Gårdbutikker i Næstved Kommune

  • Tidspunkt:

Danske jordbær, nyopgravede kartofler, gulerødder med top, frisklagte gårdæg. I Næstved er vi så heldige, at vi er omringet af masser af små, hyggelige gårdbutikker, som sælger sommerens frugt og grønt. Mange har endda indført MobilePay. Her får du det forkromede overblik over gårdbutikker i Næstved Kommune. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du kender til en gårdbutik, der mangler.

Gårdbutikken
Hanne og Jens Pedersen
Karrebækvej 768
4736 Karrebæksminde

Klintemarksgård
Else og Lars Weber Rasmussen
Klintemarksvej 13, Tybjerg, 4160 Herlufmagle
Tlf. 57 64 25 45
www.klintemarksgaard.dk

Salg af garn, uld samt uldprodukter af uld fra egne dyr. Salg af okse-, svine- samt lammekød. Gottlandske Pelsfår, Spælsau, Finulds får, Merino får samt Mohair geder og Alpacka. Islandske følhopper.

Egedesgave Brugkunst
Adresse: Karrebækvej 500, 4700 Næstved
Telefon:23 96 52 33
Åbningstider: 10–17

Chicago Gårdbutik
Præstø Landevej 9, 4700 Næstved

I gårdbutikken forhandles brugskunst, grønt og blomster.

Kongebryg Gårdbutik
Kasernevej 21
4700 Næstved

Sælger bryggeriets eget øl, økologisk, italienske sodavand, snacks, gavekurve, gaveæsker og gavekort

Langholmfrugt Gårdbutik
Risbyvej 6
4750 Lundby

Sælger æbler, pærer, blommer, honning, kirsebærsaft og most. Frugterne kan for det meste købes og selv-plukkes i sæsonen (august til februar), men mosten kan købes hele året.
Åben hver dag 06:00–20:00

Thomasminde Gårdbutik
Tyvelsevej 83
4171 Glumsø

Gårdbutikken ligger lige uden for Sandby og har eksisteret i flere årtier. På gården producerer gårdejer Morten Christensen jordbær, kartofler, ærter og løg, som også er de væsentligste grøntsager, der bliver solgt i gårdbutik. Der bliver også solgt blomkål, spidskål, asier mm. Gårdbutikken starter op hvert år i start-midt maj, når de første nye kartofler er klar, og lukker omkring 1. oktober.
Alle varerne er af bedste kvalitet – jordbær, kartofler og ærter bliver plukket og gravet op samme dag, som de sælges.
Gårdbutikken har åbent mandag-søndag kl. 9:00 – 19:00. Også på helligdage.

Tvedemose Champignon
Tvedemose
Tvedemosevej 2, Snesere
4750 Lundby
www.tvedemose.dk

Tvedemose Champignon blev startet af den nuværende ejer Jens Christian Hansens far, farfar og morbror i 1963. Gennem 50 år og tre generationer har Familien Hansen på Tvedemose oparbejdet en særlig viden om dyrkning og forarbejdning af champignoner. I dag er det en stor virksomhed med over 40 ansatte. I gårdbutikken kan du købe: Champignon, Kejserhatte, Portobello, Enoki

Urte-butikken
Jytte Doll Nielsen
Kristiansholmsvej 5, Skafterup Mark
4262 Sandved

Urte-Butikken ejes af Jytte Doll Nielsen, der driver et lille krydderurte-gartneri med planter af allerbedste kvalitet. Her dyrkes alle de klassiske krydderurter og også nyheder fra urternes verden, ligesom de “glemte” krydderurter kommer på banen igen. Krydderurterne dyrkes i den sjællandske muld og passes og plejes med håndkraft. Det er en glæde at fordybe sig i planternes trivsel og vide, at de svarer tilbage med en dejlig smags- og duftoplevelse. Krydderurterne sælges afskårne i bundter og med rod i små, store og ekstra-store potter.

Rohave gårdbutik
Strandbakken 142
Klinteby
4700 Næstved

Et økologisk landbrug drevet af mennesker med nedsat funktionsevne.  Rohavegård har mange aktiviteter, heriblandt egen produktion af diverse produkter, som de også sælger. Udover fokus på økologi  har gårdbutikken et stort fokus på, at produkterne er af den bedste kvalitet og smagen er i top. Der sælges gris, kalv, lam, grøntsager og brænde.

Klintemarksgård
Else og Lars Weber Rasmussen
Klintemarksvej 13, Tybjerg
4160 Herlufmagle

Salg af garn, uld samt uldprodukter af uld fra egne dyr. Salg af okse-, svine- samt lammekød. Gottlandske Pelsfår, Spælsau, Finulds får, Merino får samt Mohair geder og Alpakka. Islandske følhopper.

Petershave
Øllemosevej 10
4250 Fuglebjerg
Tlf.: 42 29 15 16

Petershave ligger dejligt ude på landet i det naturskønne område ved Tystrup-Bavelse søerne i trekanten mellem Ringsted, Næstved og Sorø. Et lille landbrug med ca. 21 ha som dyrkes økologisk.
Der sælges sortbrogede gammel dansk landrace-gris, gotlandsk lam ca. 6 mdr., jersey stud, gammel dansk landracegås ca. 6 mdr., luksusand ca. 5-6 mdr.

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Antal aktive oplevelser

Aktive oplevelser lige nu: 209

Husk byens mange seværdigheder – eksempelvis…

Husk også byens mange andre seværdigheder – eksempelvis…

Husk også byens mange seværdigheder i bylivet

Husk også byens mange seværdigheder i naturen

Husk også byens mange udstillinger

Husk også byens musik-oplevelser

Husk også byens foredrag – eksempelvis på…

Husk også byens sportsoplevelser

Husk også byens mange seværdigheder til børn

Find Arrangement