Catch me if you can- The musical

  • Start dato:
    19. december 2020
  • Tidspunkt:
    14:30
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturhus

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Musicalen handler om drengen Frank Abagnal, der vokser op i et fint kvarter og går på en dyr privatskole. Lige indtil den dag hans far går konkurs og glansbilledet smuldrer. Forældrene bliver skilt og faren begynder at drikke. Frank Abagnale forsøger sig med lidt småsvindel, og det viser sig, at han har talent for det. Allerede mens han går på high school, indløser han perfekt forfalskede checks for millioner og inden sin 21-års fødselsdag, når han at give sig ud for at være både læge, advokat og pilot. Men kærligheden og lysten til at starte på en frisk indhenter selv den største svindler.

FBI-agenten Carl Hanratty jagter Abagnale. Men i den hæsblæsende forbryderjagt må Hanratty gang på gang se sig snøret. I løbet af forbryderjagten bliver Hanratty også udfordret på sin sort/hvid opfattelse af verden og må indse, at en forbryder ikke bare er et monster.

Den autentiske historie om storsvindleren Frank Abagnale er så utrolig, at den er blevet til både en spillefilm og en prisvindende Broadwaymusical. Nu får musicalen premiere på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter til maj 2020.

Medvirkende

Unge dygtige talenter fra Musikteater Næstved og Talentskolen.

Instruktion og koreografi: Kristian Studsgaard
Vocal coach og kapelmester: Kasper Skytte
Koreograf: Marianne Skaarup
Koreograf: Carina Jennifer Haslev
Instruktørassistent: Mads Krause

Praktisk info

Se pris og køb biletter her. 

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…