KULTURSUPPE med Claudio og Cristina

  • Start dato:
    29. januar 2019
  • Tidspunkt:
    18:30 - 21:30
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    TEATERSALEN, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Grønnegade 10, 4700 Næstved

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept” , hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.
Den 29. januar serveres hovedretten: Claudio og Cristina med deres spansk/italienske show ”Under sydens sol”.

Italienske Claudio Levati og spanske Cristina Aguirre Perez vil tage publikum med på en både interaktiv, skæv og forunderlig rejse gennem to af Europas sydligste lande – Italien og Spanien. Undervejs vil de bl.a. stille disse skelsættende spørgsmål:
Er der virkelig som vi forestiller os? Er det sikkert at rejse derned? Hvordan lever de dernede? Er folk fra syd virkeligt så forskellige fra os? Hvad er deres skikke og traditioner? Vil vi kunne camouflere os selv og gemme os blandt dem? Kan vi blive som dem? Hvad skal vi minimum vide før vi rejser? Og sidst men ikke mindst er der forskel på italienere og spaniere?
En sjov, skør og festlig forestilling, der måske ikke gør dig meget klogere, men helt sikkert vil give dig lyst til selv at udforske de “farlige” lande sydpå!!!
Forestillingen vil blive fremført på spansk, italiensk og engelsk samt med tegn – og kropssprog og være forståelig for alle.

Praktisk info

Billetter á 150 kr købes på www.billetten.dk eller på kulturcenterets billetkontor.
Aldersgruppe: Voksne (og store børn)

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu