Aktiviteter - Se seværdigheder

Mgk-forberedelse i klassisk sang

9. sep - 12. dec

På holdet her lærer du at at målrette dine drømme som klassisk sanger, så de bliver realistiske.

Motion Seniorhold 50+ fortsættere/øvede

9. sep - 16. dec

Har du lyst til at få pulsen op, og bedre fysisk og psykisk velvære? Så kom og vær med på motionsholdet for 50+-årige!

Motion Seniorhold 50+ Turbo 2 gange om ugen

9. sep - 20. dec

Overvejer du at dyrke motion i samvær med jævnaldrende på et mindre hold, hvor der bliver taget individuelle hensyn? Har du lyst til at få pulsen op, og bedre fysisk og psykisk velvære? Så kom og vær med på motionsholdet for 50+-årige!

Motion Seniorhold 50+

9. sep - 16. dec

Overvejer du at dyrke motion i samvær med jævnaldrende på et mindre hold, hvor der bliver taget individuelle hensyn? Har du lyst til at få pulsen op, og bedre fysisk og psykisk velvære? Så kom og vær med på motionsholdet for +50´årige!

Morgen Yoga – Hatha Yoga

11. sep - 27. nov

Kurset er for dig som er nysgerrig i forhold til yoga som vil mere end blot fysisk træning, og som er frisk på at starte dagen på en ny måde.

Yoga – Hatha Yoga

11. sep - 20. nov

Kurset er for dig som er nysgerrig i forhold til yoga som vil mere end blot fysisk træning.

RYGTRÆNING FOR PENSIONISTER M/K

12. sep - 28. nov

Træn din krop stærk og smidig - selvom din ryg giver dig udfordringer. På dette kursus er der individuel vejledning - så du har mulighed for at træne og bevæge dig uden at overbelaste din ryg.

KOM I FORM EFTER FØDSLEN – med baby

12. sep - 21. nov

Det er nogle uger/måneder siden du har født - og du skal i form igen. Tag barn, pusletaske , tæppe og træningstøj med - få arbejdet kroppen blidt igennem med fokus på bækkenbund, ryg, mave og holdning - nogle af øvelserne MED barn.

Træn din balance og styrk din krop . Hensynshold

13. sep - 20. dec

Det er vigtigt at holde sig i gang og være aktiv,men det skal også være sjovt og udfordrende, Kom og vær med på dette hold, hvor der bliver taget individuelle hensyn.

TRÆN DIN KROP STÆRK OG SMIDIG SENIORHOLD M/K

13. sep - 22. nov

Undervisningen foregår til musik og omfatter konditions- styrke- og smidiggørende øvelser samt udspænding og afspænding.

Motion Seniorhold 50+

13. sep - 20. dec

Overvejer du at dyrke motion i samvær med jævnaldrende på et mindre hold, hvor der bliver taget individuelle hensyn? Har du lyst til at få pulsen op, og bedre fysisk og psykisk velvære? Så kom og vær med på motionsholdet for +50´årige!

Gigthold

13. sep - 22. nov

Afspænding og bevægelse for dig med gigt…, både leddegigt og slidgigt uanset alder og køn. Træningen lægger vægt på bevægelighed, styrke, stabilitet og balance hvor vi kommer hele kroppen igennem.

KOM TIDLIGT “I FORM” TIL FØDSLEN

13. sep - 22. nov

Træning og bevægelse for gravide. Du kan starte, når du er klar. Kurset er også for dig, der har graviditetsgener: Ondt i rygen, bækkenløsning m.m.

Tai Chi & Qi Gong – pensionisthold

16. sep - 16. dec

Tai Chi og Qi Gong aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter og skaber balance fysisk, psykisk og åndeligt. Når vi bevæger os langsomt, styrkes muskler, sener og knogler på en blid måde,

Brød, bog og bio i Næstved

16. sep

Nordisk Film Biografer Næstved og Næstved Bibliotek inviterer til kulturel aften i biografen. Vi starter med at høre om bogen "Ser du månen, Daniel" skrevet af Puk Damsgård før vi ser helaftensfilmen.

Engelsk konversation – højt niveau

16. sep - 16. dec

Nu har du chancen for at blive bedre til at læse og tale engelsk på højt niveau.

Tai Chi & Qi Gong

16. sep - 25. nov

Tai Chi og Qi Gong aktiverer kroppens selvhelbredende kræfter og skaber balance fysisk, psykisk og åndeligt. Når vi bevæger os langsomt, styrkes muskler, sener og knogler på en blid måde,

Gratis

Game Night # 25

17. sep

Game Nights byder på ekstraordinære spiloplevelser i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Den entusiastiske og erfarne brætspiller Brian Rygaard medbringer klassikere og nyheder.

Kol og andre luftvejslidelser – Træningshold

17. sep - 26. nov

Dette hold, henvender sig til personer med kroniske lungeproblemer. Træning af styrke og udholdenhed , forbedrer din krops iltoptagelse, og dine muskler bliver bedre til at bruge den ilt de får leveret.

Iværksættercafé

17. sep

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak hos Næstved Erhverv.

FÆLLESSPISNING

17. sep

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden.

Bankospil i Tappernøje

17. sep

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

INDUSTRIKONFERENCE

18. sep

Professor Kim Sundtoft Hald fra CBS til at give os et indblik i de faktorer, der kan sikre, at danske produktionsvirksomheder også i fremtiden opnår høj produktivitet og konkurrencedygtighed. Et emne, han gennem flere år har forsket i.

Forløb á 10 x- “Tag dig tid til dit åndedræt”

18. sep

Det kan bedre din ryg, bækkenbund og fordøjelse, bedre din søvn, nedsætte stress/overbelastnings symptomer, reducere din opfattelse af smerter fysisk som mentalt, blive bevidst om at bevæge sig fra tankemylder og ned i kroppen og være god ved dig selv.

ORD – Patoutbillet

18. sep - 7. dec

D-partoutbilletten giver dig adgang til fire aftener i fortællecaféen ORD. Forestillingerne Fald, Lykkens hemmelighed, Teatret Aspendos, Mørke og Julestemning.

Syning for begyndere og let øvede – efterår 2018

18. sep - 11. dec

Har du lyst til at sy dit eget tøj, eller omforandre noget af det du har hængende i skabet, så er dette kursus måske noget for dig. Vi tager udgangspunkt i købte mønstre og retter dem til, så de passer dig.”

Syning for begyndere og let øvede – langt forløb

18. sep - 1. apr

Har du lyst til at sy dit eget tøj, eller omforandre noget af det du har hængende i skabet, så er dette kursus måske noget for dig. Vi tager udgangspunkt i købte mønstre og retter dem til, så de passer dig.

Gratis

Klimaforedrag ved meteorolog Jesper Theilgaard

18. sep

Hvad betyder klimaforandringerne for os? Kan vi gøre noget nu, eller er det for sent? Hvad kan jeg gøre som enkeltperson? Disse spørgsmål og mange andre vil den kendte meteorolog Jesper Theilgaard give svar på under dette foredrag.

Filmaften

18. sep

Vi lægger ud med Tom Wolfs følsomme og dramatiske dokumentarfilm: ” Maria by Callas” fra 2017. Filmen er en kærlighedserklæring til det 20. århundredes store operadiva, Maria Callas.

ORD

18. sep

Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Teatret Aspendos præsenterer: Historier om fald, statusfald, prisfald, løvfald eller måske de uendelige fald man kun kender fra drømme.

DE UNGES DAG 2019

19. sep

Koncerter, stand-up, fest og street food. Køb billet, og billetten ombyttes til armbånd på billetkontoret. Armbånd giver adgang til arrangementerne og mad (Non alkoholic arrangement).

Engelsk for noget øvede

19. sep - 19. dec

Dette kursus henvender sig til dig, som allerede har gode basale engelskkundskaber, eller som tidligere har fulgt et kursus for let øvede. Du kan klare dig på engelsk, når du f.eks. er på ferie og har (nogenlunde) styr på den grundlæggende grammatik.

Tysk for let øvede / øvede

19. sep - 19. dec

Du har haft tysk før og kan formulere sætninger om hverdagslivet og kender den tyske basisgrammatik. Du vil gerne kunne føre små samtaler, gå på indkøb og på restaurant uden at føle dig på glatis.

Tysk for begyndere

19. sep - 19. dec

Tysk for begyndere er et kursus, der henvender sig til dig, der enten kan en smule tysk eller som måske aldrig har haft tysk før.

Syning

19. sep - 18. dec

Har du lyst til at sy dit eget tøj, eller omforandre noget af det du har hængende i skabet, så er dette kursus måske noget for dig. Vi tager udgangspunkt i købte mønstre og retter dem til, så de passer dig.”

Tysk konversation

19. sep - 19. dec

På dette kursus lægges der stor vægt på samtaler om forskellige emner som f.eks. tysk historie i nyere tid, ferieoplevelser, oplevelser med tysk og i Tyskland.

Rent vand, vandingsprojekter og vandkraft.

20. sep

Ingen mennesker ved deres fulde fem bosætter sig på et sted, hvor der ikke er vand til planter, dyr og mennesker. Paradoksalt nok, er det også kilde til den største globale forurening af drikkevand.

Senioruniversitet – 24 foredrag

20. sep - 8. nov

24 fredage: Seniorhøjskole. Heraf 6 fredagsforedrag om: En anden energihistorie? Om energiformer, energikriser og -krige siden Oldtiden.

Fredagsmøde om Matador – foredrag

20. sep

Vi får besøg af Henning Hansen fra Det rullende teater, som i et sprudlende causeri/foredrag om Korsbæk og dens borgere vil gå bag om alle disse vidunderlige karakterer.

Børneteater: Vores liv er nu

20. sep

Fortællingen foregår på teaterets loft med gamle kostumer, rekvisitter, teatermasker og kasser fyldt med dejlige teaterminder. Her er børnene samlet, fordi de vil skabe en festlig jubilæumsforestilling.

Funkilicious at Kongebryg

20. sep

Funkilicious er et Dansk funkband, der kan levere godt og afslappende musik. Bløde toner der plejer dine ører. Og når du er ved at falde i søvn, banker de tempoet op med lidt dejlig rock og soul.

Blues Caravan (fin-Us-Rs), Spillestedet Vershuset

20. sep

Blues Caravan er tyske Ruf Records’ faste koncept med tre af pladeselskabets kunstnere, der sendes på fælles turné rundt i Europa og USA. Konceptet har eksisteret siden 2005, hvor det var Candye Kane, Sue Foley og Ana Popovic, der rejste med karavanen.

Gratis

Danmark for Målene: Radiovært Søren Dahl gæster Næstved

21. sep

Radioværten Søren Dahl lægger vejen forbi Næstved sammen med Danmark for Målene.

Skattejagt i BonBon-Land

21. sep

BonBon-Land byder velkommen til en rigtig skattejagt lørdag den 21. september. Hold øje med denne side og/eller vores Facebook-side, hvor vi vil skrive mere om det senere på sæsonen.

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til Street Parade og JAZZFEST

21. sep

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer igen i år jazzvenner fra fjern og nær til den traditionelle JAZZFEST med Street Parade igennem bymidten og med fire fantastiske orkestre, lækker buffet, dans, fest og masser af hygge i Gl. Ridehus.

Jacks – Vejen til Mandalay i Glumsø

21. sep

De legendariske Four Jacks : John Mogensen, Bent Werther, James Rasmussen og Poul Rudi, opnåede en fantastisk popularitet herhjemme, fra de i midten af 1950’erne brød igennem med deres fængende sange, unikke klang, til samarbejdet ophørte i 1963.

Børneteater: Vores liv er nu

21. sep

Fortællingen foregår på teaterets loft med gamle kostumer, rekvisitter, teatermasker og kasser fyldt med dejlige teaterminder. Her er børnene samlet, fordi de vil skabe en festlig jubilæumsforestilling.

Salsa Party

21. sep

Los Cubraz's koncerter er altid en levende og energisk musikalsk oplevelse.

Børneteater: Vores liv er nu

22. sep

Fortællingen foregår pudsigt nok på teaterets loft med gamle kostumer, rekvisitter, teatermasker og kasser fyldt med dejlige teaterminder. Her er børnene samlet, fordi de vil skabe en festlig jubilæumsforestilling.

Sang og stemmetræning i Herlufmagle

23. sep - 16. dec

Prøv din stemme af, og se hvor langt, du kan komme med den.

Klassisk solosang

23. sep - 17. dec

Alle kan lære at synge, så hold dig endelig ikke tilbage. Jeg underviser alle fra begyndere uden noget forhold til sang til elever med konservatoriepotentiale.

Pilates

23. sep - 2. dec

Trænger du til at blive strammet op og komme i bedre form? Så er pilates helt sikkert noget for dig. I pilates får vi flad mave og stærk kropskerne.

Spansk for let øvede

23. sep - 16. dec

På kurset "spansk for fortsætterbegyndere og let øvede" går vi ud fra at du har lidt kendskab til spansk og gerne vil udbygge dit ordforråd og kendskabet til den spanske grammatik samt forbedre din evne til at udtrykke dig frit på spansk.

Spansk for fortsættere, begyndere og let øvede

23. sep - 16. dec

På kurset "spansk for fortsætterbegyndere og let øvede" går vi ud fra at du har lidt kendskab til spansk og gerne vil udbygge dit ordforråd og kendskabet til den spanske grammatik samt forbedre din evne til at udtrykke dig frit på spansk.

Engelsk for let øvede

23. sep - 16. dec

Dette kursus er for dig, som kan en smule engelsk, og har lyst til at blive mere fortrolig med at tale sproget.

Engelsk for begyndere

23. sep - 16. dec

Dette kursus henvender sig til dig, der kan en smule engelsk, eller som måske aldrig har haft engelsk før. Du kan også følge kurset, hvis du tidligere har lært engelsk, men trænger til at få genopfrisket dine kundskaber.

Thaimad for begyndere i Mogenstrup

23. sep - 4. nov

Thailandsk mad er enkelt og meget varieret.

Kinesisk for begyndere

23. sep - 16. dec

Kinesisk er det mest talte modersmål i hele verden.

Spansk for begyndere

23. sep - 16. dec

Få mere ud af dit besøg i et spansktalende land med lidt kendskab til spansk.

De religiøse fortællingers betydning og mytens særlige sprog

23. sep

De religiøse fortællingers betydning og mytens særlige sprog.

Spansk for let øvede

23. sep - 16. dec

Få mere ud af dit besøg i et spansktalende land med lidt kendskab til spansk.

Engelsk for let øvede

23. sep - 16. dec

Engelsk for lidt øvede. På kurset oparbejdes der et grundlæggende ordforråd samt kendskab til basal grammatik og sætningsopbygning.

Engelsk for meget øvede

23. sep - 16. dec

Dette kursus henvender sig til dig, som har ret gode engelskkundskaber, eller som er meget øvet.

Kinesisk for let øvede

23. sep - 16. dec

Kinesisk er det mest talte modersmål i hele verden.

Skånsom optræning og afspænding

24. sep - 3. dec

Et hold er til dig, der ønsker at finde motivation og glæde igen til at bevæge dig og værdsætte din krop. Måske du lever med pcs efter en hjernerystelse, har haft stress inde på livet, fitnesscentre er ikke dig, eller er ved at komme dig efter sygdom.

Thaimad for begyndere

24. sep - 5. nov

Thailandsk mad er enkelt og meget varieret. Hvilken ret, der serveres og spises, afhænger helt af, hvem der laver den, og hvor vedkommende stammer fra.

Bankospil i Tappernøje

24. sep

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

Debatmøde om Balkan – Hvorfor skal Balkan med i EU

24. sep

En ny strategi åbner for, at Balkan optages i EU. Men optagelsen af Balkanlandene er ikke uproblematisk. Så hvorfor skal de med? Mød ekspert og forfatter til DEO's bog om Balkan, Zlatko Jovanovic, der er opvokset i Bosnien-Hercegovina.

Bevægelse- styrke- afspænding for m/k

25. sep - 18. dec

Oplev glæde ved at få en behagelig og effektiv måde uden bagefter at være øm og træt. Hele kroppen arbejdes igennem med kredsløb- og styrketræning samt ud- og afspænding.

Åbent Hus

25. sep

Så er der igen ÅBENT HUS hos Senior Erhverv - Et landsdækkende netværk for jobsøgende der er 50+. Netværket Senior Erhverv Sydsjælland holder åbent hus.

Guitar

25. sep - 16. dec

Dette kursus henvender sig til alle, hvad enten du vil igang med at lære at spille guitar eller have genopfrisket tidligere færdigheder.

Slægtsforskning

25. sep - 18. dec

Styr på Rødderne? Slægtsforskning fra A til Å.

Guitar

25. sep - 18. dec

Dette kursus henvender sig til alle, hvad enten du vil igang med at lære at spille guitar eller have genopfrisket tidligere færdigheder.

Engelsk for dig som vil snakke

25. sep - 18. dec

Her er holdet for dig som forstår engelsk på et niveau, der betyder du kan klare dig rimeligt på rejser og på internettet, men alligevel ikke får sagt det, du vil.

Ubådsvåbnet går i krig

25. sep

Bliv klogere på ubådens historie.

Tophemmeligt! – utrolige episoder fra to verdenskrige 6 foredrag

25. sep - 18. dec

Tophemmeligt! - utrolige episoder fra to verdenskrige. 6 onsdags-foredrag fremdrager eksempler på, hvordan virkeligheden overgår fantasien. Efterhånden som historie-forskningen får adgang til klassificerede arkivalier, får vi et indblik i verdenskrigene

Engelsk begynder – let øvede

25. sep - 18. dec

Dette kursus er for dig, der kan lidt engelsk og er klar til at komme videre med at tale.

Bob Dylan-sange i kirken

25. sep

Koncertgudstjeneste med Bob Dylans udødelige sange. Pastor Tommy Corfixen ledsaget af pianist Kenneth Reiner og kor leverer et brag af fortolkninger af Bob Dylans sange.

Foredrag: Seje mor

25. sep

Monica Lylloff fortæller om livet som mor til tre børn med hver deres diagnose. Monica blev mor til for tidligt fødte tvillinger i 2007, blev hun kastet ind i en verden som pårørende med diagnoser, bekymringer og kampe.

Solosang

26. sep - 12. dec

Kurset er for dig , der kunne tænke dig at lære hvordan, man bruger sangteknik, så man synger smukkere, renere og kan holde tonerne i længere tid med et godt støttet åndedræt.

Gratis

FrivilligFAGFESTIVAL 2019

26. sep

Tag del i FrivilligFAGFESTIVAL, hvor vi sætter fokus på at styrke samarbejdet på tværs ved dialog, viden og debat om det, der rører sig i frivilligfeltet. Fagfestivalen er for alle, der har med frivillighed at gøre.

Thai for begyndere

26. sep - 19. dec

Lær at tale og forstå thai.

Thai for let øvede/øvede

26. sep - 19. dec

Lær at tale og forstå thai.

Thai for forretningsfolk

26. sep - 19. dec

Thai-sproget hører til sprogfamilien tai, der omfatter mere end 20 sprog i Sydøstasien. Thai-alfabetet har 44 konsonanter (dog kun 21 forskellige lyde) og 32 vokaler. Det thailandske alfabet læses fra venstre mod højre og der er ikke mellemrum mellem ord.

Pilates

26. sep - 5. dec

Trænger du til at blive strammet op og komme i bedre form? Så er Pilates helt sikkert noget for dig.

Mindfulness og meditation

26. sep - 28. nov

Kurset er for dig, som har lyst til at vide mere om mindfulness og lære mindfulness teknikker. Mindfulness kan have en positiv virkning, hvis du er generet af muskelspændinger, smerter i kroppen, søvnløshed eller uro i sindet.

Broderi for dig – efterår 2019

26. sep - 19. dec

Har du et broderi i gang, som du gerne vil have færdigt? Har du lyst til at prøve en ny teknik, få nye færdigheder, eller lege med farver og tråd, så er dette kursus noget for dig.

Kærlighedens puslespil – Charmekursus

26. sep

Hvad enten du er kæreste træt, kæreste kedelig, kærligheds forbrændt, kærligheds udbrændt, på kæreste udkig, så vil du på underholdende vis blive klogere på spillereglerne for den svære, men uundværlige kærlighed.

Broderi for dig – langt forløb

26. sep - 2. apr

Har du et broderi i gang, som du gerne vil have færdigt? Har du lyst til at prøve en ny teknik, få nye færdigheder, eller lege med farver og tråd, så er dette kursus noget for dig.

Mike Andersen

26. sep

Sangeren, sangskriveren og guitaristen Mike Andersen, som har spillet 1000-vis af soul / blues koncerter med sit band i Danmark, har taget hul på en helt ny side af sig selv.

Hjerte-lungesang

27. sep - 20. dec

Er du hjerte- eller lungepatient og kunne du godt tænke dig at lære, hvordan du ilter dit blod bedre ved et sundere åndedræt. Og ønsker du at gøre det på en sjov måde, der måske ligefrem kunne lede dig til en hverdag med mere sang.

Solosang for viderekomne

27. sep - 20. dec

Vi går i dybden med mundhulens dannelse af tonerne og åndedrættets dannelse af fraseringen. Vi går i teksten og arbejder med udtrykket. Individuel undervisning med løbende optag, som aftales og tilrettelægges med underviseren.

Snorkesang

27. sep - 20. dec

Lider du af snorken og ønsker du at få den kraftigt nedsat eller slippe af med den, kan dette kursus være en mulighed. Vi arbejder på kurset med krop, stemmeapparat og åndedræt, så du afspændes, luftpassagen øges og du bliver bedre til at ilte dit blod.

Klaver voksen/barn -To generationer går til klaver

27. sep - 20. dec

På dette kursus vil I med den russisk/ukrainske klaverteknik kunne øve jer på sange og værker på en levende måde. Dit barn/barnebarn kan starte sammen med dig fra ca. 3 års alderen.

Mgk-forberedelse i klassisk sang

27. sep - 20. dec

På holdet her lærer du at at målrette dine drømme som klassisk sanger, så de bliver realistiske ved regelmæssig træning af åndedrættet, stemmetræning og grundig indstudering af musik og sprogudtale af det aktuelle værk.

Klaver

27. sep - 20. dec

Vil du lære at spille klaver efter en fordybende, anderledes og legende teknik, kombineret med den østeuropæiske klavertradition. Niels har hjernehalvdelenes samarbejde i fokus. Det fremskynder dine tekniske og musikalske resultater.

Hoopleheads at Kongebryg

27. sep

Hoopleheads består af seks rutinerede musikere, som har over to årtiers samarbejde bag sig – og når de modne legekammerater sætter gryden i kog, står den på blues med et funky twist og hyppige afstikkere til soul og reggae.

Richie Ros and Hayley Reardon

27. sep

Fra Irland kommer hovednavnet Richie Ros og leverer solid musik - stille serenader, som kan mærkes, kommer fra det dybe sted i sjælen. Til opvarmning har vi fået Haley Heynderickxs, som lægger ud kl. 19 med musik, inspireret af 60'erne/70'erne.

Uffe Lorenzen og “Born to Lose” i Glumsø

27. sep

Gudfaderen til det danske rockmiljøs undergrund hedder Uffe Lorenzen, alias Lorenzo Woodrose eller blot Guf. Han er forsanger i Spids Nøgenhat og hedder Lorenzo 'Guf' Woodrose. Arrangement med filmen om Uffe Lorenzen ‘Born to Lose".

Uffe Lorenzen og filmen “Born to Lose”

27. sep

Arrangement med filmen "Born to Lose" om det danske rockmiljøs gudfader, Uffe Lorenzen.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado, Spillestedet Vershuset

27. sep

Thorbjørn Risager & The Black Tornados succes er vedholdenhed, originalitet, venskab og hårdt arbejde og selvfølgelig den mest extraordinære faktor: Thorbjørns stemme, som anmeldere og skribenter over hele verden har sammenlignet med de største.

Dagens Super Fotograf i BonBon-Land

28. sep

elsker billeder. Både af vores park og af jer. Derfor kårer vi i dag top 3 billeder i vores park, hvor du kan vinde lækre præmier (én fribillet + et gavekort til parken).

Gratis

Jeg kommer fra et land langt væk og en gade lige rundt om hjørnet

28. sep

Koncert og spoken word med Jesper Horsmark, Sara Rehmeh og Benjamin Barfod.

Dario Campeotto 60 års jubilæum

28. sep

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet. Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med ”Angelique” i 1961.

The Doors Alive (UK), Spillestedet Vershuset

28. sep

The Doors Alive er af mange udnævnt som verdens bedste The Doors-tributeband. De er fra England og besøgte Danmark sidste år, hvor de imponerede med deres præcise og stemningsmættede hyldester til forlægget. De er nu tilbage på Vershuset i Næstved.

MY LAND

29. sep

Orpheus med et nycirkus-brag, My Land. 7 ukrainske artister fra det ungarske Recirquel Company giver et imponerende show med stor kropslighed, balanceakter og jonglering. Det hele er pakket ind i en minimalistisk, men meget effektfuld, sceneopbygning.

Gratis

Ordblindecafé

30. sep

Er du ordblind, eller kender du én, som er? Så besøg Næstved Bibliotek til en hyggelig eftermiddag med fokus på ordblindhed. Der findes mange muligheder og hjælpemidler, hvis du er ordblind. Det vil vi gerne fortælle om.

Instagram for butikker

1. okt

Erfaren bruger eller ny, så får du noget ud af at deltage på Instagramkurset. Sammen med Instagramekspert Tanya Dick tilbyder Næstved Erhverv at hjælpe dig i gang med Instagram, eller opnå større effekt, hvis din butik allerede er på Instagram.

Iværksættercafé

1. okt

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 1. oktober hos Næstved Erhverv.

Bankospil i Tappernøje

1. okt

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

Teater: Adressaten ubekendt

1. okt

Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen i drama fra Det Kongelige Teater.

POUL KREBS & HENNING KVITNES

3. okt

Vi glæder os til at hilse på Poul Krebs og norske Henning Kvitnes, når de kommer til Næstved med deres fantastiske repertoire af velvalgte hits og højdepunkter fra de to populære sangskriveres imponerende bagkataloger.

Gratis

Kulturnat 2019

4. okt

Kulturnatten er den årlige begivenhed, hvor hele Næstveds kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde for alle. Alle arrangører yder deres bedste for at give os alle en oplevelse ud over det sædvanlige.

Kvindemilen

5. okt

HGATM arrangerer Kvindemilen på Lyserød Lørdag den 5. oktober. Kvindemilen er et motionløb for ALLE kvinder i ALLE aldre, der indsamler til Støt Brysterne. Eventet er anmeldt under Kræftens Bekæmpelse.

Enjoy The Silence

5. okt

Enjoy The Silence spiller Depeche Modes sange, men gør sig ingen illusioner. Men hvis man kan lide Depeche Mode så kom og få en god aften i selskab med nogle fantastiske sange, og en lyd der ligger tæt op af originalerne.

Lyset over Skagen

5. okt

Arena Næstved og Næstved Teater byder en sommerdrøm af en musical velkommen til byen. Forestillingen handler om de berømte Skagensmalere, deres liv og kunst i kunstnerkolonien for godt 100 år siden.

Musical: Lyset over Skagen

5. okt

Arena Næstved og Næstved Teater byder en sommerdrøm af en musical velkommen til byen: Nypremiere – Lyset over Skagen 2019, der handler om de berømte Skagensmalere, deres liv og kunst for 100 år siden.

Børneteater: Anima

6. okt

Børneteater bliver sjældent smukkere end i Meridianos fine historie om livet. Børneteaterbrunch.

Bankospil i Tappernøje

8. okt

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

MARCELO WOLOSKI & JOANNA KUCHARCZYK

8. okt

Joanna Kucharczyk har med en solid konservatorieuddannelse teamet up med percussionisten Marcelo Woloski fra Buenos Aires.

Filmfestival: Don’t Fear the Weird

9. okt - 10. okt

Don’t Fear the Weird præsenterer en stribe af håndplukkede film, der giver et kærligt, uhyggeligt, sjovt – og frem for alt nuanceret indblik i livet med psykisk sygdom.

Martin Nørgaard – Hygge

9. okt

Hygge er noget danskerne kender og elsker og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

The Quiggs

10. okt

“The Quiggs” er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg. Stephen Quigg er en veletableret folkesanger, der har levet af musikken i over 40 år.

Efterårsudflugt 11. oktober 2019

11. okt

Efterårets udflugt går i år til Nykøbing Falsters smukke gamle klosterkirke. Vi vil blive vist rundt og høre om den spændende anetavle, kirken er så kendt for. Bagefter går turen til Pomle Nakke, hvor vi får kaffe og æblekage.

Subterranean Street Society at Kongebryg

11. okt

Et godt mix af psychadelisk landskab, gelinde melankoli og ellers en masse behagelige toner til at omsvøbe sjælen i et varmt tæppe af musikalsk pleje.

Teater: Troen og ingen

11. okt

Søren Huss-teaterkoncert.

Efterårsferie på Gavnø Go Fly

12. okt - 20. okt

Tag hele familien med til efterårshygge på Gavnø og prøv kræfter med 6 sjove og udfordrende baner på Gavnø Go Fly.

Halloween I BonBon-Land

12. okt - 27. okt

Glæd dig til en dag med masser af spænding og gys i en af vores 5 uhyggelige labyrinter. Oplev en anderledes Halloween, når BonBon-Land byder velkommen til Skeletternes Fest og uhyggelig 4D-film.

NASSIM

12. okt

Fra den iranske dramatiker Nassim Soleimanpour kommer her et nyt og rørende teatereksperiment. Hver aften står en ny skuespiller på scenen sammen med dramatikeren mens Nassims manuskript venter uberørt i en lukket kasse.

Teater – Svend, Knud og Valdemar

12. okt - 26. okt

En meget populær dansk komedie af Fristrup fra 1887, dog bearbejdet af HAT – Tommy Henriksen og Janni W Andersen til HAT´s 40 års jubilæum. Det er en komedie, fuld af vanvittige situationer og absurd komik – tilsat lidt af datidens musik.

Børneteater: Pinocchio

13. okt

Teater Patrasket er tro mod Carlo Collodis fantastiske klassiker og leverer alligevel en helt ny, vild og moderne version fuld med dukkemagi, fantastiske skuespillere, skøn musik og grum og gakket humor.

Trick Or Treat – For børn i efterårsferien

14. okt - 20. okt

Det er helt vildt med den seje opbakning! Sidste år blev Trick Or Treat posen udsolgt, med hele 750 stk! Sidste år blev Halloween-børnebilletten hurtig udsolgt. Derfor har vi i år gjort den endnu større, så vi nu har 1250 trick or treat poser.

Næssi Finder Hjem

14. okt - 15. okt

Teater for de 2-6 årige. Næssi er vagtdrage hos en sur konge i landet Eventyrien, men han dur ikke til jobbet, derfor flyver han væk. Undervejs får han øje på omridset af Næstved By, her kan han genkende sig selv og får lyst til at lande.

Iværksættercafé

15. okt

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 15. oktober hos Næstved Erhverv.

FÆLLESSPISNING

15. okt

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden. Med billet til Fællesspisning er du sikret et godt måltid mad i hyggeligt selskab. Alle er velkomne.

Bankospil i Tappernøje

15. okt

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

Gratis

GAMENIGHT # 26

15. okt

Game Nights byder på ekstraordinære spiloplevelser i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Den entusiastiske og erfarne brætspiller Brian Rygaard medbringer klassikere og nyheder fra hans enorme samling af brætspil.

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til 8 års fødselsdag med Second Line Jazzband

17. okt

Vi synes næsten ikke, at vi kan undvære Second Line Jazzband fra Sverige ved vores fødselsdagsfest, så nu henter vi dem hertil igen. De modtog Sct. Jørgens Jazzpris 2014 bl.a. for deres glæde over den traditionelle jazz,.

Breathe m/Stig Pryds FRIDYKKER

17. okt

Fridykker Stig Pryds lider af psoreasis gigt. Han ændrede aktivt sin livssituation og blev inspirator for mange mennesker. Han fortæller om, hvordan han skifter medicin, kørestol og krykker ud med; kostændring, yoga, vejtrækningsøvelser og fridykning.

The Blues Brothers Souvenir Show, Spillestedet Vershuset

18. okt

The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende show, som når ud til publikum, når 'Opening Act One' bliver sat an og fortsætter ind i 'Who’s Making Love' og 'Soul Man'.

Gratis

Yoga og billedkunst i efterårsferien

19. okt

Kom til gratis familieworkshop om yoga og billedkunst for børn mellem 3-6 år og deres nære voksne.

Satans Mineons , High Voltaire & The Centipedes

19. okt

Satan’s Mineons, High Voltaire og The Centipedes byder på en rå, højlydt, benzinstinkende og medrivende koncertoplevelse.

Featback – Koncert

19. okt

Featback spiller dansevenlig pop og rock, alt fra Kim Larsen, John Mogensen og Shibidua til Eagles, Van Morrison, John Fogerty, Eric Clapton, Delbert McClinton, Chuck Berry og mange, mange flere.

Anya, Spillestedet Vershuset

19. okt

Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener skandinavisk pop og amerikansk R&B. Hun debuterede i 2015 med den anmelderrosteEP ”The Credit”, hvor blandt andet ”Snap Back” og ”Need to Know” blev spillet flittigt i radioen.

Picasso – Kærlighedens magt

21. okt

Foredrag i Folkeuniversitetet Holmegaard-Suså. Picasso - Kærlighedens magt v/ Linnea Mølbak Szilas, udstillingsassistent på Arken.

Bankospil i Tappernøje

22. okt

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

ORD SPECIAL: LYKKENS HEMMELIGHED

23. okt

Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Teatret Aspendos præsenterer: Lykkens Hemmelighed, Teatret Aspendos - Hvem vil ikke gerne finde vejen til lykke?

Dybvaaaaad i Næstved

23. okt

Den populære komiker Tobias Dybvad gæster Næstved med sit mindst ligeså populære TV-show Dybvaaaad!

Jorden rundt i 80 dage

25. okt

Thomas Mørk, Jacob Morild m.fl. i Flemming Jensens instruktion.

Hjalmer, Spillestedet Vershuset

25. okt

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer. Hjalmers seneste to singler er 'Dig & Mig´ og Lige Nu´.

Hvide løgne

26. okt

Alle hits fra dengang du stod foran spejlet med hårbørsten, med en speciel kærlighed til den danske 80’er/90’er scene.

The Grenadines

26. okt

The Grenadines er bandet med det ærlige, autentiske og uhøjtidelige udtryk. Gruppen finder deres inspiration i fortidens store, amerikanske folkhelte, hvilket også kan høres på deres seneste album ”Band On The Radio”, der udkom 16. november 2018.

Nikoline, Spillestedet Vershuset

26. okt

Producer, musiker, instruktør og debattør. Nikoline smadrede igennem lydmuren med hittet ‘Sut Min Klit’, som i flere uger lå #1 på Spotify og blev nomineret til Robert Prisen 2019 for 'bedste originale sang' til filmen Ditte & Louise.

Iværksættercafé

29. okt

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 29. oktober hos Næstved Erhverv.

FÆLLESSPISNING

29. okt

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden.

Bankospil i Tappernøje

29. okt

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

Gratis

STORMØDE FOR BYGGE/ANLÆG

30. okt

Dette års stormøde for bygge/anlæg stiller derfor skarpt på de to projekter, ligesom borgmester Carsten Rasmussen kommer og giver os en briefing om Næstved Kommunes anlægsbudget for 2020.

Teater: Svejk i 2. verdenskrig

30. okt

Brechts klassiker om soldaten Svejk - i en humoristisk og musikalsk udgave.

Spil Dansk i Kulturladen

31. okt

Vi starter kl. 8.30 i Fuglebjerg Kirke med salmesang. Derefter er der kaffe, morgenbrød og fællessang i Kulturladen. Så sang, spil og leg, og om aftenen er der fællessang og fortællinger om udvalgte sange.

MC Hansen og Jacob Chano

31. okt

Forestil dig Bob Dylan spille skak med H.C. Andersen på Neil Youngs veranda. Det er skandinavisk musik i amerikansk forklædning. Det er sanger og guitarist M.C. Hansen og Jacob Chano akkompagnerer M.C. på harmonium og synger kor.

Spil dansk – Med Peter Vesth og Kristian Rusbjerg

31. okt

Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven. Med sin guitar om halsen spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

Blues Paradise

1. nov - 2. nov

Sidste år debuterede Arena Næstved med festivalen Blues Paradise, som var en publikumsmæssig succes med gæster fra hele 11 nationer og en imponerende lineup af amerikanske verdensnavne indenfor blues, rock, soul og gospel.

“Typisk” Jonathan Spang

1. nov

Stand-up komikeren Jonathan Spang vender nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. Med ’TYPISK’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

Thornetta Davis

1. nov

Detroit’s Queen of the Blues! Den internationale sanger og sangskriver som er tildelt Living Lifetime Achievement Award og en stjerne på Canada South Blues Museum.

Flashback80 – 80’er fest, Spillestedet

1. nov

Husker du...? Det gør vi! - På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. Flashback 80´s, er klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til desprudlende farverige 80er dage,

Jul på Gavnø – Danmarks største Julemarked

2. nov - 10. nov

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Jul på Gavnø. Nu, snart 13 år senere, har den gode julestemning vokset sig stor, og er i dag Danmarks største julemarked. 150 stande over to weekender.

Michael Carøe – GasOrleans

2. nov

Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-­?versioner. Kom med til New Orleans over Langebro sammen med sanger og entertainer Michael Carøe og hans helt nye ni-mands-orkester.

Børneteater: Arternes oprindelse

3. nov

Arternes Oprindelse er en visuel, magiske og morsom maskeforestilling. Børneteaterbrunch.

Bankospil i Tappernøje

5. nov

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

Teater: Jordens indre

5. nov

Iben Hjejle og Jesper Lohmann i drama om den verdensberømte danske forske Inge Lehmann.

Økologisk økonomi – et blik gennem “grønne” briller

6. nov

Foredrag om Økologisk økonomi v/Inge Røpke, professor MSO i økologisk økonomi ved Aalborg Univ.

Andreas Bo – intim samtalekoncert

7. nov

Kom helt tæt på multikunstneren Andreas Bo.

City Singler – gammel vin på nye tasker

8. nov

Så er de dejlige damer i City Singler klar igen! Med fire successhows bag sig åbner de nu op for deres femte show, som samtidig er deres 10-års-jubilæumsshow.

Jakob Illeborg Band, Spillestedet Vershuset

8. nov

Jakob Illeborg, journalist og TV-vært på bla. programmet ”kontant”. I sin ungdom var han forsanger i det danske London-baserede band, Warwick Avenue, og gav koncerter over store dele af verden. Nu går han solo med debutalbummet "Once Upon Tomorrow".

Fuglsang Kunstmuseum – besøg og foredrag

9. nov

Folkeuniversitetet Holmegaard-Suså. Fuglsang Kunstmuseum - besøg og foredrag. Kristian Zahrtmann. Queer, kunst og lidenskab v/ Tine Nielsen Fabienke, Museumsinspektør.

Creedence Rivals at Kongebryg

9. nov

Så er der igen chance for at opleve Creedence Rivals for fuld udblæsning på hjemmebane, hvor bandet har høstet store successer med fulde huse flere gange. På det seneste har bandet krydret sættet med sange fra John Fogertys nyere albums.

Hans Knudsens Jumpband i Sct. Jørgens Jazzklub

9. nov

Et af landets mest populære bands. Et enormt drive og medrivende spillehumør er orkestrets kendetegn. Med rødderne solidt forankret i New Orleans-traditionen bydes der på en “gumbo” af jazz, jump, rhythm-and-blues, boogie-woogie, rock, soul mm.

MC Einar, Spillestedet Vershuset

9. nov

MC Einar fik sit store gennembrud i 1988, hvor de udgav danske rapnumre som "En af den slags dage" og "Provokerer, onanerer" og senere "Jul, det' cool". Det er 30 år siden, og det fejres med en turne med masser af hits og stemning fra dengang.

Foredrag: NUL STJERNER

10. nov

Hvad sker der når man tjekker ind på hoteller, der har de dårligste anmeldelser, spiser på de dårlige restauranter i de værst tænkelige lande? Det viser sig ofte, at det er her de sjoveste og bedste eventyr venter.

Teater: Selvtægt

11. nov

En sort komedie om at tage loven i egen hånd - baseret på en virkelig historie fra Sverige om et nedbrændt asylcenter.

Iværksættercafé

12. nov

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 12. november hos Næstved Erhverv.

Bankospil i Tappernøje

12. nov

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

GAMENIGHT 2019

12. nov

Game Nights byder på ekstraordinære spiloplevelser i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Den entusiastiske og erfarne brætspiller Brian Rygaard medbringer klassikere og nyheder.

ORD SPECIAL : Mørke

13. nov

Historier om hvad der sker i den mørke vintertid. Det kan være i stearinlysets hyggelige skær, eller i de lange ensomme vinteraftner. Om mørket der sniger sig ind i arbejdslivet, familielivet eller sindet..

“Jeg Lever” foredrag med Gitte Holtze

14. nov

Gitte Holtze besluttede at gå fra Mexico til Canada, da hun var et sort sted i sit liv. Hun var blevet skilt, hendes far var død, havde mistet sit drømmejob og havde været fanget i et giftigt parforhold, der havde slået store buler i hendes selvværd.

Oplev DGI International GymShow 2019

15. nov

Oplev det fantastiske DGI International GymShow. DGI's seneste to Verdenshold og internationale artister vil underholde, pirre og inspirere med performance og artisteri på højt plan.

Pink Floyd project – The Wall

15. nov

Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan man forvente en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.

Gratis

Yoga og billedkunst med juletema

16. nov

Kom til gratis familieworkshop i Børnekulturhuset om yoga og billedkunst for børn mellem 3-6 år og deres nære voksne.

Sømændene

16. nov

Sømandsviser og mole-punk fra Karrebæksminde! En koncert med Sømændene er et frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Safri Duo, Spillestedet Vershuset

16. nov

SAFRI DUO - episode I+II tour. Til efteråret kan man opleve Safri Duo på en måde som publikum aldrig har haft mulighed før. En koncert hvor Morten og Uffe også fortæller historien om Safri Duo, en af Danmarks største musikeksportsucceser nogensinde.

Børneteater: Kærlighed

17. nov

Med afsæt i den poetiske børnebog KÆRLIGHED af Max Velthuijs præsenteres det yngste publikum for en humoristisk, rørende og vis fortælling om, at kærligheden ingen grænser kender. Forestillinger kl. 9.30 + 11.00.

Bankospil i Tappernøje

19. nov

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

Teater: Så længe mit hjerte slår

20. nov - 21. nov

En giro 413-musical med en række elskede sange.

The Sandmen, Spillestedet Vershuset

22. nov

Når et af Danmarks mest ikoniske rockbands tager på efterårstur, bliver der med garanti: Mere guitar, mere garage, mere syre og mere rock'n'roll - i det hele taget bare MERE! – The Sandmen har aldrig været bedre”. Gaffa.

Hillbilly bones

23. nov

Hillbilly Bones er et nyt Dansk Country band som er klar til og give den gas rundt i det danske land. Bag bandet er nogle erfarer medlemmer som har været med i musik branchen i mange år, og har prøvet kræfter med både ind og udlandet.

Carl Emil Petersen, Spillestedet Vershuset

23. nov

Carl Emil Petersen (ex ”Ulige Numre”) debuterede i 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

Teater: Ryg

24. nov

Bodil Jørgensen i Jørgen Ryg-cabarét.

Med H.C. Andersen i operaen – foredrag

25. nov

Folkeuniversitet Holmegaard- Suså. Med .C. Andersen i Operaen - foredrag

Iværksættercafé

26. nov

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 26. november hos Næstved Erhverv.

FÆLLESSPISNING

26. nov

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden.

Bankospil i Tappernøje

26. nov

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

Operaforestilling Snedronningen.

26. nov

Folkeuniversitetet Holmegaard-Suså. Operaforestilling Snedronningen på Holmen. Der er mulighed for at få gratis introduktion til forestillingen kl. 19:30.

Nul Stjerner-foredrag med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

27. nov

Hvad sker der når man tjekker ind på hoteller, der har de dårligste anmeldelser? Hvad sker når man spiser på dårlige restauranter i de værst tænkelige lande? Det viser sig ofte, at det er her de sjoveste og bedste eventyr venter.

Senioruniversitet – 24 foredrag

29. nov - 17. jan

24 fredage er der Seniorhøjskole i Smedjen, Grønnegade Kaserne. Her er seks af de 24 foredrag. Der har temaet "Klimakatastrofer i Europa før og nu".

Teater: Dødsdansen

29. nov

Strindbergs klassiker med bl.a. Waage Sandø og Ole Lemmeke.

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle

30. nov

En del af EN til 10. Klaus Handsome, er gået sammen med de tidligere Saybia drenge; Jess Jensen, Jeppe Knudsen, Palle Nielsen og Kasper Rasmussen under navnet Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle, og har skabt en række fantastiske sange.

Trinelise Væring m. Band, Spillestedet Vershuset

30. nov

Der er både memphis soul, jazz og rootsrock i shakeren, når Trinelise Væring - træder ind på scenen med sit 8 mands store band, med sydende Hammond-orgel, blæsere riffs, kor, twangy guitar og sin karakteristiske stemme og iørefaldende sangskrivning.

Børneteater: Lille spektakel, stort mirakel

1. dec

Lille spektakel Stort mirakel er en musikalsk og poetisk juleforestilling om at lukke hjertet op og lukke nogen ind. Børneteaterbrunch.

Bankospil i Tappernøje

3. dec

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

Teater: Stå fast

5. dec

Svend Brinkmanns bestseller med bl.a. Karen-Lise Mynster.

Jul i Grønnegade

6. dec - 8. dec

Den hyggeligste juleweekend - i hjertet af Næstved. kulturcenteret omdannes til en stemningsfuld julekulisse med markeder og aktiviteter. Find årets julegave, juletræ, nyde et glas gløgg, en æbleskrive, en pandekage eller en tur med bumleekspressen..

JUL I GRØNNEGADE

6. dec

En stemningsfuld julekulisse med markeder og aktiviteter. Her kan du finde årets julegave, jeres juletræ, nyde et glas gløgg, en æbleskrive eller pandekage mens I venter på en tur med bumleekspressen eller hestevognen.

Sing Sing Sing – ”Kind Of Christmas”

6. dec

De fem Sing Sing Sing’ere drager for første gang landet rundt med deres bud på en vaskeægte juleturné. Du kommer til at høre en hel del julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for – i en skysovs á la Sing Sing Sing,

JUL I GRØNNEGADE

7. dec

Den hyggeligste juleweekend - i hjertet af Næstved. kulturcenteret omdannes til en stemningsfuld julekulisse med markeder og aktiviteter. Find årets julegave, juletræ, nyde et glas gløgg, en æbleskrive, en pandekage eller en tur med bumleekspressen.

JuleFrokostJazz I Sct. Jørgens Jazzklub med Henning Munk og Plumberne i Cafe Sydpolen

7. dec

Henning Munk Plum håndterer sopransaxofonen, og lejlighedsvis også klarinetten på overbevisende måde, og har i efterhånden mange år med sine Plumper været en afholdt gæst i klubber og på festivaler vidt omkring.

ORD SPECIAL: Julestemning

7. dec

Vi håber og tror på det bedste – og så længe man tror på noget så findes det! inkl. nisser og julemanden, og den perfekte sccoring ved julefrokosten … mæthed, taknemlighed, kærlighed...

Anders Blichfeldt og kor – Christmas Gospel

7. dec

julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock’n roll, liv og glade dage.

Gratis

Byg et nissehus – Jul i Grønnegade

8. dec

Kom til gratis workshop for hele familien når Børnekulturhuset rykker over i Musikstalden til “Jul i Grønnegade.”

JUL I GRØNNEGADE

8. dec

Den hyggeligste juleweekend - i hjertet af Næstved. kulturcenteret omdannes til en stemningsfuld julekulisse med markeder og aktiviteter. Find årets julegave, juletræ, nyde et glas gløgg, en æbleskrive, en pandekage eller en tur med bumleekspressen.

SYNG JULEN IND

8. dec

I samarbejde med Grønnegades Kaserne og Svovlstikkerne indbydes der til årets lokale julekoncert. De vil spille og synge sange fra deres eget repertoire og fællesnumre, som vil blæse publikum væk og skabe den ægte julemagi.

Iværksættercafé

10. dec

Vil du have gratis sparring på dit iværksætterprojekt? Så kom forbi til vores Iværksættercafé og få en uforpligtende snak tirsdag den 10. december hos Næstved Erhverv.

Bankospil i Tappernøje

10. dec

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

Thomas Warberg – Perfektion, Overskud & andre lorteord

12. dec

Han er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere. De sidste par år har Warberg testet et utal af timers stand-up på sin helt egen comedy klub i hjertet af København - og nu er han endelig klar med sit nye one man show.

Burhan G – Det Store Juleshow

14. dec

I løbet af de seneste 10 år har Burhan G leveret nogle af landets mest storslåede og ekstraordinære liveshows, og julekoncerterne med et 30 mand stort symfoniorkester bliver absolut ingen undtagelse.

Gry – juleshow

15. dec

Gry er klar med et specielt juleshow til det modne publikum.

Teater: Julekoncert

15. dec

Jesper Lundgaard og Susanne Elmark vil sammen med et 4-mands orkester lede publikum igennem et musikalsk julelandskab med danske salmer, julehits, fællessang og evergreens.

Bankospil i Tappernøje

17. dec

Bankospil hver tirsdag aften i Tappernøje.

GAME NIGHT 2019

17. dec

Game Nights byder på ekstraordinære spiloplevelser i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Den entusiastiske og erfarne brætspiller Brian Rygaard medbringer klassikere og nyheder.

Børneteater: Stor, større, størst

5. jan

En sød lille forestilling - med store smil - om at se stort på at være lille. Inspireret af Halfdan Rasmussens "Lange Peter Madsen". Børneteaterbrunch.

Dansk Slager Parade 2020

16. jan

Så er holdet til Dansk Slager Parade 2020 på plads, det er et forrygende hold bestående af DORTHE KOLLO, DARIO CAMPEOTTO, ANDERS TIND, LISE HAAVIK, ANNA NOWIK, KLAUS & SERVANTS og KARIN STRAND-HOLM.

Julie Berthelsen – samtalekoncert

18. jan

Du får her mulighed for at opleve Julie i intime rammer. Dennis Flacheberg vil sætte den folkekære sanger i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen.

COPENHAGEN DRUMMERS THE GRAND TOUR

18. jan

I 2020 har Copenhagen Drummers 10 års jubilæum, og i den forbindelse er de erfarne københavnske trommeslagere klar med et nyt og skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet.

Børneteater: Tænk, hvis man havde en rejsegrammofon

19. jan

En enkel og smuk fortolkning af Karen Blixens “Babettes Gæstebud”, som har udløst stjerneregn hos anmelderene og er nomineret til årets særpris ved Reumert 2019.

Ikke uden min mor

21. jan

Danskdansks »Ikke uden min mor« er en forestilling om mødre og døtre. Vi står alle på skuldrene af vores mødres historier, erfaringer og kampe, ligesom de står på deres, og som vores døtre står på vores.

Teater: Scener fra et ægteskab

23. jan

Bergmanns nyklassiker med Morten Kirkskov og Stine Stengade.

Senioruniversitet – 24 foredrag

24. jan - 6. mar

24 fredage er der Seniorhøjskole i Smedjen, Grønnegade Kaserne. Her er seks af de 24 foredrag. Vore vestlige, parlamentariske demokratier mødes i disse år atter af forsøg fra ekstremistiske grupper, der vil skabe mistillid til vor måde at leve sammen på..

Chuck Berry Tribute

25. jan

Få kunstnere har været lige så vigtige for rockmusikken som Chuck Berrry. 5 danske solister fortolker og genopliver lyden af rock 'n roll, sammen med deres backing orkester The Hail(Shaky Ground).

Teater: Mit liv som Niels

30. jan

Dansk Rakkerpaks leder, Niels Grønne beretter om sit liv.

Thriller Live

30. jan

Showet, der har kørt i record breaking 10 år, kommer nu fra London West End til Arena Næstved. Thriller Live er en spektakulær oplevelse, som hylder karrieren for en af Verdens bedste entertainere.

Claus Hempler

30. jan

Claus Hempler tager på turne med kufferten fuld af smukke, danske sange.

John Mogensen Live

1. feb

DANMARKS JORD behøver ikke være kedelig at opholde sig på! Ifølger forsanger Karsten Noel Loft m. band. Der vil være mulighed for tilkøb bestående af John Mogensens yndlingsspise: Hakkedreng med bløde løg og så æblekage.

Børneteater: Grevens fejde

2. feb

En hæsblæsende fortælling om en borgerkrig, der bølger frem og tilbage over hele landet. Børneteaterbrunch.

Teater: Skatteøen

2. feb

Sebastians musical. Udsolgt.

JADA

6. feb

Jada stormer frem og har med kun 3 singler sunget sig direkte ind i danskernes hjerter. Efter totalt udsolgte shows på Radar og Store Vega, er den succesfulde sangerinde nu klar med nye shows flere steder i landet.

Nikolaj og Piloterne

8. feb

Nikolaj & Piloterne byder på ligefremme, iørefaldende, dansksprogede og delvist selvbiografiske sange med et strejf af melankoli.

Christina Martin

11. feb

Christina Martin er en prisbelønnet canadisk singer-songwriter. Hun har indspillet og turneret uafbrudt, og opbygget nære forbindelser til spillesteder hvor hun spiller hendes sange om tab, kærlighed og udholdenhed.

Teater: Modne damer i morgenkåbe

22. feb

3 gode veninder mødes for at fejre en 60 års fødselsdag: En forrygende Spa-komedie.

Børneteater: Stort og småt

23. feb

Dorthe og Rasmus møder børnene med en varme og nærhed, der sikrer en god oplevelse for de små, som måske er i teatret for første gang i deres liv. Forestillinger kl. 9.30 + 11.00.

Børneteater: TO

26. feb

TO er en musikalsk forestilling om ubrydeligt venskab mellem to mennesker. Et venskab så stærkt og vigtigt, at alt er på spil, og alt kan ske.

Teater: A space in the dark

27. feb

Syv dansere mødes til gravøl. Moderne dans til David Bowies musik.

Rune Klan – Håbefuld

29. feb

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Teater: Det’ lunt i nat

1. mar

Det' lunt i nat rummer stort set alle danske operetteperler.

Teater: 2 på tur

5. mar

Kurt Ravn, Peter Schrøder m.fl. i en komedie om to ældre, der nægter at bøje sig for alderdommen.

Senioruniversitet – 24 foredrag

13. mar - 24. apr

24 fredage er der Seniorhøjskole i Smedjen, Grønnegade Kaserne. Her er seks af de 24 foredrag. Hvad kan vi lære af storbyhistorien?

Liive & Sofia Hedia

14. mar

De to veninder Sofia Hedia og Liive (Live Foyn Friis) - to hovednavne, to koncerter, én aften.

Børneteater: Nattergalen

15. mar

Handlingen udspilles i et fjernt eventyrligt univers fuld af digitale mirakler, hvor man let mister forbindelsen til det, der kommer fra hjertet. Forestillinger kl. 10.00 + 11.30.

Teater: Driving Miles

16. mar

4 jazzmusikere samt 1 fortæller beretter Henning Mankells historie om Miles Davies norske chauffør.

Teater: Den grønlandske mand

24. mar

En forestilling til og om den grønlandske mand. Forestillingen spilles på dansk.

Mad Office

25. mar

To forretningsmænd mødes hver dag i læderagenturet Rucks’s Leather Interiors’ trummerum. One-liners fyger rundt på det mondæne kontor ligesom klæbrige papirark. Attachemapper forvandles til glammende hunde. Slapstick, absurd og vanvittigt.

Teater: Let it rock!

27. mar

En hyldest til The Beatles i anledning af 50 årsdagen for udgivelsen af Let it be

Iona Fyfe

3. apr

Iona Fyfe, folksangerinde fra Aberdeenshire, gæster Danmark for første gang i April 2020. Hun er blevet en af ??Skotlands fineste unge balladEsangere, rodfæstet i sangtraditionerne i det nordøstlige Skotland.

Børneteater: Den grimme ælling

5. apr

Den grimme ælling er Ishøj Teaters musikalske gendigtning af det klassiske eventyr om at være anderledes og at finde troen på sig selv. Børneteaterbrunch.

The White Album

11. apr

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø.

Teater: Camille Clouds brevkasse

15. apr

Mungo Parks dramatisering af Line Knutzons brevkasse.

Teater: Elverhøj

19. apr

Figaros komiske og musikalske "gengivelse" af Elverhøj.

Anders Blichfeldt – Alene på scenen

22. apr

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige.

Human in balance

29. apr

DON GNU er leverandør af et magisk sammensurium af ekstremsport, komedie og kunst, og denne gang sætter DON GNU alt på et bræt! Hovedpersonen er et gigantisk halv tons tungt roterende balancebræt. Et kunstværk i sig selv.

Turen går til Nikolaj Stokholm

6. maj

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show. I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes forstad. Nu er albinoen blevet voksen (næsten) og det er på tide at kigge udad. At betragte os allesammen og ikke...

Turen går til Nikolaj Stokholm – Ekstra show

6. maj

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

Ørkenens Sønner – Fez i en hornlygte

6. sep - 26. sep

Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære!

Linda P- Sabotagehunger

14. nov

Glæd dig til Linda P´s 5. one man show, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede”Fuck-up-gen”.

Seværdigheder

BonBon-Land

60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser. Så meget bliver der hvert år langet over disken i BonBon-land – Næstveds helt egen forlystelsespark, som ligger i Holme-Olstrup lidt uden for Næstved.

Læs mere

Gavnø Go Fly

Gavnøs trætopbane er klar til at tage imod alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne.

Læs mere

Klatrecentralen

Vil du udfolde din indre Spiderman? Så er det af sted til Klatrecentralen - Næstveds nye klatrehal i den gamle Maglemølle fabrik.

Læs mere

Næssi – børnekultur i Næstved

I Næstved er vi så heldige at have den grønne drage-maskot Næssi, som symboliserer børnekulturen i kommunen.

Læs mere

Næstved Legeland

Et univers af hoppeborge, rutsjebaner, bolde, karruseller og sjove forhindringer i alverdens farver. Næstved Legeland inviterer til fri leg, tumlen og hygge for hele familien.

Læs mere

Zoopark Sydsjælland

Der findes kun én hvid tiger i hele Norden, og den findes i Zoopark Sydsjælland. Faktisk findes der blot omkring 150 hvide tigre på verdensplan, så det er ganske unikt, at den sjældne tiger kan opleves i Næstved.

Læs mere