Grøn Koncert i Næstved

Når Grøn Koncert kommer til Næstved den 28. juli 2018, bliver det bl.a. med Lukas Graham på plakaten. Nedtællingen er allerede i gang.

Lukas Graham vender hjem

De har spillet i Madison Square Garden i New York City, leveret den måske bedste optræden nogensinde i USA’s største late night talkshow med Jimmy Fallon og ligget nummer to på Billboard Hot 100-hitlisten med ”7 Years”. Men på trods af den internationale anerkendelse bliver det ganske særligt for Lukas Graham at vende hjem til Grøn næste sommer.

“Jeg føler, at Grøn var der, hvor vi virkelig kom ud til den brede danske befolkning. Inden da kendte man os måske fra radioen, men på Grøn blev det en stor fællessangsfest tre år i træk. Det var et utroligt stort kompliment for os. Den energi, som vi fik af at spille Grøn, var noget, som vi kunne tage med til USA og ud i Europa, hvor vi har spillet turneer lige siden,” udtaler forsanger Lukas Forchhammer.

Med sig har de hits som ”Ordinary Things”, ”Drunk in the Morning” og naturligvis det Grammy-nominerede megahit ”7 Years”.

Det unikke fællesskab på Grøn

Det er dog ikke kun publikum, der kan se frem til, at Lukas Graham optræder på Grøn for fjerde gang. Bandet selv glæder sig også helt vildt til igen at være en del af det unikke fællesskab, som man finder på Grøn.

“Grøn skiller sig ud fra andre festivaler på sit sammenhold, fordi man får lov til at spille med de samme folk flere gange og lære dem at kende – især de 7-800 frivillige, der rejser med rundt. Jeg kan godt lide at komme ind på pladsen om morgenen, inden den er fyldt, og gå rundt og snakke med de frivillige, man har lært at kende de forgangne år. Det gør du ikke på andre festivaler, men på Grøn er der en helt særlig respekt mellem de frivillige, publikum og musikerne, fordi vi alle er der for at løfte den samme opgave,” siger Lukas Forchhammer.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Antal aktive oplevelser

Aktive oplevelser lige nu: 223

Husk også byens scener – se eksempelvis…

Husk også byens musik-oplevelser

Find Arrangement