Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Youngtimer.dk-træf hver TIRSDAG

17. apr - 25. sep

Frem med Lagunaerne, Xantia, 306’ere, Fiat Coupe og Supra A80 – samt alle de andre herlige biler I har! Vi ser frem til endnu en sæson med Youngtimer.dk-træf i Næstved på Grønnegades Kaserne Kulturcenters parkeringsplads.

Gratis

Udstillingsåbning ‘Material World’ på DesignMuseum Næstved

19. sep

Kom med til åbningen af vores nye særudstilling 'Material world'. I udstillingen ’Material World’ vises kulminationen af tre års udforskning i materialernes verden, hvor eleverne har arbejdet med forskellige indgange til håndværksteknikker og design.

Udstilling ‘Material World’

19. sep - 26. okt

Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole Bornholm, Craft – Glass and Ceramics, sendte i juni 2018 11 nye designbachelorer i keramik og glas ud i verden. De 11 designere står bag udstillingen 'Material World', som kan ses på DesignMuseum Næstved.

Gratis

Vores fælles fremtid – en studiekreds

19. sep

Næstved Bibliotek starter en ny sæson i studiekredsen "Rettidige refleksioner". Denne gang er emnet "Vores fælles fremtid?". Tovholder Jakob Jespersen vil lægge op til læsning og debat omkring fremtiden for vores fælles samfund.

Onemanshow: Kaffe og Kærlighed

19. sep

Hovedpersonen opsluges af sin egen enorme taske og befinder sig pludselig på en gådefuld café. Serverer de mon kaffe her – eller kærlighed? Som på en virkelig café sidder publikum tæt.

Teater: Orpheus

19. sep - 10. apr

Sydsjællands største kulturcenters program for moderne scenekunst byder på oplevelser ud over det sædvanlige. Der venter fem forestillinger, og med den nye Orpheus-billet i hånden, er du sikret plads til alle fem forestillinger.

Fyraften på Næstved Museum: Holmegaard Glasværk – i fortid og fremtid

20. sep

Holmegaard Glasværk åbnede i 1825 i Fensmark nær Næstved og lukkede med finanskrisen i 2008. Med dets næsten 200-årige historie er det derfor både det første og sidste glasværk i Danmark. Foredraget giver en introduktion til Glasværkets historie.

Christian Fuhlendorff går over i historien ll (del 2)

20. sep

Man siger jo, at alle veje fører til Rom, hvilket betyder, at alle veje også fører derfra. Så det er et godt sted at begynde. Igennem krige, opfindelser, riger der falder, og andre der bliver skabt, finder vi frem til netop nu.

Næstved Cup 2018

21. sep - 23. sep

Næstved/Herlufholm Håndbold afholder for 38. gang Næstved Cup. De ca. 3.000 deltagere spiller i hallerne - i og omkring Næstved Kommune.

Sherpa, Spillestedet Vershuset

21. sep

Sherpa er en ny dansk indiepop duo, Tore Nissen og Carsten Sherpa. De er klar med en række sange, der viser præcis hvad de står for: fra mørk og melankolske ballader til festlig teatralsk popmusik.

Gratis

Fedt speedway ræs i Glumsø

22. sep

Kom og hep på Mikkel Bech, Glenn Moi, Marius Nielsen, Dominik Möser og Chris Gade.

Gratis

Gratis workshop – Design din egen lampe

22. sep

Vi giver nyt liv til gamle lamper og andet genbrugsmateriale ved at blande gamle lamper, plastikbøtter, legetøj, keramik m.m. og bygge nye lamper af det.

Ninni Lodahl Gjessing i Kunstforeningen

22. sep - 28. okt

Motiverne er dels portrættet, dels bevægelse i form af dans og musik. Dansemotivet virker tilsyneladende let, men i virkeligheden fortæller det historien om det afgørende i at turde være til stede i nuet.

Jazzfest i Gl. Ridehus

22. sep

Jazzfesten starter med en Streetparade fra Vinhuset gennem byen til Gl. Ridehus anført af TC Jazzband og Jesper Emil i front. Vi skal genopleve de sjove, dejlige oplevelser, vi har haft på blandt andet Femø Jazzfestival og Snake City Jazzfestival.

RobinSamse & Lasse Vestergaard

22. sep

Efter en udsolgt tour er RobinSamse & Lasse Vestergaard endnu engang klar til at indtage landets scener. En verden af sjov og ballade, computerspil, kreativitet, venskab og eventyr. Alt dette tager de med sig på deres nye showtour i 2018.

Efterårets Transformation – Yin yoga for balance i kroppen

23. sep

Tiden er inde til at høste og transformere sommerens energi. I efteråret kan vi opleve følelsen af melankoli, som minder os om altings foranderlighed. På workshopen vil fokus være på at reorganisere energierne mellem yin og yang, over- og underkrop.

Næssis Musikklub

23. sep - 31. mar

Næssis Musikklub er for alle børn i Næstved Kommune, som er mellem 4 og 9 år. Som medlem af Næssis Musikklub får barnet adgang til fire årlige familiekoncerter samt Næssis Nytårkoncert.

Næssis Musikklub: Drums Across

23. sep

Efter at have turneret i 20 år med forskellige historier er Drums Across nu klar til at gå nye veje med en koncert, hvor sangene er indøvet på forhånd, men hvor det musikalske arrangement bliver til på stedet.

MIRAKOLINAS FODBAD

23. sep

FASTER COOL præsenterer en boblende børnteaterforestilling med havfrue og teatermagi. Når Mirakolina har sine fødder under vand, bliver hendes fødder til en havfruehale. Hun lægger øret til sin konkylie, hører havets brusen og bryder ud i sirenesang.

Forpremiere på “Journal 64”

23. sep

Thrilleren er baseret på forfatter Jussi Adler-Olsens bestseller om Afdeling Q, og denne gang gør nogle håndværkere et uhyggeligt fund i en ældre københavnsk lejlighed. Her finder de tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads?

Undervisning i Mavedans Fortsættere

24. sep

Har du styr på mavedansens grundtrin og klar på lidt mere avancerede kombinationer, teknikker og koreografi, så er dette holdet for dig!

Undervisning i Mavedans Begyndere

24. sep

Er du træt af fitness - så prøv mavedans! Mavedans er en blid danseform, der kan danses af kvinder i alle aldre.

EKSTRA SHOW ! Jan Gintberg- Gintberg Red(d)er Verden

25. sep

Den folkekære stand-up-komiker, Jan Gintberg er i 2018 klar med et nyt show og lægger vejen forbi Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Han er nu klar til at påtage sig en ny stor opgave – at redde verden.

Teaterforestilling: Sne

25. sep

Vigga Bro ledsaget af to musikere fortæller om sin livs rejse.

Gratis

Vi holder hackerne ude

26. sep

Hvad kan du selv gøre for at holde hackerne ude? På dette kursus kan du lære de helt grundlæggende regler for sikker færden på nettet.

Gratis

OASEN skal indvies

26. sep

Socialpædagogisk Center og Ældredistrikt Nord inviterer til nogle hyggelige timer ved indvielsen af Røjleparkens nye træningsfaciliteter i ”OASEN”, som har fokus på motion, sanselighed og socialt samvær.

The Bodyguard

26. sep

Gense filmen 'The Bodyguard', der med sine over 25 år på bagen, er blevet en af de helt store klassikere, og den 26. september kan du se det romantiske drama på det store lærred i Nordisk Film Biografer Næstved!

Jan Gintberg Jan Gintberg Red(D)er Verden

26. sep

Den folkekære stand-up-komiker, Jan Gintberg er i 2018 klar med et nyt show. Efter at have svaret på alle livets store spørgsmål i showet, ”Det store spørgsmål” fra 2015, er han nu klar til at påtage sig en ny stor opgave – at redde verden.

Underholdning ved Natasja Lee Dickinson

26. sep

Oplev en af Danmarks store stemmer. Natasja er en sangerinde og musiker med en unik og karakteristisk stemme, som er vokset op i Fuglebjerg området.

Gratis

Mandeaften i Kræfthuset

27. sep

Har du lyst til at deltage sammen med en grubbe mænd på 10- 15 personer med kræft, eller som har haft kræft. Vi laver mad i fællesskab og får en god snak, måske sidemanden har det samme problem, som du har. Vi har også aktiviteter i eller udenfor huset.

Bøf, bog og bif

27. sep

Til Bøf, Bog og Bif spiser vi i Café Rejseladen, hører om bogen "Hustruen" bag filmen "The Wife", som vi efterfølgende ser i Glumsø Bio. Vi slutter af med snak om filmen.

KULTURSUPPE med CARSTEN ISLINGTON

27. sep

KULTURSUPPE med historiefortælleren Carsten Islington som hovedret, Han vil diske op med historier fra det virkelige liv under mottoet: “Ingen kan huske en vittighed, men alle kan huske en morsom historie.

TRIP – om Eik Skaløe og Steppeulvene

27. sep

Iben Lassesen giver et personligt oplæg om sin bror Eik, som døde i 1968. Efterfølgende vises portrætfilmen "Kun for forrykte – om Eik Skaløe og Steppeulvene". Steppeulvene udgav det, der betragtes som det første danske rockalbum, HIP.

Per Christian Frost & Band

27. sep

Det har været travle år for PER CHRISTIAN FROST. Men nu er det igen blevet tid til en turné i eget navn for én af Danmarks mest kendte og anerkendte musikere og hans forrygende band. Han kommer med den første koncert i 18/19-sæsonen af EN til 10.

EN TIL 10

27. sep

Grønnegades Kaserne Kulturcenter præsenterer:En til 10Partoutbillet til 10 koncertoplevelser i 18/19. En til 10-partoutbilletter giver indehaveren adgang til ti særlige koncerter fra Grønnegades Kaserne Kulturcenters program.

Ida Corr, Spillestedet Vershuset

28. sep

Når Ida Corr drager på akustisk turné til efteråret bliver musikken leveret helt tæt på publikum og i øjenhøjde. Glæd dig til festlige popsange og rørende ballader spillet i nye fortolkninger.

Club Crazy Arena – Kongsted & Topgunn

28. sep

Arena Næstved og Crazy Daisy Næstved går sammen og leverer den vildeste cirkusfest d. 28. september 2018! Så sæt kryds i kalenderen og køb billet til d. 28.9.18 hvor Kongsted og TopGunn giver en fed koncert i Arena Næstved!

Forkæl dig selv – fra top til tå fra inderst til yderst

29. sep

Skru op for din indre ro, sundhed og lækkerhed med 4 timers kombineret yoga, ernæringsterapi og faceyoga. Du er i centrum og vi har sammensat dagen med det bedste fra hvert vores univers, for at skabe den bedste forkælelsesdag for dig.

Gratis

Middagsmusik med Marcus Winther-John

29. sep

Det er en blanding af interview og koncert, hvor man får indblik i kunstnerens musikalske karriere. Det er "lokale" Rasmus Hedeboe, som akkompagnerer på guitar, og som præsenterer og interview Marcus Winther-John.

Forpremiere på “Smallfoot”

29. sep

Kom til forpremiere på Smallfoot

Sanne Salomonsen, Spillestedet Vershuset

29. sep

I 2017 spillede Sanne Salomonsen blandt andet Smuk Fest foran et hav af mennesker, og samme år udgav hun albummet Baby Blue. I år er hun på alles læber med sin tv-optræden hver fredag i X-faktor.

Scorpions Tribute & Ozzy Jam, Spillestedet Vershuset

29. sep

Kom med på en musikalk tidsrejse, og oplev 50 års international rock historie - fortalt og udført med kærlighed til musikken - og kærlighed til SCORPIONS! Og oplev Ozzy Jam. der sætter en ære i at ligge så tæt som muligt op ad Ozzys visuelle stil og lyd.

DM i Motocross på Nisseringen

30. sep

Kåring af Danmarks bedste motocross kører foregår på Næstved motorklubs baner. Her er lagt op til en hæsblæsende dag med masser action og godt ræs.

Børneteaterforestillingen “Søndag” med dukker

30. sep

Hvad sker der med kærligheden, når ens forældre skal have en ny baby? Søndag er en følsom og varm forestilling, som knuger i maven på publikum. Torstens mor skal have en baby. Torstens dårligste ven, Willy, ved godt hvorfor...

Koncert med Ensemble Storstrøm, Kompagnihuset

30. sep

Musik af Beethoven, Mozart, Bozza og Dohnányi.

Strikkebio: “Journal 64”

1. okt

Thrilleren er den fjerde film baseret på forfatter Jussi Adler-Olsens bestsellere om Afdeling Q. Nogle håndværkere gør et uhyggeligt fund i en ældre københavnsk lejlighed - tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar.

Team FOG Næstved vs. Svendborg Rabbits

2. okt

OBS! Vær opmærksom på, at du i stedet for at købe billet til den enkelte kamp kan købe et sæsonkort til alle 12 hjemmekampe i grundspillet. Du får så en fast plads til alle kampene, som er din. Et sæsonkort koster i alt 300 kr.

JOB

2. okt

Ina-Miriam Rosenbaum fik for JOB en Reumert for årets kvindelige hovedrolle.

Foredrag: Kong Alkohol i spadseredragt og høje hæle

3. okt

Anna Marie Aggerholm fortæller om 17 år som alkoholiker. - Hvordan alt og alle omkring hende mistede pusten og lod sig manipulere af hendes benægtelse, løgne, retfærdiggørelser osv.

Marie Key, Spillestedet Vershuset

4. okt

I marts 2018 udkom Marie Key med sit fjerde solo album - “Giganter”. Marie Key har en række gæster med på pladen - både i form af duetmakkere på fire af albummets 10 sange - men også imellem sangene, hvor man hører giganter tale i albummets interludes.

Zumba Fitness & Latin Event med Michael Olesen og Morten Kjeldgaard

6. okt

Karrebæk Idrætsforening inviterer til Zumba Fitness & Latin Event med Michael Olesen og Morten Kjeldgaard, som bl.a. er kendt fra Vild med dans. Det bliver en blanding af Zumba, Latinmix og musical tema som footloose, Grease og Saturday Night Fever.

Kvindemilen (Motionsløb)

6. okt

HGATM arrangerer Kvindemilen, som er et motionsløb for piger/kvinder i alle aldre og en del af Lyserød Lørdag - Støt Brysterne. Der er to ruter: 3,75 km eller 7,5 km som er lagt i den smukke Herlufsholmskov.

Koncert med Bomles Venner i Glumsø Biograf

6. okt

Bomles Venner kommer og spiller i Glumsø Biograf & Kulturhus, hvor der inviteres indenfor til fællessang og fantastisk stemning med alle de gode gamle hits fra Bamses Venner.

The Boy That Got Away, Spillestedet Vershuset

6. okt

Det er uforfalsket og kompromisløs rock med elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, der møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. Buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal.

Gratis

Sansende farver og levende musik – en rejse i malerier og musik

7. okt

Sansende farver og levende musik: Oplev nærværet i omgivelserne og lad dig betage af Cecilie Kildebæk Andersens henførende malerier og Kasper Krebs og Marie Kildebæks forførende musik og sang.

Tangokursus Argentinsk Tango

9. okt - 6. nov

Tangoforeningen for Næstved og Omegn arrangerer kursus for begyndere og letøvede. Kom og lær denne interessante dans, hvor det ikke er vigtig at optræde, men at være i dansen sammen med dansepartneren.

Gratis

ONE DAY – Prioriter dit salg

10. okt

Deltag i dette gratis kursus og bliv bedre til at prioritere og målrette salgsindsatsen i din virksomhed med henblik på at opnå vækst og overskud på bundlinjen.

Simon Talbot Make Denmark Great Again

10. okt

Simon Talbot hoppede ombord på et fly til USA for at jagte 'The American Dream'. Det er der kommet et standup-show ud af, som Talbot turnerer landet rundt med i efteråret 2018.

Scandinavian Old Stars

11. okt

Scandinavian Old Stars består af rutinerede musikere fra den danske traditionelle jazzscene. Scandinavian Old Stars spiller traditionel jazzmusik – New Orleans, Gospel, Dixieland og tidlig swing iblandet et par gamle danske slagere – med andre ord: Meget ”fodvenlig” jazz, som egner sig godt til det danseglade publikum, og god musik...

Kähler By Night: Kähler for folket

11. okt

Mange kender de spændende kunstnere, som arbejdede hos Kähler. Men det der gav smør på brødet hos Kähler var også i høj grad den store produktion af keramik til hverdagen.

Laura Mo

12. okt

Laura Mo inspireres af Af skiffle-kongen Lonnie Donegan. Af prærien. Skoven. Frihed. Tove Ditlevsen. Af min hjertenskær. Af at rejse på 3. klasse. Af John Mogensen. Svante. Af min far.” Alt dette blandes med melodier og toner i Lauras hoved.

Zapp Zapp, Spillestedet Vershuset

12. okt

Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod blandt andet klart, da de i juni samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli.

Jivamukti Yoga workshop med Tanja Ottesen

13. okt

Deltag i Jivamukti workshop og bliv fysisk udfordret og mentalt beroliget, mens du får udvidet din spirituelle bevidsthed. En workshop, der forbinder de fysiske, filosofiske og åndelige aspekter af yoga.

No More Jacks

13. okt

Mod Nye Tider - Et musikalsk strejftog gennem 60'erne og ind i 70'erne. Hvad skete der med musikken? Var de gamle toner nu for altid fortid? Eller levede den gode melodi videre i de nye sange?

Gratis

Designværksted i Børnekulturhuset

16. okt - 17. okt

I efterårsferien holder Børnekulturhuset åbent tirsdag og onsdag for børnefamilier. Sammen med billedkunstner Tanja Leander skal I arbejde med abstrakte udtryk og skabe jeres eget unikke design.

Annika Aakjær, Spillestedet Vershuset

18. okt

Annika Aakjærs optræden har været en hybrid mellem musik og komik, og målet har været at få publikum til at grine og græde. Efter et par år med fokus på band koncerter, er tiden nu moden til at Annika kaster sig over sit første regulære one-woman show.

Jens Unmack, Spillestedet Vershuset

19. okt

For første gang nogensinde tager Jens Unmack afsted helt alene med numre fra det store Love Shop-katalog og fra hans solo-albums. Med plads til at grave dybere i teksterne og historierne bag.

Sko/Torp, Spillestedet Vershuset

20. okt

Med godt 80 koncerter Danmark årligt er Sko/Torp et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands. Sangene fra deres bundsolide bagkatalog, der strækker sig over adskillige årtier, har fået nyt liv i intime, akustiske rammer.

Forestilling: Kroppen

22. okt

En visuel rejse igennem kroppen. Forestillingen ”Kroppen” vil prøve at gøre op med det kommercielle syn på kroppen og give kroppen dens naturlighed tilbage.

Mindful Yin – 8 ugers forløb

24. okt - 12. dec

Et forløb over 8 uger for dig, der gennem mindfulness, meditationer og yoga ønsker at sætte tempoet helt ned, mindske stress og øge nærværet overfor dig selv og din verden omkring dig.

PHLAKE

25. okt

Efter adskillige udsolgte koncerter på spillesteder i hele landet, åbner Phlake nu dørene til en anderledes og unik koncertoplevelse. Med titlen ’Can We Talk?’ inviterer de i efteråret 2018 publikum helt tæt på.

Halloweenfest for 3 – 5 klasse

26. okt

Kom til årets (u)hyggeligste Halloweenfest i Glumsø Biograf og Kulturhus når vi igen har pyntet den gamle biograf op til ukendelighed, sørget for et stort lysshow og forberedt sjove konkurrencer.

The Tarantino Twist Show, Spillestedet Vershuset

26. okt

The Tarantino Twist Show er et show, der i bedste Tarantino stil forvandler Vershuset til vandhullet i en støvet flække, med skarptskårne karakterer, bragende musik og et hav af pikante detaljer.

Fistful of Dollars

27. okt

Når det suveræne americana-rockband Fistful of Dollars' lyd brager ud over scenen, er det en gruppe garvede og dygtige danske musikere, der spiller et mix af folk, rock, blues og country tilsat et strøg af skandinavisk højt til loftet.

Koncert med Elisabeth Westenholz – klaver

28. okt

Musik af Beethoven, Carl Nielsen og Fr. Schubert.

Foredrag med Matilde Kimer

1. nov

Matilde Kimer fortæller om Rusland og livet som udenrigskorrespondent - om Putin og konfrontationerne med Vesten – men også en række almindelige russere. Både dem, der forguder Putin og hans politik, og dem, der slås for at ændre kursen.

Foredraget Godhavnsdrengen

1. nov

’Godhavnsdrengen’ Poul Erik Rasmussen fortæller om tiden på børnehjemmet Godhavn. En tragisk historie, som filmen ’Der kommer en dag’ er baseret på. En fortælling om en opvækst med systematisk tæsk og psykisk terror.

ØSTKYST HUSTLERS

1. nov

Vi skal tilbage til 1998 for at finde Østkyst Hustlers’ sidste studiealbum. Men de tre hiphop-pionerer Jazzy H, Bossy Bo og Nikolaj Peyk har ikke ligget stille siden. Tværtimod har de opbygget et solidt renommé som et af landets bedste live-acts.

Blues Paradise Festival

2. nov - 3. nov

Arena Næstved kan nu med stolthed offentliggøre frugten af en lang planlægningsfase med Arena Nord i Frederikshavn og Peter Astrup Blues Productions – festivalen Blues Paradise 2018, der præsenteres i samarbejde med Næstved IF.

Blues Paradise Festival

2. nov - 3. nov

Arena Næstved kan nu med stolthed offentliggøre frugten af en lang planlægningsfase med Arena Nord i Frederikshavn og Peter Astrup Blues Productions – festivalen Blues Paradise 2018, der præsenteres i samarbejde med Næstved IF.

BRYAN ADAMS TRIBUTE

2. nov

Èt af Danmarks ypperste tribute-bands, Bryan Adams Tribute, besøger Næstved og giver koncert i Ny Ridehus.

Flashback80 – 80’er fest, Spillestedet Vershuset

2. nov

På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. Flashback 80´s, Danmarks fedeste 80er orkester er klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til de sprudlende farverige 80er dage.

Danmarks største Julebazar

3. nov - 11. nov

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Julebazar på Gavnø Slot. Nu, snart 12 år senere, har den gode julestemning vokset sig stor, og er i dag Danmarks største julemarked. 150 stande over to weekender.

The Electric Nomads (US/DK), Spillestedet Vershuset

3. nov

Det populære jazz-funk band, The Electric Nomads, er tilbage med alle de oprindelige verdensstjernemusikere. Det intense sammenspil, spilleglæden og de dybe grooves er noget af det, deres mange fans beskriver som kernen i dette ægte liveband.

Teater: Nautilus

6. nov

Mimeteater i fingerknipsende tempo. Er det muligt, at mennesker drømmer med det ene formål i sidste ende at kunne gøre verden til et bedre sted? Det spørgsmål stiller den newzealandske performerklovnen Trygve Wakenshaw sit publikum – uden at sige et ord.

RaketVækst – forretningsudvikling for de ambitiøse

7. nov - 9. nov

Ønsker du ny viden og handlingsplaner til at justere eller udvikle din virksomhed, ændre ledelsesformen, nå nye mål og markeder eller andet? Så deltag i forløbet RaketVækst, hvor undervisningen foregår konkret om lige præcis din virksomhed.

Malende Musikere

7. nov

Troels Trier, Alberte Vinding, Flemming Quist Møller, Lars H.U.G, Johnny Madsen, Randi Laubek, Leif Sylvester – og 13 yderligere kendte navne deltager i en kunstudstilling i Arena Næstved, og slutter af med en unik koncert!

Væk dit Hjertemod gennem arm-balancer og legens kraft

8. nov

Denne 3 timers workshop vil tage dig på en rejse, der vil udvide din forståelse af dig selv og hvordan dybt indgroede tankemønstre kan holde dig tilbage fra at træde helt ind i din sandhed.

Ruben Søltoft – Ting fra min mund

8. nov

I efteråret 2018 er komiker Ruben Søltoft klar med sit andet onemanshow. Nu er han på banen igen, og du kan se frem til endnu et indblik i komikerens excentriske verden.

Kähler by Night: Kähler og Reistrups fabulerende verden – motiver og værk

8. nov

Havmåger, ørne, ænder og løver i keramik folder sig ud på den karakteristiske facade på Kählers værksted. Bygningens udsmykninger er resultat af samarbejdet mellem Herman August Kähler og Karl Hansen-Reistrup, der udvikler kunstkeramikken i 1880'erne.

Bente Kure & Leif Ernstsen

9. nov

Bente Kure og Leif Ernstsen kommer til byen for at levere et forrygende vise-show! Det er vise ord og sprøde kommentarer i et medrivende repertoire, der mest er egne sange og melodier, men også Jeppe Aakjær, Sigfred Pedersen og Halfdan Rasmussen m.fl.

Dan Baird & Homemade Sin (US), Spillestedet Vershuset

9. nov

Rock- og countrylegenden Dan Baird tager sit dreamteam af et rockband, Homemade Sin, med og garanterer en aften med "tre akkorder og en støvsky". Deres megahit ”Keep your hands to yourself” har givet genlyd I hele rockverdenen.

Bierfest Glumsøhallen

10. nov - 11. nov

Bierfest med god tjekkisk øl i store krus og en masse fed musik og show i top klasse .

Vestre Jazzværk

10. nov

Det er lykkedes os at hente Vestre Jazzværk til Orangeriet! Vestre Jazzværk læner sig ikke op ad bestemte forbilleder og stilarter. Inspirationen hentes fra flere forskellige kilder i den klassiske jazz. Jazzklassikerne tilsættes en god portion af de seks musikeres personlighed og erfaring gennem 30-40 år som aktive jazzmusikere, og...

Sebastian med band

10. nov

For første gang siden 2012 samler Sebastian nu et band omkring sig, for at drage på Danmarksturné. Vi glæder os til at opleve ham i Næstved.

Næssis Musikklub: Moussa Diallo Trio

11. nov

De tre fabelagtige afrikansk-danske musikere i Moussa Diallo Trio en ældgammel afrikansk fortælletradition og genskaber den magi, Moussa Diallo selv oplevede som barn, da hans bedstemor fortalte ham eventyr under stjernehimlen i Mali.

Abandoned – Forladte steder med Jan Elhøj og Morten Kirckhoff

14. nov

Jan Elhøj og Morten Kirckhoff har i over 8 år rejst rundt i mere end 30 lande på jagt efter øde og forladte steder og de mange historier, der ligger bag.

Fyraften på Næstved Museum: Dansk glas – fra mundblæst til maskinblæst glas fra 1825 til 2008

15. nov

Da Holmegaard startede produktionen af glas i 1825 var det udelukkende med mundblæste flasker, vinglas, karafler og vaser. Industrialiseringen medførte mere effektive teknikker til at også at præge glasproduktionen. Hør om Holmegaard Glasværk og andre.

Safri Duo, Spillestedet Vershuset

16. nov

Til efteråret kan man opleve Safri Duo på en måde som publikum aldrig har haft mulighed før. En koncert hvor Morten og Uffe også fortæller historien om Safri Duo, en af Danmarks største musikeksportsucceser nogensinde.

Sveistrup, Spillestedet Vershuset

17. nov

Pågående soul, suveræn funk, dyb troværdig vokal. Albummet ”All In/All Out” er komponeret og skrevet af Jakob selv, i samarbejde med Lars Rahbek Andresen og bandet. Det er denne holdpræstation, der gør at albummet fremstår så dynamisk på den fede måde.

Hr. Skæg

18. nov

Den elskede Hr. Skæg kommer til Næstved den 18. november. Han er klar til at optræde for Næstveds børnefamilier, og i Det Store Skoleshow undersøger han om det virkelig er spild af tid at gå i skole?

Poseidon Strygekvartet

18. nov

Musik af Haydn, Fanny Mendelssohn og Schubert.

Nikolaj Nørlund

22. nov

Nikolaj Nørlund har gennem hele sin karriere holdt et højt kunstnerisk niveau med en altid udfordrende karakter i sin musik. Han kommer og giver en af sine velkendte intense og smukke koncerter.

Victor Lander Flygter Hjemmefra Stand Up Comedy Tour 2018

22. nov

Hvis livet var let, ville det ikke være sjovt at leve. De ord ligger Victor Lander en dyd i. At kunne se det sjove i en urimelig situation er en nødvendighed. Det er som cola til pizza: En nødvendighed.

Magtens Korridorer, Grønnegades Kaserne Kulturcenter

23. nov

Et af Danmarks bedste rockbands gæster byen: Glæd dig til en stribe af nye hits sammen med de gamle favoritter, når Magtens Korridorer blæser Næstved bagover.

Ida Nielsen & Band, Spillestedet Vershuset

24. nov

Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Mød Sara Omar

27. nov

Sara Omar, forfatteren bag den meget omtalte bog ”Dødevaskeren”, er gæst på Næstved Bibliotek, hvor hun fortæller om romanen og baggrunden for den.

Taylor

29. nov

James Taylor by Kaspersen, Vuust & Fogh. James Taylor har med sange som “Shower the People”, “Fire and Rain” og ikke mindst fortolkningen af Carole Kings “You’ve got a friend” placeret sig blandt de helt store amerikanske sangskrivere.

Gratis

Jul i Grønnegade

7. dec - 9. dec

Kulturcenteret omdannes til en stemningsfuld julekulisse med markeder og aktiviteter. Her kan du finde årets julegave, jeres juletræ, nyde et glas gløgg, en æbleskrive eller pandekage mens I venter på en tur med bumleekspressen eller hestevognen.

Amaze

7. dec

Jazzsangeren Veronica Mortensen, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte har dannet en spektakulær ny trio, hvor de deler ud af hver deres musikalske speciale til ære for publikum i den søde Juletid. .

Julie Berthelsen – Nordstjerne

9. dec

Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden.

Messias i Sct. Peders Kirke

11. dec

Traditionen tro præsenterer NEMF Camerata Øresunds slanke version af Händels Messias med bare 12 sangere under ledelse af violinist Peter Spissky.

DANSK SLAGER PARADE 2019

12. jan

Medvirkende: Bjørn Tidmand, Bjarne Lisby, Pernille Schrøder, Anne Kari Broberg, Louise Espersen, Karin Strand-Holm, Klaus & Servants.

Næssis Nytårskoncert

13. jan

Årets mest traditionsrige koncert for Næstveds børnefamilier, hvor Næssi både fisker, bygger, maler, bager og meget mere. Kom og dans sammen med Næssi, Ulla Abdullas Cocobongoband og 500 andre glade børn og voksne.

Sonja Hald

26. jan

Klæk’ sagde det, da Sonja Hald fulgte op på 'Vækstplanen' med deres andet album den 25. februar 2017. Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge.

Duo B!z’art – klaver for fire hænder

27. jan

To pianister - fire hænder - et klaver!

DUO B!Z’ART

27. jan

Den internationalt anerkendte duo b!z'art byder på klassisk klaverspil i verdensklasse. De to musikere André Roe og Geoffrey Baptiste har forbløffet og overrasket verden over med deres utraditionelle greb om den klassiske musik.

Brian Downey’s ALIVE AND DANGEROUS

31. jan

Brian Downey har fundet sammen med guitaristen Brian Grace fra hjembyen Dublin i Irland. Grace har tidligere spillet med bl.a Brush Shields (Skid Row) og Andrew Strong (The Commitments). Han betegnes som én af Irlands bedste guitarister.

Teitur Solo

8. feb

Flere kender sangene ”I Was Just Thinking”, ”Josephine” og ”You’re The Ocean” som i dag frem står lige smukke og nutidige. Siden er der udkommet ni studiealbum, og endnu flere hits. Det nye album "I Want To Be Kind" kredser om at finde sin ro, sit hjem.

Laura Illeborg

9. feb

Tilbage i en ny LIVE konstellation med sin gamle makker Niels Dahl (Vildnis) på kontrabas og en af landets bedste guitarister, selveste Knud ”er Gud” Møller (Johnny Madsen) - som også har produceret den nye plade.

Bjarke Falgrem og Paolo Russo

10. feb

Violin og klaver/accordeon i sublimt sammenspil.

TV-2

20. feb

For først gang i snart to årtier, drager TV-2 ud på en koncertturné, hvor publikum sidder ned. Den 20. februar 2019 spiller de for deres fans i Ny Ridehus på Sydsjællands største kulturcenter.

SANNE SØNDERGAARD

21. feb

Som de fleste kvinder har Sanne Søndergaard et anstrengt forhold til kontrol. For lidt kontrol er lig med katastrofer og kønssygdomme. Men for meget kontrol betyder, at folk ser dig som en pernitten perfektionist, en sygelig 12-talspige, en emsig kælling.

Karl William – Livet, faldet og alt det andet

22. feb

Livet, faldet og alt det andet - tour! Den matcher albummet, med samme navn, som udkommer den 5. oktober. Det er nye fortællinger om, hvordan Karl William har det. 

Næssis Musikklub: Sax Kontra Bas

24. feb

Der er musikalsk mobning på programmet, når duoen Sax Kontra Bas går på scenen. Den blærede bassist driller saxofonisten, fordi hans instrument er beskidt og skrammet, men hver gang den bliver vasket, bliver den en anelse mindre.

Teater: 5 Soldiers

24. feb

Følg 5 soldaters relationer og følelsesliv under eksercitstræning inden de kastes ned i den afghanske kampzone, dramatisk kæmpende mod den usynlige fjende og ”back home” til rehabilitering.

MICHELLE BIRKBALLE OG ROCK NALLE

1. mar

Det er to meget forskellige generationer, der mødes, når Michelle Birkballe med Band stiller sig ved siden af Rock Nalle. Men musikalsk er rødderne solidt plantet det samme sted - nemlig i den sorte amerikanske musik - rock’n’roll, soul og blues.

Dodo & The Dodo’s Akustisk

2. mar

De 5 originale bandmedlemmer vil spille det kæmpestore bagkatalog med sange som "Sømand Af Verden", "Vågner i Natten" og "Giv Mig Skibene tilbage" i nye akustiske arrangementer.

Helmut Lotti

2. mar

Den internationale crooner Helmut Lotti kommer til Danmark! Og du kan opleve ham i Arena Næstved.

Concerto Copenhagen – i Næstved

7. mar

Strygeoktetter af Niels W. Gade og Felix Mendelssohn. Ledelse: Peter Hanson. I samarbejde med NEMF og Skt. Jørgens Kirke

PRINCE TRIBUTE

14. mar

The Purple Xperience er et band uden lige. Fem mand høj, og fra Princes fødeby Minneapolis i Minnesota. Dr. Fink og Marshall Charloff har skabt den bedste og mest autentiske gengivelse af Prince og The Revolution. De kommer nu klar til Skandinavien.

Folkeklubben

16. mar

Når Folkeklubben i foråret 2019 over 18 koncerter drager på forårsturné, er det med en hel stribe nye sange i ryggen. Om de kommende koncerter siger bandet: ”Vi går efter at skabe et poetisk rockbrag af en aften!

Mark Le Fevre BØVL

20. mar

Comedy tour 2019 – One-man showet, som tilmed er Marks debut, bliver en vidunderlig blanding af personlige historier og skarpe jokes, der vil få folk til at være flade af grin - og for en aften glemme alt om små og store problemer.

Pop-legende besøger Næstved igen

21. mar

Til næste år kommer Anne Linnet igen til Næstved som en del af sin store jubilæumsturné for det legendariske gennembrudsalbum "Jeg er jo lige her". Sæt et stort kryds i musikkalenderen den 21. marts 2019.

Other Roads(SCO/UK)

23. mar

Other Roads blev dannet i 2009 og hører i dag til blandt de bedste moderne engelske folkbands. Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra smukke, følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes.

Nephew i Arena Næstved

23. mar

Syng med på både nye og gamle gigant-hits, når Nephew gæster Arena Næstved i foråret 2019.

Sunding, Winding og Carl Nielsen

24. mar

Melodierne er alle af Carl Nielsen. De bliver spillet i stil med den svenske jazzpianist Jan Johanson - og alligevel typisk dansk!

Jacob Dinesen

29. mar

I 2017 erobrede den kun 22-årige Jacob Dinesen de danske spillesteder - med en kæmpe fanskare til følge. Men i 2019 er Jacob og hans band igen at finde ude på spillestederne - også med nye sange fra hans kommende album.

Næssis Musikklub: Svøbsk

31. mar

Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller koncert. Violinens toner vækker harmonikaen til live, trommerne lokkes frem og klaveret bliver slået op.

Sara Grabow og den gamle sangskat

4. apr

Alle tiders danske klassikere: Den musikalske pigetrio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30'erne til 60'erne.

Arier fra den klassiske opera

7. apr

Elever fra Det Kgl. Teaters Operaakademi.

Teater: RANDOM

10. apr

I RANDOM favnes tilværelsens kaos i en udgakket musikalsk teaterkollage, hvor der leges med menneskets tilbøjelighed til at forsøge at skabe mening i det tilsyneladende meningsløse.

Gary Snider med kor.

28. apr

Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund.

Hvam og Øgendahl – Det gode selskab

4. maj

Hvam og Øgendahl - Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

Lyset over Skagen

5. okt

Arena Næstved og Næstved Teater byder en sommerdrøm af en musical velkommen til byen. Forestillingen handler om de berømte Skagensmalere, deres liv og kunst i kunstnerkolonien for godt 100 år siden.

City Singler – gammel vin på nye tasker

8. nov

Så er de dejlige damer i City Singler klar igen! Med fire successhows bag sig åbner de nu op for deres femte show, som samtidig er deres 10-års-jubilæumsshow.

Seværdigheder

BonBon-Land

60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser. Så meget bliver der hvert år langet over disken i BonBon-land – Næstveds helt egen forlystelsespark, som ligger i Holme-Olstrup lidt uden for Næstved.

Læs mere

Gavnø Go Fly

Gavnøs trætopbane er klar til at tage imod alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne.

Læs mere

Næssi – børnekultur i Næstved

I Næstved er vi så heldige at have den grønne drage-maskot Næssi, som symboliserer børnekulturen i kommunen.

Læs mere

Næstved Legeland

Et univers af hoppeborge, rutsjebaner, bolde, karruseller og sjove forhindringer i alverdens farver. Næstved Legeland inviterer til fri leg, tumlen og hygge for hele familien.

Læs mere

Zoopark Sydsjælland

Der findes kun én hvid tiger i hele Norden, og den findes i Zoopark Sydsjælland. Faktisk findes der blot omkring 150 hvide tigre på verdensplan, så det er ganske unikt, at den sjældne tiger kan opleves i Næstved.

Læs mere