Dire Straits Jam, Spillestedet Vershuset

  • Start dato:
    1. april 2021
  • Tidspunkt:
    20:00
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Grønnegade 10, 4700 Næstved

Dire Straits var et af de førende rockbands fra slut halvfjerdserne og op igennem 80’erne med top-hits som Sultans of swing, Walk of Life, Money for Nothing, Brothers in arms samt mange flere.

Dire Straits Jam har spillet sammen i mere end 15 år og har sat sig som sit fineste mål at give sit publikum den bedste Dire Straits oplevelse, – i hvert i Danmark. Med stor kompetence og indlevelse, spiller Dire straits jam alle de kendte hits samt mange andre lækre perler fra Dire Straits lange glorværdige karriere.

Tag med Dire Straits Jam på en alkymistisk rejse til stedet hvor gode melodier og berigende sangtekster kommer fra, når vi tager dig på the Walk of Life, Down to The Water Line in The Tunnel of Love, for at møde Romeo & Juliet, smage på Expresso Love, bruge alle vores Money for Nothing, fare vild på Telegraph Road, So far Away, men sammen finde hjem igen, lige tids nok til at Twiste by the Pool med Sultans of Swing!

Praktisk info

Dørene åbnes 20:00 – Koncertstart 21:00

Pris 100 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 120 kr. Se priser og køb billetter her.

Med mindre koncerten er annonceret som et arrangement med ”unummererede siddepladser”, kan vi ikke garantere, at der er siddepladser.

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…