Aktiviteter - Se seværdigheder

Træsnit på Grafikgalleriet

19. maj - 28. jul

17 professionelle kunstnere har arbejdet med denne krævende teknik indenfor træsnit. De har ialt lavet 40 værker, hvoraf man kan komme og se dem alle. Træsnit er en trykketeknik og samtidig en betegnelse for selve aftrykket.

Kom til Sundhedsdag i Røjleparken 2019!

23. maj

Gør noget godt for dig selv! Torsdag d. 23. maj fra kl. 10.00 – 16.00 kan du komme til Sundhedsdag i Røjleparken, og blive inspireret til, hvad du kan gøre for at bibeholde et godt og sundt liv – for både krop og sjæl.

Six Foot Stompers i Sct. Jørgens Jazzklub

23. maj

SIX FOOT STOMPERS blev dannet i 1991 og har gennem alle årene holdt fast ved de gode gamle jazzdyder. Deres mus har rødder i New Orleans- og Dixielandjazz – blandet med de krydderier, som et levende og nutidigt orkester bibringer uden at gå på kompromis.

Gratis

Informationsmøde Kulturnat 2019

23. maj

Kulturnat Mærk Næstved sætter for niende gang fokus på livet i Næstved. Siden 2011 har kulturnatten vokset og øget mængden af oplevelser. Du kan være med til at videreudvikle og opbygge dette års begivenheder.

Næstved Talentskole filmvisning

24. maj

Visning af kortfilm "Gudruns Hævn".

Gratis

Musik på Underhuset

24. maj

Musik på Underhuset med Fire Halve.

Gratis

Forårskoncert Holmegård Koret

24. maj

Spændende og stærkt varieret koncert med Holmegårdkoret og BiblioteKoret. De synger danske , svenske og skotske sange af bl.a. Benny Andersen, Børge Müller/Aage Stentoft, Mozart, Kaj Norman Andersen, Kim Larsen, Jeppe Aakjær og Svend Gyldmark.

DM i Sports Acrobatik

25. maj - 26. maj

I Fuglebjerg Hallen afholdes 25. og 26 maj Danmarksmesterskaberne i Sports Acrobatik.

Gratis

Familielørdag – Børnekulturfestival 2019

25. maj

Ovenpå sidste års succes vender Familielørdagen tilbage til Børnekulturfestivalen 2019 - lørdag den 25. maj kl. 10-13. Dagen bliver fyldt med gratis aktiviteter på Grønnegades Kaserne Kulturcenter for børn fra 0-12 år.

Næstved Outdoor Festival

25. maj - 26. maj

I år har Spejder Sport-drengene fra Axeltorv, sammen med en hær af lokale ildsjæle, sat alle sejl til for at skabe et endnu bedre arrangement, der igen i år fokuserer på at inspirere børnefamilier til at bruge mere tid i naturen.

Kvinders glemte musik fra det 19. århundrede

26. maj

Josefine Weber Hansen og Nadia Okrusko vil formidle og indsamle værdifuld viden om fantastiske kvindelige komponister – og Rønnebæksholm kan slå dørene op for premieren på turneen. Der vil være sange af bl.a. Heralda Collet, der var frue på Rønnebæksholm.

Tango Milonga, Argentinsk Tango

26. maj

Sidste milonga inden sommerpausen. Kom og dans med i Folkemusikhuset i Fensmark. Vi har dansevenlig musik og byder på kaffe/te og kage (incl i prisen).

Fuglely – Insekthotel

27. maj

Til alle jer, der følger opmærksomt med i, hvordan udviklingen skrider frem for Fuglely, Vi vil bygge et Insekthotel, der kan være med til at udvide biodiversiteten på området. Kom til Fuglely og bliv inspireret.

Brød, Bog og Bio i Næstved

27. maj

Nordisk Film Biografer Næstved og Næstved Bibliotek inviterer til en spændende kulturel aften i biografen på Fabriksvej 1 i Næstved, hvor vi skal spise sammen og se og tale om filmen Britt-Marie var her.

Gratis

Friluftsliv – Initiativcafé, Fuglebjerg

28. maj

Landsbyklyngen ’Landet mellem byerne’ inviterer til en aften om friluftsliv sammen med Næstved Kommune. Landsbyklyngen fortæller om klyngens initiativer, og kommunens medarbejdere indbyder til dialog om den kommende friluftsstrategi og konkrete ideer.

Fællesspisning

28. maj

Slip for madlavning og opvask, og spis sammen med nogle du ikke kender, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter byder på Fællesspisning. Med billet til Fællesspisning er du sikret et godt måltid mad i hyggeligt selskab. Alle er velkomne.

Gratis

Bryd tabuet foredrag med Kathrina Haugaard

28. maj

At være tæt på et menneske, der drikker for meget alkohol, kan være opslidende. Vrede, angst, afmagt, frygt og bekymring er typiske følelser hos pårørende. Alkoholrådgivningen i Næstved kommune inviterer til en temaaften.

Aktiv med demens – Vild mad

29. maj

"Aktiv med demens" er et nyt og spændende samarbejde mellem Center for Sundhed og Ældre i Næstved - Den Rullende Demensrådgivning og FOF Syd- og Vestsjælland. Kurserne er tilbud til mennesker med let til moderat demens og pårørende.

Die Herren i herlufsholm kirke

29. maj

Kirke koncert med Die Herren i Herlufsholm kirke til fordel for bla Svovlstikkerne.

tællerComkean og Den Mandige Elg: Tæller/Tæller ik´

30. maj

Så sker det! To af Danmarks mest populære YouTubere med mere end 200.000 abonnenter og over 135 millioner visninger indtager endnu engang de skrå brædder med deres helt nye show 'Tæller/Tæller ik'.

Byvandring i Kählers fodspor

30. maj

Kom med på en spændende byvandring gennem Næstved, hvor vi sætter fokus på en af Næstveds vigtige familier - Kähler-familien. De har i den grad sat deres præg på Næstved by. Vi dykker ned i familiehistorien og zoomer ind på den keramikarv, de har givet.

Musikkorps fra hele landet kommer og fylder Næstveds gader med fest og musik

31. maj - 1. jun

Musikkorps fra hele landet kommer og fylder Næstveds gader med fest og musik. De grønne's Tambourkorps i Næstved holder stævne for musikspejdere fra resten af Danmark. Så kom og hør noget festligt musik både fredag og lørdag.

Gratis

BLUE CITY INVITERER TIL FARS DAG MED PRISFEST OG FARHYGGE

31. maj - 4. jun

Der bliver åbnet op for stærke tilbud og aktiviteter, når elektronikkæden Blue City inviterer til Fars Dag fra 31. Maj – 5. Juni. Tag børnene under armen og kom ned i butikken, for at fejre vores allesammens far med spil fra dengang ”far var ung”.

Gratis

Musik på Underhuset

31. maj

Musik på Underhuset med Players.

Countryfestival – overtagelsesfest

1. jun

Country festival ved tybjerghus. Efter 11 år som lejere af huset, lykkedes det endelig for foreningen at overtage ejendommen, og det skal naturligvis fejres efter alle kunstens regler. Café og telt på parkeringspladsen, er åben hele dagen.

Gratis

Danmark for Målene: Tidl. cykelrytter Jesper Skibby besøger Næstved

1. jun

Den tidligere cykelrytter Jesper Skibby lægger vejen forbi Axeltorv, når Danmark for Målene kommer til Næstved.

Karrebæksminde Triatlon

1. jun

Karrebæksminde Triatlon er Sydsjællands største triatlon stævne, og er en kvart jernmand for alle der er klar på en udfordring. Karrebæksminde danner de perfekte rammer om løbet med plads til familien, venner og alle der elsker sol, sand og strand.

European U21 Team 500cc Semifinal 2 i Glumsø

1. jun

Det danske U21 Landshold Møder Rusland- Letland - Finland i semifinale 2, som afgør videre deltagelse til finalen, der køres i Frankrig d. 20 juli. De danske drenge er forsvarende europamestre, så det bliver helt sikkert et fedt ræs, man SKAL se.

Gratis

Karrebæksminde Triatlon: Børne-Familie Løbet

1. jun

I forbindelse med Karrebæksminde Triatlon afholdes samme dag Børne-Familie løbet. Når den sidste deltager i triatlon er kommet i mål, kan du som publikum deltage i Børne-Familie Løbet og opleve suset fra den røde løber og opløbsstrækningen.

Open Session v/ Klaus Mac-K i Karrebæksminde

2. jun

Klaus Mac-K, er manden bag Open Session, som er en irsk/skotsk tradition, hvor musikere mødes og jammer. Det er tredje sæson at Klaus Mac-K er i Fiskerlejet, og det er altid en stor fornøjelse at se/høre, hvilke musikere og sangere der dukker op.

Gratis

Sommer – Gospel – koncert

2. jun

Suså Gospelkor inviterer til en forrygende, glad og inderlig gospelkoncert.

Særvisning af filmen “Saving Private Ryan”

3. jun

D-Dag foregik i 1944, og d. 3. juni mindes vi denne dag med en særvisning af Steven Spielbergs mesterværk 'Saving Private Ryan'! Det er en af de mest ikoniske redningsmissioner, der finder sted midt i det krigsramte Normandiet.

Glumsø Løb 2019

4. jun

Igen i år afholdes Glumsø Løbet i forbindelse med Glumsø City Night.

Livemusik v/ Mænd i midten i Karrebæksminde

6. jun

Mænd i Midten vender tilbage. Nogle gæster husker sikkert sidste år, hvor solen skinnede og Mænd i midten underholdte, så det var en fryd for øjet. Endnu en gang siger vi velkommen.

Gratis

TheNextFilmFestival

6. jun

Kom til filmfest i Næstved og vind priser for over 1000.000 kr. Vi starter med rød løber og aftenen byder derefter på filmvisninger, gæstetalk, lækker mad og præmieoverrækkelse.

Gratis

Musik på Underhuset

7. jun

Musik på Underhuset med Mayday.

Sommerkoncert med Mac-K & Co

8. jun

Det er en fornøjelse at Mav-K & Co igen i år afholder deres årlige koncert i Fiskerlejet. Det bliver hyggestemning, når det er bedst og mon ikke der kommer en lummer vittighed eller flere.

SOMMERKONCERT I HAMMER KIRKE

13. jun

Musikalske højdepunkter fra opera, operette og musical med de mest berømte arier og sange af bl. a. W.A.Mozart, F.Léhar og F.Loesser.

Open Air på Grønnegades Kaserne Kulturcenter: Phlake & KOPS

13. jun

En af sommerens store Open Air koncerter i Næstved! Glæd dig til monsterhit-pop-duoen Phlake og det unge stjerneskud KOPS.

Gratis

Musik på Underhuset

14. jun

Musik på Underhuset - The Ramblin Bandits.

Open Air på Grønnegades Kaserne Kulturcenter: Michael Falch Solo og Jacob Dinesen

14. jun

Fredag den 14. juni vil få Næstveds hjerter til at banke, når Grønnegades Kaserne Kulturcenter giver fans og publikum en dobbeltkoncert med to danske rockikoner; Michael Falch Solo og Jacob Dinesen med band. 

Gratis

Bagagerumsmarked

15. jun

Private stader med alt godt fra skabe, loftrum osv. Bagagerumsmarkedet holdes to gange om året i juni og august/september. Tidligere har der været mellem 30-60 stader. Det håber vi, at overgå i år. Gratis entre. P-plads lige i nærheden af boderne.

Tappernøje Byfest

15. jun - 16. jun

For 5 år i træk laver frivillige i Tappernøje byfest for hele familien. Vi starter dagen med klovneløb. Der vil være hoppeborg, ansigtsmaling, spejdere, der bygger karrusel, der efterfølgende kan prøves og meget mere.

Glumsø fejrer Dannebrog

15. jun

Vi starter ved fra Glumsø Kro kl. 13.30 med fanemarch gennem byen til Søvang Aktivitetscenter og videre til Glumsø kirke, hvor der er gudstjeneste og efterfølgende kaffe/ te og sang. Cykelmusset udstiller fra 11 til 17.00.

Livemusik v/ Ebert & Meder i Karrebæksminde

15. jun

Husorkesteret er atter på terrassen med deres varierende gode musik. Kig forbi til et par hyggelige timer.

Open Air på Grønnegades Kaserne Kulturcenter:

15. jun

En af sommerens store Open Air koncerter i Næstved! Lørdag den 15. juni er hele tre musikere klar på scenen. Mads Langer spiller en af sine fantastiske koncerter med hans band, og varmes op inden da af både Annika Aakjær, efterfulgt af Carl Emil Petersen.

Danmarks største Veteranbilshow

16. jun

Gavnø Slotspark danner for 31. år i træk rammen om Gavnø Classic Autojumble & Concours de Charme - en imponerende flot udstilling af køretøjer. Herunder veterankøretøjer, klassiske køretøjer, sportsvogne, brand- og militærkøretøjer.

Byvandring i Kählers fodspor

20. jun

Kom med på en spændende byvandring igennem Næstved, hvor vi sætter fokus på en af Næstveds vigtige familier - Kähler-familien. De har i den grad sat deres præg på Næstved by. Vi dykker ned i familiehistorien og zoomer ind på den keramikarv, de har givet.

Gratis

Musik på Underhuset

21. jun

Musik på Underhuset - Small Stars Bluesband

Gratis

Danmark for Målene: Ramasjang-vært Katrine Bille besøger Næstved

22. jun

Mød Ramasjang-vært Katrine Bille, når Danmark for Målene kommer til Næstved.

Livemusik v/ Klaus Mac-K & Friends i Karrebæksminde

23. jun

Så blev det Sct. Hans 2019, og hvem kan hygge om os, bedre end Klaus Mac-K & Friends. Ligesom sidste år, sørger de for en god stemning på terrassen hele eftermiddagen.

Næstved Stafetten

26. jun

Næstved Stafetten er Sydsjællands svar på DHL. Løbeevent, hvor fællesskab med kolleger, venner, familier, naboer mv. er i fokus. Der løbes Stafet, 10 km, Walk og Børneløb - og det er for ALLE.

Gratis

Klostervandring – en meditativ aftentur med Henning Marcher og Karen Marie Bøggild

27. jun

Kom med på en hyggelig og stemningsfuld aftentur krydret med historier om Næstveds klosterliv i middelalderen og meditative indslag.

Aktiv med demens – Vild mad

28. jun

"Aktiv med demens" er et nyt og spændende samarbejde mellem Center for Sundhed og Ældre i Næstved - Den Rullende Demensrådgivning og FOF Syd- og Vestsjælland. Kurserne er tilbud til mennesker med let til moderat demens og pårørende.

Livemusik v/ Phil & Fod

28. jun

Phil & Fod har holdt sammen i næsten ni år. Phil (phil nice) er musiker: sanger, pianist, bassist, trommeslager og opfinder. Har levet af sin musik i over 30 år og spillet i Europa. Fod (hans barfod) er musikant og pensionist og har en fin saxofon.

Livemusik v/ Siestakvartetten i Karrebæksminde

30. jun

Siesta Kvartetten består af Heidi, Jørgen og Pia på harmonika og Kenneth på bas. Vi spiller et varieret program af populærmusik fra hele verden. Vi byder på musik indenfor pop og rock, folkemusik og den danske sangskat.

Livemusik v/ Phil Nice & Silverfish

1. jul

Kom og nyd et par timer med skøn musik.

Livemusik v/ Artisterne i Karrebæksminde

2. jul

Velkommen til Artisterne, som er en trio, der har eksisteret i 2 år nu og vil gerne lidt udover stepperne og væk fra Falster. Vi spiller originalt musik og spænder i genrerne pop/rap/rock ( pt akustisk).

Livemusik v/ Artisterne i Karrebæksminde

3. jul

Velkommen til Artisterne, som er en trio, der har eksisteret i 2 år nu og vil gerne lidt udover stepperne og væk fra Falster. Vi spiller original musik og spænder i genrerne pop/rap/rock ( pt. akustisk).

Livemusik v/ Nøhr i Karrebæksminde

4. jul

NöHR er tilbage på terrrassen, sikke en fornøjelse - flere husker dem sikkert fra sidste år, hvor de fornøjede vores gæster med deres skønne sange og musik.

Livemusik v/ Ebert & Meder i Karrebæksminde

5. jul

Husorkesteret er atter på terrassen med deres varierende gode musik.

Gratis

Musik på Underhuset

5. jul

Musik på Underhuset - Ben & The Jerries.

Open Session v/ Klaus Mac-K i Karrebæksminde

7. jul

Klaus Mac-K, er manden bag Open Session, som er en irsk/skotsk tradition, hvor musikere mødes og jammer. Det er tredje sæson at Klaus Mac-K er i Fiskerlejet, og det er altid en stor fornøjelse at se/høre, hvilke musikere og sangere der dukker op.

Livemusik v/ Ivan og drengene

9. jul

Et stort velkomkommen til Ivan og Drengene, der spiller John Mogensen, Kim Larsen og deres eget musik.

Livemusik v/ Siestakvartetten i Karrebæksminde

10. jul

Siesta Kvartetten er en gruppe bestående af Heidi, Jørgen og Pia på harmonika og Kenneth på bas. Vi spiller et varieret program af populærmusik fra hele verden. Vi byder på musik indenfor pop og rock, folkemusik og den danske sangskat.

Livemusik v/ Frirum i Karrebæksminde

12. jul

Velkommen til FRIRUM, som er et nyt band på den danske musikscene – vi spiller dansk-top-pop-ROCK - og gør det med glæde! Fire modne mænd, som bare gerne vil spille r.... ud af bukserne. Vi er et rockband, som har noget på hjertet.

Gratis

Musik på Underhuset

12. jul

Musik på Underhuset med Øernes Blues Band.

Dansefest med Coffeevoice i Karrebæksminde

13. jul

Så er vi nået til Fiskerlejets 4 års fødselsdagsfest, og det skal fejres med dejlig dansemusik leveret af Coffeevoice. På med danseskoene og nyd musikken og forhåbentlig aftensolen på terrassen.

Livemusik v/ Phil & Fod

14. jul

Phil & Fod har holdt sammen i næsten ni år. Phil (phil nice) er sanger, pianist, bassist, trommeslager og opfinder. Han har levet af sin musik i over 30 år og spillet over det meste Europa. Fod (hans barfod) er musikant, pensionist og har en fin saxofon.

Livemusik v/ FAZE´N´MIR i Karrebæksminde

15. jul

FAZE’N’MIR. Mir Bredberg Weber, sanger/ pianist og billedkunstner, er hjemvendt efter en årrække i USA. Henrik ’Faze’ Nybo, sanger/ guitarist, har i mange år været en aktiv del af den primært danske folk/blues scene.

Gratis

Fortællinger under træet

16. jul

Lyt til skæbnefortællinger under træets krone. Sluk for fjernsyn og mobiler, grib en kurv og fyld dem med kage, kaffe eller kold hvidvin, tæpper og behagelige puder. Inviter børn, børnebørn eller naboen og nyd fantastiske fortællinger om menneskelivet.

Livemusik v/ Akk Old Stars i Karrebæksminde

17. jul

Velkommen til All Old Stars, der spiller musik, vi alle kan lide.

Livemusik v NÖHR i Karrebæksminde

18. jul

NöHR er tilbage på terrrassen, sikke en fornøjelse - flere husker dem sikkert fra sidste år, hvor de fornøjede vores gæster med deres skønne sange og musik. Bandet har bred erfaring med lidt over 100 koncerter bag sig igennem de sidste 4 år.

Salsa v/ Niels Johnsson i Karrebæksminde

18. jul

Igen i år er der "Torsdags-SALSA" på Fiskelejet i juli/august måned. Vi starter kl. 18.30-1930 med begynderopstart og fra kl. 19.30-20.30 er der fri dans for alle. 1. gang bliver den 4. jul 2019. Alle kan være med - både begyndere og øvede.

Gratis

Danmark Dejligst Karrebæksminde

19. jul

Havefest med Gratis entre - så alle kan være med, hvor der er masser af aktiviteter, musik og fællesskab. Programmet for dagen er endnu ikke på plads.

Livemusik v/ Ebert & Meder i Karrebæksminde

19. jul

Husorkesteret er atter på terrassen med deres varierende gode musik.

Gratis

Musik på Underhuset

19. jul

Musik på Underhuset med The Great Pretenders.

Livemusik v/ Stine & Jan i Karrebæksminde

20. jul

En fornøjelse at Stine & Jan igen spiller i Fiskerlejet. Kom til et par hyggelige timer på terrassen til Stines skønne stemme.

Open Session v/ Klaus Mac-K i Karrebæksminde

21. jul

Klaus Mac-K, er manden bag Open Session, som er en irsk/skotsk tradition, hvor musikere mødes og jammer. Det er tredje sæson at Klaus Mac-K er i Fiskerlejet, og det er altid en stor fornøjelse at se/høre, hvilke musikere og sangere der dukker op.

Livemusik v/ Niklas Burman i Karrebæksminde

25. jul

”En Form For Orden” er en bog med 11 sangtekster, kortprosa og lyrik, illustrationer, en CD og et downloadlink til musikken. Det er dansksprogede tekster.

Livemusik v/ Mac & Møller i Karrebæksminde

26. jul

Vi har fornøjelsen at byde Marc & Møller velkommen endnu en gang i Fiskerlejet. Marc & Møller spiller alt det, vi godt kan lide at synge med på.

Gratis

Musik på Underhuset

26. jul

Musik på Underhuset med The Blues Overdrive.

Grøn Koncert i Næstved 2019

27. jul

Grøn Koncert kommer til Næstved igen i 2019 - helt nøjagtigt den 27. juli. Det sker i Holsted Nord. Mere info om programmet følger, når artisterne offentliggøres i foråret 2019.

Livemusik v/ Windflower i Karrebæksminde

27. jul

Windflower, som er en singersongwriter trio der skriver nordisk Indiepop. Trioen består af Anemone Ojala (vokal/perc/keys), Jacob Dyring Jensen (vokal/guitar) og Wåge Meinert (bas/kor).

Livemusik v/ Siestakvartetten i Karrebæksminde

28. jul

Siesta Kvartetten er en gruppe bestående af Heidi, Jørgen og Pia på harmonika og Kenneth på bas. Vi spiller et varieret program af populærmusik fra hele verden. Vi byder på musik indenfor pop og rock, folkemusik og den danske sangskat.

Salsa v/ Niels Johnsson i Karrebæksminde

1. aug

Igen i år er der "Torsdags-SALSA" på Fiskelejet i juli/august måned. Vi starter kl. 18.30-1930 med begynderopstart og fra kl. 19.30-20.30 er der fri dans for alle. 1. gang bliver den 4. jul 2019. Alle kan være med - både begyndere og øvede.

Livemusi v/ Monday Monday i Karrebæksminde

2. aug

Velkommen til Monday Monday. Monday, Monday - er et orkester med base i Næstved og har eksisteret siden 2014. De enkelte medlemmer spiller (og har spillet) i andre musikalske sammenhænge. - Alt fra rock/pop, jazz, blues, folk og revy.

Gratis

Musik på Underhuset

2. aug

Musik på Underhuset med Fire Halve.

Open Session v/ Klaus Mac-K i Karrebæksminde

4. aug

Klaus Mac-K, er manden bag Open Session, som er en irsk/skotsk tradition, hvor musikere mødes og jammer. Det er tredje sæson at Klaus Mac-K er i Fiskerlejet, og det er altid en stor fornøjelse at se/høre, hvilke musikere og sangere der dukker op.

Salsa v/ Niels Johnsson i Karrebæksminde

8. aug

Igen i år er der "Torsdags-SALSA" på Fiskelejet i juli/august måned. Vi starter kl. 18.30-1930 med begynderopstart og fra kl. 19.30-20.30 er der fri dans for alle. 1. gang bliver den 4. jul 2019. Alle kan være med - både begyndere og øvede.

Gratis

Musik på Underhuset

9. aug

Musik på Underhuset med Housewarmers.

Gratis

Danmark for Målene: TV-kokken Anne Hjernøe gæster Næstved

10. aug

TV-kokken Anne Hjernøe kommer til Næstved, når Danmark for Målene besøger vores by.

Livemusik v/ Ebert & Meder

10. aug

Husorkesteret er atter på terrassen med deres varierende gode musik. Kig forbi til et par hyggelige timer.

Livemusik v/ Teenage Inside i Karrebæksminde

11. aug

Fiskerlejet får besøg af ingen ringere end 5 modne mænd - der til daglig synger sammen i et stort gospelkor. De har nu lavet deres eget "band" - som de kalder "Teenager Inside". Det er sange fra Mills Brothers, Smokie, Billy Joel, Beatles plus flere.

Gratis

Musik på Underhuset

16. aug

Musik på Underhuset med Bandet Danmark.

Liljefestival på Gavnø

17. aug - 8. aug

Oplev, når de smukke og duftende liljer springer ud i alle verdens farver. Slotsparken oser af flotte nuancer og god sensommer stemning.

Vi elsker 90’erne

17. aug

Verdens Største 90'erfest kommer atter til Næstved! Glæd dig til et brag af en fest med fantastiske gamle kendinge fra de fabelagtige 90'ere.

Livemusik v/ Marc & Møller

17. aug

Vi har fornøjelsen, at byde Marc & Møller velkommen endnu en gang i Fiskerlejet. Marc & Møller spiller alt det vi godt kan lide at synge med på.

Open Session v/ Klaus Mac-K i Karrebæksminde

18. aug

Klaus Mac-K, er manden bag Open Session, som er en irsk/skotsk tradition, hvor musikere mødes og jammer. Det er tredje sæson at Klaus Mac-K er i Fiskerlejet, og det er altid en stor fornøjelse at se/høre, hvilke musikere og sangere der dukker op.

Gratis

Musik på Underhuset

23. aug

Musik på Underhuset med Nobody´s Walking.

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer på bustur til Snake City Jazzfestival

24. aug

Sct. Jørgens Jazzklub og Brøndby Jazzklub inviterer på en endagstur til den hyggelige, festlige Snake City Jazzfestival. Vi kører fra Rådmandshaven kl. 14:00 over Brøndby mod Slangerup. kl. 17:00 starter den glade jazz. Under koncerten kan du købe mad.

Livemusik v/ The Mes

24. aug

The Mes skriver om tilværelsen. Om hverdagen og livet for dem der ikke altid passer ind i systemet og som har det svært. Vi spiller på dansk/engelsk. Fra lidt jazzet til pop/rock, viser/ballader, spoken word med finurlige eksistentialistiske tekster.

Junglerun Næstved

25. aug

Junglerun er et familieforhindringsløb, hvor alle kan være med. Løbet gennemføres som et hold, hvor én voksen og ét barn mellem 5-12 år udgør et hold. Ruten er ca. 4 km lang med indlagte forhindringer/samarbejdsøvelser.

Livemusik v/ Wakonda fra Italien

25. aug

Wakonda er italienere og turnerer rundt. På deres vej fandt de Fiskerlejet og vi er meget glade for at byde velkommen.

Gratis

Musik på Underhuset

30. aug

Musik på Underhuset med Entertain Us.

Næstved Havnefestival 2019

31. aug - 1. sep

Foreningen Næstved Havnefestival og Foreningen Suså Havn arrangerer Næstved Havnefestival 2019.

Gratis

Bagagerumsmarked

31. aug

Bagagerumsmarked med private stande. Et marked vi afholder 2 gange om året i juni og august/september. Tidigere har der været 30-60 stande med alt godt fra køkkenskabe, klædeskabe, loftrum osv.

Gratis

Danmark for Målene: Vejrvært Mikael Jarnvig besøger Næstved

31. aug

Vejrværten Mikael Jarnvig kommer til Næstved sammen med Danmark for Målene.

Livemusik v/ Ebert & Meder

31. aug

Husorkesteret er atter på terrassen med deres varierende gode musik. De lukker og slukker for sæsonens livemusik med skønne toner.

Medieløbet 2019

1. sep

Medieløbet er et motionscykelløb for hele familien. Læs mere på www.medieløbet.dk

Foredrag Project WILD

5. sep

What You Love - You Will Protect - kom til et fantastisk spændende og inspirerende foredrag med vilde historier, imponerende billeder og et menneske, der har en enorm kærlighed og mission for at beskytte naturen.

Die Herren, Spillestedet Vershuset

7. sep

Vanen tro åbner Die Herren efterårssæsonen i Spillestedet Vershuset. Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter hele tiden at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye, banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på.

Gratis

Danmark for Målene: Radiovært Søren Dahl gæster Næstved

21. sep

Radioværten Søren Dahl lægger vejen forbi Næstved sammen med Danmark for Målene.

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til Street Parade og JAZZFEST

21. sep

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer igen i år jazzvenner fra fjern og nær til den traditionelle JAZZFEST med Street Parade igennem bymidten og med fire fantastiske orkestre, lækker buffet, dans, fest og masser af hygge i Gl. Ridehus.

Mike Andersen

26. sep

Sangeren, sangskriveren og guitaristen Mike Andersen, som har spillet 1000-vis af soul / blues koncerter med sit band i Danmark, har taget hul på en helt ny side af sig selv.

Thorbjørn Risager & The Black Tornado, Spillestedet Vershuset

27. sep

Thorbjørn Risager & The Black Tornados succes er vedholdenhed, originalitet, venskab og hårdt arbejde og selvfølgelig den mest extraordinære faktor: Thorbjørns stemme, som anmeldere og skribenter over hele verden har sammenlignet med de største.

Dario Campeotto 60 års jubilæum

28. sep

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet. Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med ”Angelique” i 1961.

The Doors Alive (UK), Spillestedet Vershuset

28. sep

The Doors Alive er af mange udnævnt som verdens bedste The Doors-tributeband. De er fra England og besøgte Danmark sidste år, hvor de imponerede med deres præcise og stemningsmættede hyldester til forlægget. De er nu tilbage på Vershuset i Næstved.

Lyset over Skagen

5. okt

Arena Næstved og Næstved Teater byder en sommerdrøm af en musical velkommen til byen. Forestillingen handler om de berømte Skagensmalere, deres liv og kunst i kunstnerkolonien for godt 100 år siden.

Martin Nørgaard – Hygge

9. okt

Hygge er noget danskerne kender og elsker og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

The Quiggs

10. okt

“The Quiggs” er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg. Stephen Quigg er en veletableret folkesanger, der har levet af musikken i over 40 år.

Efterårsferie på Gavnø Go Fly

12. okt - 20. okt

Tag hele familien med til efterårshygge på Gavnø og prøv kræfter med 6 sjove og udfordrende baner på Gavnø Go Fly.

Næssi Finder Hjem

14. okt - 15. okt

Teater for de 2-6 årige. Næssi er vagtdrage hos en sur konge i landet Eventyrien, men han dur ikke til jobbet, derfor flyver han væk. Undervejs får han øje på omridset af Næstved By, her kan han genkende sig selv og får lyst til at lande.

Sct. Jørgens Jazzklub inviterer til 8 års fødselsdag med Second Line Jazzband

17. okt

Vi synes næsten ikke, at vi kan undvære Second Line Jazzband fra Sverige ved vores fødselsdagsfest, så nu henter vi dem hertil igen. De modtog Sct. Jørgens Jazzpris 2014 bl.a. for deres glæde over den traditionelle jazz,.

The Blues Brothers Souvenir Show, Spillestedet Vershuset

18. okt

The Blues Brothers Souvenir Show’s drivkraft er en usvækket glæde ved at præsentere et stemningsfuldt og underholdende show, som når ud til publikum, når 'Opening Act One' bliver sat an og fortsætter ind i 'Who’s Making Love' og 'Soul Man'.

Anya, Spillestedet Vershuset

19. okt

Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener skandinavisk pop og amerikansk R&B. Hun debuterede i 2015 med den anmelderrosteEP ”The Credit”, hvor blandt andet ”Snap Back” og ”Need to Know” blev spillet flittigt i radioen.

Dybvaaaaad i Næstved

23. okt

Den populære komiker Tobias Dybvad gæster Næstved med sit mindst ligeså populære TV-show Dybvaaaad!

The Grenadines

26. okt

The Grenadines er bandet med det ærlige, autentiske og uhøjtidelige udtryk. Gruppen finder deres inspiration i fortidens store, amerikanske folkhelte, hvilket også kan høres på deres seneste album ”Band On The Radio”, der udkom 16. november 2018.

MC Hansen og Jacob Chano

31. okt

Forestil dig Bob Dylan spille skak med H.C. Andersen på Neil Youngs veranda. Det er skandinavisk musik i amerikansk forklædning. Det er sanger og guitarist M.C. Hansen og Jacob Chano akkompagnerer M.C. på harmonium og synger kor.

“Typisk” Jonathan Spang

1. nov

Stand-up komikeren Jonathan Spang vender nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. Med ’TYPISK’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

Hjalmer, Spillestedet Vershuset

1. nov

Den unge fynbo Hjalmer er godt i gang med at charmere sig ind på livet af danskerne, med varme og klassiske popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer. Hjalmers seneste to singler er 'Dig & Mig´ og Lige Nu´.

Flashback80 – 80’er fest, Spillestedet

1. nov

Husker du...? Det gør vi! - På med svedbåndet, bind Converseskoene, og frem med gamacherne, for nu skal der 80er festes. Flashback 80´s, er klar til at tage dig med på en forrygende tidsrejse tilbage til desprudlende farverige 80er dage,

Jul på Gavnø – Danmarks største Julemarked

2. nov - 10. nov

Baronessen på Gavnø Slot elsker Julen og startede derfor Jul på Gavnø. Nu, snart 13 år senere, har den gode julestemning vokset sig stor, og er i dag Danmarks største julemarked. 150 stande over to weekender.

Michael Carøe – GasOrleans

2. nov

Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-­?versioner. Kom med til New Orleans over Langebro sammen med sanger og entertainer Michael Carøe og hans helt nye ni-mands-orkester.

City Singler – gammel vin på nye tasker

8. nov

Så er de dejlige damer i City Singler klar igen! Med fire successhows bag sig åbner de nu op for deres femte show, som samtidig er deres 10-års-jubilæumsshow.

Hans Knudsens Jumpband i Sct. Jørgens Jazzklub

9. nov

Et af landets mest populære bands. Et enormt drive og medrivende spillehumør er orkestrets kendetegn. Med rødderne solidt forankret i New Orleans-traditionen bydes der på en “gumbo” af jazz, jump, rhythm-and-blues, boogie-woogie, rock, soul mm.

Pink Floyd project – The Wall

15. nov

Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan man forvente en visuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video.

Sømændene

16. nov

Sømandsviser og mole-punk fra Karrebæksminde! En koncert med Sømændene er et frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle

30. nov

En del af EN til 10. Klaus Handsome, er gået sammen med de tidligere Saybia drenge; Jess Jensen, Jeppe Knudsen, Palle Nielsen og Kasper Rasmussen under navnet Klaus Handsome & Gadens Løse Fugle, og har skabt en række fantastiske sange.

Sing Sing Sing – ”Kind Of Christmas”

6. dec

De fem Sing Sing Sing’ere drager for første gang landet rundt med deres bud på en vaskeægte juleturné. Du kommer til at høre en hel del julesange, du slet ikke vidste, du havde brug for – i en skysovs á la Sing Sing Sing,

JuleFrokostJazz I Sct. Jørgens Jazzklub med Henning Munk og Plumberne i Cafe Sydpolen

7. dec

Henning Munk Plum håndterer sopransaxofonen, og lejlighedsvis også klarinetten på overbevisende måde, og har i efterhånden mange år med sine Plumper været en afholdt gæst i klubber og på festivaler vidt omkring.

Anders Blichfeldt og kor – Christmas Gospel

7. dec

julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock’n roll, liv og glade dage.

Thomas Warberg – Perfektion, Overskud & andre lorteord

12. dec

Han er en af landets absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere. De sidste par år har Warberg testet et utal af timers stand-up på sin helt egen comedy klub i hjertet af København - og nu er han endelig klar med sit nye one man show.

Chuck Berry Tribute

25. jan

Få kunstnere har været lige så vigtige for rockmusikken som Chuck Berrry. 5 danske solister fortolker og genopliver lyden af rock 'n roll, sammen med deres backing orkester The Hail(Shaky Ground).

Linda P- Sabotagehunger

21. feb

Glæd dig til Linda P´s 5. one man show, hvor hun endnu engang deler ud af sig selv og sine frustrationer over sit indgroede”Fuck-up-gen”.

Rune Klan – Håbefuld

29. feb

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os, vil den sympatiske gøgler, med vanlig selvironisk distance, give sit bud på at være HÅBEFULD anno 2020.

Turen går til Nikolaj Stokholm

6. maj

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show. I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes forstad. Nu er albinoen blevet voksen (næsten) og det er på tide at kigge udad. At betragte os allesammen og ikke...

Turen går til Nikolaj Stokholm – Ekstra show

6. maj

Hele Danmarks Stokkefar er tilbage med et nyt oneman-show.

Seværdigheder

BonBon-Land

60 tons pomfritter, 130.000 softice og 80.000 grillpølser. Så meget bliver der hvert år langet over disken i BonBon-land – Næstveds helt egen forlystelsespark, som ligger i Holme-Olstrup lidt uden for Næstved.

Læs mere

Gavnø Go Fly

Gavnøs trætopbane er klar til at tage imod alle aktive og naturglade gæster. Her er plads til hele familien, vennerne og kollegaerne.

Læs mere

Klatrecentralen

Vil du udfolde din indre Spiderman? Så er det af sted til Klatrecentralen - Næstveds nye klatrehal i den gamle Maglemølle fabrik.

Læs mere

Næssi – børnekultur i Næstved

I Næstved er vi så heldige at have den grønne drage-maskot Næssi, som symboliserer børnekulturen i kommunen.

Læs mere

Næstved Legeland

Et univers af hoppeborge, rutsjebaner, bolde, karruseller og sjove forhindringer i alverdens farver. Næstved Legeland inviterer til fri leg, tumlen og hygge for hele familien.

Læs mere

Zoopark Sydsjælland

Der findes kun én hvid tiger i hele Norden, og den findes i Zoopark Sydsjælland. Faktisk findes der blot omkring 150 hvide tigre på verdensplan, så det er ganske unikt, at den sjældne tiger kan opleves i Næstved.

Læs mere