Besøg Havnebutikken i Boderne

næstved havnebutik

Hvordan skaber vi en ny bydel på havnen i Næstved?

Hvis du har svaret på det, idéer, input, strøtanker eller noget helt femte, så kig ned i Næstved Kommunes nye havnebutik på Sct. Peders Kirkeplads 8 i Næstved.

Her har du mulighed for at tegne og fortælle og sågar bygge sine idéer i LEGO. Der er også mulighed for at se billeder af de idéer, der allerede er kommet. Knap 500 borgere har allerede været forbi.

Havnebutikken er bemandet af medarbejderne fra kommunens Plan-afdeling. De bliver så glade for at se idérige og nysgerrige borgere, at de meget gerne byder besøgende på både kaffe og kage.

Havnebutikken er åbnet, fordi Næstved Byråd er i fuld gang med at undersøge, hvordan vi skaber en helt ny bydel på havnen i Næstved. For at projektet bliver så godt som muligt, gælder det om at få borgernes besyv med, og netop derfor er havnebutikken åbnet.

Kom og besøg butikken hver onsdag kl. 10-15 frem til pinse. Efter pinse og to uger frem er butikken åben hver dag (undtagen søndag) fra kl. 10 til 15, hvor vi blandt andet vil kunne præsentere de mere konkrete tanker om, hvordan de bynære havneområder kan byudvikles.