Kähler

KÄHLERSBAKKEN
På Kählersbakken i Næstved, har Kählers historiske værksted prydet hjørnegrunden siden slutningen 1800-tallet. Bygningerne huser i dag Kähler Designs hovedkontor, en inspirerende flagskibsbutik, samt en historisk udstilling, hvor der tilbydes en ugentlig rundvisning med en lokal historiker, som kan kombineres med et maler kursus.

Det tidligere værksted er renoveret med stor respekt for historien, hvilket ses tydeligt i de velbevarede maskiner, ovne og vægmalerier, der har fået lov at blive på deres originale pladser i flere af bygnings rum, men også på bygnings ydermure, hvor originale friser og udsmykninger i keramik stadig pryder facaderne.

Historisk udstilling
Kählers historiske værksted blev indviet efteråret 2016 og rummer en spændende historiske udstilling, som viser virksomhedens mere end 177 år lange kulturhistorie. Udstillingen indeholder både originalt kunsthåndværk, film og billeder fra bygningernes lange tid på egnen, krydret med det moderne design giver udstillingen et unikt indblik i det danske brands lange historie. Der er gratis indgang via flagskibsbutikken.
Fra april 2017 slår Kähler dørene op for guidede rundvisninger i den historiske udstilling, hvor man får et helt unikt indblik i keramikvirksomhedens mange lange traditioner med at skabe kunsthåndværk. For de interesseret vil der desuden være mulighed for at deltage i eksklusive mal selv-kurser, hvor man får lov at opleve præcist, hvor svært det er at male striber på den nu ikoniske Omaggio-vase. Læs mere og book din billet på www.kahlerdesign.com

udstilling væg

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Antal aktive oplevelser

Aktive oplevelser lige nu: 238

Husk byens mange seværdigheder – eksempelvis…

Husk også byens mange andre seværdigheder – eksempelvis…

Husk også byens mange seværdigheder i bylivet

Husk også byens mange seværdigheder i naturen

Husk også byens mange udstillinger

Husk også byens musik-oplevelser

Husk også byens foredrag – eksempelvis på…

Husk også byens sportsoplevelser

Husk også byens mange seværdigheder til børn

Find Arrangement