Amazing Christmas

  • Start dato:
    6. december 2020
  • Tidspunkt:
    15:00
  • Hjemmeside:
  • Sted:
    Ny Ridehus, Grønnegades Kaserne Kulturhus, Grønnegade 10, 4700 Næstved

Oftest må vi vælge genre når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en julegave i form af en koncert, der har det hele!

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz. Med tre vidt forskellige sangere samler AMAZING CHRISTMAS det hele i én storslået koncertoplevelse, der byder på både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald. Det foregår i både kirker, kulturhuse og koncertsale.

Publikum kan opleve klassiske toner der giver gåsehud, kraftfuld soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz man bare ikke kan sidde stille til. Der er højt til loftet, imponerende stemmer og skønne harmonier, smukt leveret af tre af de aller dygtigste sangerinder i landet.

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg synger normalt hver sin type musik, men til denne unikke lejlighed er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en festlig koncert med en bred vifte af Julens bedste sange. Sangerne har hver sit område, men mødes også i flerstemmige og eksplosive arrangementer.

De akkompagneres af pianisten Magnus Hjort, som ind imellem assisteres af bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Rasmus Lund. ?

AMAZING CHRISTMAS støtter igen i 2020 den velgørende organisation TUBA, der hjælper børn af misbrugere.

Praktisk info

Varighed: 2×40 minutter.
Unumm. siddepladser.
Dørene åbner kl. 14.00.

Se pris og køb billetter her.

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…