Hyllinge, Marvede, Vallensved, Ladby og Guderup

I Vestlandet 4700 er du omgivet af strand, skov og marker. Den berømte cykelsti Fodsporet snor sig gennem området. Og små, hyggelige gårdbutikker er drysset ud over hele området, som blandt andre tæller Hyllinge, Marvede og Vallensved.

Kysemøllerne rejser sig højt i landskabet og er pejlemærket, for den akse Slagelsevejen skærer igennem vores lokalområde, når vi slipper Næstved.

Slagelsevejen skærer sig igennem Guderup, Vallensved og Kyse, inden vi forlader vores område og nærmer os Fuglebjerg. Nord for Slagelsevej ligger Ladby, hvorfra vejen mod Holløse bugter sig langs Susåen med den smukkeste udsigt.

Nordfor ligger også de små samlinger af huse med deres finurlige og historiske navne Øllerup, Lund og Stubberup. Drejer vi mod syd er Hyllinge den store By med Skolen, Hallen og Børnehaven, og her giver Fodsporet en rigtig god mulighed for at slippe fri for biltrafikken på cykel- eller vandretur mellem Næstved og Slagelse samt Skælskør. Mod Syd finder vi også Marvede, Menstrup og Spjellerup.

Marvede gamle Skole danner rammen om et aktivt fritids- og kulturliv, og Menstrup Kro skaber rammerne til både store konferencer og hyggelige sammenkomster.

Besøg området her.

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…