Loveless Blue Jazz Quintet – jazz med rødder i blues

  • Start dato:
    5. november 2020
  • Tidspunkt:
    20:00 - 00:00
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Ny Ridehus. Grønnegades Kaserne Kulturhus, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Sangeren James Loveless har i mange år været den dynamiske frontfigur i det prisvindende bluesband Shades of Blue. Det er han stadig, men har samtidig en dyb kærlighed til de mange tekster og melodier, der gennem tiden er blevet fortolket af jazzens store stilskabere.

Man siger jo, at jazzen har en del af sine rødder i blues.

Kernen i begge musikformer er improvisation og muligheden for at udfolde musikalsk personlighed. Typisk for de store jazzklassikere er, at de oftest bygger på tekster og melodier, der kan tåle at blive taget op igen og igen. Disse kan også stadig nyfortolkes.

Tiden er kommet til at udleve denne kærlighed, og her i 2019 er en ny og interessant konstellation på vej ind på musikscenen: Loveless Blue Jazz Quintet.

Et band, der rummer nogle af dansk musiks mest kompetente og alsidige musikere. Repertoiret er kendte og mindre kendte Jazz-Standards, fortolket med en umiskendelig blå tone og en energi, der afspejler musikernes baggrund.

Hør bl. a: All of me, They can’t take that away from me, Georgia on my mind, Summertime, Willow weep for me, Ain’t no sunshine when she’s gone, God bless the child, Round Midnight og mange flere.

Praktisk info

En del af EN til 10 sæson 2020-2021.

Se pris og køb billetter her.

Indgang 22A og 22B åbnes kl. 19:00.
Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…