Danmark for Målene: Radiovært Søren Dahl gæster Næstved

  • Start dato:
    21. september 2019
  • Tidspunkt:
    10:00
  • Sted:
    Axeltorv, 4700 Næstved

Når temaet om energi i by og bolig kommer Danmark rundt med Danmark for Målene, kommer det i særdeleshed til at handle om gode idéer til energibesparelser i hjemmet, på farten og i byen.

Søren Dahl er radiovært kendt fra radioprogrammet Cafe Hack og vil gæste Næstved på dagen. Søren vil lave et ”Cafe Hack”-inspireret interview i Næstved med en lokal ”kendis”.

Der er mange udfordringer på verdensplan, når vi taler om bæredygtig energi. Den vestlige verden bruger fortsat store mængder kul og olie, mens mange fattige lande udleder enorme mængder CO2 ved at lave mad over åben ild.

Lokalt kan vi bidrage til at løse et globalt problem ved at stille krav til vores forsyningsselskaber og ved at energioptimere vores boliger. En lille ting, som at sikre at al belysning i vores bolig er LED-belysning, kan give store besparelser i CO2-regnskabet og pengepungen. Det samme gælder byernes gadebelysning, butikker, restaurationer m.m. Mange danskere gør allerede meget på dette område, for vi er godt på vej i lille Danmark. Men vi skal ikke hvile på laurbærrene, for vi kan blive endnu bedre og vise vejen for andre lande.

Mød Danmark for Målene seks gange på Axeltorv

Danmark for Målene, den hidtil største oplysnings- og aktivitetskampagne for FN’s 17 Verdensmål, kommer til Næstved seks gange i løbet af sommeren 2019.
Syv pavilloner med aktiviteter, udstillinger, oplevelser og konkurrencer – og i alt seks danske kendisser – vil gøre dig klogere på FN’s Verdensmål.
Tag familien under armen og bliv sammen klogere på verdens udfordringer – og hvordan vi løser dem.

Lørdag d. 10.08.19, kl. 10.00-14.00 TEMA FØDEVARER med besøg af Jasmis Gabay
Lørdag d. 31.08.19, kl. 10.00-14.00 TEMA NATUR med besøg af vejrvært Mikael Jarnvig
Lørdag d. 21.09.19, kl. 10.00-14.00 TEMA ENERGI med besøg af Søren Dahl

Følg os på Facebook

Følg os på Instagram

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…