Hanne Boel, Spillestedet Vershuset

  • Start dato:
    12. november 2020
  • Tidspunkt:
    19:00
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Grønnegade 10, 4700 Næstved

Med et salg på over 2,5 mio. albums, fordelt på 20 udgivelser, er Hanne Boel den bedst sælgende danske sangerinde nogensinde, og bagagen er fyldt af utallige hædersbevisninger.

Da unge Hanne Boel i en årrække havde turneret landet tyndt med funkgruppen Blast, vendte hun sig mod en mere soul præget lyd, som hun med LP’en BLACK WOLF præsenterede offentligheden for i 1988. Det satte for alvor gang i karrieren, og hun fik allerede ved udgivelsen af DARK PASSION i 1990 enorm succes og har siden gang på gang toppet hitlisterne i Danmark og Skandinavien.

Om Hanne Boel er tilbage? Næh, Hanne har aldrig været væk. Men der gemmer sig alligevel en velkommen sandhed i udsagnet. Med
BETWEEN DARK AND DAYLIGHT ser Hanne Boel tilbage mod sine klassiske udgivelser som den største danske soulsangerinde
nogensinde. Men det nye album er ikke et forsøg på at genoplive svunden storhed, mere at udforske og bygge på indhøstede erfaringer og ikke mindst levet liv.

Hanne Boel har tilbragt en stor del af sin karriere i et musikalsk delta, hvor soul strømmer ind i R & B med ophold i rockens og jazzens bifloder. Hendes stemme har ikke mistet noget af sin emotionelle storhed, sin karakterfuldhed og nære udtryksfuldhed og på hendes første egentlige soloudspil i mange år optimeres udtrykket ved også at hente energi hos nogle af tidens fede musikere fra både rockens og jazzens verden på et album, der først og fremmest, helt uden snerrende genrebegræsninger, er gennemsyret af en udtrykslyst, der ikke er til at holde nede.

Hanne Boels dynamiske og kraftfulde stemme har åbnet mange døre, men med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT er der noget mere på færde – noget dybere, noget ekstraordinært, noget mere risikabelt.

Den danske musiklegende er vibrerende til stede i et udtryk og et personligt univers, der lyder af nu !

Praktisk info

Dørene åbnes 19.00 – Koncertstart 20:00.

Pris 270 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 290 kr. Her kan du købe billetter online.

Unummererede siddepladser

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…