Åbent i Børnekulturhusets værksteder

Alle koncerterne starter kl. 11.00, men allerede fra kl. 9.30, er der aktiviteter og leg i Børnekulturhuset på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Her kan man som familie lave kreative ting sammen i Børnekulturhusets værksteder, hvor man også kan dyste mod Børnekulturhusets digitale biller, som skal bekæmpes med skumbolde.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Antal aktive oplevelser

Aktive oplevelser lige nu: 231

Husk også byens scener – se eksempelvis…

Husk også byens mange seværdigheder til børn

Find Arrangement