Burhan G – Akustisk 2021 // Vershuset

  • Start dato:
    24. april 2021
  • Tidspunkt:
    20:00
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Grønnegade 10, 4700 Næstved

Den danske pop- og R’n’B stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre.

Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Derudover strøg han sidste år til tops på hitlisterne med nummeret Lucy. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer.

En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne også mærkes helt hjemme stuerne, da Burhan G deltog i TV2’s Toppen af Poppen i 2017.

Med 7 studiealbums af velkomponerede og producerede numre, der har medfødt utallige guld og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

Praktisk info

Dørene åbnes 20.00 – Koncertstart 21:00.

Pris 340 kr. + forsalgsgebyr – Ved indgangen 360 kr. Du kan købe billeter her online.

Unummererede siddepladser

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…