Aktiviteter - Se seværdigheder

Gratis

Byt dig til nyt – AFLYST

28. mar

Der afholdes byttemarked på Næstved Bibliotek.

Sys Bjerre, Spillestedet Vershuset – AFLYST

28. mar

I ti år har Sys Bjerre fået danskerne til både at grine og græde, når hun med vort modersmål forrest har indtaget radiobølgerne, bilens cd-afspiller og scenerne i hele landet. Og den eventyrlystne sangerinde vedbliver med at overraske.

SOUNDS of PLANETS – AFLYST

29. mar

Foredrag og koncert der tager publikum på en kalejdoskopisk rejse i lyd, billeder og foredrag gennem vores solsystem med professor i astrofysik ved Niels Bohr Institutet Uffe Gråe Jørgensen.

Gratis

Bookwalk i Næstveds natur – AFLYST

30. mar

Bookwalk-læseklub i Næstved, hvor vi taler om bøger, mens vi går langs med Susåen og ind i Herlufsholm Skoven.

Brød, bog og bio i Nordisk Film Biografer – AFLYST

30. mar

Hør om bogen Pigebørn skrevet af Louisa May Alcott over en kop kaffe/te, før vi ser filmen Little Women. Bagefter spiser vi en let anretning i biografens lounge, mens vi taler om filmen.

Gratis

Temamøde for frivillige ildsjæle – Bliv synlig på de digitale medier – AFLYST

30. mar

Bliv klogere på, hvordan jeres forening får størst mulig succes på de digitale medier - det kommer nemlig ikke af selv. Hvordan sikrer I som forening, at I kommer godt ud med jeres budskaber på digitale medier?

Gratis

Offentlige foredrag i naturvidenskab: Dybhavet – nyt fra en ukendt verden – AFLYST

31. mar

Foredraget vises som stream i BIO Næstved og forelæsere er professorer ved Aarhus og Syddansk Universitet.

Fællesspisning – AFLYST

1. apr

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden.

Foredrag: Hverdagspsykopater – UDSKUDT

2. apr

Foredragsholder: Alexa Peary. Hvad er en psykopat - adfærd og kendetegn?, hvad gør de ved dig og din mentale sundhed? og hvordan genvinder du kontrollen over dit liv?

Storbyhistorie – Istanbul – UDSKUDT

3. apr

Erdogan har snart i en menneskealder sat dagsordenen i Tyrkiet, og hans parti AKP bekæmper kurdiske og sekulære bevægelser. Vi ser nærmere på udviklingen i Tyrkiets enorme storby Istanbul, der hidtil har været en AKP-højborg.

Iona Fyfe – AFLYST

3. apr

Iona Fyfe, folksangerinde fra Aberdeenshire, gæster Danmark for første gang i April 2020. Hun er blevet en af Skotlands fineste unge balladesangere, rodfæstet i sangtraditionerne i det nordøstlige Skotland.

Forårskoncert med Spirit of New Orleans i Sct. Jørgens Jazzklub – AFLYST

4. apr

Spirit of New Orleans spiler forårskoncert i Sct. Jørgens Jazzklub – og de har Thomas Nissen med! Repertoiret består af gospel, spirituals, hymns og traditionel jazz – det hele med dybe rødder i grundlaget for New Orleans-jazzen.

Sonja Hald, Spillestedet Vershuset – AFLYST

4. apr

… vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil. Rock i indiestil. Det er drilsk, livskraftig, dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

Udstilling med Kasper Købke

22. feb - 29. mar

I Næstved Kunstforening vil I kunne møde mange af Købkes visuelle og yderst detaljerige historiefortællinger - store som små.

Forårsfestival med Ensemble Storstrøm og Michala Petri – AFLYST

26. mar - 29. mar

Michala Petri er den gennemgående solist ved tre af koncerterne. Vi vil opleve den verdensberømte blokfløjtevirtuos med et repertoire, der spænder fra dansk folketone over Vivaldi til helt nykomponeret musik.

Gavnø Go Fly

28. mar - 18. okt

Flere forskellige baner står klar med sjove, spændende og udfordrende oplevelser, lige fra juniorbanens sjove og rekreative aktiviteter til højest oppe i Gavnøs 150-årige trækroner, hvor de nyeste baner for alvor giver et adrenalin-kick, hvis du tør!

Gratis

Underholdning direkte til dine børn: Faster Cool TV

28. mar - 3. apr

Udsendelserne er bygget op omkring Faster Cool alias Camille í Dali som studievært, der sidder i sit studie med sin brevkasse og alskens ting og sager.

Fransk begynderhold

30. sep

Dette hold er for dig som intet kendskab har til fransk, men som ønsker at knække koden. Vi starter fra grunden og arbejder med at udbygge et basalt ordforråd og nogle standardvendinger, som vi anvender i hverdagssætninger og -samtaler.

Skriveværksted, fortsætterhold

22. okt

På kurset arbejder vi videre med de litterære begreber og metoder der er introduceret sidste år. I den forbindelse læser og analyserer vi eksempler fra litteraturen. Der arbejdes med at udvikle og forfine den skriftlige fremstilling.

Leif Samuelsson (SE) – TIDENS TECKEN

14. mar - 10. maj

"Tidens tecken" er en undersøgelse af forskellige samfundsbegivenheder og en personlig refleksion over sagernes tilstand. Leif Samuelsson er her inspireret af kunstnere som bl.a. den danske grafiker Palle Nielsen.

Gavnø Slot & Slotspark

4. apr - 18. okt

Vi glæder os til at byde vores gæster velkommen, til endnu en fantastisk sæson på Gavnø. Bliv klar til sæsonen med dit helt eget Gavnø 2020 Sæsonkort, så har du fri entré hele sæsonen.

Påske på Gavnø

4. apr - 13. apr

Kom i påskestemning på Gavnø. Tag familien med på udflugt, og få en skøn dag med masser af oplevelser og aktiviteter. Der er Æggejagt og påskeklip, Påskeharen, Påskebuffét i Café Tulipanen, Påskerundvisning på slottet og Gavnø Go Fly.

Årets første Youngtimer.dk-træf – UDSAT

7. apr

Sæson 2020 byder på nye, udsøgte perler fra årgang 1995!

Nordens Venona – om kodebrydnings-samarbejdet i Norden – UDSKUDT

8. apr

Venona er kodenavnet for den amerikansk kodebrydning af dele af de sovjetiske efterretningsinformationer mellem Centeret i Moskva og residenturerne i udlandet i 1940'erne. Venona blev et af de vestlige efterretningstjenesters største landvindinger..

Kultursuppe m. Abehånden

14. apr

Publikum bliver placeret ved langborde af Dansk Rakkerpaks Kultursuppe-crew; der serveres suppe; gennemgås diverse takke, skåle, hilse, sang og spise – ritualer. ”Hovedretten” er André Andersens skræmmende gode historie "Abehånden".

Myten om Opium til Folket

14. apr

Historien om opium i Kina og dets betydning for verdensfreden i dag. Opium og Kina er nærmest blevet synonymer. Alene ordet "opium" har enorme konnotationer og implikationer i det moderne Kina.

Gratis

Offentlige foredrag i naturvidenskab: IG Nobel Prize. First laugh then think

14. apr

Foredraget vises som stream i BIO Næstved. OBS: Foredraget er på engelsk.

Teater: Camille Clouds brevkasse

15. apr

Mungo Parks dramatisering af Line Knutzons brevkasse.

Storbyhistorie – Jerusalem

17. apr

Jerusalem har siden Romerrigets epoke givet anledning til krige og belejringer. Vi kridter banen op, især med henblik på byens historie i 1900-tallet og den nyere historie med Benyamin Netanyahus kyniske samspil med de ultraortodokse højrekræfter.

Forårs Yoga Retreat

17. apr - 19. apr

Tag med Living Yoga på Møn. Sammen skal vi tilbringe 3 nærende forårsdage fyldt med både blid og dynamisk yoga, natur, genopladning og den lækreste, økologiske og vegetariske mad tilberedt af retreatcenterets dygtige kokke.

Phoenix Netparty 2020

17. apr - 19. apr

Phoenix Netparty er et lan party, der bliver afholdt på sjælland i fladså hallen.

Niels Lan Doky Trio

17. apr

Jazzpianisten Niels Lan Doky drager ud på hans første landsdækkende Danmarksturné i over 10 år.

Danmarks største Tulipanfestival

18. apr - 23. maj

Fra medio april og i maj kan Danmarks største og ældste Tulipanfestival opleves i den historiske slotspark på Gavnø. Flere tusinde tulipansorter i eventyrlige farvespil, fremvises i en enestående palette af sorter, bede og sammensætninger.

Mike Andersen Band, Spillestedet Vershuset

18. apr

Mike Andersen har modsat tidens trend med at blive hurtig kendt og ligeså hurtigt glemt, spillet et stort og trofast publikum op med sine musikalske evner og sin vedholdenhed. Med 9 (+en EP) udgivelser bag sig og et hav af koncerter i kalenderen.

Forårsfest med DaDooRunRun

18. apr

Den 18. april bliver der spillet op til dans i Glumsø biograf, når bandet - DaDoRunRun - går på scenen. Bandet er fuld af spilleglæde og kærlighed til gammel rock’n’roll og motown musik. De spiller alt det bedste musik fra 50' erne og 60' erne.

Klassisk opera

19. apr

Elever fra Det Kgl. Teaters Operaakademi synger arier fra den klassiske opera.

Teater: Elverhøj

19. apr

Figaros komiske og musikalske "gengivelse" af Elverhøj.

Gratis

Bogsnak og barnevogne

20. apr

Bookwalk med barnevogne for mødre på barsel, hvor vi taler om bøger, mens vi går rundt i Herlufsholm Skoven og langs med Susåen.

Gratis

Offentlige foredrag i naturvidenskab: Rask og glad – tak dine unikke mikrober

21. apr

Foredraget vises som stream i BIO Næstved. Foredraget holdes af professor ved Københavns Universitet.

Gratis

Tænksomme Tirsdage: Klimatosserne

21. apr

Mikael Bellers Madsen fra den grønne tænketank Concito, kommer og taler ud fra sloganet: "ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget”.

RUNA-sagen – om et dansk fragtskib og kommunistiske søfolk

22. apr

Få den utrolige historie om savskærer Hansen i Køge og hans frue, der afhændede indsmuglede cigaretter og sprut fra Østtyskland.

Anders Blichfeldt – Alene på scenen

22. apr

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige.

The White Album

23. apr

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner. Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø.

Storbyhistorie – Krim

24. apr

Allerede kampene ved Sortehavsbyen Sinope (1853), ved Sevastopol (1854) og belejringen af Sevastopol (1854-55) illustrerede, hvorledes flere stormagter havde interesser i området.

Ivan Pedersen turnerer i 2020

24. apr

Ivan Pedersen turnerer i 2020 med stort band i anledning af sin 70 års fødselsdag i april.

Kunstmesse “Kunst med Sjæl 2020”

25. apr - 26. apr

Kunstmessen "Kunst med Sjæl 2020" er en international messe med kunstnere med psykisk sårbarhed. Kunstnerne kommer fra Fredrikstad i Norge, Sopot i Polen, Eutin i Tyskland samt en lang række danske kunstnere.

Santa Cruz, Spillestedet Vershuset

25. apr

Et dansk orkester, som har spillet sammen i mere end 30 år. Alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år.

Teater: Den grønlandske mand

26. apr

En forestilling til og om den grønlandske mand. Forestillingen spilles på dansk.

Gratis

Samtalesalon om eget forbrug og klimatryk

28. apr

Kom til samtalesalon og deltag i debatten om dit eget forbrug og klimaaftryk. Her har du muligheden for at debattere et svært emne med andre med forskellige holdninger og erfaringer. 

Human in balance

29. apr

DON GNU er leverandør af et magisk sammensurium af ekstremsport, komedie og kunst, og denne gang sætter DON GNU alt på et bræt! Hovedpersonen er et gigantisk halv tons tungt roterende balancebræt. Et kunstværk i sig selv.

Børneteater: Den grimme ælling

3. maj

Den grimme ælling er Ishøj Teaters musikalske gendigtning af det klassiske eventyr om at være anderledes og at finde troen på sig selv. Børneteaterbrunch.

Iran efter revolutionen

5. maj

Foredrag om Iran efter revolutionen v/ Rasmus Christian Elling, Ph.d. og lektor ved Kbh.s Universitet.

ORD – Befrielse

5. maj

Befri mig vel for en aften! Fortællecafé på befrielsesdagen! Få gange i historien kan en hel nation føle sig befriet på en gang. f.eks. når dommen endelig giver det sidste forløsende fløjt i en afgørende landskamp.

Fællesspisning

6. maj

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning i Musikstalden. Med billet til Fællesspisning er du sikret et godt måltid mad i hyggeligt selskab.

De radioaktive piger – I stråleglans – om de dødelige engle i den amerikanske rustningsindustri

6. maj

Med udgangspunkt i Kate Moore bog "The Radium Girls" dykker vi ned i historien om selvlysende instrumenter og ure til militær udrustning til lands, til vands og i luften. Amerikanske virksomheder benyttede sig af unge piger til at male selvlysende tal..

Turen går til Nikolaj Stokholm

6. maj

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show. I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes forstad. Nu er albinoen blevet voksen (næsten) og det er på tide at kigge udad. At betragte os allesammen og ikke...

Turen går til Nikolaj Stokholm – Ekstra show

6. maj

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

Bag om museet: Forberedelser til Holmegaard Værk

7. maj

Snart åbner Danmarks nye museum for kunsthåndværk og design, Holmegaard Værk. Til bag om museet-foredraget “Forberedelser til Holmegaard Værk” får du et indblik i arbejdet bag kulisserne på Museum Sydøstdanmark.

Burhan G, Spillestedet Vershuset

7. maj

Den danske pop- og R'n'B stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Med 7 studiealbums, der har medfødt guld og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

Nik og Jay- Akustisk Tour 2020

9. maj

Tag med på en unik rejse og mærk Nik & Jay’s ord og toner, fortællinger og sange på en ny måde. Oplev roen og stemningen, når drengene spiller deres velkendte sange med en ny omgang akustisk kærlighed.

Rasmus Nøhr Band, Spillestedet Vershuset

9. maj

Vi kender alle hans hits. Vi kan sandsynligvis nynne med på dem alle og synge ordene fra de fleste. Rasmus Nøhr er den glade Nørrebro-dreng, som frembringer små lykkelige melodier som landeplagerne ”Sommer i Europa” og ”Det glade pizzabud”.

Gratis

Temamøde for frivillige ildsjæle

12. maj

Ny i bestyrelsen? Fritidsudvalget afholder gratis temamøde for frivillige ildsjæle, der deltager i foreningsarbejde i Næstved Kommune. Vi forsøger at komme hele vejen rundt og giver dig et overblik og en tjekliste, som vil sikre dig en god start.

Gratis

Familielørdag

16. maj

I anledning af børnekulturfestivalen inviterer Børnekulturhuset til gratis familielørdag. Her vil b.la. være optog med Næssi og Avantgarden, arkitekturworkshop, snitteværksted og meget mere.

Gratis

Musik på Underhuset

22. maj

Livemusik på Torvet - Underhuset med Bandet - Fire Halve.

Catch me if you can- The musical

29. maj

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Anne Linnet, Spillestedet Vershuset

29. maj

Næppe er hun kommet hjem fra turné med Sanne og Lis, før hun er i gang igen. Til foråret 2020 drager hun ud for at spille sangene fra sine to Tove Ditlevsen plader, ’Kvindesind’ fra 1978 og ’Barndommens gade’ fra 1986.

Tribute til Papa Bue feat Anna Pauline i Sct. Jørgens Jazzklub

30. maj

Ved forårssæsonens sidste indendørs koncert får vi et genhør med Tribute to Papa Bue, som er kendte for netop den musik, vi holder allermest af.

Catch me if you can- The musical

30. maj

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch me if you can- The musical

31. maj

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch me if you can- The musical

1. jun

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

ORD – Snyd

2. jun

Fortællecaféens fortæller leverer historier der, der kan få Britta Nielsens fiduser til at tage sig ud som en uskyldig aprilsnar! eller gør de? Man kan føle sig SÅ snydt af den årlige april-snyder, eller hvis man opdager man har levet sit liv på en løgn

Catch me if you can- The musical

3. jun

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch me if you can- The musical

4. jun

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch me if you can- The musical

6. jun

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Catch Me If You can- The musical

6. jun

Musikteater Næstved i samarbejde med Grønnegade Kasserne Kulturcenter og Talentskolen præsenterer Broadway musicalen CATCH ME IF YOU CAN, bygget på filmen af samme navn med bl. a. Leonardo di Caprio og Tom Hanks fra 2002.

Næstved Stafetten

10. jun

HGATM og NFS arrangerer i fællesskab Næstved Stafetten, som er sydsjællands svar på DHL. Næstved Stafetten indeholder stafet, børneløb, walk og motionløb og det er for alt og alle.

Foredrag med Thomas Rathsack

11. jun

Attitude - effektivt redskab eller smitsom virus? - Helt nyt inspirerende foredrag med tidligere jægersoldat Thomas Rathsack.

Lucid Dreaming / 2 dages workshop

13. jun - 14. jun

Kunne du tænke dig at fordybe dig i en drømmeyoga praksis? At blive bevidst i dine drømme? Et redskab til at opnå klare drømme og derigennem skabe kontakt til din spiritualitet, til healing og transformation.

Danmarks største Veteranbilshow

14. jun

Oplev Danmarks største veteranbilshow med flere end 1.100 klassiske biler, levende musik & show. De er dér alle sammen; fra Aston Martin til North Coast Cruisers, gamle militærkøretøjer, sportsvogne, et stort udvalg af cykler og en enkelt speedbåd!

Sommerferie på Gavnø Go Fly

27. jun - 30. aug

I børnenes sommerferie er trætopbanen Gavnø Go Fly et sikkert hit for hele familien! Fordelt på 7 forskellige baner, er der udfordringer og sjov til masser af timer. Kombinér jeres udflugt med et besøg i slotsparken.

After Beat på Fjorden med Sct. Jørgens Jazzklub

3. jul

Traditioner er trygge og hyggelige – Derfor gentager vi den traditionelle gyngende sejltur på Karrebæk Fjord med Skipper Kim på M/S Friheden, frisksmurt smørrebrød og – ikke mindst – After Beat med Tanja og hendes intimiderende sangstemme i front.

25. juli: Grøn Koncert i Næstved

25. jul

Grøn Koncert kommer til Næstved igen i 2020 - helt nøjagtigt den 25. juli. 

Musik over Præstø Fjord- Nordiske Folk Festival

6. aug - 9. aug

Masser af hygge, dans under stjernerne, sang om bålet, kaffe og lagkage, jam / buskspil, gøgl, vikinger, boder samt professionel nordisk musik fra 4 scener. Alt dette og meget mere kan opleves til Musik over Præstø Fjord Nordiske Folk Festival.

Liljefestival på Gavnø

14. aug - 19. sep

I den historiske slotspark kan du opleve hundredevis af farverige og forskelligartede liljer, når vi indbyder til Liljefestival i august og september – afhængig af den danske sommer.

Vi elsker 90’erne i Næstved

15. aug

Verdens Største 90'erfest kommer atter til Næstved!

Teater: Let it rock!

20. aug

En hyldest til The Beatles i anledning af 50 årsdagen for udgivelsen af Let it be

Junglerun Næstved 2020

23. aug

Junglerun er Danmarks nye sjove familieforhindringsløb, hvor I løber sammen som familie og kommer gennem naturskønne områder omkring Herlufsholm og Susåen.

Næstved Metalfest

28. aug - 29. aug

Næstved Metalfest er en to-dages metalmusik festival, som afholdes på Kongebryg i Næstved. Musikken er noget af det bedste metalmusik danmark har at byde på og i år har vi også hevet det franske DAGOBA til festivalen.

Bachs Johannes-passion

29. aug

NEMF præsenterer Bachs store påske-passion med Camerata Øresund og 9 sangere under ledelse af Peter Spissky.

Chris Macdonald foredrag

1. sep

Efter udsolgte arrangementer og fyldte sale over hele landet på sin sidste turné er vi efter utallige opfordringer virkelig glade og stolte over at kunne præsentere et helt nyt inspirerende og humoristisk foredrag med Chris MacDonald.

Nikolaj Stokholm EKSTRA

2. sep

Ekstra, Ekstra Show i Næstved! Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

Benny Andersen Hyldestkoncert

5. sep

I August 2018 mistede vi Benny Andersen.Nu har bassist Jens Jefsen og trommeslager Morten Lund, som begge turnerede med den originale Dissing/Andersen kvartet, samlet et nyt orkester som hylder Povls & Bennys univers, og de elskede sange og tekster.

Ørkenens Sønner – Fez i en hornlygte

6. sep - 26. sep

Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære!

COMKEAN OG DEN MANDIGE ELG

6. sep

ComKean og Den Mandige Elg præsenterer: Elgens Revanche! Først tabte elgen ComKean Med Elg På. Så tabte han Tæller/Tæller Ik. Men NU vil han have sin hævn over ComKean! Men kan han få det? Det finder vi ud af i vores helt nye liveshow Elgens Revanche.

Åben Gedestald 2020 – Dansk Gede Union

12. sep

Igen i år arrangerer DGU Åben Gedestald med det formål, at invitere alle interesserede til at opleve geder på tæt hold og for at udbrede kendskabet til geder.

Anders Lund Madsen – Jorden går muligvis under i løbet af foråret 2020

12. sep

For første og nok også sidste gang rejser Anders Lund Madsen alene på Danmarksturné for at samle nationen, inden det er for sent.

Streetparade og Jazzfest med Sct. Jørgens Jazzklub

19. sep

Det, som vi kalder Jazzfest i Gl. Ridehus, har udviklet sig til også at være en Jazzfest i Bymidten. Det skyldes, at vi starter festlighederne med en god gammeldags Street Parade i bedste New Orleans-stil.

Løgevent – Grav selv liljer

20. sep

Er du særlig begejstret for farverige, smukke og velduftende liljer? Vi indbyder vores gæster til at komme og grave afblomstrede liljeløg op og tage dem med hjem. Først-til-mølle princippet gælder. Husk at medbringe lille skovl og sække.

WENDY MCNEIL

25. sep

Oplev den canadiske singer-songwriter Wendy McNeill i Danmark, som er aktuel med albummet Hunger Made You Brave, der er udgivet på det svenske pladeselskab Startracks. Hun har hun følgeskab af Andreas Nordell på kontrabas og Erik Nilsson på percussion.

Signe Svendsen

26. sep

I efteråret 2020 tager Signe Svendsen ud i en helt ny konstellation. Hun har teamet op med Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar) og Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard, harmonika), for at skabe en ny og anderledes ramme om sine sange.

Annika Aakjær m. band, Spillestedet Vershuset

3. okt

Når den værste vinter er forbi, fylder jeg turbussen med instrumenter, benzin og gode mennesker, tager nye sange og historier under armen og besøger hele Danmark igen.

Bøvl-Nils Villemoes på slap line

6. okt

Om ledelse, udvikling, strategi og samarbejde - kort sagt BØVL! Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor - for som han siger: “Ledelse vedrører os alle - ingen slipper fri”.

The Reptones

8. okt

Med et udtryk, der spænder fra psykedelisk country og melankolsk indie til tonstung retrorock og melodiske ballader, er københavnske The Reptones blandt de førende danske eksponenter for den bølge af alt country, new-folk og håndspillet americana.

TROLLE OG TORMOD

13. okt

Der bliver gang i den, når Trolle og Tormod musikalsk sparker dørene ind til byens børnehjerter med deres både seje, sjove og lærerige koncert (B)lærerigt Børneshow. Musikken er inspireret af reggae og hiphop samt lidt jazz, country og rock.

Jazz Steps i Sct. Jørgens Jazzklub

15. okt

Ungarnske Jazz Steps Band gæstede os første gang i 2016, og nu kommer de igen for at præsentere os for deres repertoire af swingende Dixieland-arrangementer fra 30’erne og 40’erne.

DREAMERS CIRCUS

22. okt

Dreamers Circus’ musik overskrider genrer og forsøger at åbne publikums fantasier og skabe små og store historier, der former billeder. Musikken tillader at drømme og tager publikum til nye spændende steder.

De forbudte sange

28. okt

Kom med når skuespilleren Bodil Jørgensen kører hele registeret frem i anledning af 100 års jubilæet for Genforeningen. Udgangspunktet er de sange der blev censureret ud af Den Blå Sangbog.

MIRIAM MANDIPIRA & THE SOUL FAMILY

31. okt

The Soul Family er et nyt samarbejde mellem sangeren Miriam Mandipira og fire erfarne musikere fra øverste pop/rock hylde. Musikere der jævnligt optræder med navne som Dodo & the Dodo’s, Lis Sørensen, News og Ivan Pedersen.

Jesus Christ Superstar

31. okt

Oplev Jesus’ sidste dage, set gennem verdenshistoriens største antihelt Judas’ øjne med navne som Fallulah, Erann DD og Martin Brygmann i Andrew Lloyd Webber og Tim Rices rockmusical Jesus Christ Superstar.

Jul på Gavnø – Danmarks største julemarked

6. nov - 15. nov

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og åbner for 14. år portene til landets største julemarked med flere end 150 stande. Over to weekender indbyder det historiske herregårdsanlæg fra 1800-tallet på alt, hvad et ægte julehjerte kan begære.

Tante Tillies Fodvarmere i Sct. Jørgens Jazzklub

7. nov

I november graver vi os ned til rødderne i det sydsjællandske traditionelle jazzmiljø i slutningen af 1960’erne, da Tante Tillies Fodvarmere var et af dominerende bands.

Mads Langer Twenty Twenty Tour

7. nov

Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel.

Alex Nyborg Madsen

13. nov

Det startede ved musikskolens forårskoncert i 1972. På scenen stod et hold af drenge på 11-12 år med, hver deres spanske guitar. Der står ikke klart, hvem alle drengene var, men en af dem var Alex Nyborg Madsen.

Linda P.

14. nov

Det er svært ikke at slå ørerne ud, når Linda P deler ud af sin livshistorie. Hun har været en tøjte, haft hovedpine og har lagt den vilde livsstil på hylden for at blive “normal” og et såkaldt ”mønstereksemplar”...

Foredrag med Ann E. Knudsen

16. nov

Hvor svært kan det være? Værd at vide om mænd og kvinders hjerner. Hvorfor skal mænd altid - lige inden gæsterne kommer - rydde op i garagen eller klippe hækken? Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis?

SØMÆNDENE

20. nov

Sømandsviser og mole-punk fra Karrebæksminde! En koncert med Sømændene er et frirum fra det daglige ræs og en legitimering af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

ADAM & NOAH

21. nov

”Hva sker der danskere - vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak..

Nille Nyc

27. nov

Nille Nyc er en ny, dansk artist, som laver mørk elektro-pop med kantede, sprøde vokaler og melodiøse produktioner. Hun blander tempofyldte tracks med reflekterende ballader, ofte med en stærk elektronisk vibe.

Tradish – irsk musik uden grænser i Glumsø

28. nov

Snyd ikke dig selv for enestående oplevelse, et genhør med vores musikalske venner fra Tradish. Bandet lader sig ikke sætte i bås, men favner bredt over mange udtryk. Deres performance er levende og munter og altid fuld af overraskelser.

Julie Berthelsen – NORDSTJERNE

5. dec

Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger.

Amazing Christmas

6. dec

Oftest må vi vælge genre når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en julegave i form af en koncert, der har det hele!

Huxi Bach

10. dec

Huxi Bach skal på landevejen efter en pause på over 2 år. Der er nye bekymringer, ny regering og helt nye måder at blive krænket på.

JuleFrokostJazz I Sct. Jørgens Jazzklub med Jazzkompagniet

12. dec

Jazzkompagniet er jævnlige gæster i Sct. Jørgens Jazzklub – og med god grund! De leverer nemlig med garanti den musik, vi holder allermest af, og de gør det med entusiasme og glæde.

Peter Sommer & Tiggerne

12. dec

Peter Sommer & Tiggerne vender tilbage til de store spillesteder og koncerthuse med koncerter, der kigger fremad med et nyt album i bagagen og udvalgte sange fra det store bagkatalog.

Dizzy Mizz Lizzy

12. dec

Har du længtes efter den ægte lyd af Dizzy, så hør den først i Arena Næstved, hvor bandet har premiere på deres helt nye album, Alter Echo. Dizzy Mizz Lizzy trykker den af i et brag af en rockkoncert.

Gratis

Film og foredrag om landsbyen Tornemark

30. dec

Mange borgere gik forgæves d. 5. november 2019. Derfor gentager vi arrangementet. Hvad er der sket dit lokalområde, og hvilke ændringer er der sket over tid? Hvad er der sket med landbrug, butikker og håndværk?

ADAM & NOAH

30. jan

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Yalla fuck af vi ses - en sidste gang”.

DUO B!Z’ART

23. mar

De seneste 15 år har André Roe og Geoffrey Baptiste rejst jorden rundt med deres imponerende show. Det består ikke af store kulisser, flotte pailletjakker og smarte dansetrin. Tværtimod - for at alt hvad de har brug for, er deres hænder.

Dire Straits Jam, Spillestedet Vershuset

1. apr

Dire Straits var et af de førende rockbands fra slut halvfjerdserne og op igennem 80’erne med top-hits som Sultans of swing, Walk of Life, Money for Nothing, Brothers in arms samt mange flere.

OTHER ROADS

16. apr

Other Roads hører til blandt de bedste engelske folkbands og skaber en spændende og unik sound ved at kombinere musikken med deres utroligt flotte og vellydende vokalharmonier. tilsat footstomping keltiske fiddle tunes.

Christian Fuhlendorff

24. apr

Mit nye show hedder “Det sjovt!”. Fordi det er det! Den røde tråd er klippet over og budskab og den påklistrede moral er droppet. Mellem os, det er faktisk meget lettere at finde på en rød tråd, og alt det der pjat, end det er at skrive en god joke.

Seværdigheder

Gratis

360 grader oplevelse af Næstved

Sitet 360naestved.dk har kortlagt og bundet de mange spændende oplevelser i Næstved sammen i korte ruter, hvor alle kan være med. Helt enkelt for at give dig alt det bedste i en 360 grader oplevelse af Næstved.

Læs mere

Arena Næstved

Arena Næstved er Sydsjællands nye mødested for sport, kultur og events. Arenaen er placeret i forlængelse af de eksisterende idrætshaller og Næstved Stadion. Her har der været afholdt store koncerter med navne som Nik & Jay og Rasmus Seebach.

Læs mere

Billeder i lys

Billederne kan være forholdsvist svært tilgængelige i al deres enkelhed. Inspirationen er størrelser, linjer, komposition, farvesammensætninger samt sidst, men vigtigst, rummelige oplevelser.

Læs mere

Bio Næstved

Bio Næstved er en biograf med historie. Biografen blev oprindeligt grundlagt i Jernbanegade 7 i 1906 – kun to år efter hovedstadens første biograf. Siden flyttede biografen i 1951 til Kattebjerg 5, hvor den ligger i dag.

Læs mere

BonBon-Land

60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser. Så meget bliver der hvert år langet over disken i BonBon-land – Næstveds helt egen forlystelsespark, som ligger i Holme-Olstrup lidt uden for Næstved.

Læs mere

Børnekor i Sct. Peders Kirke

Så starter børnekorene "Spilopkoret (6-9 år)" og "YoungChoir (10-14 år)" igen i Sct. Peders Kirke. Vi glæder os til den kommende forårssæson!

Læs mere

Danmarks største tulipanfestival

Det er netop i disse dage, at Danmarks største tulipanfestival kan nydes i den smukke slotspark. De førende løgavlere i Danmark, England og Holland viser deres ypperste præstationer.

Læs mere

Dansk Rakkerpak & Faster Cool – Næstveds Internationale Egnsteater

Dansk Rakkerpak er Næstved Kommunes egnsteater, som tilbyder forestillinger for store og små på gader og stræder og i deres egen teatersal.

Læs mere

Du har idéen – www.SkabNaestved.dk giver dig overblikket

En ny hjemmeside har set dagens lys. Www.SkabNaestved.dk er en ny online projektguide, som skal gøre det så nemt som muligt at få ting til at ske i Næstved.

Læs mere