Accordeon og marimba / Argentinsk tango

  • Start dato:
    22. november 2020
  • Tidspunkt:
    15:30
  • Sted:
    Kompagnihuset, Kompagnistræde 1, 4700 Næstved

Accordeon og marimba / Argentinsk tango

Argentinsk tango og sydamerikansk musik er på programmet, når duoen BuchholtzStensgaardTANGO giver koncert. Her spiller de den smukke klassiske tangomusik af Carlos Gardel, som man ofte forbinder med tangomusik, men de spiller også den nyere tangomusik af Astor Piazolla. Her kan nævnes klassikere som Libertango og Adios Nonino, som begge er både energifyldte og inderligt smukke. Koncerten byder også på musik af Ariel Ramirez og andre berømte sydamerikanske kompositioner, arrangeret for harmonika og marimba. Bl.a. musik af den brasilianske harmonikavirtuos Sivuca.

Harmonikavirtuos Ib Buchholtz har gennem mange år været en ledende skikkelse og underviser ved Nordjysk Musikkonservatorium, hvor han har ledet AM uddannelsen. Han er kendt fra mange musikalske sammenhænge lige fra De Gyldne Løver til Aalborg Symfoniorkester.

Kai Stensgaard, international kendt marimbasolist, har indspillet seks CD´er og komponeret mange stykker for solomarimba, som spilles af marimbaister verden over. Kai Stensgaard har turneret i USA, Mexico, Argentina, Chile, Taiwan, Japan og EU hvor han har givet koncert og masterclasses. Han er kendt for at have udviklet en speciel spilleteknik, hvor han spiller med seks køller.

Ib Buchholz på harmonika og Kai Stensgaard på marimba spiller bl.a. Argentinsk tango m.m. fra Sydafrika. Så glæd jer til en hyggelig eftermiddag med Accordeon og marimba / Argentinsk tango.

Praktisk info

Tid: Søndag den 22. november 2020, kl. 15.30

Sted: Kompagnihuset, Næstved

Entré: løssalg 150 kr ved indgangen gratis for medlemmer

Følg os på Facebook

Så mange oplevelser
har vi på siden lige nu

Husk også byens scener – se eksempelvis…