Om mærknæstved.dk

ÉT KLIK TIL NÆSTVEDS OPLEVELSEROMMN

Mærknæstved.dk er Næstved Kommunes oplevelses-site, som giver dig et hurtigt overblik over arrangementer, seværdigheder og fif til en temmelig god weekend – og hverdag – i Næstved.

I de varme måneder kan du få eventyrlysten stillet i BonBon-land, tage en forfriskende dukkert på Karrebæksminde Strand eller gå tur ved Herlufsholm Kostskole. Du kan også sejle til Gavnø Slot, tage på kanotur på Sjællands længste å, Susåen, eller måske bare tage et smut forbi en af kommunens mange legepladser.

Om vinteren kan det være mere oplagt med en gedigen omgang shopping i city eller i Næstved Storcenter. Med hele to biografer, flere svømmehaller og utallige caféer og restauranter er der altid noget at give sig til. Er du til musik eller kunst? Grønnegade Kasernes Kulturcenter inviterer til koncerter, teater og comedy, mens Rønnebæksholm er garant for smukke og fascinerende udstillinger.

 

Godt liv for familien

Sitet er en del af Næstved Kommunes vision, som vi kalder Mærk Næstved. En vision om at borgerne skal mærke det gode liv på alle leder og kanter i kommunen. Vi ved, at Næstved Kommune er et godt sted at bo, leve, lære og arbejde. Men det er ikke nok at vide – det skal kunne mærkes.

Vi håber, du har lyst til at benytte sitet til at finde ud af, hvad der sker i din kommune. Du kan bruge kalenderen øverst på forsiden eller tjekke de forskellige menupunkter ud. Kender du til et arrangement i Næstved, som ikke er nævnt på siden, er du meget velkommen til at give os et praj via formularen her.

Skab dit eget arrangement

Har du selv fået lyst til at skabe en event i byen, kan du læse mere om, hvordan du gør på skabnaestved.dk. Du kan endda søge støtte til arrangementet, hvis det bidrager til Mærk Næstved-visionen. Har du et arrangement, du gerne vil annonce for, kan du gøre det på infostanderne ved fire af Næstveds indfaldsveje og på to cityskilte i indre by.

God fornøjelse fra Næstved Kommune.

 

Turist i Næstved? Besøg Visit Sydsjælland og Møn
Flyt til Næstved? Besøg naboinæstved.dk