Aktiviteter - Se seværdigheder

Sylvester Larsen & The Man

4. mar

Sylvester er født og opvokset i København søn af Danmarks mest populære sanger Kim Larsen, der gik bort i 2018. I årene 1980-83, hvor Kim og familien var bosiddende i New York, og her får Sylvester den første musikalske inspiration til sin musik.

Gavnø Slot og Slotspark

- 24. okt

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen, til endnu en fantastisk sæson på Gavnø. Bliv klar med et Gavnø 2021 Sæsonkort, så har du fri entré.

Gavnø Go Fly

- 24. okt

Velkommen til en ny sæson på Gavnø Go Fly. 7 forskellige baner står klar med sjove, spændende og udfordrende oplevelser, lige fra juniorbanens sjove og rekreative aktiviteter til højest oppe i Gavnøs 150-årige trækroner.

Gratis

Få styr på Næstved Kommunes puljer og kassererens opgaver

18. mar

Temamødet er en del af Fritidsudvalgets temamøder i Næstved Kommune og målrettet foreninger og frivillige i Næstved Kommune. Få indblik i de mange opgaver, som ligger inden for kassererens område.

Gode penge – fra privatiseret pengeskabelse til demokratiske penge

18. mar

Rasmus Hougaard Nielsen, Cand. Polit. Økonom holder foredrag om Gode Penge i Folkeuniversitet Holmegaard - Suså.

W/HOLE

18. mar

W/hole følger de to jonglører Samuel Gustavsson og Petter Wadsten og deres fælles fascination af alle hullerne omkring dem. En overraskende fortabelse i et velkendt fænomen, der har ledt dem fra knaphuller til verdens dybeste hul I Murmansk.

Uffe Holm – StayTheFuckHome

20. mar

Da pandemien ramte Danmark og vores verden med ét blev vendt på hovedet. Uffe Holm var i karantæne i et sommerhus i Nordjylland. Og tiden blev brugt til at forholde sig til en hel masse nye spørgsmål.

Slip af med allergi og få mere energi

22. mar

"Allergiens gåde er løst" kunne også være overskriften. Stresseksperten Ole Larsen demonstrerer den metode, han har opfundet til at fjerne de fleste allergier.

Islams kernestof – kursus 7 gange

23. mar - 27. apr

Om Islam: Opståen og kendetegn, Koranen og gudstroen, Ritualer og etik, Udbredelse og kulturel blomstring, Udviklingen i Osmannerriget og moderne islam, Muslimer i Danmark.

USA’s fremtid – efter valget

23. mar

Anne Mørk, Ph.D. i Amerikanske studier holder foredrag om USA's fremtid i Folkeuniversitet Holmegaard-Suså.

DUO B!Z’ART – Ny dato

23. mar

De seneste 15 år har André Roe og Geoffrey Baptiste rejst jorden rundt med deres imponerende show. Det består ikke af store kulisser, flotte pailletjakker og smarte dansetrin. Tværtimod - for at alt hvad de har brug for, er deres hænder.

Trille Band med Mette Marckmann

25. mar

Trille forlod musikscenen i 1988 og efterlod et stort publikum med et kæmpe savn. Men siden skuespiller og sanger Mette Marckmann i 2014 samlede det gamle Trilleband, er de begyndt at turnere rundt i landet.

Påske på Gavnø

27. mar - 5. apr

Kom i særlig påskestemning, når det bliver Påske på Gavnø. Nyd en spadseretur i den friske luft omgivet af forårsblomster og et halvt årtusindes historie. Påskeharen er kommet til Gavnø og har gemt farverige påskeæg i slotsparken, som skal tælles.

Kongernes Fald – Forsoningen

31. mar

Speedway-kongerne i Arena Næstved. De har hadet hinanden af et godt hjerte, de har kæmpet mod hinanden og med sig selv. Mød Danmarks ubestridte konger af speedway, Ole Olsen, Erik Gundersen og Hans Nielsen, når de forsones på scenen.

Dire Straits Jam, Spillestedet Vershuset

1. apr

Dire Straits var et af de førende rockbands fra slut halvfjerdserne og op igennem 80’erne med top-hits som Sultans of swing, Walk of Life, Money for Nothing, Brothers in arms samt mange flere.

ORD: Begyndelsen er nær

6. apr

Fortællecaféen ORD præsenterer publikum for spændende og medrivende fortællinger. Fortælleteater balancerer mellem forberedelse og intuition. Derfor opleves samme fortællers historie sjældent ens, da stemning og publikum nemt påvirker situationen.

Kvik hjerne med sund kost

8. apr

Hjernen er stærkt udfordret med de høje niveauer af stress, som den danske befolkning er ramt af i denne tid. Samtidig ser vi en stigning i forekomsten af depression, demens og alzheimers.

PINK FLOYD PROJECT

9. apr

Koncerten udspringer af "The Division Bell" albummet, men indeholder også en fuldlængde opdateret performance af “Dark Side Of The Moon”.

Hans Scherfig – myter og drømme

12. apr

Cand. mag i kunsthistorie Amalie Grubb Martinussen holder foredrag om Hans Scherfig i Folkeuniversitet Holmegaard - Suså.

Hans Scherfig – myter og drømme

12. apr

Cand. mag i kunsthistorie Amalie Grubb Martinussen holder foredrag om Hans Scherfig i Folkeuniversitet Holmegaard - Suså.

OTHER ROADS

16. apr

Other Roads hører til blandt de bedste engelske folkbands og skaber en spændende og unik sound ved at kombinere musikken med deres utroligt flotte og vellydende vokalharmonier. tilsat footstomping keltiske fiddle tunes.

Danmarks største Tulipanfestival

17. apr - 23. maj

Se Danmarks største og ældste Tulipanfestival i den historiske slotspark på Gavnø. Flere tusinde tulipansorter i eventyrlige farvespil, fremvises i en enestående palette af sorter, bede og sammensætninger.

Hypnose – Nårhh er det bare det!

22. apr

Og ja Hypnose ER en meget enkel og simpel metode til at skabe ekstraordinært gode resultater. Samtidigt er det en langt mere tryg, enkel og lige til teknik, end underholdningsbranchen ynder at fremstiller den.

OCEAN OF OUR MOTION

22. apr

Forestillingen er en sanselig oplevelse og poetisk rejse, der udforsker individets fortabelse i en gruppe af mennesker. Med bølgende bevægelser opsluges individet i et brølende menneskehav af kroppe - der er spot på at leve livet i relation til andre.

Christian Fuhlendorff

24. apr

Mit nye show hedder “Det sjovt!”. Fordi det er det! Den røde tråd er klippet over og budskab og den påklistrede moral er droppet. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd, og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke.

Burhan G – Akustisk 2021 // Vershuset

24. apr

Den danske pop- og R'n'B stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre.

Grøn omstilling i Coronaens skygge – hvor skal pengene komme fra?

27. apr

Dr. Scient. Adm. Jesper Jespersen holder foredraget Grøn omstilling i Coronaens skygge - hvor skal pengene komme fra? i Folkeuniversitet Holmegaard - Suså.

Nik & Jay – Akustisk i Arena Næstved

29. apr

Det bliver til foråret du kan synge med på klassikere som "Boing" og "Ryst din røv" i Arena Næstved, for koncerten med Nik & Jay er udsat til 29. april 2021, torsdagen før Store Bededag,

Troels Gustavsen

29. apr

Troels Gustavsen har rystet NOAH-kappen af sig og træder ind i en ny æra. Med udgangspunkt i en musikalsk genfødsel, har han fundet ind til sin kerne som sangskriver. Den kommende turné står i forandringernes tegn - med fuldt band og fornyet kreativitet

Sebastian Band

30. apr

Sebastian Band i Arena Næstved - De største sange er med dig hele vejen. Sebastian har sat musik til vores liv de seneste 50 år, og det fejrer ham med en tur rundt i landet med alle de største sange og sit fænomenale band.

Skab et trygt fritidsliv for børn og unge og håndter situationer, hvor grænser overskrides

3. maj

Temamødet er en del af Fritidsudvalgets gratis temamøder i Næstved Kommune og målrettet foreninger og frivillige i Næstved Kommune. Hvordan man forebygger, opdager tegn på og handler ved fx overgreb hos børn og unge.

Rønnebæksholm No Stranger or lover to me

6. maj

Leder af Rønnebæksholm, cand. mag Lotte Juul Petersen holder foredrag om udstillingen - No Stranger or lover to me. Udstillingen kan ses fra 3. april til 30. maj 2021 på Rønnebæksholm.

The White Album

6. maj

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner.

ORD: I al fortrolighed

11. maj

Tones & Tales byder på nye oplevelser med fortællinger til ORD. Hver aften med Tones & Tales inviteres en musiker indenfor i historierne. Musikerne kender kun aftenens tema, men har ikke kendskab til historierne som de skal sætte musik til.

MALURT i Arena Næstved

14. maj

Til foråret 2021 får vi energiske Malurt på scenen i Arena Næstved. Malurt blev gendannet netop for at tage en sidste tur med ægte rock, 40 år efter deres debutalbum, og billetterne blev revet væk i starten af året.

ORD: Jeg var der selv

8. jun

Fortællecaféen ORD præsenterer publikum for spændende og medrivende fortællinger. Fortælleteater balancerer mellem forberedelse og intuition. Derfor opleves samme fortællers historie sjældent ens, da stemning og publikum nemt påvirker situationen.

Foredrag – Hella Joof

10. jun

Hella Joof kommer til Arena Næstved med sit foredrag "Mit liv som hun". Vi skaber en intim og varm atomsfære omkring en kvinde med en hel del på hjerte.

Lis Sørensen & Band

11. jun

Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator’, ’Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere.

Gavnø Classic Autojumble

13. jun

Oplev klassiske veteranbiler udstillet i den historiske slotspark på Gavnø. De er dér alle sammen; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, militærkøretøjer, sportsvogne og cykler.

Fistful of Dollars

24. jun

Fistful of Dollars er født på et værtshus, og spiller country med attituden og energien herfra; de kan spille country for rockfans og omvendt. Live er de uovervindelige.

Thomas Warberg: Et storslået menneske

25. jun

“Et storslået Menneske” stiller skarpt på de mange subjektive versioner af virkeligheden som vi bliver konfronteret med i hverdagen. Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud.

Musik over Præstø Fjord Nordiske Folk Festival

5. aug - 8. aug

Musik over Præstø Fjord er stedet hvor man er tæt på musikken. Man er tæt på musikerne. Tæt på hinanden. Alle er til fest sammen, i den helt særlige magiske atmosfære i fællesskab om musikken. Og det er netop det folkemusik kan.

Liljefestival på Gavnø

14. aug - 19. sep

I den historiske slotspark kan du opleve hundredevis af farverige og forskelligartede liljer, når vi indbyder til Liljefestival i august og september – afhængig af den danske sommer.

Herregårdenes Dag på Gavnø

15. aug

Kom gratis med til Rundvisning til Herregårdenes Dag 2021. Tilmelding skal ske i forbindelse med køb af entré til Gavnø Slot og Slotspark online.

Ultimate Rock´n´Roll – Michelle Birkballe & Band

4. sep

To af landets absolut sejeste stemmer mødes, når Michelle Birkballe gentager succesen og endnu en gang inviterer Danmarks rock ’n’ roll konge Rock Nalle med på landevejen i 2021.

Things We Do For Love

23. sep

Peter Busborg/Jørgen Thorup/Ivan PedersenThings We Do For Love er en fantastisk blanding af maximal rutine, forskellige vidtspændende karriereforløb, unikke musik-personligheder, der hver især excellerer på sin måde med det vokale og sangskrivning.

Mark le Fêvre – HELDIG

6. okt

Med showet HELDIG er Mark på en mission, han selv omtaler som: ”At få grinet tilbage, når der til tider ikke er skide meget at grine af”. HELDIG kredser bl.a. om at få en chance til, at omfavne de bump livet giver en på vejen.

Mike Andersen Band, Spillestedet Vershuset

30. okt

Koncerten med Mike Andersen i Vershuset er på grund af Corona-situationen flyttet til fredag d. 12. februar 2021. Allerede købte billetter til koncerten d. 8. maj 2020 vil være gyldige til koncerten i Vershuset fredag d. 12. februar 2021.

Jul på Gavnø

5. nov - 14. nov

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Jul på Gavnø. Nu, snart 15 år senere, har den gode julestemning vokset sig stor, og er i dag Danmarks største julemarked.

Skerryvore – SCO, Spillestedet Vershuset, Ny dato

13. nov

Skerryvore fra Skotland er folkrock i opdateret udgave. Traditionerne får et kæmpeskud energi, og skulle der ryge noget cajun, country og pop med ind i og ud af sækkepiberne, violinen og harmonikaen.

Allan Olsen Solo

13. nov

I 1981 legede Allan Olsen med tanken om at leve af sin. Hér 40 år senere har han aldrig bestilt andet end at skrive sange og spille dem for folk. Det vil Allan Olsen fejre med en meget fin 40-års jubilæums-turné i efteråret 2021.

Dizzy Mizz Lizzy

1. apr

Har du længtes efter den ægte lyd af Dizzy, så hør den først i Arena Næstved, hvor bandet har premiere på deres helt nye album, Alter Echo. Dizzy Mizz Lizzy trykker den af i et brag af en rockkoncert.

Tobias Dybvad – Levemand

12. maj

Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet? spørger Tobias Dybvad i sit nye stand-up show Levemand. Showet hylder det positive livssyn, bl.a. gennem historier om hans eget opgør med den “indre dumme stemme”.

Seværdigheder

Arena Næstved

Arena Næstved er Sydsjællands nye mødested for sport, kultur og events. Arenaen er placeret i forlængelse af de eksisterende idrætshaller og Næstved Stadion. Her har der været afholdt store koncerter med navne som Nik & Jay og Rasmus Seebach.

Læs mere

Billeder i lys

Billederne kan være forholdsvist svært tilgængelige i al deres enkelhed. Inspirationen er størrelser, linjer, komposition, farvesammensætninger samt sidst, men vigtigst, rummelige oplevelser.

Læs mere

Bio Næstved

Bio Næstved er en biograf med historie. Biografen blev oprindeligt grundlagt i Jernbanegade 7 i 1906 – kun to år efter hovedstadens første biograf. Siden flyttede biografen i 1951 til Kattebjerg 5, hvor den ligger i dag.

Læs mere

BonBon-Land

60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser. Så meget bliver der hvert år langet over disken i BonBon-land – Næstveds helt egen forlystelsespark, som ligger i Holme-Olstrup lidt uden for Næstved.

Læs mere

Børnekor i Sct. Peders Kirke

Så starter børnekorene "Spilopkoret (6-9 år)" og "YoungChoir (10-14 år)" igen i Sct. Peders Kirke. Vi glæder os til den kommende forårssæson!

Læs mere

Danmarks største tulipanfestival

Det er netop i disse dage, at Danmarks største tulipanfestival kan nydes i den smukke slotspark. De førende løgavlere i Danmark, England og Holland viser deres ypperste præstationer.

Læs mere

Dansk Rakkerpak & Faster Cool – Næstveds Internationale Egnsteater

Dansk Rakkerpak er Næstved Kommunes egnsteater, som tilbyder forestillinger for store og små på gader og stræder og i deres egen teatersal.

Læs mere
Gratis

Den sidste kvinde

Gratis videowalk i Rådmandshaven - Levende historieformidling i byrummet! Start ved springvandet Fontænen i Rådmandshaven.

Læs mere

Du har idéen – www.SkabNaestved.dk giver dig overblikket

En ny hjemmeside har set dagens lys. Www.SkabNaestved.dk er en ny online projektguide, som skal gøre det så nemt som muligt at få ting til at ske i Næstved.

Læs mere