KULTURSUPPE med Mette Rønne

  • Start dato:
    26. marts 2019
  • Tidspunkt:
    18:30 - 19:30
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    TEATERSALEN, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept” , hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

SUPPE: Kartoffel/porresuppe med bacondrys og brød af god krumme.
HOVEDRET: Mette Rønne med ”Den komiske tragedie”.

DEN KOMISKE TRAGEDIE
– en komedie om at finde sin rolle.
En skuespiller og hendes rolle skal sammen spille en vigtig scene, men det går ikke helt som planlagt! Skuespilleren bliver lammet af nervøsitet, og rollen må tage over. Rollen befinder sig derimod godt i spotlightet, rank og stolt suger den lyset til sig. Så meget at skuespilleren må kæmpe for at overtage scenen igen. Måske var det rollens plan helt fra start?

EN HYLDEST TIL FANTASIEN
Den Komiske Tragedie handler om angsten for at fejle. Om alligevel at satse alt og kaste liv og sjæl tilbage på scenen for at gøre det man drømmer om. Det er en historie om at blive sig selv og om at lytte til den lille stemme indeni, der nogle gange siger noget klogt.
Forvent intelligent historiefortælling tilsat komik, fysik og eftertanke i denne anderledes poetiske komedie, der vender teatret på hovedet i en hyldest til fantasien, livet og ja…. skuespillet!

‘Det er simpelthen virtuost det Mette Rønne laver… Det er forbilledligt skuespillerarbejde, præcist og gennemarbejdet, og det er dødsens charmerende…’ TEATERAVISEN.

DANSK RAKKERPAK & FASTER COOLS garvede serveringspersonale vil som sædvanligt kræse om publikum og udsatte dem for diverse hilse, spise – og takkesangs-ritualer.

Praktisk info

Alder: Voksne og store børn/unge.

Pris: Billetter af 150 kr plus gebyr (10 kr) købes på www.billetten.dk eller på kulturcenterets billetkontor.

Varighed: 75 min. uden pause
Instruktion: Anders Brink Madsen
Medvirkende: Mette Rønne

Dørene åbnes kl. 18.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…