Du har idéen – www.SkabNaestved.dk giver dig overblikket

En ny hjemmeside har set dagens lys. Www.SkabNaestved.dk er en ny online projektguide, som skal gøre det så nemt som muligt at få ting til at ske i Næstved.

Når man får en idé til spændende arrangement, er det ikke det at få ideen, der er det svære. Det er snarere alt det, der kommer bagefter, der kan være besværligt og få folk til at miste modet på at gennemføre arrangementet.

Hvordan får jeg tilladelse? Kan jeg få økonomisk tilskud? Og hvordan markedsfører jeg bedst mit arrangement, er blot nogle af de spørgsmål, der kan melde sig, når man skal afholde et arrangement for første gang.

Men nu er der hjælp at hente. På den nye hjemmeside www.SkabNaestved.dk kan man få hjælp og vejledning til, hvordan man bedst kommer i hus med sit arrangement eller projekt – hele vejen fra a til å – fra idé til udførelse.

Stort ønske fra borgerne

Hjemmesiden er et af resultaterne af arbejdet med udviklingen af Næstved Bymidte. Det viste sig nemlig at være et stort ønske fra borgerne at få et redskab, der kunne guide dem i forbindelse udførelse af projekter og arrangementer. Det ønske greb Talentskolen og Næstved-iværksætteren Lars Schelde Sørensen, og de har derfor i fællesskab udviklet www.SkabNaestved.dk

– Skab Næstved er et forsøg på at mindske skuffeprojekter og at imødekomme de mange initiativ- og idérige mennesker, der tit har idéer og projekter, der kan gøre Næstved til et sjovere og mere spændende sted at bo eller besøge. Jeg tænker, at det primært er den idérige borger, som vil sætte sit præg på Næstved, der vil bruge hjemmesiden. Men den er også for foreninger, der vil afholde arrangementer etc., offentlige ansatte, der skal i gang med et større projekt og mange flere, fortæller Lars Schelde Sørensen, som har studeret Innovation & Entrepreneurship på Erhvervsakademiet i Næstved.

Han tilføjer, at idéen blev udviklet sammen med Kathrine Olldag, leder af Talentskolen, i forbindelse med hans afsluttende praktik på Talentskolen, og at hjemmesiden hele tiden er under udvikling, så den passer til brugernes behov. Derfor håber Lars Schelde Sørensen, at folk, der besøger siden, vil give sin mening til kende og komme med gode forslag til forbedringer. Dette kan man gøre direkte på siden.

Fakta

Skab Næstved er en online projektguide til initiativrige mennesker, der ønsker at være med til at skabe deres Næstved. Guiden kan findes på www.SkabNaestved.dk

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…