Aktiviteter - Se seværdigheder

Qigong v/Karina Viljoen

18. feb - 25. mar

Qigong – vejen til indre ro, styrke og balance. Det forbedrer din balance, koordination og koncentration, og styrker både fysisk og mentalt. Det har en afstressende virkning, der giver indre ro og harmoni. Det forgår over 6 gange.

Robot-studietur til Fyn

21. mar

Robotter kan bruges til mange ting, og blandt de oplagte funktioner er lagerstyring og det interne flow i virksomheden af materialer, komponenter og færdige produkter. om og oplev et af europas stærkeste miljøer inden for robotteknologi.

Generalforsamling i Lokalråd Fladså

21. mar

Lokalråd Fladså holder ordinær Generalforsamling i Fladså Hallen. Kl. 19 kommer Landdistriktsudvalget og fortæller om deres fremtidige arbejde.

Pop-legende besøger Næstved igen

21. mar

Til næste år kommer Anne Linnet igen til Næstved som en del af sin store jubilæumsturné for det legendariske gennembrudsalbum "Jeg er jo lige her". Sæt et stort kryds i musikkalenderen den 21. marts 2019.

Lus i skindpelsen

21. mar

Lus i skindpelsen er en teaterforestilling i den komiske boldgade; fortalt i et universelt fysisk teatersprog, der gør den velegnet på tværs af såvel alders- som landegrænser. I den varme sommersol sidder to venner på en bænk og udveksler drømme. En tredje kommer forbi. Han vil gerne være med i...

“Et cykeldæk og nogle rationeringsmærker”

22. mar

- sortbørshandel i krig og krise. Længe før tyskerne havde besat Danmark var der valutarestriktioner og forskellige begrænsninger der allerede i 1939 blev fulgt op med "Ekstraordinære foranstaltninger til sikring af landets forsyning af varer".

“Straight Forward” på spillestedet, Kongebryg

22. mar

Puds danseskoene, kom og sved til en ordentlig omgang 80`er / 90`er Party Cover musik.

Sæsonstart Gavnø Go Fly

23. mar - 20. okt

Trætopbanen Gavnø Go Fly åbner op for sæson 2019 lørdag den 23. marts. Her er udfordringer til både voksne og børn helt ned til 3 år. Sikkerheden er i top, da Gavnø Go Fly er udstyret med verdens sikreste sikkerhedsudstyr.

Kom og prøv dine kloge hænder

23. mar

DM i Skills har infostand i Sct. Jørgens Parks centergang, hvor man kan prøve kræfter med sjove opgaver. Alle, der gør det, er med i konkurrencen om at vinde gavekort på 250 kr. Kl. 11 - 12 er der opvisning fra Næstveds Kampkunstcenter.

Gratis

Næssi Finder Hjem – Gratis børneteater-turné

23. mar

Oplev den herlige teaterforestilling, om hvordan Næssi i tidernes morgen kom til Næstved.

Other Roads(SCO/UK)

23. mar

Other Roads blev dannet i 2009 og hører i dag til blandt de bedste moderne engelske folkbands. Repertoiret er en blanding af egne kompositioner og velvalgte covers, lige fra smukke, følsomme ballader til foot-stomping celtic fiddle tunes.

Nephew i Arena Næstved

23. mar

Syng med på både nye og gamle gigant-hits, når Nephew gæster Arena Næstved i foråret 2019.

Teaterforestilling: Den lille Prins

24. mar

Den kendte og elskede historie om den lille prins, der lærer om venskabets betydning.

Gratis

Næssi Finder Hjem – Gratis børneteater-turné

24. mar

For børnefamilier med børn mellem 2-8 år: Oplev den herlige teaterforestilling, om hvordan Næssi i tidernes morgen kom til Næstved.

Sunding, Winding og Carl Nielsen

24. mar

Melodierne er alle af Carl Nielsen. De bliver spillet i stil med den svenske jazzpianist Jan Johanson - og alligevel typisk dansk!

Generalforsamling Vestlandet4700

25. mar

Kom og hør om Lokalrådets arbejde til årets Generalforsamling. Men inden vil der blive fortalt om arbejdet med forskellige projekter i lokalområdet og vinsmagning.

Krise, pest og unionstid i senmiddelalderen

25. mar

1300-tallet bød på landbrugskrise og pest, og Danmark faldt fra hinanden i pantelen styret uden en konge. Den store folkedød medvirkede til en efterfølgende opgangstid og store ændringer i ejendomsforholdene.

Gratis

Fuglely – aktivitetsplads for alle

26. mar

Vi inviterer alle borgere og familier i Fuglebjerg til at være med designere på udformning af pladsen.

KULTURSUPPE med Mette Rønne

26. mar

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget ”forsamlingshus-koncept” , hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed.

Tibet: Besat eller befriet?

26. mar

Mange i Vesten har en romantisk forestilling om Tibet som et spirituelt paradis med et enkelt og ustresset liv. Mange kinesere har dog svært at forstå både Vestens fascination af Dalai Lama og modstanden mod Kinas tilstedeværelse i Tibet.

NATO-lande, Saudi-Arabien og det russiske AA-missilsystem S-400

27. mar

Vi dykker ned i den internationale våbenhandel, der i stigende grad sker som reaktion på den amerikanske dominans, og for eksempel må Sverige nu regnes for den største våbeneksportør - set i forhold til landets befolkningsmæssige størrelse.

William Morris – Al magt til skønheden

27. mar

På Folkeuniversitet Holmegaard-Suså holdes foredrag om William Morris v. Amalie Martinussen, Cand. mag. i kunsthistorie, ansat på Nivågård Samlingen. Udstillingen kan ses på Nivågård fra den 13. februar til den 16. juni.

Filmaften: 4 måneder, 3 uger og 2 dage

27. mar

4 MÅNEDER, 3 UGER OG 2 DAGE er intet mindre end et mesterværk. Kom til filmaften i Sognegården onsdag 27. marts kl. 19.00

Ladies Mud Race Dark Edition

27. mar

Oplevelsesløb for kvinder i Kalbyrisskoven på stier og off track – nogen steder viser små fakler, lyskæder eller knæklys vej, og hele vejen lyser de små kegler fra pandelamperne op, når løberne kravler, hopper og klatrer over eller under forhindringer.

Gratis

Vil du være frivillig på Holmegaard Værk?

28. mar

Når vi åbner Holmegaard Værk i foråret 2020, får vi brug for frivillige folk til at gøre Værket levende for gæsterne. Mange frivillige er allerede i fuld sving, men du kan også bidrage. Det vil vi gerne fortælle meget mere om.

Gratis

JazzGrooves no. 42 // Fy, Fy Skamme

28. mar

Trommeslager, perkussionist, sanger, showman, gøgler, entertainer, komiker og skuespiller Tom McEwan er gæst på næste JazzGrooves-aften. McEwan kommer oprindeligt fra Skotland, men har siden slutningen af 60'erne boet i Danmark.

Gratis

KurtsQuizKlub

28. mar

Test din viden om musik i den hyggelige KurtsQuizKlub på Næstved Bibliotek. Mød op og nyd et par timer med quizzer i hele 3 halvlege, så der også er tid til at snakke med de øvrige quizdeltagere.

Forestilling: Dæmoner

28. mar

Dæmoner er noget så sjældent som en moderne klassiker. Et stykke der taler til vores nutid fra en anden tid og lader os se os selv i afstandens ubærligt skarpe lys.

En Tysklandsbrigade? – norske og danske tropper i Nordtyskland

29. mar

Norge aftalte at sende en besættelsesstyrke på 5.000 mand til Tyskland i begyndelsen af 1947. Den britiske regering indgik i sommeren 1947 en lign. aftale, og under deres kommando indgik en dansk styrke på 4.000 mand, de blev udstationeret i Oldenburg.

Nøgleharpe-koncert i Sct. Mortens Kirke

29. mar

ENESTE KONCERT I DANMARK - Didier Francois & Trio Kapsberger (Belgien)

Jacob Dinesen

29. mar

I 2017 erobrede den kun 22-årige Jacob Dinesen de danske spillesteder - med en kæmpe fanskare til følge. Men i 2019 er Jacob og hans band igen at finde ude på spillestederne - også med nye sange fra hans kommende album.

Dåb og Strik

30. mar

Strik din egen dåbsserviet. Vi inviterer til Store-Strikkedag i kirken. Vi har design og modeller og ikke mindst gode idéer. Sognepræst Karen Marie Bøggild og vores kirketjener Birgitte byder på en kop kaffe/te og en god snak over strikkepindene.

Messe & Marked

30. mar

Ta' hele familien med til Messe&Marked i Herlufsholm Hallerne. Vi har kombineret Erhvervsmesse med loppemarked, krydret med fede events for børn og voksne.

GG Glumsø Gymnastikforening forårsopvisning

30. mar

Igen iår vil Glumsø Hallen summe af liv når gymnastikforenings mange hold vil vise, hvad de har trænet (til) i sæsonnen 2018-19.

Lokalopvisning Glumsø Gymnastikforening

30. mar

Kom og se hvor gode alle vores deltagere er blevet i denne sæson, de glæder sig ihvertfald til at vise hvad de kan. Dørene åbnes kl, 13:30 - kommer du før er du velkommen til at vente i vores cafe, hvor der sælges kaffe og kage.

Kunst Udstilling “Kissed by God” på Kongebryg

30. mar

Udstilling - "Kissed By God" af 5 Næstved Kunstnere. Se og køb fantastiske, unikke og yderst originale kunst ved 5 banebrydende, uafbrudt søgning og grænsebryderende kunstnere.

Børneforestilling: Små blå sko

31. mar

Når Riddersalen kommer på besøg, er der garanti for en for fantasifuld, magisk og rigtig hyggelig oplevelse for de små og deres voksne.

Gratis

Affaldsindsamling ved Karrebæksminde

31. mar

Danmarks Naturfredningsforening Næstved inviterer til affaldsindsamling ved Karrebæk Fjord, hvor store mængder affald skylder ind til strandbredden og rørskoven. Inden vi begiver os ud at samle affaldet, vil DN Næstved servere en kop kaffe.

Næssis Musikklub: Svøbsk

31. mar

Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller koncert. Violinens toner vækker harmonikaen til live, trommerne lokkes frem og klaveret bliver slået op.

Caféforestilling: Svend, Knud og Valdemar

31. mar

Musikalsk og morsom caféforestilling

Gratis

Foredrag – Exoplanets and Life in the Universe

2. apr

Foredrag i BIO Næstved ved professor i astronomi and astrofysik, Natalie Batalha, som streames fra Aarhus Universitet. Foredraget er på engelsk. Gratis entré.

Årets første Youngtimer.dk-træf

2. apr

Ny sæson. Ny årgang. Sig hej til 1994! De hyggelige tirsdagstræf i Næstved starter til april. Glæd dig til at møde gamle kendinge, og forhåbentligt helt nye(gamle) vogne.

Da yankee’erne måtte redde Europa – amerikansk efterretningstjeneste under og efter den 2. verdenskrig

3. apr

Central Intelligence Agency (CIA) blev oprettet i 1947 som led i reorganiseringen af USAs militære struktur, da den kolde krig var en realitet. Vi ser nærmere på CIA's virke på vore breddegrader og samarbejdet med de nationale efterretningstjenester.

Gratis

DM i Skills

4. apr - 6. apr

Næstved er vært for DM i Skills den 4.-6. april 2019, når de dygtigste unge mennesker fra hele landets erhvervsfaglige uddannelser skal konkurrere om at blive Danmarks bedste indenfor netop deres fag.

Åbent Foredrag: Myterne om Wagner

4. apr

Tidligere kapelmester ved Det Kgl. Teater, Ove Krüger, giver sit bud på, hvor holdbare myterne om den kontroversielle kunstner, Richard Wagner, er.

Sara Grabow og den gamle sangskat

4. apr

Alle tiders danske klassikere: Den musikalske pigetrio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30'erne til 60'erne.

Påskekrisen 1948 – fup eller fakta?

5. apr

Et forestående sovjetisk diplomatisk og/eller militært fremstød over for bl.a. Danmark medførte iværksættelse af danske militære og politimæssige beredskabsforanstaltninger. Men det viste sig at være grundløs. Men det intensiverede planerne om en alliance

Trailersalg/loppemarked

6. apr

Trailersalg/loppemarked i Centergården i Hyllinge. Kom og gør et godt kup hos de mange kræmmere. Der er mulighed for at købe kaffe/te, kage, franskbrødsmadder mv. i Loppeboden.

Forårsfest i Glumsø Biograf

6. apr

Bandet "Perfect" spiller op til dans i Glumsø biograf. Navnet klinger i en meget international retning, men i virkeligheden er coverbandet en dybt professionel delikatesse, som serverer perlende klassikere helt tilbage fra 60’erne til i dag. The Beatles, Thomas Helmig, News, Tøsedrengene og Elvis Presley er bla. på repertoiret. Der...

Forårsfest i Glumsø Biograf

6. apr

Bandet "Perfect" spiller op til dans. Navnet klinger i en meget international retning, men i virkeligheden er coverbandet en dybt professionel delikatesse, som serverer perlende klassikere helt tilbage fra 60’erne til i dag.

Dør Nr. 13, Spillestedet Vershuset

6. apr

Efter udgivelsen af EPen ”Krigere Uden Våben” i 2017, gik det stærkt for DØR NR. 13, men i efteråret sagde bandet stop og trak stikket for at hellige sig arbejdet med deres debutalbum – ”Verden i Flammer”, der udkom i september ’18.

Gratis

Åside Gårdbutiks Forårsmarked (Gratis entré)

7. apr

Vi byder på en masse forskellige boder både indendørs og udendørs med alt lige fra loppeting, påsketing, skønhedsprodukter, håndlavede sæber med mere.

Arier fra den klassiske opera

7. apr

Elever fra Det Kgl. Teaters Operaakademi.

Kom til ølsmagning med FOF og den Rullende Demensrådgivning!

8. apr

"Aktiv med demens" et ølsmagningskursus. På kurset udfordrer vi hjernen og smagshukommelsen afstemmes med de indtryk, der samles fra syn, duft og smagsløg. Der er særligt fokus på at skabe minder med øllets duft og smag.

Gratis

Foredrag – Når fysikkens stråler helbreder

9. apr

Foredrag i BIO Næstved ved professor i medicinsk fysik, Kari Tanderup, som streames fra Aarhus Universitet. Foredraget er på engelsk. Foredraget livestreames fra Aarhus Universitet. Gratis entré.

Populisme – en trussel for demokratiet?

9. apr

På Folkeuniversitet Holmegaard-Suså i Fensmark holdes foredrag om Populisme v. Steen Nepper Larsen, Lektor ved DPU. Cand. mag. i historie og samfundsfag fra RUC.

Teater: RANDOM

10. apr

I RANDOM favnes tilværelsens kaos i en udgakket musikalsk teaterkollage, hvor der leges med menneskets tilbøjelighed til at forsøge at skabe mening i det tilsyneladende meningsløse.

Byggeafffald til genbrug

11. apr

Der er projekter, hvor der bliver købt for mange byggematerialer, og det kan være svært at finde anvendelse for de overskydende materialer. Kom og deltag i et seminar, der skal gøre os lidt klogere på metoder til håndtering af byggeaffald.

ORD – Special

11. apr

Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Teatret Aspendos præsenterer: ORD SPECIAL med Lykkens Hemmelighed, Teatret Aspendos. Med ORD-partoutbilletten får du adgang til alle sæsonens ORD-aftener for kun 120 kr.

Tropper til Korea? – Danmarks indsats i Korea-krigen

12. apr

Den nordkoreanske zone var besat af russerne og den sydkoreanske zone af amerikanerne. Flere års forhandling om et forenet Korea endte uden resultat, og koreanerne oplevede følgelig, at de to zoner blev omdannet til henholdsvis Nord- og Sydkorea.

Sæsonstart Gavnø Slot

13. apr - 29. sep

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen, til endnu en fantastisk sæson på Gavnø. Oplev bl.a. Danmarks største Tulipanfestival, Danmarks største Veteranbilshow og Danmarks største Julemarked.

Disco tango

13. apr

De gode gamle Grand Prix klassikere rammer Arena Næstved. Det sker når Annette Heick, Lonnie Devantier, Bryan Rice, Emmelie De Forest / DJ & konferencier: Henrik Milling kommer til arenaen med det helt store Grand Prix Galla Show – Disco Tango.

Chris Grey & The BlueSpand, Spillestedet Vershuset

13. apr

Mere end 2,5 millioner views på Facebook og over 100.000 på Youtube! Du kan ikke undgå at blive glad af at lytte til bl.a. Mammas Mammalaid - og sidde stille kan du med garanti heller ikke... Prøv det!

Skærtorsdagsløbet

18. apr

HGATM arrangerer et af Danmarks ældste motionsløb Skærtorsdagsløbet. Der løbes primært i den smukke Herlufsholm Skov. Der er tre distancer: 3.2 km, 5.1 km og 10 km - de to lange distancer er DAF opmålte.

Hithouse Shakers, Spillestedet Vershuset

18. apr

60’er fest med Hithouse Shakers Playing sixties music as it SHOULD be played! Det er uforfalsket tråd, der leveres med smittende rå spilleglæde kombineret med humor og uhøjtidelighed fra scenen.

Danmarks største Tulipanfestival

20. apr - 18. maj

Oplev Danmarks største Tulipanfestival, når Gavnø Slot endnu engang invitere indenfor i den smukke slotspark. BEMÆRK: Tulipanfestivalen varer fra tulipanerne begynder at blomstre og t.o.m. lørdag den 18. maj.

Forårsløbet

21. apr

Motionscykelløb på racercykel. Der er tre ruter at vælge imellem; 60, 90 og 120 km. Fine depoter og et lunt måltid mad er inkluderet i prisen. Opbakning fra trafik officials på ruten og på medfølgende motorcykler.

Gør din cyklus til din fordel & 3 enkle tips til at slippe gener

23. apr

Når du forstår din menstruationscyklus, kan du bruge den til din fordel. Den kan ligefrem blive dit hemmelige våben. Et blødt, rundt og kvindeligt et af slagsen, du kan omfavne og få styrke fra fremfor at kæmpe med eller mod.

Sverige overgiver sig aldrig!

24. apr

I forsommeren 2018 valgte den statslige svenske myndighed at husstandsomdele pjecen "Om KRISEN eller KRIGET kommer". Er de svenske forholdsregler hysteriske eller er de danske politikere og myndigheder snarere fodslæbende og naive?

Gratis

KurtsQuizKlub

25. apr

Test din viden om musik i den hyggelige KurtsQuizKlub på Næstved Bibliotek. Mød op og nyd et par timer med quizzer i hele 3 halvlege, så der også er tid til at snakke med de øvrige quizdeltagere og nyde god kaffe eller øl i pauserne.

A-våben på dansk grund under Den kolde Krig.

26. apr

Allerede under den 2. verdenskrig lykkedes det den danske ambassadør i Washington at overbevise amerikanerne om, at de skulle indgå en aftale om Grønland (herunder en baseaftale) med ham, som repræsentant for "De Frie Danske".

Næstved Ølfestival

26. apr

Kom og vær med når Næstved Ølfestival for første gang afholdes fredag den 26. april kl. 13.00 - 21.00. Mere end 20 lokale og nationale ølhandlere står klar, til at give dig en fantastisk oplevelse i øllets verden.

Phoenix Netparty

26. apr - 28. apr

Phoenix Netparty er et LAN-party, der bliver afholdt i Fladså Hallen.

Gratis

International Qigong Dag

27. apr

Kom og prøv Qigong ganske gratis! International Qigong dag afholdes den sidste lørdag i april, hvert år i samme tidsrum, uanset hvor i verden du befinder dig. ONE WORLD - ONE BREATH. Qigong har stor positiv indflydelse på helbredet og din sundhed.

Kunstmesse “Kunst med Sjæl 2019”

27. apr - 28. apr

Næstved Kulturforening byder velkommen til Kunst med Sjæl 2019 i de hyggelige og historiske rammer i Det Gamle Ridehus i Næstved. Kunstmessen viser en verden af fantasi, kreativitet, følelser og farver med udstillende kunstnere eller kunstgrupper.

Forårsfest i Sct. Jørgens Jazzklub med Dr. Rulles Jazzklinik

27. apr

Dr. Rulles Jazzklinik, har i flere år dvælet ved 1920’ernes klassiske jazzlyd, hvor eksempelvis vaskebrættet i visse miljøer blev anvendt i stedet for trommer. Den autentiske gengivelse er bandet sluppet godt fra, udtrykker anmeldere.

Yoga & Hang

27. apr

2 timers selv forkælelse i form af blid hatha yoga v/ Maria Brooker, svøbt i skønne toner fra Benjamin Barfod som spiller på Hang.

Caféforestilling: Svend, Knud og Valdemar

27. apr

Musikalsk og morsom caféforestilling.

Bo Evers, Spillestedet Vershuset

27. apr

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv. 'Fred', 'Barry White' og 'Hver Anden Weekend'. Og nu er spritnye på vej til en EP-udgivelse i begyndelsen af 2019.

Karrebæksminde Duatlon

28. apr

Karrebæksminde Duatlon er den perfekte optakt for dig som skal teste formen af frem imod sæsonen 2019 eller skal deltage i Karrebæksminde Triatlon den 1. juni 2019. Vi sørger for lækre ruter, musik, præmier og meget meget mere!

Børneforestilling: Hesten

28. apr

Drengen Alberts elsker sin hest, Joey. Men da krigen kommer, tvinges hans far til at sælge den til hæren.

Gary Snider med kor.

28. apr

Gary Snider har i det sidste par år begejstret Leonard Cohen fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund.

Peter & De andre Kopier, Spillestedet Vershuset

3. maj

En stor del af de elskede Gasolin’ og Kim Larsen sange samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter & De Andre Kopier med største glæde, energi og respekt, og inviterer publikum til fællessang.

Hvam og Øgendahl – Det gode selskab

4. maj

Hvam og Øgendahl - Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

Familietriatlon

5. maj

HGATM arrangerer Triatlon for hele familien. Der bliver events på dagen for de 2-5 årige, 6-12 årige og 13 årige og opefter. Man kan også lave en stafet - hvor alle på et 3 mands hold hver laver en ultrakort triatlon.

Gratis

Gadefesten 2019

10. maj

GADEFESTEN NÆSTVED er en endags festival for hele byen. Nu er vi tilbage igen, fredag den 10. maj - denne gang med et endnu større set-up, flere scener og et vildere program end nogensinde før!

Nine-to-Five – the musical

10. maj - 18. maj

NINE-TO-FIVE er en musikalsk komedie om intriger på arbejdspladsen og skiftende kønsroller i 70'ernes USA kædet sammen med fantastisk og ørehængende musik af Dolly Parton.

Elisabeth, Spillestedet Vershuset

11. maj

Elisabeth er tilbage på live scenen som opfølgning på udgivelsen af sit seneste og roste album ’Rettidig Ømhed’ fra august 2017. Elisabeth er klar til at præsentere sangene fra albummet.

MediYoga v/Henriette Dan

16. maj

MediYoga – Medicinsk, terapeutisk og meditativ Yoga. Gør du dig tanker om, at du gerne ville, men nok aldrig kommer til at dyrke yoga? Kom til MediYoga og oplev, at det kan du! Det kan ALLE! MediYoga er for ALLE ❤️

Grav selv dag – Tulipaner

19. maj

Traditionen tro afholder vi i maj, vores grav selv dag. Alle vores gæster inviteres til at grave de afblomstrede tulipanløg op, så de kan leve videre hjemme i haven til næste år. Først-til-mølle princippet gælder. Medbring lille skovl og sække.

Six Foot Stompers i Sct. Jørgens Jazzklub

23. maj

SIX FOOT STOMPERS blev dannet i 1991 og har gennem alle årene holdt fast ved de gode gamle jazzdyder. Deres mus har rødder i New Orleans- og Dixielandjazz – blandet med de krydderier, som et levende og nutidigt orkester bibringer uden at gå på kompromis.

Gratis

Musik på Underhuset

24. maj

Musik på Underhuset med Fire Halve.

DM i Sports Acrobatik

25. maj - 26. maj

I Fuglebjerg Hallen afholdes 25. og 26 maj Danmarksmesterskaberne i Sports Acrobatik.

Gratis

Familielørdag – Børnekulturfestival 2019

25. maj

Ovenpå sidste års succes vender Familielørdagen tilbage til Børnekulturfestivalen 2019 - lørdag den 25. maj kl. 10-13. Dagen bliver fyldt med gratis aktiviteter på Grønnegades Kaserne Kulturcenter for børn fra 0-12 år.

Aktiv med demens – Vild mad

29. maj

"Aktiv med demens" er et nyt og spændende samarbejde mellem Center for Sundhed og Ældre i Næstved - Den Rullende Demensrådgivning og FOF Syd- og Vestsjælland. Kurserne er tilbud til mennesker med let til moderat demens og pårørende.

Die Herren i herlufsholm kirke

29. maj

Kirke koncert med Die Herren i Herlufsholm kirke til fordel for bla Svovlstikkerne.

tællerComkean og Den Mandige Elg: Tæller/Tæller ik´

30. maj

Så sker det! To af Danmarks mest populære YouTubere med mere end 200.000 abonnenter og over 135 millioner visninger indtager endnu engang de skrå brædder med deres helt nye show 'Tæller/Tæller ik'.

Gratis

Musik på Underhuset

31. maj

Musik på Underhuset med Players.

Karrebæksminde Triatlon

1. jun

Karrebæksminde Triatlon er Sydsjællands største triatlon stævne, og er en kvart jernmand for alle der er klar på en udfordring. Karrebæksminde danner de perfekte rammer om løbet med plads til familien, venner og alle der elsker sol, sand og strand.

Gratis

Karrebæksminde Triatlon: Børne-Familie Løbet

1. jun

I forbindelse med Karrebæksminde Triatlon afholdes samme dag Børne-Familie løbet. Når den sidste deltager i triatlon er kommet i mål, kan du som publikum deltage i Børne-Familie Løbet og opleve suset fra den røde løber og opløbsstrækningen.

Gratis

Musik på Underhuset

7. jun

Musik på Underhuset med Mayday.

Open Air på Grønnegades Kaserne Kulturcenter: Phlake & KOPS

13. jun

En af sommerens store Open Air koncerter i Næstved! Glæd dig til monsterhit-pop-duoen Phlake og det unge stjerneskud KOPS.

Gratis

Musik på Underhuset

14. jun

Musik på Underhuset - The Ramblin Bandits.

Open Air på Grønnegades Kaserne Kulturcenter: Michael Falch Solo og Jacob Dinesen

14. jun

Fredag den 14. juni vil få Næstveds hjerter til at banke, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter giver fans og publikum en dobbeltkoncert med to danske rockikoner; Michael Falch Solo og Jacob Dinesen med band. 

Gratis

Bagagerumsmarked

15. jun

Private stader med alt godt fra skabe, loftrum osv. Bagagerumsmarkedet holdes to gange om året i juni og august/september. Tidligere har der været mellem 30-60 stader. Det håber vi, at overgå i år. Gratis entre. P-plads lige i nærheden af boderne.

Glumsø fejrer Dannebrog

15. jun

Vi starter ved fra Glumsø Kro kl. 13.30 med fanemarch gennem byen til Søvang Aktivitetscenter og videre til Glumsø kirke, hvor der er gudstjeneste og efterfølgende kaffe/ te og sang. Cykelmusset udstiller fra 11 til 17.00.

Open Air på Grønnegades Kaserne Kulturcenter:

15. jun

En af sommerens store Open Air koncerter i Næstved! Lørdag den 15. juni er hele tre musikere klar på scenen. Mads Langer spiller en af sine fantastiske koncerter med hans band, og varmes op inden da af både Annika Aakjær, efterfulgt af Carl Emil Petersen.

Danmarks største Veteranbilshow

16. jun

Gavnø Slotspark danner for 31. år i træk rammen om Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme - en imponerende flot udstilling af køretøjer. Herunder veterankøretøjer, klassiske køretøjer, sportsvogne, brand- og militærkøretøjer.

Gratis

Musik på Underhuset

21. jun

Musik på Underhuset - Small Stars Bluesband

Aktiv med demens – Vild mad

28. jun

"Aktiv med demens" er et nyt og spændende samarbejde mellem Center for Sundhed og Ældre i Næstved - Den Rullende Demensrådgivning og FOF Syd- og Vestsjælland. Kurserne er tilbud til mennesker med let til moderat demens og pårørende.

Gratis

Musik på Underhuset

5. jul

Musik på Underhuset med Tulipan.

Gratis

Musik på Underhuset

12. jul

Musik på Underhuset med Øernes Blues Band.

Gratis

Danmark Dejligst Karrebæksminde

19. jul

Havefest med Gratis entre - så alle kan være med, hvor der er masser af aktiviteter, musik og fællesskab. Programmet for dagen er endnu ikke på plads.

Gratis

Musik på Underhuset

19. jul

Musik på Underhuset med The Great Pretenders.

Gratis

Musik på Underhuset

26. jul

Musik på Underhuset med The Blues Overdrive.

Grøn Koncert i Næstved 2019

27. jul

Grøn Koncert kommer til Næstved igen i 2019 - helt nøjagtigt den 27. juli. Det sker i Holsted Nord. Mere info om programmet følger, når artisterne offentliggøres i foråret 2019.

Gratis

Musik på Underhuset

2. aug

Musik på Underhuset med Fire Halve.

Gratis

Musik på Underhuset

9. aug

Musik på Underhuset med Housewarmers.

Gratis

Musik på Underhuset

16. aug

Musik på Underhuset med Bandet Danmark.

Liljefestival på Gavnø

17. aug - 8. aug

Oplev, når de smukke og duftende liljer springer ud i alle verdens farver. Slotsparken oser af flotte nuancer og god sensommer stemning.

Vi elsker 90’erne

17. aug

Verdens Største 90'erfest kommer atter til Næstved! Glæd dig til et brag af en fest med fantastiske gamle kendinge fra de fabelagtige 90'ere.

Gratis

Musik på Underhuset

23. aug

Musik på Underhuset med Nobody´s Walking.

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer på bustur til Snake City Jazzfestival

24. aug

Sct. Jørgens Jazzklub og Brøndby Jazzklub inviterer på en endagstur til den hyggelige, festlige Snake City Jazzfestival. Vi kører fra Rådmandshaven kl. 14:00 over Brøndby mod Slangerup. kl. 17:00 starter den glade jazz. Under koncerten kan du købe mad.

Junglerun Næstved

25. aug

Junglerun er et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold. Ruten er ca. 4 km lang med indlagte forhindringer/samarbejdsøvelser.

Gratis

Musik på Underhuset

30. aug

Musik på Underhuset med Entertain Us.

Næstved Havnefestival 2019

31. aug - 1. sep

Foreningen Næstved Havnefestival og Foreningen Suså Havn arrangerer Næstved Havnefestival 2019.

Gratis

Bagagerumsmarked

31. aug

Bagagerumsmarked med private stande. Et marked vi afholder 2 gange om året i juni og august/september. Tidigere har der været 30-60 stande med alt godt fra køkkenskabe, klædeskabe, loftrum osv.

Medieløbet 2019

1. sep

Medieløbet er et motionscykelløb for hele familien. Læs mere på www.medieløbet.dk

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til Street Parade og JAZZFEST

21. sep

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer igen i år jazzvenner fra fjern og nær til den traditionelle JAZZFEST med Street Parade igennem bymidten og med fire fantastiske orkestre, lækker buffet, dans, fest og masser af hygge i Gl. Ridehus.

Mike Andersen

26. sep

Sangeren, sangskriveren og guitaristen Mike Andersen, som har spillet 1000-vis af soul / blues koncerter med sit band i Danmark, har taget hul på en helt ny side af sig selv.

Dario Campeotto 60 års jubilæum

28. sep

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet. Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med ”Angelique” i 1961.

Lyset over Skagen

5. okt

Arena Næstved og Næstved Teater byder en sommerdrøm af en musical velkommen til byen. Forestillingen handler om de berømte Skagensmalere, deres liv og kunst i kunstnerkolonien for godt 100 år siden.

Martin Nørgaard – Hygge

9. okt

Hygge er noget danskerne kender og elsker og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

The Quiggs

10. okt

“The Quiggs” er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg. Stephen Quigg er en veletableret folkesanger, der har levet af musikken i over 40 år.

Efterårsferie på Gavnø Go Fly

12. okt - 20. okt

Tag hele familien med til efterårshygge på Gavnø og prøv kræfter med 6 sjove og udfordrende baner på Gavnø Go Fly.

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til 8 års fødselsdag med Second Line Jazzband

17. okt

Vi synes næsten ikke, at vi kan undvære Second Line Jazzband fra Sverige ved vores fødselsdagsfest, så nu henter vi dem hertil igen. De modtog Sct. Jørgens Jazzpris 2014 bl.a. for deres glæde over den traditionelle jazz,.

The Grenadines

26. okt

The Grenadines er bandet med det ærlige, autentiske og uhøjtidelige udtryk. Gruppen finder deres inspiration i fortidens store, amerikanske folkhelte, hvilket også kan høres på deres seneste album ”Band On The Radio”, der udkom 16. november 2018.

MC Hansen og Jacob Chano

31. okt

Forestil dig Bob Dylan spille skak med H.C. Andersen på Neil Youngs veranda. Det er skandinavisk musik i amerikansk forklædning. Det er sanger og guitarist M.C. Hansen og Jacob Chano akkompagnerer M.C. på harmonium og synger kor.

“Typisk” Jonathan Spang

1. nov

Stand-up komikeren Jonathan Spang vender nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. Med ’TYPISK’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

Jul på Gavnø – Danmarks største Julemarked

2. nov - 10. nov

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Jul på Gavnø. Nu, snart 13 år senere, har den gode julestemning vokset sig stor, og er i dag Danmarks største julemarked. 150 stande over to weekender.

Michael Carøe – GasOrleans

2. nov

Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-­?versioner. Kom med til New Orleans over Langebro sammen med sanger og entertainer Michael Carøe og hans helt nye ni-mands-orkester.

City Singler – gammel vin på nye tasker

8. nov

Så er de dejlige damer i City Singler klar igen! Med fire successhows bag sig åbner de nu op for deres femte show, som samtidig er deres 10-års-jubilæumsshow.

Hans Knudsens Jumpband i Sct. Jørgens Jazzklub

9. nov

Et af landets mest populære bands. Et enormt drive og medrivende spillehumør er orkestrets kendetegn. Med rødderne solidt forankret i New Orleans-traditionen bydes der på en “gumbo” af jazz, jump, rhythm-and-blues, boogie-woogie, rock, soul mm.

Sømændene

16. nov

Sømandsviser og mole-punk fra Karrebæksminde! En koncert med Sømændene er et frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

JuleFrokostJazz I Sct. Jørgens Jazzklub med Henning Munk og Plumberne i Cafe Sydpolen

7. dec

Henning Munk Plum håndterer sopransaxofonen, og lejlighedsvis også klarinetten på overbevisende måde, og har i efterhånden mange år med sine Plumper været en afholdt gæst i klubber og på festivaler vidt omkring.

Thomas Warberg – Perfektion, Overskud & andre lorteord

12. dec

Han er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere. De sidste par år har Warberg testet et utal af timers stand-up på sin helt egen comedy klub i hjertet af København - og nu er han endelig klar med sit nye one man show.

Chuck Berry Tribute

25. jan

Få kunstnere har været lige så vigtige for rockmusikken som Chuck Berrry. 5 danske solister fortolker og genopliver lyden af rock 'n roll, sammen med deres backing orkester The Hail(Shaky Ground).

Linda P- Sabotagehunger

21. feb

Glæd dig til Linda P´s 5. one man show, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede”Fuck-up-gen”.

Rune Klan – Håbefuld

29. feb

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Turen går til Nikolaj Stokholm

6. maj

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show. I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes forstad. Nu er albinoen blevet voksen (næsten) og det er på tide at kigge udad. At betragte os allesammen og ikke...

Seværdigheder

BonBon-Land

60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser. Så meget bliver der hvert år langet over disken i BonBon-land – Næstveds helt egen forlystelsespark, som ligger i Holme-Olstrup lidt uden for Næstved.

Læs mere

Gavnø Go Fly

Gavnøs trætopbane er klar til at tage imod alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne.

Læs mere

Klatrecentralen

Vil du udfolde din indre Spiderman? Så er det af sted til Klatrecentralen - Næstveds nye klatrehal i den gamle Maglemølle fabrik.

Læs mere

Næssi – børnekultur i Næstved

I Næstved er vi så heldige at have den grønne drage-maskot Næssi, som symboliserer børnekulturen i kommunen.

Læs mere

Næstved Legeland

Et univers af hoppeborge, rutsjebaner, bolde, karruseller og sjove forhindringer i alverdens farver. Næstved Legeland inviterer til fri leg, tumlen og hygge for hele familien.

Læs mere

Zoopark Sydsjælland

Der findes kun én hvid tiger i hele Norden, og den findes i Zoopark Sydsjælland. Faktisk findes der blot omkring 150 hvide tigre på verdensplan, så det er ganske unikt, at den sjældne tiger kan opleves i Næstved.

Læs mere